Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 223, 224, 225  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 21.03.2010 14:17:25 vasta tsitaadiga

3.04(ver.95) peal aga seda uut beetat 3.04(ver.115) ei lase installida. Enne lõppu ütleb: Juurdepääs keelatud???
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
real1
HV vaatleja

sõnum 21.03.2010 20:38:24 vasta tsitaadiga

On keegi üritanud lahata, miks Mobile xt eestikeelses variandis salvestatud asukohad panevad programmi kinni, kui mõnda neist valida? Ingliskeelses keskkonnas salvestatud punktid on korras. uurisin GPX faile, proovisin igatpidi, aga ei midagi targemaks ei saanud. Jube tüütu. Ainus lahendus on, et eesti keeles salvestatud punkt hiljem kustutada(enne koordinaadid üles kirjutada) ja valida inglise keel ning siis sisestada selle punkti koordinaadid. Siis pärast töötab ta ka eestikeelses keskkonnas.

Teine asi. Kui OVIMapsis hakata navigeerima, siis kobiseb, et kas tahan 1/10 päevast aktiveerida. Ja kui 10 täis saab, siis enam ei saa navigeerida? Pidi ju aegumatu litsents olema, telefoni ostsin ka alles hiljuti, peale seda väljakuulutamist. Mis teha siis, et ei oleks seda 10-päevast limiiti?
tagasi üles
Stahl
HV vaatleja

sõnum 21.03.2010 22:43:31 vasta tsitaadiga

real1 kirjutas:
Teine asi. Kui OVIMapsis hakata navigeerima, siis kobiseb, et kas tahan 1/10 päevast aktiveerida. Ja kui 10 täis saab, siis enam ei saa navigeerida? Pidi ju aegumatu litsents olema, telefoni ostsin ka alles hiljuti, peale seda väljakuulutamist. Mis teha siis, et ei oleks seda 10-päevast limiiti?

Installi endale Ovi suite arvutisse ( http://europe.nokia.com/support/download-software/nokia-ovi-suite ) ja selle kaudu installi uuendus, siis ei tohiks seda probleemi tekkida.

Paar päeva olen seda ovi mapsi viimast versiooni nüüd katsetanud, aga vahel kasutab ikka natuke ebaloogilisi marsruute ja kui etteantud marsruuti mitte jälgida, siis üritab ikka igasuguste valemitega enda marsruudist kinni hoida ja sellele tagasi suunata, samas on tegelikult olemas optimaalsem marsruut, mille suudavad tuvastada nii Garmini kui Tomtomi seadmed, Ovi raiub ikka enda tahtmist. Üks hetk soovitas tuukri tänavalt (tulles pirita poolt) teha vasakpööre jõe tänavale, esiteks on see pööre seal keelatud ja teiseks oli ovi mapsi kaardil see ristmik täiesti valesti kujundatud. Kui ma turist oleks olnud, siis oleks ma ilmselt päris korraliku segaduse sellel ristmikul tekitanud. Paar päeva liikusin sellega ka Eestist kaugemal, aga kuna linna ei tundnud, siis ei oska öelda, kas oleks ka kuidagi lihtsamini saanud sõita, igaljuhul töötas küll.
Tuleb see garmini xt kah ära proovida siiski.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 22.03.2010 00:01:47 vasta tsitaadiga

Stahl, proovi muidugi garmin ka ära. Eestlaste tehtud kaardid ikkagi. Regio ja Eomapi ikka väga ok teema. Ainult see naishääl koos grammatiliste vigadega navigeerimisel käib jõhkralt pinda icon_confused.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.03.2010 10:28:40 vasta tsitaadiga

Ma tahaks seda venda näha kes otsustas Express Music telefonile kaasa panna, mingi jäiga juhtme otsas kõige labasemad klapid. Need pole isegi siis kõrvas seisnud kui müts peas oli.
Tänapäeval saab ~100-200 in-ear klapid.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
evald112
HV kasutaja
evald112

sõnum 22.03.2010 11:44:04 vasta tsitaadiga

-RaiTz- kirjutas:
Ma tahaks seda venda näha kes otsustas Express Music telefonile kaasa panna, mingi jäiga juhtme otsas kõige labasemad klapid. Need pole isegi siis kõrvas seisnud kui müts peas oli.

Ebastandardsed kõrvad on sul. Mul püsivad nii mütsiga kui ilma need klapid väga hästi. In-ear on selles suhtes halb et isoleerib liiga hästi muu müra. Aga linnas liikudes on vaja ikka kuulda kui mingi auto kihutab sinu suunas või mõni sireeniga mendikas nt. Sõidab otsa veel.

tagasi üles
reinsulg
HV vaatleja

sõnum 22.03.2010 17:10:22 vasta tsitaadiga

On selline tore proge olemas 5800xm-le xpressalarm (vajab Phytonit).Kui proge on aktiveeritud, kannad taskus mobsi ja see maha kukub või keegi yritab selle kotist sul pihta panna, hakkab mobs üürgama.Töötab siis kaugusanduri toel vist. Mul ta töötab. .Pole üldse paha asi.
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-5800-xpressmusic-software_1954/1/?kw=alarm
tagasi üles
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

sõnum 22.03.2010 18:34:03 vasta tsitaadiga

evald112 kirjutas:
-RaiTz- kirjutas:

Ebastandardsed kõrvad on sul. Mul püsivad nii mütsiga kui ilma need klapid väga hästi. In-ear on selles suhtes halb et isoleerib liiga hästi muu müra. Aga linnas liikudes on vaja ikka kuulda kui mingi auto kihutab sinu suunas või mõni sireeniga mendikas nt. Sõidab otsa veel.

See oligi teiseks probleemiks. Kui nad mul niiütelda "kõrvas" seisid ei olnud üldse hästi kuulda. Kui mõni auto juhtus mõõda sõitma polnud enam üldse kuulda.
"Muusika" telefonidele võiks siis kasvõi kahed klapid kaasa panna, see ei tõstaks telefoni hinda si**agi.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
real1
HV vaatleja

sõnum 22.03.2010 20:51:24 vasta tsitaadiga

Võiks vabalt siis kaasas olla ka näiteks TV kaabel, mis mingi imeliku arvutuskäigu tulemusena on hinnatud poes 590 krooni peale(vist oli nii). Oomipoest ostsin paar päeva tagasi vajaliku kaabli 60 krooni eest - ei maksa isegi nii palju kui klapid. Selliste võimalustega telefonil võiks jah olla rohkem asju kaasas(kaitsekile, kott jms), aga kahjuks pole. Hea asi oleks ka autohoidik, ilma ju on GPS-st vähe kasu. Hoidik poes maksab jälle miljon krooni. Mina leidsin Elioni esindusest mingi väikese universaalse hoidja 99 kr. Ostsin algul ühe, hiljem veel ka teise auto peale samasuguse.
Sellised lihtsad asjad tulebki otsida peale telefoni ostmist igalt poolt kokku. Kahjuks originaal Nokia logoga lisavarustus on nii hirmus kallis; kas nad seda väärt ka on, ei tea, kuna pole kunagi ostnud...
tagasi üles
MarekR
HV vaatleja
MarekR

sõnum 23.03.2010 00:04:40 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Stahl, proovi muidugi garmin ka ära. Eestlaste tehtud kaardid ikkagi. Regio ja Eomapi ikka väga ok teema. Ainult see naishääl koos grammatiliste vigadega navigeerimisel käib jõhkralt pinda icon_confused.gif

See vanamuti hääl käib tõesti julmalt pinda, kraaksub nagu vares seal. Oleks veel, et ta oleks Eesti keele korrektselt ära õppinud aga kus sa sellega icon_smile.gif
Aga muidu peaks saama need hääled üle salvestada oma häälega aga see on ka tükk tööd.

real1 kirjutas:
Võiks vabalt siis kaasas olla ka näiteks TV kaabel, mis mingi imeliku arvutuskäigu tulemusena on hinnatud poes 590 krooni peale(vist oli nii). Oomipoest ostsin paar päeva tagasi vajaliku kaabli 60 krooni eest - ei maksa isegi nii palju kui klapid. Selliste võimalustega telefonil võiks jah olla rohkem asju kaasas(kaitsekile, kott jms), aga kahjuks pole. Hea asi oleks ka autohoidik, ilma ju on GPS-st vähe kasu. Hoidik poes maksab jälle miljon krooni. Mina leidsin Elioni esindusest mingi väikese universaalse hoidja 99 kr. Ostsin algul ühe, hiljem veel ka teise auto peale samasuguse.
Sellised lihtsad asjad tulebki otsida peale telefoni ostmist igalt poolt kokku. Kahjuks originaal Nokia logoga lisavarustus on nii hirmus kallis; kas nad seda väärt ka on, ei tea, kuna pole kunagi ostnud...

Varem olid kott, kaabel, alus jne kaasas. Aga kui telefon hakkas hästi müüma, võeti need asjad komplektist ära, et hoida hinda madalamal ja kasumit suuremana.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 23.03.2010 11:21:08 vasta tsitaadiga

Alguses oli kaasas jah. Isegi 2 puutepliiatsit.

ot:
garmini helifaili võtsin lahti wav failideks. Kuna ovi naishääl on suht viisakas ikkagi võrreldes garmini omaga, siis plaan garmini vastavad failid ovi mapsi vastavate failidega üle kirjutada. Päris kõike 1:1 -le ei saa, aga enamuse siiski icon_smile.gif Ülejäänud teeb kuidagi teist moodi siis.
tagasi üles
Dadec
HV kasutaja

sõnum 23.03.2010 12:05:59 vasta tsitaadiga

Hmm, suht hea mõte.. Ovil on täitsa head juhised, kuid seda mutikest ma küll kuulata ei suuda..
Kui valma saad ja kui tahad võiksid ju sheerida ka, me kindlasti ootaks thumbs_up.gif

E: Garminile eesti keele saab muidu nii: http://www.youtube.com/watch?v=jz2wPwVcbtM
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Tegelinski
HV vaatleja
Tegelinski

sõnum 23.03.2010 15:58:05 vasta tsitaadiga

nja endal mul tuli kaasa tava laadija ja auto laadija ning õnneks olen õnnistatud ka selle auto hoidikuga icon_razz.gif kuid tahtsin küsida, et kui hea see tlfn on näiteks selle jaoks kui ühendada telekaga, et kas sealt saab ainult pilte tsekkida v on võimalik ka sellega reaalselt filmi vaadata icon_smile.gif ?
HV vaatleja

sõnum 23.03.2010 16:13:02 vasta tsitaadiga

Tegelinski kirjutas:
nja endal mul tuli kaasa tava laadija ja auto laadija ning õnneks olen õnnistatud ka selle auto hoidikuga icon_razz.gif kuid tahtsin küsida, et kui hea see tlfn on näiteks selle jaoks kui ühendada telekaga, et kas sealt saab ainult pilte tsekkida v on võimalik ka sellega reaalselt filmi vaadata icon_smile.gif ?

Kaabli abil telekaga ühendades tuleb ette seesama pilt mis telefoniski. Menüüd, pildid, videod.
Keegi saatis mulle kirja, küsis kaabli kohta, kahjuks vastus tuli tagasi. Kopin siia siis selle teksti, ehk teistelegi abiks.

Läksin kaablite juurde, otsisin 3xRCA-->3,5mm stereo. Stereootsal peab
olema 4 klemmi. Tavalisel pleieri kõrvaklapiotsa on 3 klemmi, sealt saab
2xRCA võtta, aga sellel videokaablil on 4(nagu kaasasoleval handsfree-l).
http://oomipood.ee/?t=k_ki&i=CABLE-537
tagasi üles
kunnar
Kreisi kasutaja
kunnar

sõnum 23.03.2010 16:36:27 vasta tsitaadiga

real1 kirjutas:
Tegelinski kirjutas:

Kaabli abil telekaga ühendades tuleb ette seesama pilt mis telefoniski. Menüüd, pildid, videod.
Keegi saatis mulle kirja, küsis kaabli kohta, kahjuks vastus tuli tagasi. Kopin siia siis selle teksti, ehk teistelegi abiks.

Läksin kaablite juurde, otsisin 3xRCA-->3,5mm stereo. Stereootsal peab
olema 4 klemmi. Tavalisel pleieri kõrvaklapiotsa on 3 klemmi, sealt saab
2xRCA võtta, aga sellel videokaablil on 4(nagu kaasasoleval handsfree-l).
http://oomipood.ee/?t=k_ki&i=CABLE-537

yep, mina see olin... Tänud vastuse eest!
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
Uhuu
HV kasutaja
Uhuu

sõnum 23.03.2010 20:35:31 Nokia 5800 Xpress music krüpteering vasta tsitaadiga

Telefoni näppides tekkis selline küsimus. Et kas on võimalik krüpteerida kogu sisu telefonis ja mälukaardil. Kuna liigun palju ringi ja fööni kaotamise oht on täiesti reaalne. Natuke menüüdes ringi kolades jäi silma et selline võimalus on symbianil iseenesest olemas aga paistab et telefonil turvamoodul puudub.
Jäi mul midagi kahe silma vahele või oskab keegi ehk mõnda välist(soovitatavalt tasuta) programmi.

silver010
HV veteran
silver010

sõnum 25.03.2010 01:44:41 vasta tsitaadiga

kas keegi sutsu targem ja kogenum vend kui ma ise oskaks mulle ära seletada kuidas seda custom firmwaret enda mobile peale saada, ja kuidas eesti keelt saada jne, et ka see product code oleks sobiv(sinine, eestist ostetud isend on)

http://www.persian-forums.com/f343/xfw-v4-0-final-edition-91600/
või
http://www.persian-forums.com/f343/xploit-machines-xfw-v3-0-highly-stability-xtreme-bundle-final-79774/

oleks väga tänulik, ja ma usun et ka teised selle teema lugejad oleks, sest eelnimetatud firmwarel on 74,7mb telefonimälu ja 58mb rami vaba peale installeerimist, ja originaal brauser teeb oma cache-t nüüd telefoni mällu, sellel on veel sisseehitatud hack ja kaamera modifikatsioon, sisseehitatud vaikne kõnesalvestus ja palju muud head, palju kiirem ka
ma ise kahjuks ei mõista, aga natuke ikka mõikan selle telfi kohta, lihtsalt pole kunagi tegelenud niivõrd keerulise asjaga

aitäh
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 25.03.2010 01:58:34 vasta tsitaadiga

Uhuu, Handy'l oli miski selline asi vist...

Handy Guard äkki
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
Uhuu
HV kasutaja
Uhuu

sõnum 25.03.2010 02:37:12 vasta tsitaadiga

HA kirjutas:
Uhuu, Handy'l oli miski selline asi vist...

Handy Guard äkki

Tänud HA, uurin asja.

Dadec
HV kasutaja

sõnum 25.03.2010 11:41:15 vasta tsitaadiga

silver010, nende custom firmwarede pealepanek suht riskantne kah minumeelest. Mingi programmiga oli brickimine väga lihtne, kuid samas pidi miski teine programm jälle veits turvaline olema.. niiet kui flashima hakkad, siis arvesta sellega, et on võimalus "brickida" oma telefon ja vastu seina lutsu visata.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 25.03.2010 12:57:54 vasta tsitaadiga

silver010, Laias laastus asi selline, et kui ei mõista asja piisavalt, et seda ise peale panna siis pole sul selle custom värgiga ka midagi peale hakata. Uhkustamiseks vms kleebi kuhugi mõni kleeps.
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 25.03.2010 13:22:15 vasta tsitaadiga

Ovi suit`e kaudu uuendusi otsides pakub installida sellist asja nagu "Siin ja praegu". See sama asi nagu on Ovi maps all see lonely planet. Näitab ilma ja lähedalasuvaid restorane jne. Läbi neti versioon ehk ei aktiveerita satelliitide otsingut jne. Lihtsalt infoks Teile icon_smile.gif
tagasi üles
Stahl
HV vaatleja

sõnum 26.03.2010 09:42:36 vasta tsitaadiga

Gps'iga tekkis täna väikene arusaamatus. (ovi maps)
Nimelt olin siiani sisestanud ainult lühikesi marsruute ja need arvutas ovi maps kõik rahulikult välja. Täna siis sisestasin huvi pärast Tallinnas olles ühe linnakese Horvaatias ja selle peale tuli teade: "ei leia marsruuti".
Ok, mõtlesin, et mälu vähe vms ja hakkasin siis lähemaid kohti sisestama Varssavi-Vilnius-Riia-Pärnu-Tartu-Viljandi, kõigi kohta ütles, et ei leia marsruuti kuigi kaardi peal viskab esialgu ette.
Oskab keegi lähemalt seletada, millest selline asi võib tingitud olla? Kui see seade ei suuda 120 km distantsi välja arvutada, siis gps'ina ju suhteliselt mõttetu värk või teen ise midagi valesti?
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 26.03.2010 09:52:51 vasta tsitaadiga

Praegu ei viitsi pikemat maad proovida, aga kunagi läksin Põlvast Tallinnasse (~230km) ja polnud mingit probleemi
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 26.03.2010 10:54:42 vasta tsitaadiga

Stahl, Terve euroopa kaart ikka telefonis?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 223, 224, 225  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.