|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
16.08.2010 11:31:55
|
|
|
| omgwtf kirjutas: |
Et siis neil ahjudel tulemas sama teema nagu Nvidia G80 seeriaga Sweet Ahju pista prooviks  |
Ma üritan täna tegeleda sellega ,aga pastat pole järgi. Ma ennem ei katseta kui pasta olemas. Siiski pole see lõpplahendus millepeale kindel saab olla.
Muretum on uus kaart osta ja saab kindel olla miskit muud manalasse ei lähe. Miskit x2 dual gpu on minusilmis pointless. Surevad kõik.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
16.08.2010 11:46:41
|
|
|
| Etz kirjutas: |
| SurfData kirjutas: |
| Margus, mis tootja kaart? club 3d, sapphire jms on 2 aastase garantiiga, asus, gigabyte on 3 aastasega. |
Oot...oot... mismoodi see 3a garantii välja näeb?
Kui kaart on siit ostetud, ja firma nimele, siis on ju garantii 1a?
Või on tegu siis tehase garantiiga, et saada oma kaardi otse Gigabytele? |
Otse tootjale jah. Ise 2 emaplaadiga sedasi teinud Õhe suutis ceemic ää peedistada Teise jebisin ise ära,aga abistas tuttav selle tootjaga suhtlemisel,temalt sai ostetud asjad ja tema saatis sinna tagasi. St siis vist lattu kuhugi lätis või leedus ja sealt saadeti asemele uued. Giga FTW @3a garantii.
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
16.08.2010 12:07:39
|
|
|
| Margus, mis tootja kaart? club 3d, sapphire jms on 2 aastase garantiiga, asus, gigabyte on 3 aastasega. |
Kaart on club 3d siis peaks 2 aastat olema ise ei tea kuidas ordiga veab, garantii lõpuni on vähe aega. 19.08 2008 ostetud. Ma ei ela tallinnas sisuliselt vaatavad kohe saab läbi ja ei võta jutule või vedeldavad kuskil urkas kui aeg läbi saab. Homme satun linna.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
16.08.2010 12:07:50
|
|
|
Oot...oot... mismoodi see 3a garantii välja näeb?
Kui kaart on siit ostetud, ja firma nimele, siis on ju garantii 1a?
Või on tegu siis tehase garantiiga, et saada oma kaardi otse Gigabytele? |
oleneb täitsa kellelt ostetud. Meie ei ole kitsendanud ja mina viiks katkimineku korral sinna kust kaardi ostsin. Neil ei ole just väga suur peavalu viia see maaletooja juurde Oleneb muidugi nende viitsimisest ja vastutulekust kliendile. Mina pole ühtegi kaarti/emaplaati saatnud kuhugi tootjale vaid kõik ikka maaletoojale.
| Margus kirjutas: |
Kaart on club 3d siis peaks 2 aastat olema ise ei tea kuidas ordiga veab, garantii lõpuni on vähe aega. 19.08 2008 ostetud. |
Siis tegutse ruttu
|
|
| Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
16.08.2010 12:19:09
|
|
|
Sisuliselt panen ati match 64 pci kaardi masinasse ja kougin ahju välja. Netis surfates kõlbab see kaa.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
viimati muutis XeStAiSy 16.08.2010 12:20:39, muudetud 1 kord |
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
16.08.2010 12:22:19
|
|
|
oleneb täitsa kellelt ostetud. Meie ei ole kitsendanud ja mina viiks katkimineku korral sinna kust kaardi ostsin. Neil ei ole just väga suur peavalu viia see maaletooja juurde Oleneb muidugi nende viitsimisest ja vastutulekust kliendile. Mina pole ühtegi kaarti/emaplaati saatnud kuhugi tootjale vaid kõik ikka maaletoojale. |
Äitähh, selle firmaga ma parem enam tegemist ei tee, uut kaarti ootasin garantiist pea 2 kuud ja kui hakkasin Eesti seadustele viitama ning vinguma sellise ooteaja üle, siis tahtsid raha tagasi maksta...
Aga ainult pool kaardi maksumusest, kuna minu garantiisse toodud kaart olevat ju juba kasutatud...
Seega vähem väärt ju kui uus kaart...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
16.08.2010 12:55:40
|
|
|
Väga rõve see pci kaart 1 postitus mahub vaevu ekraanile. Ja soovitan kõigil varuda teine video varsti hakkab mass suremine.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
16.08.2010 13:09:35
|
|
|
Väga rõve see pci kaart 1 postitus mahub vaevu ekraanile. Ja soovitan kõigil varuda teine video varsti hakkab mass suremine. |
Spoiler 
Tegelt, muret tekitav küll, kui asi peaks massiliseks muutuma...
Telli või endale mingi 5870 või GTX460 tagavaraks...
Tegelt mul endal on õnneks paar korralikku kaarti tagavaraks kah, mida ajutiselt kasutada saab
Pole päris kõike rahaks teinud, õnneks...
Aga nnoh elame-näeme...
|
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
16.08.2010 13:14:02
|
|
|
Loodetavasti mu X2 veel surema ei hakka, keerasin suveks Rivatuneriga vendi väheke agressiivsemaks, idles hetkel kuni 55 ja mängudes 70 kraadi, väheke vuhiseb küll, aga vähemalt ei kuumene üle.
Mida see ROHS ja arvuti on-off peaks tähendama? Mismõttes tapab maha?
Ise kasutan arvutit ainult õhtuti ja nv, muul ajal lükkan välja, praegu välguperiood ka, elutuba on hommikul tunduvalt palavam, kui arvuti ööseks käima jätta
Talvel aga olen lasknud tiksuda, suht vaikne teine ja hea kohe jätkata sealt, kus pooleli jäi.
|
|
| Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
16.08.2010 13:20:26
|
|
|
| pwnage kirjutas: |
|
Pliivaba jootetina ja ei kannata pidevaid temperatuuri kõikumisi nagu paistab...
Tekkivad külmjooted ja halvad kontaktid...
|
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
16.08.2010 14:43:19
|
|
|
| pwnage kirjutas: |
|
Pliivaba jootetina ja ei kannata pidevaid temperatuuri kõikumisi nagu paistab...
tekivad külmjooted ja halvad kontaktid... |
Täpselt õige, niikaua kui arvuti töötab järjest peab asi kauem vastu. Igasugused mahajahutamised ja soendamised pigem lõhuvad ja ka sleep. Nagu näha on tulemus mul käes. Palju ei läinud vaja. See idle 88c või 9Xc loadis poleks asi veel maha tapnud.
Mul suht äkki tekkisid arted ei ole, ei ole kuid ühelpäeval olid.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
16.08.2010 15:02:35
|
|
|
Ptüi ptüi, loodetavasti ei sure veel, kuna mängimiseks on jõudlust küllaga ja jätkuks HD6K tulekuni vabalt
|
|
| Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
16.08.2010 17:17:34
|
|
|
Minu 4870x2 saab 2 päeva pärast 2a vanuseks, pole mingeid probleemi täheldanud veel. Kuid jätan antud arutluse meelde.
Kas lahendus oleks siis vesiplokk peale panna või see custom arctic coolingu jahutus ?
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.08.2010 17:47:43
|
|
|
| Asgate kirjutas: |
| Kas lahendus oleks siis vesiplokk peale panna või see custom arctic coolingu jahutus ? |
Ennetav meede oleks pidevalt mitte sisse välja lülida.Kui töötab, siis las töötab ja kui väljas siis väljas
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
16.08.2010 17:58:31
|
|
|
| Margus, kui palju sa selle agregaadiga F@H`i oled lasnud?
|
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
16.08.2010 18:27:05
|
|
|
| CorsairX kirjutas: |
| Margus, kui palju sa selle agregaadiga F@H`i oled lasnud? |
Alates aprillilõppust see aasta mitte kordagi, muidu ennem kui probleeme polunud kuni selle aasta maini. Probleemid tulid juba juulis kui dx9 kiirus hakkas jamama. Ei saa ju olla nii ,et dx9 kiirus on aeglasem kui dx10. Kusjuures crysis dx9 all oli korras, suurt mänginud kah pole see lebo aeg. Kui kodus polnud oli arvuti väljas ja suurt ei teinud midagi.
Hommikul ärkasin panin kasti käima natuke uurisin ja off nii igapäev kui tööle läksin. Kui kodus olin siis panin ainult ööseks kinni sest võimatu magada. Päeval kodusolles muidu töötas pidevalt. ilma fodinguta ja masin läks vahepeal sleepi.
Foldisin alates septembrist, oktoobrist 2008 kuni selle aasta aprillilõppuni. Siis kui foldimise peatasin polnud probleeme.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.08.2010 18:48:34
|
|
|
| CorsairX kirjutas: |
| Margus, kui palju sa selle agregaadiga F@H`i oled lasnud? |
Alates aprillilõppust see aasta mitte kordagi, muidu ennem kui probleeme polunud kuni selle aasta maini. Probleemid tulid juba juulis kui dx9 kiirus hakkas jamama. Ei saa ju olla nii ,et dx9 kiirus on aeglasem kui dx10. Kusjuures crysis dx9 all oli korras, suurt mänginud kah pole see lebo aeg. Kui kodus polnud oli arvuti väljas ja suurt ei teinud midagi.
Hommikul ärkasin panin kasti käima natuke uurisin ja off nii igapäev kui tööle läksin. Kui kodus olin siis panin ainult ööseks kinni sest võimatu magada. Päeval kodusolles muidu töötas pidevalt. ilma fodinguta ja masin läks vahepeal sleepi.
Foldisin alates septembrist, oktoobrist 2008 kuni selle aasta aprillilõppuni. Siis kui foldimise peatasin polnud probleeme. |
Tegelt jah ega minul kah foldimise ajal probleeme polnud.Kuskil x kuud pärast lõpetamist hakkas kaart artesi pilduma.Seega sarnane stsenaarium.
Vb F@H on nagu narkootikum kaardile, et kui lõpetad "tarvitamise" , siis tekivad võõrutusnähud ja sureb maha
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
16.08.2010 19:12:08
|
|
|
Tegelt jah kui fah foorumit lugeda siis nVidia kooleb tihti ja paljud just foldivad hiljem ati kaardiga ja ati osas nagu suremisest ei räägita. ATI kaardid pidavat nende jutujärgi head kaardid foldimisks olema kui nv. nVidia annab parema skoori jälle. Äkki nüüd juba räägitakse mass suremisest ka ati osas ma pole mitu kuud jõllanud seda foorumit.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.08.2010 20:08:22
|
|
|
Sai siis ka oma 4870x2 arted kätte. Ükskõik kuhu mem kellasid liigutada mõlema gpuga arted, eriti kui mem kella liigutada seda juhtub mõlema GPU osaga.
Probleem ilmnes nädal, kaks tagasi kui olid üksikud arted dx9 all kui nüüdseks asi juba süvenenud. Nüüd ma näen juba 2d all ka, korraks olid, kui 3d lolliks läinud. DX9 all viskab artesid kui test kellasid mõlema gpu peal katsetada peale restarti on probleem kadunud. Ma pole terve terve suve suurt mängind ega foldind. Kaart ka tiba kõver.
Eriti probleem suureneb kui catalyst A.I näppida advanced peale. See kaart on ka viimane dual gpu kaart arvutis, edasi vaatan singlegpu poole.
Täpselt palju garantiid ja niipalju töötab ka. Alguses pidasin arted viletsa driveri süüks. Olen juba pci-e siini vahetanud aga ei miskit. windoozat reinstallinud kuid tulutult.
Probleem oli juba kuuaega tagasi kui nägin kaardi lülituse aeg kasti koos läbuga kui mäng kaardi sisse lükkab see on seeaeg kui toimub lülitus ja vilksatab pilti korraks ja all kast koos läbuga. DX10 all näiteks kannatab kõike teha driveri vahetus ei aita. Mängud pole artesid veel loopinud. |
no sorry, aga mul kaart töötab ja seda juba ca väljalaske ajast
club3d
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
16.08.2010 20:17:50
|
|
|
| Kuulsin, et ATI hd4770 pidid üsna hästi klokkuma, kuid enda oma hakkab artifacte pilduma kui klokk otsa lükata. Ei tea, kas tuleks väiksemate sammudega liikuma, mitte nii järsult üles tulistama klokke? Üle nagu isegi ei kuumene, ei tea millest artifactid on. Ja vahepeal on selline veider viga ka, et isegi ilma klokita tekivad.. ma ei tea, kas neid kutsutakse ka artifactideks, aga sellised värvilaigud. Nagu oleks täiesti siledad, aga näiteks Age of Conanis olid saapad sellised. Nagu täiesti sile pind oleks ja siis mingit värvi (rohelist, punast, kollast). Väga veider. Seda on mõnes muus mängus ka juhtunud.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
16.08.2010 20:25:39
|
|
|
| warkriss, Mis driver ver. on? Ja mis programmiga kellad kaarti?
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
16.08.2010 20:30:39
|
|
|
warkriss, artifactid tulevad siis kui kaart antud kellasid ei kannata, ei pruugi kuumusest tingitud olla. Muidu üldiselt aitab voldi tõstmine, aga kui algaja oled siis ära näppima hakka volte, tapad veel kaardi ära...
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
16.08.2010 20:31:35
|
|
|
| Heineken, rahu, asi võib vabalt drivudes ka olla.
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
16.08.2010 20:33:48
|
|
|
| Ei teagi kas see on mida sa küsisid, aga driver on saadud 2010.07.06 ehk CCC versioon on 2010.0706.2128.36662, kellan selle sama ati CCC'ga, sest rohkema jaoks pole praegu vajadust, kuna isegi sellega kui alla max settingute lükata, siis hakkab artifacte pilduma.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
16.08.2010 20:35:21
|
|
|
Ühesõnaga 10.7? Lase aga heaga 10.4 peale, vabalt võib ka draiverites olla sel juhul.
CorsairX, enamus juhtudest pole, aga eks alates 10.5 tõesti üsna tõenäoline.
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|