Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rene p
HV veteran
|
25.06.2010 11:16:28
|
|
|
xenover kirjutas: |
The PKM, Type 88LMG, G3, An94, and 40mm shotgun have returned to their former glory.
40 mm saan ma aru, a mis teistega eelmises patchis tehti? Kõik relvad testitud ja väga head, ei ole probleemi tapmistega.
Tehku RPG splash damage paremaks! Lased tyybile nina alla, saad aint hitmarkeri >_< |
Tugevamaks tehti neid, vähemalt abakan sai boosti, ilmselt siis ka need teised sama. Nüüd siis teevad jälle ringi, nagu enne seda oli.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scuall
Kreisi kasutaja

|
25.06.2010 11:28:13
|
|
|
KuriVaiM1 kirjutas: |
Indiast ootad seda mängu nädalaid enne kui kohale jõuab |
Võtit müüdi.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
25.06.2010 14:05:46
|
|
|
võtas-uxu kirjutas: |
Hit detection=arusaamatu. Ise higista nagu tola, teine tuleb paneb surts ja maas.
|
Mängid profiilisoleva arvutiga?
Kui mängisin E6600+4870x2 palit arvutiga, kirusin ma samamoodi seda hit detectionit.
Panin mängu kõrvale mõneks ajaks. Nüüd nädal tagasi võtsin ta jälle ette, arvutiks nüüd i5-750 + nvidia 8800gtx ja mäng jookseb nagu laitmatult.
Mingeid hit detectioni probleeme ei ole, mäng on täpselt sama sujuv arvuti peal kui vanasti oli PS3e peal.
Ei tea kas asi on neljatuumalisuses või nvidia kaardis. 1920x1080 reso kõik medium setingutel.
Tõsiselt puhas gameplay on. Kindlasit nende patchidega vahepeal on ka asi paremaks tehtud, kuid mitte kordagi ei saa mängu süüdistada.
Kill death ratio nüüdses tainult tõuseb. Paaril korral on mind kickitud serveritest kuna inimene arvab, et ma olen oma 24/3 KDRga cheater :S
Kindlatsi aitab Razer Naga, mis on võrreldes logitech wave cordless komplekti hiirega nagu öö ja päev. Improves gameplayd 75% nohh.
Cheers!
_________________ Winter is coming... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfar
Kreisi kasutaja

|
25.06.2010 22:19:43
|
|
|
Hehee... ei tohi vist liiga hästi mängida Kickiti serverist, põhjus: abusing players. Huvitav, keda ma oma mängimisega solvasin
_________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
1 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
25.06.2010 22:22:36
|
|
|
MG3 tehakse ka suurema dmg'ga õnneks. Muidu isegi HC servus ilma crosshairita jäid lõpmatult valama ühe füüsilise isiku peale.
viimati muutis heretic666 26.06.2010 00:50:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
26.06.2010 00:05:37
|
|
|
smurfar kirjutas: |
Hehee... ei tohi vist liiga hästi mängida Kickiti serverist, põhjus: abusing players. Huvitav, keda ma oma mängimisega solvasin  |
Noobe abjuusisid.
Nemad üritavad mängida aga Sina tapad neid..
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
27.06.2010 10:29:24
|
|
|
Hehee... ei tohi vist liiga hästi mängida Kickiti serverist, põhjus: abusing players. Huvitav, keda ma oma mängimisega solvasin  |
Jajah...see umbes samamoodi, kui wolf ET oli tugevalt massidesse jõudnud ja pärast 1 aastat pausi mängu uuesti proovisin - mängu jooksul hunnik headshotte ja mõne meelest ulmekille ja oligi kick. Nime poolest ei teadnud mind ju enam keegi ja see, et PB oli peal ei huvitanud kedagi.
Selles suhtes on seda kickimist ka Eestis olnud, aga mujal võid teinekord ka 1 lasu eest saada - lased admini maha
---------------------------------------
Seda küsiks, kas keegi on mingit olulist kasu märganud dual-core asendamisest quadi või AMD X6-ga ?
Mul siin võib-olla varsti võimalus vahetada Phenom X6 vastu. Resu pole tähtis, aga huvitaks see hit detection teema. Ma pole osanud kurta, aga kui tõesti muutub miski natuke paremaks oleks asi hea.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
27.06.2010 10:41:17
|
|
|
Paremaks läheb ta kindlasti. Võimaluse korral kraba uuem prose
|
|
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
27.06.2010 13:13:31
|
|
|
KuriVaiM1 kirjutas: |
Indiast ootad seda mängu nädalaid enne kui kohale jõuab |
Sai "preorderitud" ebay kaudu indiast bad company 2 kunagi. Mitten ädalaid ei tulnud kohale, vaid poolteist kuud
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
siimp
Kreisi kasutaja

|
27.06.2010 14:10:28
|
|
|
P4 HT (jah, pole isegi dual-core tegelt) pealt Phenom X4-le üle minnes oli vahe üüratu. Mälud ja video jäid samaks.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfar
Kreisi kasutaja

|
27.06.2010 16:26:40
|
|
|
Veidi oma tähelepanekutest.
Mängin enamjaolt rush mängudes ja seal jaotuvad mängijad 3 "leeri"- 1 need, kes on ümber A mcom stationi , 2 need kes on ümber B mcom stationi , ja 3 need kes on taktikaliselt headel positsioonidel, takistamaks mcomide juurde pääsemast ..
Miks sellised "rühmitamised"?
Lihtne. Kui vastastest moodustub 2 rühma, kes ründavad eri mcom´e, siis p*sk majas kaitsjatel, kuna kaitsjad lastakse ühe 40mm granaadiga õhku ja plats puhas. n.ö. lonely folfid võivad püksi si**uda, aga massi vastu nad ei saa.
Olen mänginud erinevates servudes üle euroopa ja käitumine on üldjoontes sama. Kui terve polk lastakse vastu taevast ja siis üritad midagi päästa siis kickitakse serverist kuna on mingi "aimbot" võimiskit sellist. Üsnagi närvi ajab..
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
27.06.2010 16:50:26
|
|
|
Veidi oma tähelepanekutest.
Mängin enamjaolt rush mängudes ja seal jaotuvad mängijad 3 "leeri"- 1 need, kes on ümber A mcom stationi , 2 need kes on ümber B mcom stationi , ja 3 need kes on taktikaliselt headel positsioonidel, takistamaks mcomide juurde pääsemast ..
Miks sellised "rühmitamised"?
Lihtne. Kui vastastest moodustub 2 rühma, kes ründavad eri mcom´e, siis p*sk majas kaitsjatel, kuna kaitsjad lastakse ühe 40mm granaadiga õhku ja plats puhas. n.ö. lonely folfid võivad püksi si**uda, aga massi vastu nad ei saa.
Olen mänginud erinevates servudes üle euroopa ja käitumine on üldjoontes sama. Kui terve polk lastakse vastu taevast ja siis üritad midagi päästa siis kickitakse serverist kuna on mingi "aimbot" võimiskit sellist. Üsnagi närvi ajab..  |
Hea, kui selliseidki kohtab...
Enamjaolt passivad mängijad snaipriga kusagil põõsas ja eeldavad, et üks assault või meedik peaks ringi jooksma ja kõike üksinda tegema (see kehtib mõlema poole kohta)
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
27.06.2010 17:18:29
|
|
|
smurfar, oma pika jutuga tahtsid sa siis öelda, et puudub koostöö? Aga ega paremat polegi oodata ju mängust, kus puudub omavaheline suhtlemine.
Ma tean, et vasakpoolse Alt-klahvi all peaks olema Push to Talk, aga ma küll ei tea, kas see töötab või mitte, aga ma küll ei mäleta, et oleks kunagi kedagi kuulnud seda kasutamas. Ise olen mõnel korral üritanud, aga pole midagi vastuseks kuulnud. Leia mingi kommuun, kus tiimitöö ja omavahel suhtlemine kombeks on ja muutub see mängimine ka palju talutavamaks.
Mina olen täheldanud, et uueks trendiks Rush'is on MComide unarusse jätmine. Vaenlasi pole, MComid undavad ja tüübid, kes istuvad pmst MComi otsas ei liiguta end sinna poolegi.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
27.06.2010 17:32:07
|
|
|
vahest oleme mängides meelega jätnud esimestes baasides mcomid defusimata kui vastane väga tugev pole. nii saab raund pikem ja rohkem skoori teha.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfar
Kreisi kasutaja

|
27.06.2010 18:23:32
|
|
|
monty11 kirjutas: |
smurfar, oma pika jutuga tahtsid sa siis öelda, et puudub koostöö? Aga ega paremat polegi oodata ju mängust, kus puudub omavaheline suhtlemine.
|
Koostöö on nullilähedane jah, aga miks teha vastastele elu kergemaks ja passida hunnikus Väheseid kordi olen mänginud teiste maade tiimis, kus on tõesti nauditav mängida. Snaipreid pole ja enamus võtavad aktiivselt rünnakust/kaitsmisest osa. Üldjuhul siiski kargan üksi ringi ja saan kicke. Kahju ainult et kickitud mängu korral skoor arvesse ei lähe
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
27.06.2010 18:27:26
|
|
|
see on ikkagi mäng ja kui ei meeldi seltskond siis vali teine server, ega õpetamist keegi ei kannata tavaliselt. See on nagu lähed discole ja hakkad kurjustama kuidas keegi tantsib või oma aega veedab
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Superman]
HV vaatleja
![[Superman] [Superman]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/a68c5255d1167430e0b2348fff2e7cec.jpg)
|
27.06.2010 18:29:28
|
|
|
Mõni MAP DLC võiks olla
_________________ V: Batman, 007 Quantum of Solace, Fallout 3 ja Socom (kõik PS3 mängud).(KÄEST KÄTTE DIIL) |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
27.06.2010 18:30:25
|
|
|
|
Koostöö on nullilähedane jah, aga miks teha vastastele elu kergemaks ja passida hunnikus Väheseid kordi olen mänginud teiste maade tiimis, kus on tõesti nauditav mängida. Snaipreid pole ja enamus võtavad aktiivselt rünnakust/kaitsmisest osa. Üldjuhul siiski kargan üksi ringi ja saan kicke. Kahju ainult et kickitud mängu korral skoor arvesse ei lähe  |
Ma hakkasin nüüd mõtlema, et mind pole veel kordagi kickitud
Mulle ei jõua praegu kohale, kuidas sa lihtsalt "üksi ringi" kargad ja selle eest kicke saad?
[Superman] kirjutas: |
Mõni MAP DLC võiks olla  |
Üks oli juba
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Superman]
HV vaatleja
![[Superman] [Superman]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/a68c5255d1167430e0b2348fff2e7cec.jpg)
|
27.06.2010 18:31:46
|
|
|
eesti919 kirjutas: |
|
Koostöö on nullilähedane jah, aga miks teha vastastele elu kergemaks ja passida hunnikus Väheseid kordi olen mänginud teiste maade tiimis, kus on tõesti nauditav mängida. Snaipreid pole ja enamus võtavad aktiivselt rünnakust/kaitsmisest osa. Üldjuhul siiski kargan üksi ringi ja saan kicke. Kahju ainult et kickitud mängu korral skoor arvesse ei lähe  |
Ma hakkasin nüüd mõtlema, et mind pole veel kordagi kickitud
Mulle ei jõua praegu kohale, kuidas sa lihtsalt "üksi ringi" kargad ja selle eest kicke saad?
[Superman] kirjutas: |
Mõni MAP DLC võiks olla  |
Üks oli juba  |
Oli?
VIPi oma oli kohe seal olemas, uus gamemode aga sama map.
_________________ V: Batman, 007 Quantum of Solace, Fallout 3 ja Socom (kõik PS3 mängud).(KÄEST KÄTTE DIIL) |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
27.06.2010 19:01:42
|
|
|
Ma ootan ka seda esimest map packi. Kuradi kaua võtab aega see..
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
27.06.2010 19:05:17
|
|
|
Kaks map packi olnud juba ja kolmas tuleb nüüd patchiga
|
|
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
27.06.2010 19:28:35
|
|
|
Scart kirjutas: |
Kaks map packi olnud juba ja kolmas tuleb nüüd patchiga  |
No see esimene pack vb tõesti oli map pack aga selles olnud mapid pole üldse huvitavad. Nelson bays pole ühtegi normaalset masinat ning Laguna Alta on igav. Conquest mode pole tegelikult praegu mitte ühelgi mapil huvitav. Liiga vähe lippe ja väikesed mapid. Teises packis lubati meil Arica Harborit conquestis mängida aga selle jaoks anti liiga väike ala. Arica Harbor ei kõlba conquesti jaoks, see map on täielik tunnel. Laguna Presas lubati meil jällegist Rushi mängida. See oli isegi huvitav aga map on ju sama mis meil juba olemas oli, lihtsalt uus game mode. Kolmandas packis tehakse sama moodi et lubatakse vanadel mapidel uut game mode mängida, Squad Rush @ Nelson Bay ja Laguna Alta.
Ja need mapid olid neil kõik juba enne mängu välja laskmist valmis.
viimati muutis XATM092 27.06.2010 19:30:21, muudetud 1 kord |
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
27.06.2010 19:29:45
|
|
|
Scart kirjutas: |
Kaks map packi olnud juba ja kolmas tuleb nüüd patchiga  |
Minu arust ainuke, vähemalt osaliselt, uus kaart oli Laguna Presa, kus Rushiga avanes suur hulk kaarti. Vanadel kaartidel uute mänguviiside avamine ei tähenda minu jaoks uut kaarti.
@smurfar, mul jooksis sama mõte peast läbi kui eesti919-l ... et mida sa seal teed, et sa pidevalt kicki saad?
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Superman]
HV vaatleja
|
27.06.2010 19:41:12
|
|
|
Arica Harbor on ainus hea map rushis.
Nelson Bay on väga ilus ja hea aga kah selline väike.
Üks helikopter ja rohkem pole selles mängus midagi
Loodan ,et Battlefield 3 tuleb nagu Battlefield 2.
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
27.06.2010 20:10:40
|
|
|
Arica Harbor on ka minu meelest parim map rushis. Oleks mõlemal poolel kopterid ka siis oleks veelgi parem.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|