Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tupoi
HV vaatleja
|
12.04.2010 22:17:17
|
|
|
ostsin ka omale selle tutikana...aga sihuke mure et GPS-i ei saa tööle...lähen sealt rakenduse alt asukoht ja siis gps ja ütleb et ühendust pole...et mis ma tegema pean...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
12.04.2010 23:05:19
|
|
|
lase pakettandmeside teenusepakkujal aktiveerida või lülita a-gps välja
mina soovitan esimest valikut
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marec
HV kasutaja

|
13.04.2010 08:48:33
|
|
|
Kolmel-neljal viimasel kuul on telefon paar korda suvalisel hetkel ennast välja lülitanud ning sisselülitamiseks peab aku korra ära võtma. Aku tühi ei ole. See hakkas juhuma peale versiooni 40.0.005 installimist. On kellelgi veel esinenud sellist anomaaliat?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.04.2010 10:56:01
|
|
|
Marec kirjutas: |
Kolmel-neljal viimasel kuul on telefon paar korda suvalisel hetkel ennast välja lülitanud ning sisselülitamiseks peab aku korra ära võtma. Aku tühi ei ole. See hakkas juhuma peale versiooni 40.0.005 installimist. On kellelgi veel esinenud sellist anomaaliat? |
Vahetevahel teeb telefon restarti, aga välja pole lülitanud ennast viimase softiga
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
TALIBAN
HV kasutaja
|
13.04.2010 18:53:56
|
|
|
mul on paar korda täielikult välja lülitanud ning rohkem kui paar korda lampi resa teind. Loll masin, muud ei oska öelda, aga elab üle
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
mkj2006
HV kasutaja
|
14.04.2010 10:32:29
|
|
|
TALIBAN kirjutas: |
mul on paar korda täielikult välja lülitanud ning rohkem kui paar korda lampi resa teind. Loll masin, muud ei oska öelda, aga elab üle  |
Sama siin, seda siis kõige uuema softiga. Installisin enda installitud rakendused maha, tegin Hard Reseti, peale seda pole siiani enam seda jama olnud. Ju siis mingi rakendus ei meeldinud.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
14.04.2010 10:35:16
|
|
|
no mina ei saa aru... loen seda teemat ja loen Win7me teemat, inimestel on sellised probleemid millega ma pole kummaski teemas kokku puutunud... ka tahtlikult kui üritada midagi järgi teha, siis mul see asi ei õnnestu ... go figure
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
TALIBAN
HV kasutaja
|
14.04.2010 11:00:09
|
|
|
no siis sul on vedanud Ma olen ise ka sedasama telefoni teemat pikemat aega jälgind ning tõesti tuleb välja see, et kas probleemid on koguaeg, või pole üldse. Ilmselt see puutetundlikuse teema on nokia jaoks selline uus kontseptsioon et nad pole veel jõudnud seda töökindlust nii palju arendada. Tarkvaraliselt samas S60 ise on põhimõtteliselt op-süsteem ja telefon väike arvuti, mõni vimka on lausa kohustuslik... vähemalt microsoft on meid nii üles kasvatand Samas jälle arvutimaailmas probleemid tekivad kolmandate osapoolte programmide kasutamisega, telefonis on kõik funktsioonid enamjaolt integreeritud op-süsteemi sisse. See siiski ei ole normaalne kui vajutades sõnumi saatmise nupu peale mobla teeb restardi. Ma saan aru kui ma kasutan mingit x-programmi sõnumite koostamiseks ja saatmiseks, et siis midagi telefonile ei meeldi selle proge juures.
Praegu peab ilmselt selle jama ära kannatama, ootama aasta-kaks kuni nokia lõpuks selgeks saab kuidas sellist tüüpi telefone vigadevabalt toota.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
14.04.2010 23:24:38
|
|
|
no jess, keegi mind küll ei aidanud ega õlale ei patsutanud, ainult kõik ütlesid, et ei soovita flashida, aga lõpuks võtsin selle asja siiski ette ja tegin ära, nüüd mul on 20 õiguslik sertifikaat(ehk nö hacked) ja saan kõike mode ja tarkvara kasutada mida netis leidub, mobla on kõvasti kiirem, c:\ on 45mb vaba ja ram on 45-50 pidevalt, + saan ise teemaeffekte muuta ja originaalbrauser ei sulgu enam cache-i täituvuse tõttu, flashimine ise oli kerge:
1. Jaf http://rapidshare.com/files/186146404/JAF.1.98.62.rar
2. Jaf pkey emulator http://www.megaupload.com/?d=QYR4571O
3.installid jafi ära ja käivitad esiteks emulatori, vajutad GO ja edasi lükkad mobla külge pc suite variandiga
4.siis vajutad jafis service ja sealt read values, kopeerid product code-i
5.siis kasutad seda koodi sellises proges nagu navifirm(otsi googlest) ja leiad enda mobile vastavad failid üles
6.tõmbad kõik failid arvutisse ja vahetad ainult selle rofs3.fpsx faili omale sobiva custom firmware failiga ära, et keeled jne alles jääks
7.ise soovitaks sellist, ise proovitud ja 100% töötab kõik:
http://www.persian-forums.com/f343/5800xm-cfw-pre-hacked-modified_now-all-languages-np-5-3-a-84217/ (vajab regamist, et foorumit näha)
8. paned tõmmatud CFW-le sama nime mis navifirmist saadud
ja edasi teed kõik juba selle video järgi http://www.persian-forums.com/f343/5800xm-cfw-pre-hacked-modified_now-all-languages-np-5-3-a-84217/
kui tunned ennast arvutiga koduselt, siis soovitan ära teha, see ei ole midagi üli ületamatut, selle firmwarega on tulemus parem kui Nokia 2-e aastase väljaarendus tulemusega originaalne firmavara
muide kui telfi ära brickid(vigaseks flashid, siis saab 99,9% juhul seda korda ikkagi)
ahjaa, garantii kaob sellise tegevusega, aga kui vaja parandusse viia, siis saad originaali tagasi lasta ka...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
15.04.2010 00:04:57
|
|
|
no siis ju
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
15.04.2010 07:41:03
|
|
|
silver010, kuidas on lood eesti keelega ja eelkõige eestikeelse onscreen klaviatuuriga? Kaalusin ka ise ning vaatasin erinevaid pakutavaid tarkvarasid, kuid ei leidnud kuskilt kinnitust, et pärast eesti klaviatuuri peale saan.
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
15.04.2010 11:27:04
|
|
|
Spacefly, loe Silveri antud õpetuse 6. punkti
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
16.04.2010 23:35:46
|
|
|
Tegin kah selle töö nüüd ära ja lõpuks jäin sama tarkvaravaliku juurde. Eelkõige selle Orange Tornado home screeni pärast proovisin ka muid versioone aga kahjuks ebaõnnestunult, sest üritasin koos eesti keelega. Proovisin ka alternatiivset Phoenix flasherit aga see ei toiminud ka.
Julgustuseks või hirmutuseks olgu öeldud, et vähemalt kolmel korral suutsin telefonis tekitada olukorra, kus power nupp tegi ainult ühe vaprusevärina ja pilt jäi mustaks. Töötava softi taastamisega nn "Dead usb" modes jaf abil polnud probleemi. Kui keegi leiab veel mõne custom soft, kus ka Eesti keel toimib siis andke ikka teada
--EDIT--
crapcrapcrap, sellel firmwarel ei ole võimalik e-maile avakuvas näidata ehk sisuliselt kasutu minu jaoks. Kontaktiavakuva küll kuvab e-maili aga ei kuva jälle kalendrit. Jätkame otsingutega, senikaua aga tagasi originaaltarkvara
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
17.04.2010 09:33:00
|
|
|
Peale pikka ööd häkkimist, flashimist ja proovimist julgen tegevust soovitada küll. Kui juba teadsin, mida teen, siis ei brickinud telefoni enam kordagi samuti ei olnud taastamine mingi probleem. Viimaks valisin tarkvaraks Nokia 5800XM v40 CFW ver. 2.60 by mg1. Pildil olevast keelest ei maksa ennast heidutada lasta. Tõepoolest softi vaikemenüü on mingi udmurdiakeelne aga need saab telefoni enda menüüeditoriga rahulikult omale sobivaks renamed (1 ekraanitäis).
Kogu tegevuse suur miinus on aga see ,et mul ei ole telefonil enam otseteede avakuval e-maili  . Seda ei tule enam isegi kui originaalsoft taastada ja foorumid räägivad, et see on nii väga paljudel ja isegi siis, kui nad ei ole telefoni häkkimisega tegelenud. Ühel hetkel lihtsalt kaob ära.
Flashimiseks varemmainitud Jaf. Navifirmiga tõmbad oma telefoni originaalsofti, asendad originaalides ühe faili selle allalaetuga ja flashid vastavalt juhendile. Lihtne.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
McCoffin
HV kasutaja
|
17.04.2010 17:55:02
|
|
|
Kui avakuva teemaks on mul valitud otseteeriba, siis emaile ei näita. Kui valitud kontaktiriba, siis näitab. Peale hard reseti näitas mõne aja ka otseteeribas. Mine võta kinni milles asi, jama igatahes.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
pokerhentz
HV vaatleja
|
17.04.2010 18:36:35
|
|
|
tere!
nüüd on tekkinud selline probleem, et kui keegi sisse helistab, kes on minu kontaktiraamatus kirjas, ja telefon võiks esitada helistaja nime, näitab ta ainult numbrit, niiet iga kord pean arvama kes helistab...
kust seda muuta saab või on mingi muu jama selle põhjustajaks?
aitäh!
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
17.04.2010 19:10:07
|
|
|
Üks variant (järjekordne teada nokia bug) on riigi kood ja + märk seal ees. Samuti see, millisesse lahtrisse on konkreetne number inimese nime taga pandud. PEast ma ei mäleta neid aga oõhimõtteliselt proovi +372123 372123 ja 123 ja seda eri lahtrites ja vaata kus ja kuidas näitab nime ja kuidas mitte.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
McCoffin
HV kasutaja
|
17.04.2010 22:01:49
|
|
|
Üks variant, kui nime ei suudeta leida, on siis kui sama number on salvestatud mitme eri kontakti alla. Ega sul topelt ei ole kontaktid? Tõmba kontaktid ovi suite ja vaata sealt järgi, kuidas numbrid välja näevad ja kas on midagi topelt.
+372 ei tohiks Eestis olles enam mõjutada (vanasti oli jah näiteks E50 selline viga küljes, et ilma +372 olemasoluta ei suutnud nime näidata). Tihti välismaal käies tuleks siiski kõik numbrid salvestada +372 algusega, siis on alati nimi ka näha.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
deathdog
HV kasutaja
|
17.04.2010 22:23:21
|
|
|
see nr anomaalia tekkis mul siis kui panin sim kaardilt nr telefoni ja pärast sünkroonisin ovi kaudu. siis läksid nr segamini nt ühe nime taha tekkis ka nimekirjas järgmisel koha asuva kontakti nr. Jäi selleine tunne et ovi jätab meelde kontakti järiekorra nr ja sinna külge telefoni nr. et kui vahepeal miskit teinud siis pani oma suva järgi
|
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
17.04.2010 22:44:58
|
|
|
minul oli sama jama siis, kui oli aktiveeritud mõlemad mälud (SIM ja TELEFON). jätsin ainult TEL ja mure kadus
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
sulomile
HV kasutaja

|
19.04.2010 14:56:35
|
|
|
Hetkel veel Noklia server midagi ei paku selle *#0000# - ga
_________________ Oleks mina näinud, kuis sind tehti, oleks öelnud: ärge tehke. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
19.04.2010 15:03:33
|
|
|
Nähtavasti võtab mõned päevad aega, et levida. Ka minu telefon hetkel ei seda ei leia, kuid küll ta tuleb
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks... |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
19.04.2010 15:16:17
|
|
|
NOKIA 5800 v50
Changelog
* Music player with mini album art view in all songs and album sections now like Nokia N97 music player
* Menu has kinetic scrolling
* Quick office integrated
* Hide option in music player in place of exit
* Music Player refreshing very fast
* One touch dialing and call settings options in dialer
* Camera Quality is improved
* there is an option to uninstall quick office from phone too
* OviSync application added
* Option to enable history list in web browser
* Option to send webpage via message bluetooth in web browser
VIDEO
Spoiler 
Loodan et nüüd tuleb Nokia 5530 v30, mis sisaldab samu asju. Menu kinetic scroll
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|