No Drift on ikka meeletult parem kui esimeses osas. Puldiga ikka lust driftida, pult drifti jaoks ja rool tava sõitude jaoks.
http://www.youtube.com/watch?v=39Erd_DAezE väike demo ka, ükspäev kui viitsin siis teen pikema ja parema.
kellelgi veel vahest ff ära kaob rooliga sõites? öösel sõites tundub üldse rool kuidagi kergem, kuid osades sõitudes kaob täitsa ära : S _________________ ツ
Keegi Logitech Force Ex rooliga ka mängib? Juhitavus on isegi rooliga täiesti kohutav...
Mina mängin. Minu arust väga juhitav, driftin ka väga edukalt rooliga, paljud räägivad, et ei saa. Pigem häirib see, et kui on 3 ringi drift, siis viimasel ringil kipub rehv katki minema. Mingi 3 ringi drift, kus hardiga oli esimesel kohal 2000p, ma tegin 3000+ midagi.
c20xe, mul ka Logitech Formula Force EX. Tavasõidus saab sõita normaalselt. Drift ei tule kuidagi välja. Üks spin teise otsa. _________________ PSN - Est_Rulx87
Gran Turismo Planet Eesti - Eesti Gran Turismo foorum ja võidusõitude sarjad
täiesti perses kui närvi ajab. mis asi see on , et öösel sõidavad samad vastased 5x paremini kui päeval?
mängin easyga , sest pole teab mis äss ja läpakal klaviatuuri peal. päevasel ajal suhteliselt kõik võistlused võidan paraja vahega kuid öösel olen kõige rohkem vahest harva 3-4s aga enamasti viimaste seas. nagu magnetiga sõidavad teised 200ga kurve läbi.
üldiselt muidu päris tore mäng üle pika aja aga EASY võiks kah EASY ikkagi olla . ajaviitseks niisama toksiks seda - mis kuradi lõbu see on kui vahest 15 korda ühte ja sama rada sõidan ning ikka raisad toksivad või lükkvad mu välja.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.