praegune kellaaeg 20.06.2025 22:06:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tahanteada
Lõuapoolik

|
11.10.2010 20:35:51
|
|
|
Alusta sellest, et kontrollid oma masina aku mõne teise masina taga üle. Ja kui on OK, alles siis hakkad läppari kallal pusima.
Niipalju võib vihjata - et väga tihti on kutu mingi laadimist juhtiv kontroller või siis mõni muu "pisi-vidin" selle kontrolleri ümber.
|
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
11.10.2010 20:55:40
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Alusta sellest, et kontrollid oma masina aku mõne teise masina taga üle. Ja kui on OK, alles siis hakkad läppari kallal pusima.
Niipalju võib vihjata - et väga tihti on kutu mingi laadimist juhtiv kontroller või siis mõni muu "pisi-vidin" selle kontrolleri ümber. |
Mul enda isikliku läpaka akuga proovitud juba, sama ka adaptriga. Siis kui akus vool sees on, töötab aku pealt. Ning kui laadija taha susata siis ei laadi midagi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Onedream
HV veteran

|
22.04.2011 17:44:06
|
|
|
Vana teema küll aga endal T43 sama probleem. Ei tea kas laadija viga või mille. Pildi võtab ette küll aga akut laadima ei hakka.
Äkki kellelgi heal inimesel oleks mulle tartus T43 laadijat laenata mõne eest ,et vaadata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
22.04.2011 18:44:26
|
|
|
Onedream kirjutas: |
Vana teema küll aga endal T43 sama probleem. Ei tea kas laadija viga või mille. Pildi võtab ette küll aga akut laadima ei hakka.
Äkki kellelgi heal inimesel oleks mulle tartus T43 laadijat laenata mõne eest ,et vaadata. |
Testrit pole, sellega oleks kohe asi selge ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Onedream
HV veteran

|
22.04.2011 19:00:13
|
|
|
Kahjuks mitte. Ei jaga ise neid arvuteid hästi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|