Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
snap3
Kreisi kasutaja
snap3

sõnum 30.01.2011 15:40:02 vasta tsitaadiga

Q. kirjutas:
Kurat, täna solvusin 2011 peale ja installisin 2009 omale. 2011 hakkas täiesti lambist iga mõne aja tagant ennast välja logima, repair ei aidanud ja rohkem ma sellega tegeleda ei viitsi, aitab ka vahepeal sellist ajun*ssist.
Oli küll mugavam kõvasti, aga 2009 on ehk väheke töökindlam.

saad lühidalt kirjutada kuidas 2009 tagasi said ka kust alla laadisid? ei hakka kogu teemat läbi kammima.. mul 2011 crashib päevas 5x korda vähemalt
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Q.
HV kasutaja
Q.

sõnum 30.01.2011 16:06:41 vasta tsitaadiga

Kõigepealt lasin 2011 maha, ja seejärel siit selle peale http://windows-live-messenger.en.softonic.com/ . Pärast lasin a-patchiga ka üle, http://blogote.com/2009/softwares/msn-patch-for-windows-live-messenger-9.html .
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 30.01.2011 16:26:13 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Kurat, miskine kala on tekkinud. Mul on nn 2009 Messenger. Need, kes mind selles uues hunjaas lisavad kontaktiks, jäävad tühjade kätega. Mulle nimelt ei tule ühtegi teavitust.
The shit?

Sest Microsoft eemaldas kutsete vastu võtmise/kontaktide lisamise 2009 messengerist. Nüüd käib asi vaid veebilehe kaudu. Mõlemad peavad teineteist lisama, neid 'notifications' enam välja ei saadeta.
tagasi üles
tere112
Kreisi kasutaja
tere112

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.01.2011 17:20:25 vasta tsitaadiga

Mind alles eile lisati msni, ja ilusti oli aken ees kas soovin vastu võtta kontakti või blokeerida icon_rolleyes.gif
softis
HV Guru
softis

sõnum 30.01.2011 17:24:21 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
softis kirjutas:
Kurat, miskine kala on tekkinud. Mul on nn 2009 Messenger. Need, kes mind selles uues hunjaas lisavad kontaktiks, jäävad tühjade kätega. Mulle nimelt ei tule ühtegi teavitust.
The shit?

Sest Microsoft eemaldas kutsete vastu võtmise/kontaktide lisamise 2009 messengerist. Nüüd käib asi vaid veebilehe kaudu. Mõlemad peavad teineteist lisama, neid 'notifications' enam välja ei saadeta.

Wat. Ma pean inimese lisama ja tema minu ka?
Veebilehel igatahes mingit teadet ka polnud.
Äkki see uus ja 2009 ei sobi?

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 30.01.2011 18:16:20 vasta tsitaadiga

Kui veebi lehel sisse logid, siis invitations all peaks olema. Selle lisamisega on nii, et oleneb millist klienti kasutada, ma panin msn 7 omale ja kõik toimib nii kuis peab. Pidgin'iga ka töötab.
tagasi üles
K&K
HV kasutaja
K&K

sõnum 30.01.2011 18:21:31 vasta tsitaadiga

Nii MSN-i konto siis ajutiselt blokitud -.-, Avast leidis 3 infected file-i, mis on nüüd edukalt vaultis. Msn-i help foorumisse on ka tehtud postius ( Eestis tuleb jah postitada kuhugi foorumisse, et siis mingi mode vaatab üle ja teeb lahti, see võimalus, et mobiilile saadetakse kood puudub -.- ), kuid tahaks seda protsessi, et konto lahti saaks kiirendada. Soovitusi? Vinguda ja postidada pidevalt sinna?icon_biggrin.gif
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 30.01.2011 19:31:30 vasta tsitaadiga

Kui on android telefon, siis saab vabalt teha omale usa mobla numbri ja lasta koodi sinna saata icon_wink.gif

edit: mingi beeta on ka ilmunud arvutist kasutamiseks vaatasin http://www.heywire.com/international-text-messaging Ise olen telefonis ainult kasutanud ja toimib, regades saad usa numbri, kuhu saab ka smse saata, nii et see reset koodiga peaks toimima siis
tagasi üles
sandvik
HV kasutaja
sandvik

sõnum 01.02.2011 13:59:32 vasta tsitaadiga

milline on parim v usaldusväärseim msni viiruste avastaja ja viiruste eemaldaja.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 01.02.2011 17:25:51 vasta tsitaadiga

Inimese enda arukus-ei klikita valimatult kõikjal igale lingile ükskõik mis keskkonnas olles. On mullegi neid saatananahku aknasse potsatanud ja pole veel viirust masinasse saanud. Muidu KIS 2011 on masinas valvuriks. thumbs_up.gif
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 01.02.2011 18:20:54 vasta tsitaadiga

Viimastel paaril päeval on minu käest küsitud, et miks ma tühja sõnumi saatsin neile. Ma pole tegelikult kellelegi mingit tühja sõnumit saatnud. Kasutanud olen koguaeg aMSN või Emesene juba aastaid @ Linux ja siiani igast saastast puhas olnud. See tühja sõnumi keiss tõestab, et ussitanud pole mitte WLM vaid kogu msn protokoll. Kaugel pole see aeg, kus loobun sellest saastasõnumineerijast täielikult.
tagasi üles
sandvik
HV kasutaja
sandvik

sõnum 01.02.2011 21:03:25 vasta tsitaadiga

Tõmbasin Web installika msni enda kanalitest kui installid ära ja lased msni virus remooverigaüle siis leiab kohe mingi viiruse või miskit nimega install.exe icon_idea.gif
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 02.02.2011 00:10:18 vasta tsitaadiga

Noh,kurat,juhtus see mis ma kartsin ,Msn-i anomaaliad hakkasid nüüd ka minul pihta lõpuks.. Aga kiire küsimus,laadisin alla Emesene,installitud ja at märki panna ei saa,tuleb netist kopeerida miskipärast,sisestades siis oma msni aadress ja parool,laeb natukene ja error tuleb üles - [Errno 10060] A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time,or estabilished connection failed because connected host has failed to response

Ehk on mul mingi seade kuskil valesti ? Pole ennem kokku puutunud Emesene installiga,ehk on keegi lahke ja oskab nõu anda icon_smile.gif beer_yum.gif

gunn271
HV veteran
gunn271

sõnum 02.02.2011 14:40:07 vasta tsitaadiga

kust selle msni virus remoover saab alla laadida ehk on mingi link
tagasi üles
Q.
HV kasutaja
Q.

sõnum 02.02.2011 23:22:24 vasta tsitaadiga

Huvitav anomaalia on. 2011 hakkas pidevalt sisse-välja logima. Lasin 2009 peale lootusega, et sellega olen probleemidest prii, kuid ka sellega jätkub sama pull. Kellelgi ideid?
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 03.02.2011 08:21:31 vasta tsitaadiga

Q. kirjutas:
Kellelgi ideid?

kasuta alternatiive
http://www.emesene.org/
http://www.pidgin.im/
http://www.trillian.im/
http://www.amsn-project.net/
http://www.nimbuzz.com/

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Q.
HV kasutaja
Q.

sõnum 03.02.2011 17:14:14 vasta tsitaadiga

Probleem oli hoopis mujal. Võrgukaardi draiverid olid hapuks läinud ja läpaka ja ruuteri vaheline suhtlus oli katkendlik. Vähemalt esialgu pärast uuemate draiverite installi probleem kadus.
tagasi üles
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 03.02.2011 17:19:56 vasta tsitaadiga

Minge imelik kala on: ei näita smaile icon_biggrin.gif icon_smile.gif icon_sad.gif icon_eek.gif icon_confused.gif icon_confused.gif icon_cool.gif icon_lol.gif icon_mad.gif icon_razz.gif icon_redface.gif icon_cry.gif icon_evil.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
aldios
HV kasutaja
aldios

sõnum 03.02.2011 18:38:45 vasta tsitaadiga

tools>options>messages on seal linnuke või
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 03.02.2011 23:06:50 vasta tsitaadiga

EI olnudgi...LOL...miks ise maha läks icon_biggrin.gif ? icon_biggrin.gif
Bmw535
HV vaatleja
Bmw535

sõnum 04.02.2011 16:05:23 vasta tsitaadiga

Kuna see MSN Plus 5 välja tuleb icon_question.gif lubati jaanauri lõpp, nüüd juba veebruari algus ja ikkagi pole väljas icon_confused.gif kellelgi mingit värskent infot pole sellekohta icon_question.gif
tagasi üles
Dinkz
Kreisi kasutaja

sõnum 04.02.2011 16:23:40 vasta tsitaadiga

Bmw535 kirjutas:
Kuna see MSN Plus 5 välja tuleb icon_question.gif lubati jaanauri lõpp, nüüd juba veebruari algus ja ikkagi pole väljas icon_confused.gif kellelgi mingit värskent infot pole sellekohta icon_question.gif

5 pidi alles veel beta staadiumis olema. icon_neutral.gif
tagasi üles
Karel14
HV kasutaja
Karel14

sõnum 04.02.2011 16:51:21 vasta tsitaadiga

Selline probleem, et msn ei näita uusi kontakte minu listis, enne kui me mõlemad olema üksteise oma msn-i endale lisanud. Kui seda teeme, siis ilmub ka uus kontakt blokituna listi. Lahendust ? Ei viitsi alati mõlemapoolseid kontakte vahetada.
tagasi üles
Dinkz
Kreisi kasutaja

sõnum 04.02.2011 16:53:17 vasta tsitaadiga

praegusel ajal tundub vist ikka kõige mõttekam 2009t kasutada, kuna 2011 tundub juba "mitte-betana" vägagi bugine olevat.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 04.02.2011 18:00:18 vasta tsitaadiga

Karel14 kirjutas:
Selline probleem, et msn ei näita uusi kontakte minu listis, enne kui me mõlemad olema üksteise oma msn-i endale lisanud. Kui seda teeme, siis ilmub ka uus kontakt blokituna listi. Lahendust ? Ei viitsi alati mõlemapoolseid kontakte vahetada.

2 trini kirjutas:
softis kirjutas:
The shit?

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.