Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 104, 105, 106  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
TheDJ
HV veteran

sõnum 02.12.2010 09:36:34 vasta tsitaadiga

Sama siin - võiks ikka nii olla et kui aku 0% siis kustub mp3 player või videokaamera ära. iPod küll käuksub ikka tükk aega ennem kui ära kukub ja siis 10% ja Samsal kohe et tema ei saa käivitada icon_biggrin.gif Kas hoiab siis seda akut kõnede tegemiseks vms äkki. Muidu igatahes pilli küll ja küll, kasutanud ca. 2,5 nädalat. Kõike pole jõudnud ära seadistadagi, Google Accountidega paljud asjad seotud. Google Maps on päris tore.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 02.12.2010 11:28:07 vasta tsitaadiga

eks ta ikka selleks hoiab, et saaks hädapäraseid kõnesid teha, et äratused/meeldetuletused ikka töötaksid jne. kuigi võiks olla sisse-välja lülitatav, siis mulle see featuur siiski meeldib icon_smile.gif
loomet
HV kasutaja
loomet

sõnum 03.12.2010 11:46:07 vasta tsitaadiga

Selle lagfixi kasulikkust kahjuks mõõta ei jõudnud .. ühe päeva kasutasin ilma ja siis jõudsin kohe panin peale. Aga ilma lagfixitagi oli n5800xm-ist nii palju väledam, et ei osanud seda lagi vist vaadata kusagil icon_smile.gif

Ebameeldivatest asjadest jah vbl see, et kaamerat ei lase käivitada kui särtsu vähe. Ja kalendri meeldetuletused võiksid ka vähe intensiivsemad olla, mõni reminder jääb tasku ja ununeb ära.
Kalendri koha pealt on abiks Calendar Snooze app

Kellel meediapleier aga igast jama sisse skännib (gps-i helifailid näiteks, siis StudioKUMA .nomedia Manager abiks)

Automaatseks profiilide seadistamiseks (ööseks hääletuks, hommikuks hääl peale) jälle Timeriffic suurepärane app.

Ja erinevate featuuride sisse-välja klõpsimiseks (gps, wifi, 3g/2g jms) koduekraanilt toimib Extended Controls päris hästi.

Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.12.2010 12:55:48 vasta tsitaadiga

Sisu poolest super telefon. Pole seda suutnud veel kokku jooksutada ega tiguaeglaseks muuta. Tahtsin eile akut tühjaks saada ja panin 14 erinevat programmi taustal tööle, lisaks GPS-ile, Bluetoothile ja WiFile, ja mängisin samal ajal Angry Birdsi. Mitte mingit lag'i thumbs_up.gif
Ekraani kohta pole ühtki laitvat sõna - värvid, puutetundlikkus ja valgustus on tasemel thumbs_up.gif
Aga tundub, et kogu papp on läinud sisu peale. Korpus on selle hinna kohta jura - tagakaas on eluodavast plastikust ja ülejäänud korpus sisuliselt samasse auku. Aga vähemalt ei paindu ega tundu eriti lödi käes hoides/kasutades. Oleks sellises hinnaklassis telefoni eest oodanud veidi metalli ja värki icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 03.12.2010 14:15:10 vasta tsitaadiga

... mis mind samas üllatab selle samsa plastiku juures, et kuigi näiks olevat tegemist odava materjaliga, kannatab see päris palju väärkohtlemist enne, kui miskit silmnähtavalt lagunema hakkab. Samuti ei tundu käes see sugugi odav, midagi ei krigise ega kägise pressides ja komponendid püsivad üsna täpselt ja tihkelt koos ...
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 03.12.2010 14:21:07 vasta tsitaadiga

Võib-olla minule toodud isend on siis juba korralikult väntsutada saanud, kuna kergelt nagiseb. Aga tagakaane kinnitus on küll selline, et kaua see vastu ei pea, kui kaant tihti lahti kiskuda.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 03.12.2010 14:26:14 vasta tsitaadiga

... teades su isendi tausta, siis miks ma üldse ei imesta icon_lol.gif juba seegi on edusamm, et see veel töötab thumbs_up.gif
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 03.12.2010 14:59:29 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... teades su isendi tausta, siis miks ma üldse ei imesta icon_lol.gif juba seegi on edusamm, et see veel töötab thumbs_up.gif

No shit icon_lol.gif
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 03.12.2010 22:56:03 vasta tsitaadiga

tunketunke kirjutas:
Incikas kirjutas:
Kas keegi on Samsaga proovinud ka arvutiga ühendust saada üle remote desktopi icon_question.gif

Just proovisin - LogMeIn-iga saab väga edukalt. Kuvab remote desktopi ja saad seal teha kõike mida vaja.

Kus ma selle Androidi jaoks leiaksin? icon_redface.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 64
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 04.12.2010 00:05:36 vasta tsitaadiga

https://secure.logmein.com/products/ignition/android/
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2010 02:33:59 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Korpus on selle hinna kohta jura - tagakaas on eluodavast plastikust ja ülejäänud korpus sisuliselt samasse auku.

Ma olen küll selle plastiga rahul. Kui täpsemalt vaatad tagakülge, siis näed et sõnad google ja samsung on nagu kirjutatud läbipaistvale kihile. Võta ka see tagakaan kätte ja proovi veidi väänata. Päris tugev ja elastne võrreldes tavalise plastiga. Mina arvan, et sinna on sisse pandud süsinikkiude või midagi. Pole see plast odav ühti.

Palju odavam on näritud õuna disain. mõttetu alumiiniumriba kesta ümber. Oleks siis et veel hõbedast:)

----------------

Kas keegi osakb aidata - kuidas kustutada ära järjehoidjaid? ma mõtlen sellest kohast: lähed redigeerima - lisa otseteed - ja siis on sellised kastikesed, praegu tolkneb mul seal hulk ikoone mõttetuid... kuidas neist lahti saada.

.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Sandrew
HV vaatleja

sõnum 05.12.2010 14:09:51 vasta tsitaadiga

Seda juba paar lk'd tagasi mainisin. Hoia ikoonil näppu pikemalt peal, ja tekib võimalus "delete".
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 05.12.2010 23:54:30 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:
Betamax kirjutas:
Korpus on selle hinna kohta jura - tagakaas on eluodavast plastikust ja ülejäänud korpus sisuliselt samasse auku.

Ma olen küll selle plastiga rahul. Kui täpsemalt vaatad tagakülge, siis näed et sõnad google ja samsung on nagu kirjutatud läbipaistvale kihile. Võta ka see tagakaan kätte ja proovi veidi väänata. Päris tugev ja elastne võrreldes tavalise plastiga. Mina arvan, et sinna on sisse pandud süsinikkiude või midagi. Pole see plast odav ühti.

Arvad või tead? Minu käes oleval telefonil on tagakaanel korralikud kulumisjäljed ja kriimustused olemas. See, et tal mingi ulmemuster lakikihi all on, ei pane mind küll arvama, et seal midagi süsinikkiu sarnast on. Kuigi lahe, kui oleks.

Kas sellel telefonil on ka antenn kusagil korpuse allosas? Levipulgandus kaob suht kiiresti, kui altpoolt telefoni hoida icon_neutral.gif
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 06.12.2010 11:59:42 vasta tsitaadiga

Valgustus võib tasemel olla aga mina keerasin Brithnessi min. peale. Kellele seda helkurit ikka tarvis on mis patareiga töötab icon_lol.gif
Korpus võiks jah parem olla selle raha eest! Ise soetasin kena kesta ümber. Nüüd vähemalt ei kraabi nii meeletult seda korpust ning ausaltöeldes on telefon ilma selleta käes nagu libe lutsukala, tagakülg on ikka mõnusalt libe ja kergelt käest kukkumise oht.
Kaitsekile ekraanil ja korpus ümber! Varsti saan ka nahkvutlari, siis on asi õige!
Sellise toreda asja sai kaitseks tellitud ning asi õigustas end igati.
http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-i9000-Rubberized-Crystal/dp/B00443M4YO/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1291625905&sr=8-3-spell
Ennem ikka mõnusalt kraapis kogu aeg tagakaant. Korpus ei ole kõige õnnestunum kuid sisu selle eest vägagi.
Üldine hinnang on üle keskmise väga hea.

loomet
HV kasutaja
loomet

sõnum 06.12.2010 14:02:28 vasta tsitaadiga

See kondoomivärk on veits kahtlane icon_smile.gif no offence
Ilma kummita ikka asisem natuke ja mis sellest sAMOLED ekraanist kasu on kui ta tuhmi kile taha peidan. Tagakaanele paneks invisibleShieldi peale küll .. ekraanile pole vast vaja. 5800xm pidas invisibleShieldi all väga hästi vastu - sellel oli ekraan mingi plastiknäss ja muidu väga kergesti kriimustuv.

ssass21
HV vaatleja

sõnum 06.12.2010 14:04:22 vasta tsitaadiga

Kas gps-i haiglasele ebatäpsusele mingit parandust ka on? eelmine telefon (HTC Desire) suutis ikka harva eksida, see galaxy paraku paneb kõvasti mööda, 100-200m..
tagasi üles
õllekas
HV vaatleja

sõnum 06.12.2010 19:46:11 vasta tsitaadiga

SpeedMod kernel K10H, hardcore väidab, et on mudinud GPS-i seal natuke. Ise ma katsetanud ei ole, aga ilmselt õhtul lükkan Ultimate ROM v3.0 peale. Sellel K10 kernel, eks siis paistab.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756

edit: Kehvemaks läks GPS mu arust :p
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 07.12.2010 05:56:13 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Arvad või tead? Minu käes oleval telefonil on tagakaanel korralikud kulumisjäljed ja kriimustused olemas. See, et tal mingi ulmemuster lakikihi all on, ei pane mind küll arvama, et seal midagi süsinikkiu sarnast on. Kuigi lahe, kui oleks.

Ma küll surfasin netis aga ei leidnud, mis seal pattu salata. icon_razz1.gif

Parandamatu optimistina arvan. icon_smile.gif . Alternatiiviks oleks uskuda, et samsung teeb oma mobla-lipulaeva korpusi kokapudeli plastist. Võimalik et tõde on kusagil vahepeal, astronaudi kiivri visiiri materjal vahest see küll ple aga mullivee pudel ka kindlasti mitte. Arvan et plasti odavust ei peaks häbenema, mõni liik on alumiiniumist kindlasti kallim ..mmm... hambakroon või implantaat kere sees maksab nagu oleks kullast tehtud. Mis on üks alufooliumiriba iphone ääres selle kõrval?

.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 07.12.2010 14:28:53 vasta tsitaadiga

Ma ei väidagi, et see mingist plastpudelist tehtud on. Lihtsalt tagakaas on alati see, mis täiega vatti saab, logisema hakkab, ära kulub, ära mõraneb, inetuks muutub jne. Arvestades, et ekraaniosa on kaitstud gorillaklaasiga, siis ütleks, et Galaxy on palja tagumikuga linna peale lastud.
See selleks, kui see tagakaas välja arvata, siis on tegemist vägagi hea telefoniga thumbs_up.gif

Kas antud telefonile on Android 2.2 ametlikult väljas juba? KIES viskab teate, et antud telefonil ei saa tarkvara uuendada.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.12.2010 15:31:25 vasta tsitaadiga

kas Skype 1.0.1 ka alla laadida saab?
tagasi üles
Natrix
HV vaatleja

sõnum 07.12.2010 18:38:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kas antud telefonile on Android 2.2 ametlikult väljas juba? KIES viskab teate, et antud telefonil ei saa tarkvara uuendada.

Mina pidin kõigepealt uuendama Kiesi enda, alles siis ta avastas, et on tõesti uus versioon (see Android 2.2 oma) saadaval.
tagasi üles
tunketunke
HV vaatleja

sõnum 07.12.2010 21:27:35 vasta tsitaadiga

Natrix kirjutas:
tsitaat:

Mina pidin kõigepealt uuendama Kiesi enda, alles siis ta avastas, et on tõesti uus versioon (see Android 2.2 oma) saadaval.

Sul on Kiesi kaudu juba meie regiooni Froyo saadaval?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Natrix
HV vaatleja

sõnum 07.12.2010 21:55:52 vasta tsitaadiga

Jah, mina sain küll ilma Kiesi settinguid, telefoni või Windowsi registryt eelnevalt näppimata Froyo peale. Kõik täiesti default-seades. Kiesi versioon on mul 1.5.3.10103_102.
tagasi üles
tunketunke
HV vaatleja

sõnum 07.12.2010 23:17:11 vasta tsitaadiga

Natrix kirjutas:
Jah, mina sain küll ilma Kiesi settinguid, telefoni või Windowsi registryt eelnevalt näppimata Froyo peale. Kõik täiesti default-seades. Kiesi versioon on mul 1.5.3.10103_102.

Tohib küsida, kust telefon on ostetud?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Natrix
HV vaatleja

sõnum 08.12.2010 10:43:54 vasta tsitaadiga

Telefon sai suvel ostetud amazon.de-st. Arvad, et see võib midagi mõjutada?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 104, 105, 106  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.