Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 425, 426, 427 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rene p
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.06.2010 11:16:28 vasta tsitaadiga

xenover kirjutas:
The PKM, Type 88LMG, G3, An94, and 40mm shotgun have returned to their former glory.
40 mm saan ma aru, a mis teistega eelmises patchis tehti? Kõik relvad testitud ja väga head, ei ole probleemi tapmistega.
Tehku RPG splash damage paremaks! Lased tyybile nina alla, saad aint hitmarkeri >_<

Tugevamaks tehti neid, vähemalt abakan sai boosti, ilmselt siis ka need teised sama. Nüüd siis teevad jälle ringi, nagu enne seda oli.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 25.06.2010 11:28:13 vasta tsitaadiga

KuriVaiM1 kirjutas:
Indiast ootad seda mängu nädalaid enne kui kohale jõuab

Võtit müüdi.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 25.06.2010 14:05:46 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:

Hit detection=arusaamatu. Ise higista nagu tola, teine tuleb paneb surts ja maas.

Mängid profiilisoleva arvutiga?
Kui mängisin E6600+4870x2 palit arvutiga, kirusin ma samamoodi seda hit detectionit.

Panin mängu kõrvale mõneks ajaks. Nüüd nädal tagasi võtsin ta jälle ette, arvutiks nüüd i5-750 + nvidia 8800gtx ja mäng jookseb nagu laitmatult.
Mingeid hit detectioni probleeme ei ole, mäng on täpselt sama sujuv arvuti peal kui vanasti oli PS3e peal.
Ei tea kas asi on neljatuumalisuses või nvidia kaardis. 1920x1080 reso kõik medium setingutel.
Tõsiselt puhas gameplay on. Kindlasit nende patchidega vahepeal on ka asi paremaks tehtud, kuid mitte kordagi ei saa mängu süüdistada.
Kill death ratio nüüdses tainult tõuseb. Paaril korral on mind kickitud serveritest kuna inimene arvab, et ma olen oma 24/3 KDRga cheater :S

Kindlatsi aitab Razer Naga, mis on võrreldes logitech wave cordless komplekti hiirega nagu öö ja päev. Improves gameplayd 75% nohh.

Cheers!

smurfar
Kreisi kasutaja
smurfar

sõnum 25.06.2010 22:19:43 vasta tsitaadiga

Hehee... ei tohi vist liiga hästi mängida icon_biggrin.gif Kickiti serverist, põhjus: abusing players. Huvitav, keda ma oma mängimisega solvasin icon_rolleyes.gif
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 25.06.2010 22:22:36 vasta tsitaadiga

MG3 tehakse ka suurema dmg'ga õnneks. Muidu isegi HC servus ilma crosshairita jäid lõpmatult valama ühe füüsilise isiku peale.

viimati muutis heretic666 26.06.2010 00:50:29, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 26.06.2010 00:05:37 vasta tsitaadiga

smurfar kirjutas:
Hehee... ei tohi vist liiga hästi mängida icon_biggrin.gif Kickiti serverist, põhjus: abusing players. Huvitav, keda ma oma mängimisega solvasin icon_rolleyes.gif

Noobe abjuusisid. icon_lol.gif
Nemad üritavad mängida aga Sina tapad neid.. icon_confused.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 27.06.2010 10:29:24 vasta tsitaadiga

smurfar kirjutas:

Jajah...see umbes samamoodi, kui wolf ET oli tugevalt massidesse jõudnud ja pärast 1 aastat pausi mängu uuesti proovisin - mängu jooksul hunnik headshotte ja mõne meelest ulmekille ja oligi kick. Nime poolest ei teadnud mind ju enam keegi ja see, et PB oli peal ei huvitanud kedagi.
Selles suhtes on seda kickimist ka Eestis olnud, aga mujal võid teinekord ka 1 lasu eest saada - lased admini maha icon_razz.gif
---------------------------------------
Seda küsiks, kas keegi on mingit olulist kasu märganud dual-core asendamisest quadi või AMD X6-ga ?
Mul siin võib-olla varsti võimalus vahetada Phenom X6 vastu. Resu pole tähtis, aga huvitaks see hit detection teema. Ma pole osanud kurta, aga kui tõesti muutub miski natuke paremaks oleks asi hea.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 27.06.2010 10:41:17 vasta tsitaadiga

Paremaks läheb ta kindlasti. Võimaluse korral kraba uuem prose icon_smile.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 27.06.2010 13:13:31 vasta tsitaadiga

KuriVaiM1 kirjutas:
Indiast ootad seda mängu nädalaid enne kui kohale jõuab

Sai "preorderitud" ebay kaudu indiast bad company 2 kunagi. Mitten ädalaid ei tulnud kohale, vaid poolteist kuud icon_razz.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
siimp
Kreisi kasutaja
siimp

sõnum 27.06.2010 14:10:28 vasta tsitaadiga

P4 HT (jah, pole isegi dual-core tegelt) pealt Phenom X4-le üle minnes oli vahe üüratu. Mälud ja video jäid samaks.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
smurfar
Kreisi kasutaja
smurfar

sõnum 27.06.2010 16:26:40 vasta tsitaadiga

Veidi oma tähelepanekutest.
Mängin enamjaolt rush mängudes ja seal jaotuvad mängijad 3 "leeri"- 1 need, kes on ümber A mcom stationi icon_mad.gif , 2 need kes on ümber B mcom stationi icon_mad.gif , ja 3 need kes on taktikaliselt headel positsioonidel, takistamaks mcomide juurde pääsemast thumbs_up.gif ..
Miks sellised "rühmitamised"?
Lihtne. Kui vastastest moodustub 2 rühma, kes ründavad eri mcom´e, siis p*sk majas kaitsjatel, kuna kaitsjad lastakse ühe 40mm granaadiga õhku ja plats puhas. n.ö. lonely folfid võivad püksi si**uda, aga massi vastu nad ei saa.
Olen mänginud erinevates servudes üle euroopa ja käitumine on üldjoontes sama. Kui terve polk lastakse vastu taevast ja siis üritad midagi päästa siis kickitakse serverist kuna on mingi "aimbot" võimiskit sellist. Üsnagi närvi ajab.. icon_evil.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 106
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 27.06.2010 16:50:26 vasta tsitaadiga

smurfar kirjutas:
Veidi oma tähelepanekutest.
Mängin enamjaolt rush mängudes ja seal jaotuvad mängijad 3 "leeri"- 1 need, kes on ümber A mcom stationi icon_mad.gif , 2 need kes on ümber B mcom stationi icon_mad.gif , ja 3 need kes on taktikaliselt headel positsioonidel, takistamaks mcomide juurde pääsemast thumbs_up.gif ..
Miks sellised "rühmitamised"?
Lihtne. Kui vastastest moodustub 2 rühma, kes ründavad eri mcom´e, siis p*sk majas kaitsjatel, kuna kaitsjad lastakse ühe 40mm granaadiga õhku ja plats puhas. n.ö. lonely folfid võivad püksi si**uda, aga massi vastu nad ei saa.
Olen mänginud erinevates servudes üle euroopa ja käitumine on üldjoontes sama. Kui terve polk lastakse vastu taevast ja siis üritad midagi päästa siis kickitakse serverist kuna on mingi "aimbot" võimiskit sellist. Üsnagi närvi ajab.. icon_evil.gif

Hea, kui selliseidki kohtab...
Enamjaolt passivad mängijad snaipriga kusagil põõsas ja eeldavad, et üks assault või meedik peaks ringi jooksma ja kõike üksinda tegema (see kehtib mõlema poole kohta) thumbs_down.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 27.06.2010 17:18:29 vasta tsitaadiga

smurfar, oma pika jutuga tahtsid sa siis öelda, et puudub koostöö? Aga ega paremat polegi oodata ju mängust, kus puudub omavaheline suhtlemine.

Ma tean, et vasakpoolse Alt-klahvi all peaks olema Push to Talk, aga ma küll ei tea, kas see töötab või mitte, aga ma küll ei mäleta, et oleks kunagi kedagi kuulnud seda kasutamas. Ise olen mõnel korral üritanud, aga pole midagi vastuseks kuulnud. Leia mingi kommuun, kus tiimitöö ja omavahel suhtlemine kombeks on ja muutub see mängimine ka palju talutavamaks.

Mina olen täheldanud, et uueks trendiks Rush'is on MComide unarusse jätmine. Vaenlasi pole, MComid undavad ja tüübid, kes istuvad pmst MComi otsas ei liiguta end sinna poolegi.

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 27.06.2010 17:32:07 vasta tsitaadiga

vahest oleme mängides meelega jätnud esimestes baasides mcomid defusimata kui vastane väga tugev pole. nii saab raund pikem ja rohkem skoori teha.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
smurfar
Kreisi kasutaja
smurfar

sõnum 27.06.2010 18:23:32 vasta tsitaadiga

monty11 kirjutas:
smurfar, oma pika jutuga tahtsid sa siis öelda, et puudub koostöö? Aga ega paremat polegi oodata ju mängust, kus puudub omavaheline suhtlemine.

Koostöö on nullilähedane jah, aga miks teha vastastele elu kergemaks ja passida hunnikus icon_rolleyes.gif Väheseid kordi olen mänginud teiste maade tiimis, kus on tõesti nauditav mängida. Snaipreid pole ja enamus võtavad aktiivselt rünnakust/kaitsmisest osa. Üldjuhul siiski kargan üksi ringi ja saan kicke. Kahju ainult et kickitud mängu korral skoor arvesse ei lähe icon_confused.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 106
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 27.06.2010 18:27:26 vasta tsitaadiga

see on ikkagi mäng ja kui ei meeldi seltskond siis vali teine server, ega õpetamist keegi ei kannata tavaliselt. See on nagu lähed discole ja hakkad kurjustama kuidas keegi tantsib või oma aega veedab icon_biggrin.gif
[Superman]
HV vaatleja
[Superman]

sõnum 27.06.2010 18:29:28 vasta tsitaadiga

Mõni MAP DLC võiks olla thumbs_up.gif
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 27.06.2010 18:30:25 vasta tsitaadiga

smurfar kirjutas:
monty11 kirjutas:

Koostöö on nullilähedane jah, aga miks teha vastastele elu kergemaks ja passida hunnikus icon_rolleyes.gif Väheseid kordi olen mänginud teiste maade tiimis, kus on tõesti nauditav mängida. Snaipreid pole ja enamus võtavad aktiivselt rünnakust/kaitsmisest osa. Üldjuhul siiski kargan üksi ringi ja saan kicke. Kahju ainult et kickitud mängu korral skoor arvesse ei lähe icon_confused.gif

Ma hakkasin nüüd mõtlema, et mind pole veel kordagi kickitud icon_biggrin.gif
Mulle ei jõua praegu kohale, kuidas sa lihtsalt "üksi ringi" kargad ja selle eest kicke saad?

[Superman] kirjutas:

Üks oli juba icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
[Superman]
HV vaatleja
[Superman]

sõnum 27.06.2010 18:31:46 vasta tsitaadiga

eesti919 kirjutas:
smurfar kirjutas:
monty11 kirjutas:

Ma hakkasin nüüd mõtlema, et mind pole veel kordagi kickitud icon_biggrin.gif
Mulle ei jõua praegu kohale, kuidas sa lihtsalt "üksi ringi" kargad ja selle eest kicke saad?

[Superman] kirjutas:

Üks oli juba icon_rolleyes.gif

Oli?
VIPi oma oli kohe seal olemas, uus gamemode aga sama map.

XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 27.06.2010 19:01:42 vasta tsitaadiga

Ma ootan ka seda esimest map packi. Kuradi kaua võtab aega see.. icon_confused.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 27.06.2010 19:05:17 vasta tsitaadiga

Kaks map packi olnud juba ja kolmas tuleb nüüd patchiga icon_razz1.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 27.06.2010 19:28:35 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

No see esimene pack vb tõesti oli map pack aga selles olnud mapid pole üldse huvitavad. Nelson bays pole ühtegi normaalset masinat ning Laguna Alta on igav. Conquest mode pole tegelikult praegu mitte ühelgi mapil huvitav. Liiga vähe lippe ja väikesed mapid. Teises packis lubati meil Arica Harborit conquestis mängida aga selle jaoks anti liiga väike ala. Arica Harbor ei kõlba conquesti jaoks, see map on täielik tunnel. Laguna Presas lubati meil jällegist Rushi mängida. See oli isegi huvitav aga map on ju sama mis meil juba olemas oli, lihtsalt uus game mode. Kolmandas packis tehakse sama moodi et lubatakse vanadel mapidel uut game mode mängida, Squad Rush @ Nelson Bay ja Laguna Alta.

Ja need mapid olid neil kõik juba enne mängu välja laskmist valmis.

viimati muutis XATM092 27.06.2010 19:30:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 27.06.2010 19:29:45 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Minu arust ainuke, vähemalt osaliselt, uus kaart oli Laguna Presa, kus Rushiga avanes suur hulk kaarti. Vanadel kaartidel uute mänguviiside avamine ei tähenda minu jaoks uut kaarti. icon_biggrin.gif

@smurfar, mul jooksis sama mõte peast läbi kui eesti919-l ... et mida sa seal teed, et sa pidevalt kicki saad?

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
[Superman]
HV vaatleja
[Superman]

sõnum 27.06.2010 19:41:12 vasta tsitaadiga

Arica Harbor on ainus hea map rushis.
Nelson Bay on väga ilus ja hea aga kah selline väike.

Üks helikopter ja rohkem pole selles mängus midagi icon_sad.gif

Loodan ,et Battlefield 3 tuleb nagu Battlefield 2.

XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 27.06.2010 20:10:40 vasta tsitaadiga

Arica Harbor on ka minu meelest parim map rushis. Oleks mõlemal poolel kopterid ka siis oleks veelgi parem.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 425, 426, 427 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.