Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Wildfire (S) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 02.02.2011 23:11:16 vasta tsitaadiga

Wildfire aku kestvusest: pühapäeva lõunaks laadisin aku täis, täna läks päeval kollaseks ikoon. Wifi 24/7, rääkind suht vähe, taskulampi täisvõimsusel paarkümmend minutit... homme lõunani veab raudselt välja thumbs_up.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
AKE
HV kasutaja

sõnum 14.02.2011 12:45:38 vasta tsitaadiga

Mida peaks tegema, et telefoniraamatut lapates pidevalt esmasest puudutusest telefon kohe helistama ei hakka. Kui lapata välja mõni T-tähega algav number, sisi vahepeal jõuab telefon hakata valima vähemalt 2-3 numbrile icon_mad.gif Sätin küll puudutuse kahe kontakti vahele keskele, aga ikka ma helistan pidevalt sinna, kuhu ei taha. Ilmselt ise saamatu, aga vilumust pole veel ka. On mõni hea nipp?
tagasi üles
Goleteral
HV vaatleja

sõnum 14.02.2011 12:46:56 vasta tsitaadiga

AKE kirjutas:
Mida peaks tegema, et telefoniraamatut lapates pidevalt esmasest puudutusest telefon kohe helistama ei hakka. Kui lapata välja mõni T-tähega algav number, sisi vahepeal jõuab telefon hakata valima vähemalt 2-3 numbrile icon_mad.gif Sätin küll puudutuse kahe kontakti vahele keskele, aga ikka ma helistan pidevalt sinna, kuhu ei taha. Ilmselt ise saamatu, aga vilumust pole veel ka. On mõni hea nipp?

Menust sai minu mäletamist järgi sättida Contact Cardi kuvamise peale peale vajutamist aga see oli ikka väga osavalt ära peidetud.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 14.02.2011 13:29:42 vasta tsitaadiga

AKE kirjutas:

Aga sa kasuta seda optilist tracpadi kerimiseks ja sobiva kontakti leides vajuta sellele.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Rookie
HV vaatleja

sõnum 14.02.2011 13:40:30 vasta tsitaadiga

AKE kirjutas:

Abiks on Call Confirm - https://market.android.com/details?id=net.nanabit.callconfirm
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.02.2011 15:01:39 vasta tsitaadiga

Omal küll mingit muret telefoniraamatu lappamisega. Kruti palju tahad, kellelegi lampi helistama küll ei hakka.

Kuna telefon on väga palju taskus, siis omal on hakanud jebima miski pärast see sissetulevale kõnele vastamine. Heliseb, urgitsed taskust välja-tõmbad ekraanil alla et vastata ja ei midagi-jäädki kraapima. Ei toimi üldse. Nii olen pidanud mitmetest tähtsatest kõnedest loobuma. Uurisin netist ka, pakutakse välja erinevaid variante, kuid ei miskit. Ei ole midagi paranenud.
Proovisin ka mingit programmi-vasta-keeldu nupud ekraanil. Aga ei tahtnud toimida igal korral.
Kui keegi mingi ametliku FIX-i vms leiab sarnasele probleemile, andke teada.

Suht hea rakendus on see, mis ütleb sulle nime, kes helistab. Hea siis kui telefon taskus ja keegi helistab. Või teed midagi ja mõtled, et kas nüüd hakata telefonile tormi jooksma või mitte. Ainukene nõme asi on see, et nime ei ütle kohe. Mingi 5 sekundilise viivitusega ja siis hakkab seda kordama pidevalt ja tiheda intervalliga. Ma mäletan, et Nokia nutikatel nii, et hakkab helisema, siis kuni 2 sekundi jooksul ütleb kes helistab ja siis tuleb pikem vahe.
Kui ei eksi, oli app Voice Caller ID. Sellest midagi paremat pole keegi leidnud?

Samuti timmisin telefoni vahepeal-peaks kogu kraami salvestama AINULT mälukaardile, ka apid. Sai telefoni mälu täis ja hakkas närvidele käima. Kuid vahest siiski on telefoni mälu vähenenud. Kui seda CMD-ga tegin, siis kas pidi mingi rea lõppu ka numbri panema. Mina panin käsu lõppu 2 nagu ühes õpetuses oli, teises oli jällegi ilma numbrita. Võta siis kinni.

Kuna natuke vanemas autos tahaks ka rääkida rooli taga, siis sai tellitud ka bluetooth headset. Eks siis ole näha, kas asja on hea kasutada. Uuemas autos pole probleemi-telefon ühendab kohe ennast autoga, auto kõllidest tuleb helin, kellade vahel näed ka helistajat ja võtad vastu. Ei mingit muret.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
AKE
HV kasutaja

sõnum 14.02.2011 15:44:33 vasta tsitaadiga

Rookie kirjutas:
Abiks on Call Confirm - https://market.android.com/details?id=net.nanabit.callconfirm
TY!!! thumbs_up.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 14.02.2011 16:13:27 vasta tsitaadiga

AKE kirjutas:

Mina olen desire puhul (ei oska öelda palju ekraani ehitus ja talitus erineb, mul lcd ekraaniga variant, mitte amoled) märganud, et kui teha lühike ja tugev puudutus, siis võib helistada küll, kuid pika ja tugeva puudutusega, mille käigus ka näpp libiseb ei kipu helistama.

Lugedes mu eelnevat lauset, nagu suusatama õpetaks icon_smile.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Reedikl
HV vaatleja
Reedikl

sõnum 16.02.2011 20:03:56 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Jään seda ootama!

Peace(h)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 16.02.2011 20:47:01 vasta tsitaadiga

Wildfire S ekraan on õnneks natuke suurem aga vähem värve.
Isiklikult ei saa mainimata jätta Wildfire-i kehva ekraani icon_cry.gif
Ekraan peaks ju olema üks kõige tähtsamaid elemente nutitelefoni juures aga Wildfire seeria ei taha sellest midagi teada.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 16.02.2011 23:24:30 vasta tsitaadiga

Wildfirel on rõhk suurusel ja hinnal. HTC'l neid suuremaid ja paremaid küll ja veel.
tagasi üles
Goleteral
HV vaatleja

sõnum 17.02.2011 07:12:52 vasta tsitaadiga

Mul on Wildfire olnud pea 6 kuud nüüdseks ja ausaltõeldes ei kurda. Kasutan meilide saatmiseks ja objektidel info otsimiseks ja tõesti - ekraan VÕIKS olla suurem, samas on see ka mu igapäevane telefon seega suurus on kah oluline ja Wildfire on minu pisikestele kätele nagu loodud icon_wink.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
biomehanik
HV Guru
biomehanik

sõnum 17.02.2011 12:10:24 vasta tsitaadiga

Mul nüüd selline probleem Wildfire mobiiliga - nimelt ei tunne telefon sisse helistavaid kontakte ära ja ütleb et "Unknown" number, ometi mul kontaki number kenasti sim kaardil ja telefonis olemas. Olen nagu täheldanud, et kui ma ise korra helistan mõnele kontaktile, siis hiljem ja tunnistab seda numbrit ja näitab sisse tulevas kõnes õiget nime. Pean natukene uurima seda probleemi täpsemalt, aga igatahes kahtlane ta on. Kas võib mõni seadistus paigast olla või on alust arvata, et telefonil miski defekt küljes?

Teine asi mille üle võiks nuriseda on kaamera kvaliteet, ei tea kas ma sain hädise isendi või ongi Wildfire üldine kaamerakvaliteet nii niru. Valges veel ehk teeb pilti, aga juba tavalise toavalguse käes tulevad pildid udused ja kehva võitu, seadistused said vist kõik läbi lapatud.

Kui nende asjade juures silm kinni pigistada, siis olen üldiselt telefoniga väga rahul.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 227
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 17.02.2011 12:25:06 vasta tsitaadiga

Mul oli ka algus ''unknown'', aga see tuli sellest, et vanas telefonis olid mul kontaktid ilma eest koodita +372. Wildfire ei saanud aru, et see sama number, vana sonyga oli kõik okey. Kui lisasin kõigile ette +372, siis kadus see probleem ära.
Kaameraga olen nõus, mul ka täiesti vastuvõetamatu kvaliteediga pildid, kui just väljas päevavalges ei pildista.
tagasi üles
biomehanik
HV Guru
biomehanik

sõnum 17.02.2011 12:35:26 vasta tsitaadiga

alpha kirjutas:
Mul oli ka algus ''unknown'', aga see tuli sellest, et vanas telefonis olid mul kontaktid ilma eest koodita +372. Wildfire ei saanud aru, et see sama number, vana sonyga oli kõik okey. Kui lisasin kõigile ette +372, siis kadus see probleem ära.
Kaameraga olen nõus, mul ka täiesti vastuvõetamatu kvaliteediga pildid, kui just väljas päevavalges ei pildista.

Tahtsingi küsida, kas tõesti tuleb igale kontaktile eraldi +372 ette panna või on mõni nutikam lahendus olemas sellel nutitelefonil? See hetkel tundub küll täiesti absurd, et ta nii teeb.
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 17.02.2011 12:40:33 vasta tsitaadiga

+372 trükkimiseks kasuta arvutit, nii saab kõvasti kiiremini õhtale. Ise kasutan vanast sony ajast MyPhone Explorerit.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 17.02.2011 12:40:33 vasta tsitaadiga

biomehanik, marketist otsi app. Oli vist mingi number fix vms. See siis paneb automaatselt kõigile vajaliku koodi ette.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
biomehanik
HV Guru
biomehanik

sõnum 17.02.2011 12:51:03 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
biomehanik, marketist otsi app. Oli vist mingi number fix vms. See siis paneb automaatselt kõigile vajaliku koodi ette.

Tänud, uurin thumbs_up.gif

EDIT :

Töötab kenasti ja appi. nimeks Number Fixer. Viskas lihtsa vaevata kõikidele numbritele +372 ette. beer_yum.gif
tagasi üles
marko-
Kreisi kasutaja

sõnum 17.02.2011 21:48:25 vasta tsitaadiga

Keegi oskab öelda, kas froyo 2.2 versiooni saab juba rootida?

E: ei saa thumbs_down.gif

k6utsik
HV vaatleja

sõnum 18.02.2011 12:37:54 vasta tsitaadiga

Mul selline probleem Wildfirega, et näitab Facebooki sünnipäevi üks päev varem kui nad tegelikult peaksid aset leidma. Kas asi on mingites seadetes?
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 18.02.2011 12:53:00 vasta tsitaadiga

k6utsik kirjutas:
Mul selline probleem Wildfirega, et näitab Facebooki sünnipäevi üks päev varem kui nad tegelikult peaksid aset leidma. Kas asi on mingites seadetes?

Mul oli sarnane probleem Desire puhul - Facebooki kalendri sünnipäevad olid valed, samas Facebooki app näitas õigesti:

tsitaat:

Kas on kellelgi veel esinenud probleemi, et Desire näitab Facebooki kalendrist pärit sünnipäevi päev varem?
Accounts alt on siis facebooki konto lisatud ning sünnipäevi näidatakse kalendris valesti nii 3rd party kalendri wigdetis kui ka kõige tavalisema HTC calendar app'i puhul.

Hetkel kustutasin konto ning rakenduste alt tõmbasin cache tühjaks nii 'Facebook' rakendusel kui 'Facebook for HTC sense' rakendusel.
Proovin konto uuesti lisada.

Samas Facebooki rakenduse kaudu või brauseri kaudu Facebooki vaadates on sünnipäevad õiged olnud kogu aeg...

EDIT: Miski eelpool tehtust igaljuhul aitas, tõenäoliselt rakenduste cache tühjendamine, kuna enne seda proovitud account'i kustutamine ja uuesti loomine ei aidanud.

Cache tühjendamine käib nii, et lähed Settings > Applications ja otsid üles Facebooki ning Facebook for HTC sense ning vajutad "Clear data" ja "Clear cache".

Võibolla saab ka kuidagi lihtsamat, mina kahjuks seda varianti ei leidnud.

viimati muutis Draqula 18.02.2011 12:56:30, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
k6utsik
HV vaatleja

sõnum 19.02.2011 13:58:58 vasta tsitaadiga

Ok, tänan kiire vastuse eest. Proovin järele

Ainult cache tühjendamisest ei piisanud, oli vaja ka koto korraks ära kustutada.
Igatahes nüüd töötab jälle normaalselt.
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 22.02.2011 10:16:02 vasta tsitaadiga

Laadimispesa on ikka väga feil kohas.
tagasi üles
biomehanik
HV Guru
biomehanik

sõnum 22.02.2011 10:30:31 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
Laadimispesa on ikka väga feil kohas.

Selle eest on kõrvaklappide pesa õnnestunud. icon_smile.gif Ise laadimispesa ei kritiseeri, enamasti on ju laadimis hetkel telefon kusagil vaikselt laua peal.
Küll aga oleks ebamugav, kui klappide pesa oleks külje peal ning siis pead selle kenasti omale tasku toppima.
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 22.02.2011 10:39:13 vasta tsitaadiga

biomehanik kirjutas:
...enamasti on ju laadimis hetkel telefon kusagil vaikselt laua peal. ...

Helistamine on väga ebamugav laadimise ajal. Telefoni olen harjunud hoidma vasakus käes (hetkel teisiti ei saagi).

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Wildfire (S) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.