Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 920, 921, 922 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Okman
HV veteran
Okman

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.01.2010 19:39:24 vasta tsitaadiga

minuteada kui usast ostad sellise asja siis on tollimaks suht kindel icon_rolleyes.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2010 00:11:13 vasta tsitaadiga

Nii sain ka oma esimese rrodi. Konsool eestist ostetud ja kui vaadata eesti seadusi siis eestis kehtib 2 aastane garantii sellisele tootele. 3 veebruar saab 2 aastat täis, kõik oleks ilus ja tore kui ma poleks ostnud oma konsooli "Enter" kapluste ketist (mis nüüd on pankrotis). Kas on võimalik kellegi poole pöörduda et saaks oma toote garantiid ikkagi ära kasutada?
Kui küsimus läks valesse teemasse siis vabandan ette selle eest ja loodan et saab tõstetud õigesse kohta.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 23.01.2010 00:44:02 vasta tsitaadiga

Ravenclaw, Eesti seadused ei määra 2 aastast garantiid.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 23.01.2010 01:15:03 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Ravenclaw, Eesti seadused ei määra 2 aastast garantiid.

Issand jummal hakkab pihta!
Las inimesed nimetavad kuidas tahavad. 2 aastat garantii või pret mis vahet seal on. Tõsiasi on see, et vigase RROD konsooli saad 2a jooksul ümber vahetada.
Ravenclaw, nagu kõigile on soovitatud siis pöördu GNT eesti poole. Parem ikka kui näppu imeda või fixe tegema hakata.
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2010 12:06:23 vasta tsitaadiga

tänud, saatsin sinna GNT-se kirja, loodetavasti esmaspäeval tuleb mingi vastukaja.
tagasi üles
Taaviup
HV kasutaja
Taaviup

sõnum 23.01.2010 13:20:00 vasta tsitaadiga

Heh, sõber sai Xboxi alles mõni aeg tagasi. Siis kui ise seeda nägin olin üllatunud icon_biggrin.gif Konsool on tehtud 2009 aastal Mai kuus ja peal on vana dashboard icon_biggrin.gif Tegin telefoniga paar pilti ka aga eriti head need ei saanud, hiljem panen ülesse icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
henzx
HV kasutaja

sõnum 23.01.2010 13:35:29 vasta tsitaadiga

Vana dashboard oli lahe. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
estplayer
HV kasutaja

sõnum 23.01.2010 13:37:15 vasta tsitaadiga

Ta on ikka livega ühendatud? Kui pole siis peakski olema vist vana dash.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 23.01.2010 15:15:20 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:
tänud, saatsin sinna GNT-se kirja, loodetavasti esmaspäeval tuleb mingi vastukaja.

Mina suhtlesin sarnase teema asjus N. kuud tagasi GNT-ga qodopob-i vana konsooliga tehniliste jamade pärast.

Minule nad telefonis vastasid umbes nii ...

EU kohustab poode andma toodetele - mis müüakse eraisikule 2 aastase garantii. Selle garantii annab sulle konkreetselt see pood, kuskohast sa toote ostsid.

EU kohustab maaletoojat andma toodetele - mis müüakse edasimüüjale 1 aastase garantii. See et Enter on läinud pankrotti, GNT-d ei huvita ja nende vaatevinklist nemad sulle garantiikorras uut konsooli andma ei pea ja JOKK. icon_sad.gif

Ma ei tea kas see tegelikult ka nii on, või on see nende "standardne hülgemöla" et garantiikohustustest lahti saada, ma lihtsalt raporteerin seda mida mulle telefoni teel räägiti.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
Okman
HV veteran
Okman

sõnum 23.01.2010 16:06:37 vasta tsitaadiga

Praegu on GNT lehel küll kirjas xboxi GARANTIIAEG 2 A.
j2mm
Kreisi kasutaja
j2mm

sõnum 23.01.2010 16:26:03 vasta tsitaadiga

estplayer, NXE ilmus ju juba 2008. aasta novembris icon_biggrin.gif

Või kuna MS neid vabrikukonsoolide Dash'e üldse muutma hakkas? ... või peaks neil ikka NXE peal olema icon_rolleyes.gif ?

viimati muutis j2mm 23.01.2010 16:29:52, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
Taaviup
HV kasutaja
Taaviup

sõnum 23.01.2010 16:28:52 vasta tsitaadiga

j2mm kirjutas:
estplayer, NXE ilmus ju juba 2008. aasta novembris icon_biggrin.gif

Või kuna MS neid vabrikukonsoolide Dash'e üldse muutma hakkas? ... või peaks neil ikka NXE peal olema icon_rolleyes.gif ?

Ma ise mõtlesin ka ,et mis värk on icon_biggrin.gif
Krt, ei raatsi NXE'd peale panna icon_biggrin.gif Nagu tapaks mõne looma ohustatud liigist icon_biggrin.gif

viimati muutis Taaviup 23.01.2010 18:41:43, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
j2mm
Kreisi kasutaja
j2mm

sõnum 23.01.2010 16:31:35 vasta tsitaadiga

Taaviup, Hehe, no kui LIVE'ist ei hooli, saab ju täitsa alles jätta icon_wink.gif
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 23.01.2010 16:41:33 vasta tsitaadiga

Kas mitte uuemad mängud seda kohustusliku installina peale ei suru?
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2010 16:43:54 vasta tsitaadiga

jama on vist selles, et vanematel konsoolidel polnud müügi ajal seda 2a garantiid ja nüüd gnt lihtsalt lubab tegeleda ja uurida aga tegelikult ei muutu midagi. olen ise ka selles järjekorras. lootusetu case. Enter pankrotis. Maaletooja hämab. Enne olen ma omnibuss kui nad mulle mingit garantiilahendust pakuvad.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 31
tagasi üles
Matro
HV vaatleja

sõnum 23.01.2010 18:03:32 Call of duty: Modern warfare 2 plaat rikutud vasta tsitaadiga

Nii, sai siis mingi novembri lõpus Call of duty: Modern warfare 2 Xbox 360le ostetud ja oma 1100.- välja käidud. Tasapisi siis olen seda mänginud, aga täna mingi ime kombel liigutasin käivat konsooli ning oppa, kratsis plaadile kriimud peal ning masin ei taha seda enam omaks võtta - käsib puhastada (loadingu ajal viskab kirja ette). Selles mõttes plaat oli ise nii sile, et mitte ühte ainsat kriipsu - seda muidugi tänaseni. Plaadi ümbe tegi sellise korraliku ringi.

Proovisin hambapasta ja banaaniga ka plaati parandada, aga ei mingit tulemust. Mingid targad soovitasid.
HDD mul puudub, et proovida kõvakettale seda installida.

Küsimus siis, et mis varandid mul oleks seda plaati veel kunagi mängida? Saab äkki mingi masinaga lihvida? Kuidagi poes ümber vahetada?
Minu arust ei ole väga normaalne, et Xbox 360 neid plaate sedasi ära kriibib.

Oleksin tänulik kui keegi oskaks aidata.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 23.01.2010 18:09:37 vasta tsitaadiga

Jutid on juba vana teema PS2 ajast ja pole sina midagi teha.
Juhendis öeldud et ära tõsta ega keera töötavat konsooli!
Kardan et tuleb uue plaadi ost thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 23.01.2010 18:14:28 Re: Call of duty: Modern warfare 2 plaat rikutud vasta tsitaadiga

Plaate lihvis muidu osta.ee kasutaja eleanora, aga kuna osta.ee-s saab nüüd sõnumeid vahetada ainult inimestega, kellega oled eduka äritehingu teinud, siis ma ei kujuta ette mismoodi temaga kontakti saada.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
police89
HV vaatleja

sõnum 23.01.2010 19:29:48 vasta tsitaadiga

Ei oska kuskilt enam abi küsid/otsida, et äkki oskab siit keegi mind aidata.
Põhimõtteliselt kui ma tahan xbox live kaudu multiplayerit mängida, siis ütleb, et nat type on strict. Selle ma olen selgeks teinud, et minu interneti ühenduses(elion digitv) ei saa viga olla kuna selle ühenduse pealt on ennem ka multiplayerit mängitud. Kuna kodus on kaks interneti ühendust ja ma olin suhteliselt laisk, et välja selgitada mis viga võib olla kasutasin ma seni teist ühendust.
Nimelt ma jagan oma ühendust läbi oma läppari ning läppar ise saab interneti läbi "repeateri" (peaks vist sellise nimega asi olema). Nüüd ma ei saagi aru kus kohas see viga sisse tuleb, kas minu arvutis on mingi seade või mingi "linnuke" on jäänud klõpsamata, et see NAT stricti peale jääb või, siis on viga selles repeateris millest mu läpparisse internet jagatakse.

Ah jaa üks asi veel. Ma mäletan, et kui esimest korda sama arvuti kaudu interneti jagasin, siis oli nat type open ja sain täiesti vabalt mängida multiplayeris ja kui järgmine päev proovisin, siis oli äkki nat type strict.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2010 19:45:41 vasta tsitaadiga

äkki on mõtet pöörduda Enter IT marketi pankroti halduri poole? Keegi ju ikkagi peab garantii kohustused üle võtma?
tagasi üles
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 23.01.2010 20:42:50 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:
äkki on mõtet pöörduda Enter IT marketi pankroti halduri poole? Keegi ju ikkagi peab garantii kohustused üle võtma?

Pankrotihaldur ei tee muud kui üritab olemasolevad varad võimalikult suure papi eest maha müüa ... mingite klientide garantiijamad on nüüd küll viimane asi millega nad viitsivad / tahavad / peavad tegelema. Usun et nende jaoks on see "võõras mure" icon_sad.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 23.01.2010 21:02:49 vasta tsitaadiga

Seda küll jah, kuid prankotimenetluse käigus otsustatakse kes võtab üle garantiiasjad. Arvatavasti oskab pankrotihaldur suunata õige ettevõtte poole. Ühendust võib ikka võtta.
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 23.01.2010 22:47:49 vasta tsitaadiga

police89 kirjutas:
Põhimõtteliselt kui ma tahan xbox live kaudu multiplayerit mängida, siis ütleb, et nat type on strict. Selle ma olen selgeks teinud, et minu interneti ühenduses(elion digitv) ei saa viga olla kuna selle ühenduse pealt on ennem ka multiplayerit mängitud. Kuna kodus on kaks interneti ühendust ja ma olin suhteliselt laisk, et välja selgitada mis viga võib olla kasutasin ma seni teist ühendust.
Nimelt ma jagan oma ühendust läbi oma läppari ning läppar ise saab interneti läbi "repeateri" (peaks vist sellise nimega asi olema). Nüüd ma ei saagi aru kus kohas see viga sisse tuleb, kas minu arvutis on mingi seade või mingi "linnuke" on jäänud klõpsamata, et see NAT stricti peale jääb või, siis on viga selles repeateris millest mu läpparisse internet jagatakse.

Ah jaa üks asi veel. Ma mäletan, et kui esimest korda sama arvuti kaudu interneti jagasin, siis oli nat type open ja sain täiesti vabalt mängida multiplayeris ja kui järgmine päev proovisin, siis oli äkki nat type strict.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4820918#4820918

läpparil firewall peal?

tagasi üles
police89
HV vaatleja

sõnum 24.01.2010 00:09:23 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
police89 kirjutas:

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4820918#4820918

läpparil firewall peal?

Avast Antiviiruse programmiga kaasas olev firewall ainult peal.
UpnP on enabled, DMZ ei saa teha, sest Xboxil muutub iga kord IP kui sisse lülitan ja static IP-ga ei lähe üldse netti. Porte olen ka avanud ja pole aidanud.
Mõlemad ühendused kodus on Elioni digitv omad ja selle ühendusega mida seni kasutasin ei olnud mitte midagi vaja teha, lihtsalt juhe taha ja töötas.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.01.2010 01:28:55 vasta tsitaadiga

no kui läbi arvuti jagad ühendust, siis tuleb sealt ka konsoolile pordid lahti teha

dmz saaks kasutada ka kui IP lease time piisavalt pikaks panna...

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 920, 921, 922 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.