Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Karel14
HV kasutaja
Karel14

sõnum 04.02.2011 19:18:11 vasta tsitaadiga

Aga kui ma uuendan msn-i või vahetan vanema vastu.Kas see aitaks ?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 04.02.2011 21:06:22 vasta tsitaadiga

Karel14 kirjutas:
Aga kui ma uuendan msn-i või vahetan vanema vastu.Kas see aitaks ?

Uue WLM-ga ja MSN 7 -ga kõik toimib.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.02.2011 01:06:39 vasta tsitaadiga

sylitan 26 korda yle yla, aga no ei saa aru kuidas teil msniga probleeme on eusa_wall.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.02.2011 02:39:59 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
sylitan 26 korda yle yla, aga no ei saa aru kuidas teil msniga probleeme on eusa_wall.gif

2011?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 05.02.2011 02:44:27 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

2011?

jep

pachiga asjad maas mida ei taha ja töötab normaalselt .
Milles kysimus yldse, et 2011 ei taheta?

Kõik kontaktud olemas, kõik elus ja kirjutamisvõimelised icon_biggrin.gif

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.02.2011 02:48:19 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tomorrow kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

2011?

jep

pachiga asjad maas mida ei taha ja töötab normaalselt .
Milles kysimus yldse, et 2011 ei taheta?

Kõik kontaktud olemas, kõik elus ja kirjutamisvõimelised icon_biggrin.gif

Sa oled siis harv erand.Enamusel pole muud kui peavalu sellega thumbs_down.gif
tagasi üles
Raynor
HV kasutaja

sõnum 05.02.2011 03:00:47 vasta tsitaadiga

Kasutan samuti 2011 versiooni esimesest väljatuleku päevast ning pole ühtegi siin inimesete poolt kirjeldatud probleemidejada kogenud, kõik lihtsalt toimib. Vahel tuleks viga mujalt, kui rakendusest endast otsida icon_confused.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 05.02.2011 03:57:24 vasta tsitaadiga

Raynor kirjutas:
Kasutan samuti 2011 versiooni esimesest väljatuleku päevast ning pole ühtegi siin inimesete poolt kirjeldatud probleemidejada kogenud, kõik lihtsalt toimib. Vahel tuleks viga mujalt, kui rakendusest endast otsida icon_confused.gif

+7 thumbs_up.gif
sylitan 12 korda yle õla............ loodan et nüüd probleeme ei tule, aga jah, kõik jookseb nagu alati alates , no ma ei tea, 1992 äkki icon_lol.gif

tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 05.02.2011 11:53:59 vasta tsitaadiga

Minul ka 2011 proovipäevadel vigu ei olnud. Lihtsalt kogu see tervik, mida on integreeritud igale poole, ei meeldi üldse.
Q.
HV kasutaja
Q.

sõnum 05.02.2011 14:16:29 vasta tsitaadiga

Ilmselt kuulun ka nende hulka, kellel probleeme ei ole, kuna viimane jama selgus võrgu veaks hoopis. Aga mulle ei meeldi nimede süsteem. Mina ei näe teistel õigeid nimesid ja teised näevad mind vale nimega.
tagasi üles
Raynor
HV kasutaja

sõnum 05.02.2011 15:36:35 vasta tsitaadiga

Probleemile oleks lahendus see, et inimesed muudaksid oma Live profiilis nime korrektseks, samuti võimaldab Live Messenger 2011 igale kontaktile nickname lisada (parem klikk -> Add a nickname).
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 05.02.2011 19:24:51 vasta tsitaadiga

Tavaliselt pole keegi elusees seal live profiilis käinudki ja mõni ei teagi et see olemas on üldse. Ise käisin seal varemalt vaid siis, kui oli web messenger'iga vaja sisse logida. Nüüd iga asja pärast roni veebi lehele, hakkan ma jah oma limiidiga netti raiskama mingite reklaamide/piltide laadimisega, saaks siis selle friends listi sealt välja lülitada, et kohe kõigi fotosid ei laeks. Reklaamist sain ad-muncher'iga lahti. Igalpool pole 100 mega piiramatut netti, mõnel on vaid 10 giga võimalik saada kuus icon_neutral.gif Parem kasutan vana msn-i ja kui kellelgi on mu nimega probleem, siis tõesti, pangu ise nickname.
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 06.02.2011 10:11:29 vasta tsitaadiga

Raynor kirjutas:
samuti võimaldab Live Messenger 2011 igale kontaktile nickname lisada (parem klikk -> Add a nickname).

Seda saab ka vanas msnis teha, mul kõik ikka ilusti pandud eesnimi perenimi, muidu mõni paneb teise nime ja kogemata hakkan vale inimesega vestlema icon_razz1.gif

Mind häirib hoopis see, et vana ja uue MSNi vahel vasteldes on emoticonid täiesti erineva väljanägemisega või saadad uues naerunäo, vanas masnis tuleb lihtsalt tekst (lol)
Kas kuskil sellekohta tabelit pole et milline vana emoticon = uus emoticon
Selle jama pärast tuleb mul loobuda MSN 2011-st niikaua kuni 2011 kohustuslik pole. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Dinkz
Kreisi kasutaja

sõnum 06.02.2011 11:30:01 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
Selle jama pärast tuleb mul loobuda MSN 2011-st niikaua kuni 2011 kohustuslik pole. icon_rolleyes.gif

vaevalt see juhtub, muidu ei saaks juba praegu vanemaid versioone tänu comptability mode'le kasutada.
tagasi üles
snap3
Kreisi kasutaja
snap3

sõnum 07.02.2011 15:59:59 vasta tsitaadiga

mina ei näe enamus kontaktide display pilte viimased paar päeva.. wlm2011 siis
tagasi üles
Reixx
HV veteran
Reixx

sõnum 07.02.2011 22:35:07 vasta tsitaadiga

Mina ei saa kohe kuidagi oma msn-i tööle.
Op süs on Win Vista 32-bit SP2. Enne oli Live messenger 2009 ja tahtis uuendust. keelasin aga ikka tahtis. Ok, panin siis uuenda ning ei uuendanud ära. Tuli error, et ei leia netivõrgu ühendust vms.
Ma olen guugeldanud ja otsinud ja reinstallinud net frameworki, siis olen fixinud MSI Installerit. Olen netist tõmmanud live msn 2011 täis install faili jne. no kohe kuidagi ei saa.
Põhiline ka see, et ma ei saa Uninstallida Live Essentials 2011. Ütleb täpselt sama errori. Isegi Revouninstalleriga ei saa. Ainult Revo-ga saan niimoodi selle maha, et teen registri täiesti tühjaks live messengerist. Kuid peale arvuti restarti ei töötanud pooled asjad ja hakkasid muud kalad....

On kellelgi ideid, mida ette võtta PEALE format C: icon_biggrin.gif

Lugupidamisega
Reixx
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 07.02.2011 22:52:13 vasta tsitaadiga

igaks juhuks küsin, et kas sul kell/kuupäev õige?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Reixx
HV veteran
Reixx

sõnum 07.02.2011 23:06:19 vasta tsitaadiga

djpvx kirjutas:
igaks juhuks küsin, et kas sul kell/kuupäev õige?

on õige!
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.02.2011 23:17:15 vasta tsitaadiga

Nii kui 2011 puutud ajab 2009 kah katki.Täielik imeasi ikka icon_lol.gif
tagasi üles
keeRISTOrm
HV kasutaja

sõnum 08.02.2011 02:01:56 vasta tsitaadiga

Mul täpselt sama küsimus. Varem sai eksportida oma hetke kontaktide listi ja selle omakorda uude msn'i importida. Kas tõesti enam pole sellist võimalust?
tagasi üles
aX
Kreisi kasutaja
aX

sõnum 08.02.2011 13:33:15 vasta tsitaadiga

keeRISTOrm kirjutas:
Mul täpselt sama küsimus. Varem sai eksportida oma hetke kontaktide listi ja selle omakorda uude msn'i importida. Kas tõesti enam pole sellist võimalust?

Seda saab msn.com lehelt teha, aga see on vigane ja impordib KÕIK kes eales msnist läbi on käind, minupuhul näiteks 600 matsi.
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 08.02.2011 20:57:23 vasta tsitaadiga

Teadjad MSN kasutajad kas on olemas mingit kindlat lihtsat univesaalset moodust eksportida/importida oma custom emoticone ühest arvutist teise?
Igasugused googeldatud lahendused on poolikud ja bugised. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 08.02.2011 21:00:43 vasta tsitaadiga

Kui sama windows, sama user ja sama msni versioon siis copy: username/appdata/local/microshit/messenger/enda useri kaust - teise arvutisse samma kohta icon_razz.gif
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 09.02.2011 20:09:24 vasta tsitaadiga

kas keegi on juba proovinud allal laadida Messenger Plus! Live 5.00.702 , mina miski pärast ei saa ...
pole DOWNLOAD linki, kui keegi on suutnud alla tõmmata,siis võiks .exe faili sheerida

HV vaatleja

sõnum 09.02.2011 22:24:27 ei saa noh, lihtsalt ei lase! vasta tsitaadiga

Mul puuduvad arvutist siis Service Pack 1, Service Pack 2 ja Windowsi platvormi värskenduse intsallimine, mille tulemusena ei saa otseselt 2011 laadida. Aga ma siis hakkasin neid vaikselt laadima, alustades Service Pack 1. Kõik läks ilusti. Kirjas oli et läheb 1 tund või rohkemgi. Esimene riba läks roheliseks ikka väga kiiresti ~ 1 minutiga, aga teine riba ei hakanud üldse laadima. Lihtsalt ootasin 5-10 minutit ja mitte midagi ei ilmunud. Olin kõik teised programmid ja asjad kindlasti sulgenud! Arvuti jooksis lihtsalt kokku: proovisin allalaadimise akent kustutada, kuid see lihtsalt ei funkanud. Siis proovisin mujale klikata, ei midagi. Vajutasin sisse/välja lülitamise nuppu ja midagi ei juhtunud. Võtsin aku välja (seda teen alati kui kokku jookseb, see rikub arvutit ma arvan.), arvuti lülitas ilusti välja. Siis lülitasin sisse tagasi ja kõik oli normaalne, kuid Service Pack 1'te ikka polnud. Tegin uuesti katsetust umbes paar-kolm korda ja siis võtsin aku jälle välja ja arvutile tuli mingi vana versioon (nagu ükskord pärast mingit viirust vms, IT poisid ütlesid, et arvuti oli viiruseid täis, karm.) ja muutus imelikuks. Laadis mingeid värke umbes 10 minutit. Ja siis õnnes sai restarti seal vajutada ja siis läks korda.
Tulemus siis see, et enam ei julge proovida, kui ei tea kas kindel või mitte. Arvuti mingi 4 aastat vana ka, lap top, HP G7000, Windows Vista, Google Crome (igaksjuhuks ütlen). Aga keegi võiks siis midagi ütelda, IT meeste juurde ka ei tahaks minna, rahaga hetkel kitsas.
Ja veel üks kerge küsimus: Kas on mõtet sellist pulli WLM 2011 saamiseks ja kas see on ikka Eesti keelne?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.