Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Okman
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 429 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
367 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
23.01.2010 00:11:13
|
|
|
Nii sain ka oma esimese rrodi. Konsool eestist ostetud ja kui vaadata eesti seadusi siis eestis kehtib 2 aastane garantii sellisele tootele. 3 veebruar saab 2 aastat täis, kõik oleks ilus ja tore kui ma poleks ostnud oma konsooli "Enter" kapluste ketist (mis nüüd on pankrotis). Kas on võimalik kellegi poole pöörduda et saaks oma toote garantiid ikkagi ära kasutada?
Kui küsimus läks valesse teemasse siis vabandan ette selle eest ja loodan et saab tõstetud õigesse kohta.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
23.01.2010 00:44:02
|
|
|
Ravenclaw, Eesti seadused ei määra 2 aastast garantiid.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
23.01.2010 01:15:03
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Ravenclaw, Eesti seadused ei määra 2 aastast garantiid. |
Issand jummal hakkab pihta!
Las inimesed nimetavad kuidas tahavad. 2 aastat garantii või pret mis vahet seal on. Tõsiasi on see, et vigase RROD konsooli saad 2a jooksul ümber vahetada.
Ravenclaw, nagu kõigile on soovitatud siis pöördu GNT eesti poole. Parem ikka kui näppu imeda või fixe tegema hakata.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
1 :: |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
23.01.2010 12:06:23
|
|
|
tänud, saatsin sinna GNT-se kirja, loodetavasti esmaspäeval tuleb mingi vastukaja.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taaviup
HV kasutaja

|
23.01.2010 13:20:00
|
|
|
Heh, sõber sai Xboxi alles mõni aeg tagasi. Siis kui ise seeda nägin olin üllatunud Konsool on tehtud 2009 aastal Mai kuus ja peal on vana dashboard Tegin telefoniga paar pilti ka aga eriti head need ei saanud, hiljem panen ülesse
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
23.01.2010 13:35:29
|
|
|
Vana dashboard oli lahe.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
estplayer
HV kasutaja
|
23.01.2010 13:37:15
|
|
|
Ta on ikka livega ühendatud? Kui pole siis peakski olema vist vana dash.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
23.01.2010 15:15:20
|
|
|
Ravenclaw kirjutas: |
tänud, saatsin sinna GNT-se kirja, loodetavasti esmaspäeval tuleb mingi vastukaja. |
Mina suhtlesin sarnase teema asjus N. kuud tagasi GNT-ga qodopob-i vana konsooliga tehniliste jamade pärast.
Minule nad telefonis vastasid umbes nii ...
EU kohustab poode andma toodetele - mis müüakse eraisikule 2 aastase garantii. Selle garantii annab sulle konkreetselt see pood, kuskohast sa toote ostsid.
EU kohustab maaletoojat andma toodetele - mis müüakse edasimüüjale 1 aastase garantii. See et Enter on läinud pankrotti, GNT-d ei huvita ja nende vaatevinklist nemad sulle garantiikorras uut konsooli andma ei pea ja JOKK.
Ma ei tea kas see tegelikult ka nii on, või on see nende "standardne hülgemöla" et garantiikohustustest lahti saada, ma lihtsalt raporteerin seda mida mulle telefoni teel räägiti.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Okman
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 429 loe/lisa |
   |
367 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
23.01.2010 16:26:03
|
|
|
estplayer, NXE ilmus ju juba 2008. aasta novembris
Või kuna MS neid vabrikukonsoolide Dash'e üldse muutma hakkas? ... või peaks neil ikka NXE peal olema ?
viimati muutis j2mm 23.01.2010 16:29:52, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taaviup
HV kasutaja

|
23.01.2010 16:28:52
|
|
|
j2mm kirjutas: |
estplayer, NXE ilmus ju juba 2008. aasta novembris
Või kuna MS neid vabrikukonsoolide Dash'e üldse muutma hakkas? ... või peaks neil ikka NXE peal olema ? |
Ma ise mõtlesin ka ,et mis värk on
Krt, ei raatsi NXE'd peale panna Nagu tapaks mõne looma ohustatud liigist
viimati muutis Taaviup 23.01.2010 18:41:43, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
23.01.2010 16:31:35
|
|
|
Taaviup, Hehe, no kui LIVE'ist ei hooli, saab ju täitsa alles jätta
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
23.01.2010 16:41:33
|
|
|
Kas mitte uuemad mängud seda kohustusliku installina peale ei suru?
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anc
Kreisi kasutaja
|
23.01.2010 16:43:54
|
|
|
jama on vist selles, et vanematel konsoolidel polnud müügi ajal seda 2a garantiid ja nüüd gnt lihtsalt lubab tegeleda ja uurida aga tegelikult ei muutu midagi. olen ise ka selles järjekorras. lootusetu case. Enter pankrotis. Maaletooja hämab. Enne olen ma omnibuss kui nad mulle mingit garantiilahendust pakuvad.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matro
HV vaatleja
|
23.01.2010 18:03:32
Call of duty: Modern warfare 2 plaat rikutud |
|
|
Nii, sai siis mingi novembri lõpus Call of duty: Modern warfare 2 Xbox 360le ostetud ja oma 1100.- välja käidud. Tasapisi siis olen seda mänginud, aga täna mingi ime kombel liigutasin käivat konsooli ning oppa, kratsis plaadile kriimud peal ning masin ei taha seda enam omaks võtta - käsib puhastada (loadingu ajal viskab kirja ette). Selles mõttes plaat oli ise nii sile, et mitte ühte ainsat kriipsu - seda muidugi tänaseni. Plaadi ümbe tegi sellise korraliku ringi.
Proovisin hambapasta ja banaaniga ka plaati parandada, aga ei mingit tulemust. Mingid targad soovitasid.
HDD mul puudub, et proovida kõvakettale seda installida.
Küsimus siis, et mis varandid mul oleks seda plaati veel kunagi mängida? Saab äkki mingi masinaga lihvida? Kuidagi poes ümber vahetada?
Minu arust ei ole väga normaalne, et Xbox 360 neid plaate sedasi ära kriibib.
Oleksin tänulik kui keegi oskaks aidata.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
23.01.2010 18:09:37
|
|
|
Jutid on juba vana teema PS2 ajast ja pole sina midagi teha.
Juhendis öeldud et ära tõsta ega keera töötavat konsooli!
Kardan et tuleb uue plaadi ost
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
23.01.2010 18:14:28
Re: Call of duty: Modern warfare 2 plaat rikutud |
|
|
Plaate lihvis muidu osta.ee kasutaja eleanora, aga kuna osta.ee-s saab nüüd sõnumeid vahetada ainult inimestega, kellega oled eduka äritehingu teinud, siis ma ei kujuta ette mismoodi temaga kontakti saada.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
police89
HV vaatleja
|
23.01.2010 19:29:48
|
|
|
Ei oska kuskilt enam abi küsid/otsida, et äkki oskab siit keegi mind aidata.
Põhimõtteliselt kui ma tahan xbox live kaudu multiplayerit mängida, siis ütleb, et nat type on strict. Selle ma olen selgeks teinud, et minu interneti ühenduses(elion digitv) ei saa viga olla kuna selle ühenduse pealt on ennem ka multiplayerit mängitud. Kuna kodus on kaks interneti ühendust ja ma olin suhteliselt laisk, et välja selgitada mis viga võib olla kasutasin ma seni teist ühendust.
Nimelt ma jagan oma ühendust läbi oma läppari ning läppar ise saab interneti läbi "repeateri" (peaks vist sellise nimega asi olema). Nüüd ma ei saagi aru kus kohas see viga sisse tuleb, kas minu arvutis on mingi seade või mingi "linnuke" on jäänud klõpsamata, et see NAT stricti peale jääb või, siis on viga selles repeateris millest mu läpparisse internet jagatakse.
Ah jaa üks asi veel. Ma mäletan, et kui esimest korda sama arvuti kaudu interneti jagasin, siis oli nat type open ja sain täiesti vabalt mängida multiplayeris ja kui järgmine päev proovisin, siis oli äkki nat type strict.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
23.01.2010 19:45:41
|
|
|
äkki on mõtet pöörduda Enter IT marketi pankroti halduri poole? Keegi ju ikkagi peab garantii kohustused üle võtma?
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
23.01.2010 20:42:50
|
|
|
Ravenclaw kirjutas: |
äkki on mõtet pöörduda Enter IT marketi pankroti halduri poole? Keegi ju ikkagi peab garantii kohustused üle võtma? |
Pankrotihaldur ei tee muud kui üritab olemasolevad varad võimalikult suure papi eest maha müüa ... mingite klientide garantiijamad on nüüd küll viimane asi millega nad viitsivad / tahavad / peavad tegelema. Usun et nende jaoks on see "võõras mure"
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
23.01.2010 21:02:49
|
|
|
Seda küll jah, kuid prankotimenetluse käigus otsustatakse kes võtab üle garantiiasjad. Arvatavasti oskab pankrotihaldur suunata õige ettevõtte poole. Ühendust võib ikka võtta.
|
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.01.2010 22:47:49
|
|
|
police89 kirjutas: |
Põhimõtteliselt kui ma tahan xbox live kaudu multiplayerit mängida, siis ütleb, et nat type on strict. Selle ma olen selgeks teinud, et minu interneti ühenduses(elion digitv) ei saa viga olla kuna selle ühenduse pealt on ennem ka multiplayerit mängitud. Kuna kodus on kaks interneti ühendust ja ma olin suhteliselt laisk, et välja selgitada mis viga võib olla kasutasin ma seni teist ühendust.
Nimelt ma jagan oma ühendust läbi oma läppari ning läppar ise saab interneti läbi "repeateri" (peaks vist sellise nimega asi olema). Nüüd ma ei saagi aru kus kohas see viga sisse tuleb, kas minu arvutis on mingi seade või mingi "linnuke" on jäänud klõpsamata, et see NAT stricti peale jääb või, siis on viga selles repeateris millest mu läpparisse internet jagatakse.
Ah jaa üks asi veel. Ma mäletan, et kui esimest korda sama arvuti kaudu interneti jagasin, siis oli nat type open ja sain täiesti vabalt mängida multiplayeris ja kui järgmine päev proovisin, siis oli äkki nat type strict. |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4820918#4820918
läpparil firewall peal?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
police89
HV vaatleja
|
24.01.2010 00:09:23
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
police89 kirjutas: |
Ah jaa üks asi veel. Ma mäletan, et kui esimest korda sama arvuti kaudu interneti jagasin, siis oli nat type open ja sain täiesti vabalt mängida multiplayeris ja kui järgmine päev proovisin, siis oli äkki nat type strict. |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4820918#4820918
läpparil firewall peal? |
Avast Antiviiruse programmiga kaasas olev firewall ainult peal.
UpnP on enabled, DMZ ei saa teha, sest Xboxil muutub iga kord IP kui sisse lülitan ja static IP-ga ei lähe üldse netti. Porte olen ka avanud ja pole aidanud.
Mõlemad ühendused kodus on Elioni digitv omad ja selle ühendusega mida seni kasutasin ei olnud mitte midagi vaja teha, lihtsalt juhe taha ja töötas.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.01.2010 01:28:55
|
|
|
no kui läbi arvuti jagad ühendust, siis tuleb sealt ka konsoolile pordid lahti teha
dmz saaks kasutada ka kui IP lease time piisavalt pikaks panna...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |