Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olafsand
HV Guru

|
16.03.2010 23:41:35
|
|
|
Ruudolf, hoiad menüü nuppu all. Siis avaneb rida, kus kõik hetkel töös olevad rakendused näha.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruudolf
Kreisi kasutaja

|
16.03.2010 23:43:28
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Ruudolf, hoiad menüü nuppu all. Siis avaneb rida, kus kõik hetkel töös olevad rakendused näha. |
Seda ma tean, seal ei näita miskit.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
1 :: |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
HiTek
HV vaatleja

|
16.03.2010 23:45:07
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Myoldryn kirjutas: |
Stahl kirjutas: |
real1 kirjutas: |
Selles telefonis on veel mitmeid asju, millega võid välismaalt Arve saada. Selle vältimiseks soovitaks telefoni korralikult läbi näppida ja kasutusjuhendi ka läbi lugeda. Ja ka see teema:) |
Oskad sa muidu nimetada, mis need olla võiks? Mul homme ilmselt minek mõneks päevaks Eestist kaugemale ja oleks hea teada enne. Tervet teemat ma ilmselt ei jõua selleks ajaks läbi lugeda
Eks saab siis see ovi kaardirakendus kaugemal samuti ära testitud, kuigi Tallinnas on siiani korralikult töötanud. |
Kõige lihtsam mobiilse neti ära keelamise viis on kustutada kõik sellega seotud access point'id. |
ei pea nüüd kõike ka keelama
Endal on pandud, et iga kord kui yhendada tahab, küsib ikka luba.
Telefon peab teadma kes on peremees  |
Räägi, mis tuleb ära keelata. Seal neid ühendusvärke nii palju.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
16.03.2010 23:52:27
|
|
|
HiTek, tee parem nii: menüü...seaded...ühenduvus...võrgusihtkohad...valikud...vaikeühendus...küsi alati.
Sedasi seatult ei roni ükski proge ilma küsimata netti.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
HiTek
HV vaatleja

|
17.03.2010 00:10:21
|
|
|
Suured tänud teile.
Kas oleks selline asi võimalik, et kell desktopil oleks suurem ja näitaks sekundeid ka.
Kui muusikat lisada, siis kuhu kausta tuleks panna, mul ükski ei toimi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
khunt
HV vaatleja
|
17.03.2010 15:01:12
|
|
|
Ravimatult haige mudel. Ka pärast viimast softi update on korra kõnele vastates kinnijäänud (answer-reject nooled ees ja kollane tel-ikoon plingib). Peres ka teine uuem mudel, millel ka 10x kinni jäänud. PERKELE!
_________________ Elektritööd. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
goga
HV kasutaja
|
17.03.2010 19:39:29
|
|
|
Dadec kirjutas: |
goga kirjutas: |
Krt sain garmini tööle küll ilusti ka integreeritud GPS'iga, kuid kas eesti keelt saab ka kuidagi panna? 5.00.50 versioon muidu.
Voices oli küll eesti, kuid language mitte. |
endal ka 5.00.50, kuid ilusasti eesti keelne. minuarust sai installi ajal keelt valida. |
Vot ise küll ei saanud, ehk sheerid linki kust tirisid või ostsid?
Pmst kui saaks õige versiooni sisse, saaks aktiveerimisega ise hakkama...
Teine probleem, täpitähed NJETU.. eri <b>piix</b> ikka ilma trükkida...
Kolmas: Saab tirida ehk miskit teist eestikeelset hääljuhendajat? Krt see def. mutike oleks nagu purjus, väga masendav kuulata  |
Sorry, minu viga vaatasin mobla pealt järgi, Tools-settings-display-text-Eesti
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
17.03.2010 19:43:33
|
|
|
khunt kirjutas: |
Ravimatult haige mudel. Ka pärast viimast softi update on korra kõnele vastates kinnijäänud (answer-reject nooled ees ja kollane tel-ikoon plingib). Peres ka teine uuem mudel, millel ka 10x kinni jäänud. PERKELE! |
mis sa nutad, mul andis tel lihtsalt niisama otsad. garantii läbi ja arvatavasti tleb uus tel odavam osta, kui seda kusagile "remonti" viia
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
17.03.2010 20:04:28
|
|
|
mhei kirjutas: |
Ravimatult haige mudel. Ka pärast viimast softi update on korra kõnele vastates kinnijäänud (answer-reject nooled ees ja kollane tel-ikoon plingib). Peres ka teine uuem mudel, millel ka 10x kinni jäänud. PERKELE! |
mis sa nutad, mul andis tel lihtsalt niisama otsad. garantii läbi ja arvatavasti tleb uus tel odavam osta, kui seda kusagile "remonti" viia  |
kuidas sul garantii saab läbi olla? kui 20 veebruar vist hakati neid müüma eelmine aasta ja garantii on 1,5 aastat
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
17.03.2010 20:11:38
|
|
|
kas telefoni saab kasutada "modemina" kui võtta miski mobiilne internet...Mint ja mis nad on igalpool
üle BT oleks eriti mugav, aga võib ka USB'ga
ja olen kuulnud ka, et telefoni saab wifi AP'ks teha ja sealtkaudu netti jagada
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
2 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
17.03.2010 20:12:07
|
|
|
Saab küll, isegi kasutan. Aga arvesta, et selle telefoni modem laseb maksimaalselt 3.6 Mbps läbi.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
17.03.2010 20:41:24
|
|
|
striker13 kirjutas: |
mis sa nutad, mul andis tel lihtsalt niisama otsad. garantii läbi ja arvatavasti tleb uus tel odavam osta, kui seda kusagile "remonti" viia  |
kuidas sul garantii saab läbi olla? kui 20 veebruar vist hakati neid müüma eelmine aasta ja garantii on 1,5 aastat |
ma kahjuks ei ostsin selle kasutatud tel. poest. seal oli garantii 4 kuud... nii et sain äbrisse astutud ostuga
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
17.03.2010 21:21:42
|
|
|
ma kahjuks ei ostsin selle kasutatud tel. poest. seal oli garantii 4 kuud... nii et sain äbrisse astutud ostuga |
Selles mõttes, et mul pohui kust sa ta ostsid. Garantii on Nokial 2 aastat, tsekk näppu ja Nokia teenindusse Staadioni Mobiiltelefonid OÜ, Tondi 17
http://www.nokia.ee/klienditugi/remont/avaleht/garantii
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
17.03.2010 23:19:28
|
|
|
Spacefly kirjutas: |
ma kahjuks ei ostsin selle kasutatud tel. poest. seal oli garantii 4 kuud... nii et sain äbrisse astutud ostuga |
Selles mõttes, et mul pohui kust sa ta ostsid. Garantii on Nokial 2 aastat, tsekk näppu ja Nokia teenindusse Staadioni Mobiiltelefonid OÜ, Tondi 17
http://www.nokia.ee/klienditugi/remont/avaleht/garantii |
peab minema proovima... loodan et asi saab korda, olen selle tel. juba 100ga ära harjunud
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
khunt
HV vaatleja
|
18.03.2010 15:15:26
|
|
|
Tasub proovida igaljuhul. Ja eks tarbijakaitsel on ka mingi funktsioon. Meie teine mops sai ostetud emt-ist. Poes läks tööle, aga kodus enam mitte. Ära vahetati samas esinduses. Aga ikka käib see rike pinda!!!
_________________ Elektritööd. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dadec
HV kasutaja
|
18.03.2010 17:48:05
|
|
|
Krt sain garmini tööle küll ilusti ka integreeritud GPS'iga, kuid kas eesti keelt saab ka kuidagi panna? 5.00.50 versioon muidu.
Voices oli küll eesti, kuid language mitte. |
endal ka 5.00.50, kuid ilusasti eesti keelne. minuarust sai installi ajal keelt valida. |
Vot ise küll ei saanud, ehk sheerid linki kust tirisid või ostsid?
Pmst kui saaks õige versiooni sisse, saaks aktiveerimisega ise hakkama...
Teine probleem, täpitähed NJETU.. eri <b>piix</b> ikka ilma trükkida...
Kolmas: Saab tirida ehk miskit teist eestikeelset hääljuhendajat? Krt see def. mutike oleks nagu purjus, väga masendav kuulata  |
Sorry, minu viga vaatasin mobla pealt järgi, Tools-settings-display-text-Eesti |
Ma tean küll, kuda vahetada aga vot eestit pole seal... aint kaks hiinlast ja English :S
Eks proovin otsida, kui suur muidu garmin olema peaks? Ja kuidas installisid, alguses 5.00 ja siis 5.30 5.40 4.50? Proovisin nii ja teistmoodi, ikkagi njetu..
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
18.03.2010 17:50:04
|
|
|
language pack oli ka vist vajalik...
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
18.03.2010 19:48:27
|
|
|
Kas eelmiste softidega polnud siis nii, et said küll valida full qwerty, aga siis viskas ikkagi pildi automaatselt külili? St püstises asendis polnud seda võimalik kasutada.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
goga
HV kasutaja
|
18.03.2010 19:55:22
|
|
|
Dadec kirjutas: Ma tean küll, kuda vahetada aga vot eestit pole seal... aint kaks hiinlast ja English :S
Eks proovin otsida, kui suur muidu garmin olema peaks? Ja kuidas installisid, alguses 5.00 ja siis 5.30 5.40 4.50? Proovisin nii ja teistmoodi, ikkagi njetu..
Sikutasin sellelt lehelt:http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-10844-00
nii Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition, Ver. 5.00.50 kui Garmin Mobile XT Support Files, Ver. 4.xx.xx installisin mõlemad antud järjekorras. mingeid muid ver alla ei installinud. versioon 5.00.50 kaalub 14 860 KB
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
18.03.2010 19:55:44
|
|
|
olafsand, nõnda oli.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
18.03.2010 20:49:38
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Kas eelmiste softidega polnud siis nii, et said küll valida full qwerty, aga siis viskas ikkagi pildi automaatselt külili? St püstises asendis polnud seda võimalik kasutada. |
olid jah ajad.....muidugi siis harjus ära et numbriklahve sai ka laia klaveri peal püstipidi harjutatud. Uus sistema on parem.
_________________ I asked an electrician to fix an electrical issue at my house.
He refused. |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
HiTek
HV vaatleja

|
19.03.2010 23:30:38
|
|
|
Mul nüüd see kõige uuem Ovi map. Välismaal olles kui hakkan vaatama GPSiga asukohta siis küsib, et vaja ühendust EMT võrguga või Internetiga vms. Seal valikud OK ja Tühista, sealt edasi panen tühista ja siis tuleb järgmine "Võrguühendus võib koduvõrgust väljaspool kulukas olla." kas seda kaarti laeb ta kuskilt andmebaasist või on kaardid moblas olemas?
E: Kui kasutan Sports Trackerit, siis selle kasutamise eest ei võta keegi midagi? GPS tuleb ainult sateliidi abil ja alguses laeb tükk aega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
20.03.2010 01:01:33
|
|
|
HiTek kirjutas: |
Mul nüüd see kõige uuem Ovi map. Välismaal olles kui hakkan vaatama GPSiga asukohta siis küsib, et vaja ühendust EMT võrguga või Internetiga vms. Seal valikud OK ja Tühista, sealt edasi panen tühista ja siis tuleb järgmine "Võrguühendus võib koduvõrgust väljaspool kulukas olla." kas seda kaarti laeb ta kuskilt andmebaasist või on kaardid moblas olemas?
E: Kui kasutan Sports Trackerit, siis selle kasutamise eest ei võta keegi midagi? GPS tuleb ainult sateliidi abil ja alguses laeb tükk aega. |
Oleneb.....oled sa need kaardid endale sisse laadinud. Kui ei ole siis ta hakkab neid laadima. Aga kui sa oled võrguühenduse ära keelanud siis ei tohiks ta seda teha. Kuigi ma ei ole proovinud.
_________________ I asked an electrician to fix an electrical issue at my house.
He refused. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
20.03.2010 11:33:14
|
|
|
HiTek kirjutas: |
E: Kui kasutan Sports Trackerit, siis selle kasutamise eest ei võta keegi midagi? GPS tuleb ainult sateliidi abil ja alguses laeb tükk aega. |
Ovi Maps
Settings -> Internet -> Connection -> Offline
Sports Tracker
2 võimalust:
Settings -> General -> Access Point -> Määra kodune Wifi näiteks
Settings -> General -> Map Material -> Phone/Empty background
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
21.03.2010 11:19:41
|
|
|
Ovimaps v3.04 väljas.
Jällegi lubatakse paremat täpsust ja kiirust.
Positsioneerimist on ka impruuvitud. Punane täpike keset ekraani käitub veidi teist moodi.
He refused. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|