Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TheDJ
HV veteran
|
02.12.2010 09:36:34
|
|
|
Sama siin - võiks ikka nii olla et kui aku 0% siis kustub mp3 player või videokaamera ära. iPod küll käuksub ikka tükk aega ennem kui ära kukub ja siis 10% ja Samsal kohe et tema ei saa käivitada Kas hoiab siis seda akut kõnede tegemiseks vms äkki. Muidu igatahes pilli küll ja küll, kasutanud ca. 2,5 nädalat. Kõike pole jõudnud ära seadistadagi, Google Accountidega paljud asjad seotud. Google Maps on päris tore.
_________________ Võta aega veidi ringi vaadata |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
02.12.2010 11:28:07
|
|
|
eks ta ikka selleks hoiab, et saaks hädapäraseid kõnesid teha, et äratused/meeldetuletused ikka töötaksid jne. kuigi võiks olla sisse-välja lülitatav, siis mulle see featuur siiski meeldib
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
loomet
HV kasutaja

|
03.12.2010 11:46:07
|
|
|
Selle lagfixi kasulikkust kahjuks mõõta ei jõudnud .. ühe päeva kasutasin ilma ja siis jõudsin kohe panin peale. Aga ilma lagfixitagi oli n5800xm-ist nii palju väledam, et ei osanud seda lagi vist vaadata kusagil
Ebameeldivatest asjadest jah vbl see, et kaamerat ei lase käivitada kui särtsu vähe. Ja kalendri meeldetuletused võiksid ka vähe intensiivsemad olla, mõni reminder jääb tasku ja ununeb ära.
Kalendri koha pealt on abiks Calendar Snooze app
Kellel meediapleier aga igast jama sisse skännib (gps-i helifailid näiteks, siis StudioKUMA .nomedia Manager abiks)
Automaatseks profiilide seadistamiseks (ööseks hääletuks, hommikuks hääl peale) jälle Timeriffic suurepärane app.
Ja erinevate featuuride sisse-välja klõpsimiseks (gps, wifi, 3g/2g jms) koduekraanilt toimib Extended Controls päris hästi.
_________________ /R. |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
03.12.2010 12:55:48
|
|
|
Sisu poolest super telefon. Pole seda suutnud veel kokku jooksutada ega tiguaeglaseks muuta. Tahtsin eile akut tühjaks saada ja panin 14 erinevat programmi taustal tööle, lisaks GPS-ile, Bluetoothile ja WiFile, ja mängisin samal ajal Angry Birdsi. Mitte mingit lag'i
Ekraani kohta pole ühtki laitvat sõna - värvid, puutetundlikkus ja valgustus on tasemel
Aga tundub, et kogu papp on läinud sisu peale. Korpus on selle hinna kohta jura - tagakaas on eluodavast plastikust ja ülejäänud korpus sisuliselt samasse auku. Aga vähemalt ei paindu ega tundu eriti lödi käes hoides/kasutades. Oleks sellises hinnaklassis telefoni eest oodanud veidi metalli ja värki
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.12.2010 14:15:10
|
|
|
... mis mind samas üllatab selle samsa plastiku juures, et kuigi näiks olevat tegemist odava materjaliga, kannatab see päris palju väärkohtlemist enne, kui miskit silmnähtavalt lagunema hakkab. Samuti ei tundu käes see sugugi odav, midagi ei krigise ega kägise pressides ja komponendid püsivad üsna täpselt ja tihkelt koos ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
03.12.2010 14:21:07
|
|
|
Võib-olla minule toodud isend on siis juba korralikult väntsutada saanud, kuna kergelt nagiseb. Aga tagakaane kinnitus on küll selline, et kaua see vastu ei pea, kui kaant tihti lahti kiskuda.
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.12.2010 14:26:14
|
|
|
... teades su isendi tausta, siis miks ma üldse ei imesta juba seegi on edusamm, et see veel töötab
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
03.12.2010 14:59:29
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... teades su isendi tausta, siis miks ma üldse ei imesta juba seegi on edusamm, et see veel töötab  |
No shit
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
03.12.2010 22:56:03
|
|
|
tunketunke kirjutas: |
Incikas kirjutas: |
Kas keegi on Samsaga proovinud ka arvutiga ühendust saada üle remote desktopi  |
Just proovisin - LogMeIn-iga saab väga edukalt. Kuvab remote desktopi ja saad seal teha kõike mida vaja. |
Kus ma selle Androidi jaoks leiaksin?
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
05.12.2010 02:33:59
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Korpus on selle hinna kohta jura - tagakaas on eluodavast plastikust ja ülejäänud korpus sisuliselt samasse auku. |
Ma olen küll selle plastiga rahul. Kui täpsemalt vaatad tagakülge, siis näed et sõnad google ja samsung on nagu kirjutatud läbipaistvale kihile. Võta ka see tagakaan kätte ja proovi veidi väänata. Päris tugev ja elastne võrreldes tavalise plastiga. Mina arvan, et sinna on sisse pandud süsinikkiude või midagi. Pole see plast odav ühti.
Palju odavam on näritud õuna disain. mõttetu alumiiniumriba kesta ümber. Oleks siis et veel hõbedast:)
----------------
Kas keegi osakb aidata - kuidas kustutada ära järjehoidjaid? ma mõtlen sellest kohast: lähed redigeerima - lisa otseteed - ja siis on sellised kastikesed, praegu tolkneb mul seal hulk ikoone mõttetuid... kuidas neist lahti saada.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sandrew
HV vaatleja
|
05.12.2010 14:09:51
|
|
|
Seda juba paar lk'd tagasi mainisin. Hoia ikoonil näppu pikemalt peal, ja tekib võimalus "delete".
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
05.12.2010 23:54:30
|
|
|
tumbuser kirjutas: |
Korpus on selle hinna kohta jura - tagakaas on eluodavast plastikust ja ülejäänud korpus sisuliselt samasse auku. |
Ma olen küll selle plastiga rahul. Kui täpsemalt vaatad tagakülge, siis näed et sõnad google ja samsung on nagu kirjutatud läbipaistvale kihile. Võta ka see tagakaan kätte ja proovi veidi väänata. Päris tugev ja elastne võrreldes tavalise plastiga. Mina arvan, et sinna on sisse pandud süsinikkiude või midagi. Pole see plast odav ühti. |
Arvad või tead? Minu käes oleval telefonil on tagakaanel korralikud kulumisjäljed ja kriimustused olemas. See, et tal mingi ulmemuster lakikihi all on, ei pane mind küll arvama, et seal midagi süsinikkiu sarnast on. Kuigi lahe, kui oleks.
Kas sellel telefonil on ka antenn kusagil korpuse allosas? Levipulgandus kaob suht kiiresti, kui altpoolt telefoni hoida
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
06.12.2010 11:59:42
|
|
|
Valgustus võib tasemel olla aga mina keerasin Brithnessi min. peale. Kellele seda helkurit ikka tarvis on mis patareiga töötab
Korpus võiks jah parem olla selle raha eest! Ise soetasin kena kesta ümber. Nüüd vähemalt ei kraabi nii meeletult seda korpust ning ausaltöeldes on telefon ilma selleta käes nagu libe lutsukala, tagakülg on ikka mõnusalt libe ja kergelt käest kukkumise oht.
Kaitsekile ekraanil ja korpus ümber! Varsti saan ka nahkvutlari, siis on asi õige!
Sellise toreda asja sai kaitseks tellitud ning asi õigustas end igati.
http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-i9000-Rubberized-Crystal/dp/B00443M4YO/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1291625905&sr=8-3-spell
Ennem ikka mõnusalt kraapis kogu aeg tagakaant. Korpus ei ole kõige õnnestunum kuid sisu selle eest vägagi.
Üldine hinnang on üle keskmise väga hea.
_________________ Võta aega veidi ringi vaadata |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
loomet
HV kasutaja

|
06.12.2010 14:02:28
|
|
|
See kondoomivärk on veits kahtlane no offence
Ilma kummita ikka asisem natuke ja mis sellest sAMOLED ekraanist kasu on kui ta tuhmi kile taha peidan. Tagakaanele paneks invisibleShieldi peale küll .. ekraanile pole vast vaja. 5800xm pidas invisibleShieldi all väga hästi vastu - sellel oli ekraan mingi plastiknäss ja muidu väga kergesti kriimustuv.
_________________ /R. |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
ssass21
HV vaatleja
|
06.12.2010 14:04:22
|
|
|
Kas gps-i haiglasele ebatäpsusele mingit parandust ka on? eelmine telefon (HTC Desire) suutis ikka harva eksida, see galaxy paraku paneb kõvasti mööda, 100-200m..
|
|
tagasi üles |
|
 |
õllekas
HV vaatleja
|
06.12.2010 19:46:11
|
|
|
SpeedMod kernel K10H, hardcore väidab, et on mudinud GPS-i seal natuke. Ise ma katsetanud ei ole, aga ilmselt õhtul lükkan Ultimate ROM v3.0 peale. Sellel K10 kernel, eks siis paistab.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756
edit: Kehvemaks läks GPS mu arust :p
|
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
07.12.2010 05:56:13
|
|
|
Arvad või tead? Minu käes oleval telefonil on tagakaanel korralikud kulumisjäljed ja kriimustused olemas. See, et tal mingi ulmemuster lakikihi all on, ei pane mind küll arvama, et seal midagi süsinikkiu sarnast on. Kuigi lahe, kui oleks. |
Ma küll surfasin netis aga ei leidnud, mis seal pattu salata.
Parandamatu optimistina arvan. . Alternatiiviks oleks uskuda, et samsung teeb oma mobla-lipulaeva korpusi kokapudeli plastist. Võimalik et tõde on kusagil vahepeal, astronaudi kiivri visiiri materjal vahest see küll ple aga mullivee pudel ka kindlasti mitte. Arvan et plasti odavust ei peaks häbenema, mõni liik on alumiiniumist kindlasti kallim ..mmm... hambakroon või implantaat kere sees maksab nagu oleks kullast tehtud. Mis on üks alufooliumiriba iphone ääres selle kõrval?
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.12.2010 14:28:53
|
|
|
Ma ei väidagi, et see mingist plastpudelist tehtud on. Lihtsalt tagakaas on alati see, mis täiega vatti saab, logisema hakkab, ära kulub, ära mõraneb, inetuks muutub jne. Arvestades, et ekraaniosa on kaitstud gorillaklaasiga, siis ütleks, et Galaxy on palja tagumikuga linna peale lastud.
See selleks, kui see tagakaas välja arvata, siis on tegemist vägagi hea telefoniga
Kas antud telefonile on Android 2.2 ametlikult väljas juba? KIES viskab teate, et antud telefonil ei saa tarkvara uuendada.
Spoiler 
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.12.2010 15:31:25
|
|
|
kas Skype 1.0.1 ka alla laadida saab?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Natrix
HV vaatleja
|
07.12.2010 18:38:24
|
|
|
tsitaat: |
Kas antud telefonile on Android 2.2 ametlikult väljas juba? KIES viskab teate, et antud telefonil ei saa tarkvara uuendada.
|
Mina pidin kõigepealt uuendama Kiesi enda, alles siis ta avastas, et on tõesti uus versioon (see Android 2.2 oma) saadaval.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tunketunke
HV vaatleja
|
07.12.2010 21:27:35
|
|
|
Natrix kirjutas: |
tsitaat: |
|
Mina pidin kõigepealt uuendama Kiesi enda, alles siis ta avastas, et on tõesti uus versioon (see Android 2.2 oma) saadaval. |
Sul on Kiesi kaudu juba meie regiooni Froyo saadaval?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Natrix
HV vaatleja
|
07.12.2010 21:55:52
|
|
|
Jah, mina sain küll ilma Kiesi settinguid, telefoni või Windowsi registryt eelnevalt näppimata Froyo peale. Kõik täiesti default-seades. Kiesi versioon on mul 1.5.3.10103_102.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tunketunke
HV vaatleja
|
07.12.2010 23:17:11
|
|
|
Natrix kirjutas: |
Jah, mina sain küll ilma Kiesi settinguid, telefoni või Windowsi registryt eelnevalt näppimata Froyo peale. Kõik täiesti default-seades. Kiesi versioon on mul 1.5.3.10103_102. |
Tohib küsida, kust telefon on ostetud?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Natrix
HV vaatleja
|
08.12.2010 10:43:54
|
|
|
Telefon sai suvel ostetud amazon.de-st. Arvad, et see võib midagi mõjutada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|