Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ivokas
HV veteran

|
02.02.2011 23:11:16
|
|
|
Wildfire aku kestvusest: pühapäeva lõunaks laadisin aku täis, täna läks päeval kollaseks ikoon. Wifi 24/7, rääkind suht vähe, taskulampi täisvõimsusel paarkümmend minutit... homme lõunani veab raudselt välja
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
14.02.2011 12:45:38
|
|
|
Mida peaks tegema, et telefoniraamatut lapates pidevalt esmasest puudutusest telefon kohe helistama ei hakka. Kui lapata välja mõni T-tähega algav number, sisi vahepeal jõuab telefon hakata valima vähemalt 2-3 numbrile Sätin küll puudutuse kahe kontakti vahele keskele, aga ikka ma helistan pidevalt sinna, kuhu ei taha. Ilmselt ise saamatu, aga vilumust pole veel ka. On mõni hea nipp?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Goleteral
HV vaatleja
|
14.02.2011 12:46:56
|
|
|
AKE kirjutas: |
Mida peaks tegema, et telefoniraamatut lapates pidevalt esmasest puudutusest telefon kohe helistama ei hakka. Kui lapata välja mõni T-tähega algav number, sisi vahepeal jõuab telefon hakata valima vähemalt 2-3 numbrile Sätin küll puudutuse kahe kontakti vahele keskele, aga ikka ma helistan pidevalt sinna, kuhu ei taha. Ilmselt ise saamatu, aga vilumust pole veel ka. On mõni hea nipp? |
Menust sai minu mäletamist järgi sättida Contact Cardi kuvamise peale peale vajutamist aga see oli ikka väga osavalt ära peidetud.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
14.02.2011 13:29:42
|
|
|
Mida peaks tegema, et telefoniraamatut lapates pidevalt esmasest puudutusest telefon kohe helistama ei hakka. Kui lapata välja mõni T-tähega algav number, sisi vahepeal jõuab telefon hakata valima vähemalt 2-3 numbrile Sätin küll puudutuse kahe kontakti vahele keskele, aga ikka ma helistan pidevalt sinna, kuhu ei taha. Ilmselt ise saamatu, aga vilumust pole veel ka. On mõni hea nipp? |
Aga sa kasuta seda optilist tracpadi kerimiseks ja sobiva kontakti leides vajuta sellele.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rookie
HV vaatleja
|
14.02.2011 13:40:30
|
|
|
Abiks on Call Confirm - https://market.android.com/details?id=net.nanabit.callconfirm
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
14.02.2011 15:01:39
|
|
|
Omal küll mingit muret telefoniraamatu lappamisega. Kruti palju tahad, kellelegi lampi helistama küll ei hakka.
Kuna telefon on väga palju taskus, siis omal on hakanud jebima miski pärast see sissetulevale kõnele vastamine. Heliseb, urgitsed taskust välja-tõmbad ekraanil alla et vastata ja ei midagi-jäädki kraapima. Ei toimi üldse. Nii olen pidanud mitmetest tähtsatest kõnedest loobuma. Uurisin netist ka, pakutakse välja erinevaid variante, kuid ei miskit. Ei ole midagi paranenud.
Proovisin ka mingit programmi-vasta-keeldu nupud ekraanil. Aga ei tahtnud toimida igal korral.
Kui keegi mingi ametliku FIX-i vms leiab sarnasele probleemile, andke teada.
Suht hea rakendus on see, mis ütleb sulle nime, kes helistab. Hea siis kui telefon taskus ja keegi helistab. Või teed midagi ja mõtled, et kas nüüd hakata telefonile tormi jooksma või mitte. Ainukene nõme asi on see, et nime ei ütle kohe. Mingi 5 sekundilise viivitusega ja siis hakkab seda kordama pidevalt ja tiheda intervalliga. Ma mäletan, et Nokia nutikatel nii, et hakkab helisema, siis kuni 2 sekundi jooksul ütleb kes helistab ja siis tuleb pikem vahe.
Kui ei eksi, oli app Voice Caller ID. Sellest midagi paremat pole keegi leidnud?
Samuti timmisin telefoni vahepeal-peaks kogu kraami salvestama AINULT mälukaardile, ka apid. Sai telefoni mälu täis ja hakkas närvidele käima. Kuid vahest siiski on telefoni mälu vähenenud. Kui seda CMD-ga tegin, siis kas pidi mingi rea lõppu ka numbri panema. Mina panin käsu lõppu 2 nagu ühes õpetuses oli, teises oli jällegi ilma numbrita. Võta siis kinni.
Kuna natuke vanemas autos tahaks ka rääkida rooli taga, siis sai tellitud ka bluetooth headset. Eks siis ole näha, kas asja on hea kasutada. Uuemas autos pole probleemi-telefon ühendab kohe ennast autoga, auto kõllidest tuleb helin, kellade vahel näed ka helistajat ja võtad vastu. Ei mingit muret.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
14.02.2011 15:44:33
|
|
|
TY!!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.02.2011 16:13:27
|
|
|
Mina olen desire puhul (ei oska öelda palju ekraani ehitus ja talitus erineb, mul lcd ekraaniga variant, mitte amoled) märganud, et kui teha lühike ja tugev puudutus, siis võib helistada küll, kuid pika ja tugeva puudutusega, mille käigus ka näpp libiseb ei kipu helistama.
Lugedes mu eelnevat lauset, nagu suusatama õpetaks
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reedikl
HV vaatleja

|
16.02.2011 20:03:56
|
|
|
Spoiler 
Jään seda ootama!
_________________ Meie mõtted on tasuta.
Peace(h) |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
16.02.2011 20:47:01
|
|
|
Wildfire S ekraan on õnneks natuke suurem aga vähem värve.
Isiklikult ei saa mainimata jätta Wildfire-i kehva ekraani
Ekraan peaks ju olema üks kõige tähtsamaid elemente nutitelefoni juures aga Wildfire seeria ei taha sellest midagi teada.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
16.02.2011 23:24:30
|
|
|
Wildfirel on rõhk suurusel ja hinnal. HTC'l neid suuremaid ja paremaid küll ja veel.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goleteral
HV vaatleja
|
17.02.2011 07:12:52
|
|
|
Mul on Wildfire olnud pea 6 kuud nüüdseks ja ausaltõeldes ei kurda. Kasutan meilide saatmiseks ja objektidel info otsimiseks ja tõesti - ekraan VÕIKS olla suurem, samas on see ka mu igapäevane telefon seega suurus on kah oluline ja Wildfire on minu pisikestele kätele nagu loodud
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
17.02.2011 12:10:24
|
|
|
Mul nüüd selline probleem Wildfire mobiiliga - nimelt ei tunne telefon sisse helistavaid kontakte ära ja ütleb et "Unknown" number, ometi mul kontaki number kenasti sim kaardil ja telefonis olemas. Olen nagu täheldanud, et kui ma ise korra helistan mõnele kontaktile, siis hiljem ja tunnistab seda numbrit ja näitab sisse tulevas kõnes õiget nime. Pean natukene uurima seda probleemi täpsemalt, aga igatahes kahtlane ta on. Kas võib mõni seadistus paigast olla või on alust arvata, et telefonil miski defekt küljes?
Teine asi mille üle võiks nuriseda on kaamera kvaliteet, ei tea kas ma sain hädise isendi või ongi Wildfire üldine kaamerakvaliteet nii niru. Valges veel ehk teeb pilti, aga juba tavalise toavalguse käes tulevad pildid udused ja kehva võitu, seadistused said vist kõik läbi lapatud.
Kui nende asjade juures silm kinni pigistada, siis olen üldiselt telefoniga väga rahul.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
1 :: |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
17.02.2011 12:25:06
|
|
|
Mul oli ka algus ''unknown'', aga see tuli sellest, et vanas telefonis olid mul kontaktid ilma eest koodita +372. Wildfire ei saanud aru, et see sama number, vana sonyga oli kõik okey. Kui lisasin kõigile ette +372, siis kadus see probleem ära.
Kaameraga olen nõus, mul ka täiesti vastuvõetamatu kvaliteediga pildid, kui just väljas päevavalges ei pildista.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
17.02.2011 12:35:26
|
|
|
alpha kirjutas: |
Mul oli ka algus ''unknown'', aga see tuli sellest, et vanas telefonis olid mul kontaktid ilma eest koodita +372. Wildfire ei saanud aru, et see sama number, vana sonyga oli kõik okey. Kui lisasin kõigile ette +372, siis kadus see probleem ära.
Kaameraga olen nõus, mul ka täiesti vastuvõetamatu kvaliteediga pildid, kui just väljas päevavalges ei pildista. |
Tahtsingi küsida, kas tõesti tuleb igale kontaktile eraldi +372 ette panna või on mõni nutikam lahendus olemas sellel nutitelefonil? See hetkel tundub küll täiesti absurd, et ta nii teeb.
|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
17.02.2011 12:40:33
|
|
|
+372 trükkimiseks kasuta arvutit, nii saab kõvasti kiiremini õhtale. Ise kasutan vanast sony ajast MyPhone Explorerit.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
17.02.2011 12:40:33
|
|
|
biomehanik, marketist otsi app. Oli vist mingi number fix vms. See siis paneb automaatselt kõigile vajaliku koodi ette.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
17.02.2011 12:51:03
|
|
|
olafsand kirjutas: |
biomehanik, marketist otsi app. Oli vist mingi number fix vms. See siis paneb automaatselt kõigile vajaliku koodi ette. |
Tänud, uurin
EDIT :
Töötab kenasti ja appi. nimeks Number Fixer. Viskas lihtsa vaevata kõikidele numbritele +372 ette.
|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko-
Kreisi kasutaja
|
17.02.2011 21:48:25
|
|
|
Keegi oskab öelda, kas froyo 2.2 versiooni saab juba rootida?
E: ei saa
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
k6utsik
HV vaatleja
|
18.02.2011 12:37:54
|
|
|
Mul selline probleem Wildfirega, et näitab Facebooki sünnipäevi üks päev varem kui nad tegelikult peaksid aset leidma. Kas asi on mingites seadetes?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
18.02.2011 12:53:00
|
|
|
k6utsik kirjutas: |
Mul selline probleem Wildfirega, et näitab Facebooki sünnipäevi üks päev varem kui nad tegelikult peaksid aset leidma. Kas asi on mingites seadetes? |
Mul oli sarnane probleem Desire puhul - Facebooki kalendri sünnipäevad olid valed, samas Facebooki app näitas õigesti:
tsitaat: |
Kas on kellelgi veel esinenud probleemi, et Desire näitab Facebooki kalendrist pärit sünnipäevi päev varem?
Accounts alt on siis facebooki konto lisatud ning sünnipäevi näidatakse kalendris valesti nii 3rd party kalendri wigdetis kui ka kõige tavalisema HTC calendar app'i puhul.
Hetkel kustutasin konto ning rakenduste alt tõmbasin cache tühjaks nii 'Facebook' rakendusel kui 'Facebook for HTC sense' rakendusel.
Proovin konto uuesti lisada.
Samas Facebooki rakenduse kaudu või brauseri kaudu Facebooki vaadates on sünnipäevad õiged olnud kogu aeg...
EDIT: Miski eelpool tehtust igaljuhul aitas, tõenäoliselt rakenduste cache tühjendamine, kuna enne seda proovitud account'i kustutamine ja uuesti loomine ei aidanud.
|
Cache tühjendamine käib nii, et lähed Settings > Applications ja otsid üles Facebooki ning Facebook for HTC sense ning vajutad "Clear data" ja "Clear cache".
Võibolla saab ka kuidagi lihtsamat, mina kahjuks seda varianti ei leidnud.
viimati muutis Draqula 18.02.2011 12:56:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
k6utsik
HV vaatleja
|
19.02.2011 13:58:58
|
|
|
Ok, tänan kiire vastuse eest. Proovin järele
Ainult cache tühjendamisest ei piisanud, oli vaja ka koto korraks ära kustutada.
Igatahes nüüd töötab jälle normaalselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
22.02.2011 10:16:02
|
|
|
Laadimispesa on ikka väga feil kohas.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
22.02.2011 10:30:31
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Laadimispesa on ikka väga feil kohas. |
Selle eest on kõrvaklappide pesa õnnestunud. Ise laadimispesa ei kritiseeri, enamasti on ju laadimis hetkel telefon kusagil vaikselt laua peal.
Küll aga oleks ebamugav, kui klappide pesa oleks külje peal ning siis pead selle kenasti omale tasku toppima.
|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
22.02.2011 10:39:13
|
|
|
biomehanik kirjutas: |
...enamasti on ju laadimis hetkel telefon kusagil vaikselt laua peal. ... |
Helistamine on väga ebamugav laadimise ajal. Telefoni olen harjunud hoidma vasakus käes (hetkel teisiti ei saagi).
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|