Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
teckiller
HV vaatleja

sõnum 21.01.2010 15:22:28 msn messenger uninstall probleem vasta tsitaadiga

Asi siis selline et arvutist on msni kaust lihtsalt julmalt ära kustutatud.Probleem on nüüd siis selles et uut msni eisaa peale lasta sest ütleb et see olemas juba.Olen otsinud googlest abi aga sealt seda saanud pole.Op on win7.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 21.01.2010 15:50:59 vasta tsitaadiga

CCleaner-iga peaks messengeri jäägid kustutatud saama.
http://www.ccleaner.com/

kalltar
HV vaatleja

sõnum 21.01.2010 21:50:12 vasta tsitaadiga

Andke nõu, kuidas saada tagasi vana MSN moodi kontaktiloendi kuju. See uus MSN live messenger on nii rõveda kujustusega, väga raske on aru saada kas inimene on online või mitte. Veebiversioonis ei saa vabšee muhvigi aru kas inimene on sees või mitte icon_sad.gif
Kas on mingit võimalust vana MSN tagasi saada ja tööle panna? Või siis saaks uuele kuidagi kuskilt mingi klassikalise skinni paigaldada, mis lubaks vana ja läbiproovitu juurde tagasi pöörduda
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 21.01.2010 21:54:28 vasta tsitaadiga

kalltar kirjutas:
Kas on mingit võimalust vana MSN tagasi saada ja tööle panna? Või siis saaks uuele kuidagi kuskilt mingi klassikalise skinni paigaldada, mis lubaks vana ja läbiproovitu juurde tagasi pöörduda

k2nsa_hps kirjutas:
lisaksin sellise lihtsa võimaluse - pole vista all proovinud, aga xp juures töötab ideaalselt.
installi ära vanem versioon, ära sisse logi !
msnmsgr.exe faili properties ja sealt vaheleht compatibility ning seal pressi esimesse kasti linnuke ja vali rippmenüüst windows 2000.

msnile exit ja uuest käima - ning voila icon_wink.gif

-kiitused ja tänud pee-essi -

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4178857#4178857

Minul igatahes töötab. thumbs_up.gif

teckiller
HV vaatleja

sõnum 21.01.2010 22:52:39 vasta tsitaadiga

AJ kirjutas:
CCleaner-iga peaks messengeri jäägid kustutatud saama.
http://www.ccleaner.com/

proovisin sellega juba varem, ei aidanud.Ikka sama jama, ütleb et msn juba peal aga tegelt pole.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.01.2010 23:52:16 vasta tsitaadiga

kalltar kirjutas:
Andke nõu, kuidas saada tagasi vana MSN moodi kontaktiloendi kuju. See uus MSN live messenger on nii rõveda kujustusega, väga raske on aru saada kas inimene on online või mitte. Veebiversioonis ei saa vabšee muhvigi aru kas inimene on sees või mitte icon_sad.gif

Tools > Options > Layout ja rippmenüüst Organize contacts by Online status.
Show Favorites, Show groups, Show the tab bar, Show what's new list eest linnukesed maha.
Other contacts juures pane täpp kõige parempoolsema valiku ette.
Kõigele lisaks käi A-Patchiga üle ja peaks täiesti söödav-arusaadav olema.
Lisaks võid seda versiooni Messengerist kasutada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=413067
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 24.01.2010 15:23:31 vasta tsitaadiga

Mul selline probleem, et viimasel kahel päeval on mingid kahtlase nimega isikud üritanud minu msn kontaktide hulka saada. Olen nad blokkinud, aga kas seda jama peatad ei saa? Oma msn aadressi pole kuhugi suvalistesse kohtadesse pannud nagu ka. Üks neist mis eile tuli on (delainecriger2393@hotmail.com) ja täna tuli (carlbueche6468@hotmail.com). Google ei andnud küll mingeid tulemusi nende nimedega, on kellelgi sellist jama ka viimasel ajal tulnud? Mul on igatahes see alles 3x ,kui mingid x nimed tahavad liituda!
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 24.01.2010 15:37:03 vasta tsitaadiga

Kassmees kirjutas:
Juba tükk aega on huvitav anomaalia olnud. Kui MSNi peamine aken avada, siis võin teisi aknaid aktiveerida, kuid nähtavaks need ei saa, MSN jääb ikka ette. Et teised aktiveeritud aknad nähtavale tuua, tuleb MSN aken ära peita. Anomaalia eksisteerib juba kaua, lihtsalt seni pole viitsinud sellega tegeleda. Aga äkki leidub mingi variant selle likvideerimiseks? Windowsi puhas install on ära proovitud - ei toimi. Kasutusel on MSN 7.5, uuemaid ei taha (uuemad nõuavad Winni uuendusi, mida ma lubada ei saa - masin muutub aeglaseks).

By kassmees at 2010-01-14

Muide, seda MSNi pealkirja kustumist olen ka ise juba mõnda aega märganud. See jama eksisteerib ka Linuxi all suvalise sõnumisaatjaga MSNi minnes.

Otsi optionsitest või kusagilt menüüst always on top valikut. Kui peal on siis võta maha. Kui ei ole peal, siis pane korra peale ja võta uuesti maha.
tagasi üles
miq1988
HV kasutaja
miq1988

sõnum 24.01.2010 20:45:05 vasta tsitaadiga

Keegi oskab otsida winampile pluginat mis näitab WLM'is lugu ? aga nii, et köigepealt personal message siis lugu järgi, mitte ei asenda personal messaget.

msn pluss pidavat seda tegema aga pole mul üleliigset jura vaja mis seal pakutakse.

Pihlakuke
HV kasutaja

sõnum 24.01.2010 21:44:57 vasta tsitaadiga

Probleem siuke, siis et windows live messnger otsustas ükspäev enam mitte avaneda, olen mitu korda uuesti peale lasknud, ccleaneriga üle käinud, spybotiga, vajutad WLM peale siis korraks nagu mõtleb, aga midagi ei avane, task manageri all on programm olemas, aga kinni panna ei saa.. ja tänu sellele ei sulge ka arvuti..
Äkki keegi oskab öelda milles probleem on..
tagasi üles
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 24.01.2010 21:49:26 vasta tsitaadiga

Pihlakuke kirjutas:
Probleem siuke, siis et windows live messnger otsustas ükspäev enam mitte avaneda, olen mitu korda uuesti peale lasknud, ccleaneriga üle käinud, spybotiga, vajutad WLM peale siis korraks nagu mõtleb, aga midagi ei avane, task manageri all on programm olemas, aga kinni panna ei saa.. ja tänu sellele ei sulge ka arvuti..
Äkki keegi oskab öelda milles probleem on..

Proovi Zapmessengeriga uuesti maha lasta. Saad selle siit. Peale seda installi Live Messenger uuesti.
Võiksid mainida mis op.süsteemiga ka tegu on. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Pihlakuke
HV kasutaja

sõnum 24.01.2010 22:57:26 vasta tsitaadiga

Vabandused, tegemist W7-ega zap messengeriga lasin juba maha, siis tegin ccleaneriga üle, panin uuesti peale ja ikka sama jama..'
Kui üritan vanemat versiooni peale lasta ütleb, et uuem on peal ja et lase see ennem maha, kuatutasin kõik võimalikud WLM kasutad ära igalt poolt (enda arust), uninstalisin zapmessengeri ja WLMuninstalleriga, Kasutasin ka siukest asja: delete_msn_wlm.reg, tegin ccleaneriga mitu korda üle, kustutasin küpsised ja kõik mu IE-ist...
tagasi üles
Pihlakuke
HV kasutaja

sõnum 24.01.2010 22:57:52 Windows Live Messenger ei avane !!!! vasta tsitaadiga

WLM arutelu ega W7 arutelu alt vastust ei leidnud, probleem siis selleine et W7-ega üks päev enam WLM ei avanenud, korraks nagu mõtleb aga midagi ei avane, task manageri all on programm olemas aga kinni panna ei saa....
Kui üritan vanemat versiooni peale lasta ütleb, et uuem on peal ja et lase see ennem maha, kuatutasin kõik võimalikud WLM kasutad ära igalt poolt (enda arust), uninstalisin zapmessengeri ja WLMuninstalleriga, Kasutasin ka siukest asja: delete_msn_wlm.reg, tegin ccleaneriga mitu korda üle, kustutasin küpsised ja kõik mu IE-ist...
tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 24.01.2010 23:11:31 vasta tsitaadiga

Ma neid w7 asju ei tea,aga proovi kas selle saad peale http://pidgin.im/
Pihlakuke
HV kasutaja

sõnum 25.01.2010 00:06:47 vasta tsitaadiga

Lahendust probleemile siiski?
tagasi üles
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 01.02.2010 17:53:30 vasta tsitaadiga

Mul messenger pangestub suht tihti Win 7 peal. Viimati pangestus siis kui tahtsin staatust muuta appear offline'i, siis jäi minutiks mõtlema ja kiilus uuesti lahti. Vahepeal jooksis koguaeg kokku kirjutamise aknas, nüüd teeb seda harvem.
Samas, lasen CCleaneriga arvuti üle, siis enam ei pangestu staatuse muutmisel messenger. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 01.02.2010 22:35:18 vasta tsitaadiga

kuskil siin foorumis oli lühike õpetus, kuidas "ainult" msn installida, kui ma seda mudru ei taha, mida kaasa topitakse. aidake palun leida
tagasi üles
Hardi
HV veteran
Hardi

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.02.2010 22:55:37 vasta tsitaadiga

liiv, https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=413067
Piiratud kasutaja
pokerjoker

sõnum 03.02.2010 19:25:40 vasta tsitaadiga

Täna lisas mind mingi kahtlane tegelane MSNi. Algul ei osanud midagi kahtlustada, aga kuna tegelane on online ja ta ei vasta, ning msni nimes on mingi kahtlane link (millele ma muidu klikanud ei ole), siis kahtlustan ise et tegemist on mingisuguse viirusega. Mis te ise arvate?
tagasi üles
Hardi
HV veteran
Hardi

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.02.2010 19:38:55 vasta tsitaadiga

mul tuleb ka selliseid paar tk. nädalas, loobusin ammu juba igasugu suvalisi lisajaid vastu võtmast.
HV Guru
laurx

sõnum 03.02.2010 19:39:10 vasta tsitaadiga

guugelda seda linki või meiliaadressi. abiks suvalised omale mesenni ikka võtta. palju toredaid roboteid.
Lauri0112
HV veteran
Lauri0112

sõnum 03.02.2010 19:42:31 vasta tsitaadiga

Robitod olid vinged jah thumbs_up.gif. Aga õnneks pole mulle aastaid juba roboteid tulnud icon_smile.gif
Aegajalt vanasse msni lähen, korda/kaks aastas vast, siis ikka tuleb täiega neid päringuid.
tagasi üles
pokerjoker
Piiratud kasutaja
pokerjoker

sõnum 04.02.2010 10:03:21 vasta tsitaadiga

Just ärkasin ja ikka see kontakt istub onlines sees mul. Tegin block/delete ära. Kusjuures kui ta vastu võtsin lugesin deborahmusile vms icon_biggrin.gif MSN aadressi googlisse trükkimine ei anna midagi, Ja selle lingi kohta annab 5 vastset, aga mul polnud soovi neist ühtki avada.
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 04.02.2010 12:09:20 vasta tsitaadiga

Kuskil siin foorumis oli õpetus/link, kus sai msn-i peale lasta ilma igasuguste mõttetute vidinateta, nö puhas msn. Ei leia seda momendil üles, juhatab ehk keegi?
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 04.02.2010 12:12:39 vasta tsitaadiga

strohher kirjutas:
Kuskil siin foorumis oli õpetus/link, kus sai msn-i peale lasta ilma igasuguste mõttetute vidinateta, nö puhas msn. Ei leia seda momendil üles, juhatab ehk keegi?

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=413067

Kui tahad kasutad vanemat versiooni, siis
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4178857#4178857

see töötab ka W7-mega

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.