Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
14.01.2010 08:43:13
|
|
|
Timo1337 kirjutas: |
Ma pole otseslt siiamaani aru saanud mida ta üldse annab ? |
See annab seda, füüsika toe ja muud tilulilu juurde. Nvidia käkkid pidid ka OpenCL kasutama, sisuliselt üks lähenemine ja funkab mõlematootja peal.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
14.01.2010 14:55:55
|
|
|
Ammu juba kasutavad jah,hea et Ati käkid ka nüüd kasutavad.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
14.01.2010 15:31:19
|
|
|
Ati kaartidel ammu juba DX11 tugi... nVidia kaardid on käkid! BooHooOO!
omgwtf sööb vist viimasel ajal liiga palju rohelisi kommikesi
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
14.01.2010 15:36:47
|
|
|
Suitsetan rohelist,mitte ei söö.
Lihtsalt elasin kaasa ,ää paanitse nüüd
|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
14.01.2010 15:45:10
|
|
|
AHV id saavad odavamalt vähe. Sõtlub ka kogusest.
|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.01.2010 17:04:35
|
|
|
CorsairX kirjutas: |
Ati kaartidel ammu juba DX11 tugi |
Jutt käis OpenCL-st.Selles osas suht võrdsel ajal muutus kättesaadavaks enamusele sõltumata kas ATI või NV
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
14.01.2010 23:44:36
|
|
|
tomorrow, ma tean, et jutt oli OCL-st. See oli rohkem iroonia omgwtf öeldu pihta.
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Estnx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 238 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
202 |
|
tagasi üles |
|
 |
loser
HV kasutaja
|
15.01.2010 01:42:20
|
|
|
What is the ATI Stream Software Development Kit?
The ATI Stream Software Development Kit (SDK) is a complete development platform created by AMD to allow you to quickly and easily develop applications accelerated by ATI Stream technology. The SDK allows you to develop your applications in a high-level language, OpenCL™ (Open Computing Language).
Kui progemise@tarkvaraarendusega ei tegele siis ei anna see mulle vist midagi juurde.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
15.01.2010 09:33:56
|
|
|
No selles teemas, mille link siingi postitatud, kilkasid mõned, et said fpsi juurde, mõned paar fps, mõned kapaga...
Mine võta kinni, eks see OpenCL toetus siis laseb graafikakaardil veel mõned arvutused enda kaela võtta ja vabastada sellega protsessori ressursse.
_________________ M: Gigabyte B650M-DS3H |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
SOS
Kreisi kasutaja

|
16.01.2010 17:40:05
|
|
|
SOS kirjutas: |
Väike probleem selle catalystiga, nimelt esmakordselt hdmi kaabliga ühendamisel oli pilt underscanis, panin kohe selle 9.12 catalysti peale ja siis läks pilt ise overscan'i. Probleem aga selles, et "Scaling options" on mitte-aktiivne, "GPU scaling"u saan resolutsiooni vahetades aktiivseks ja vastava muudatuse teha, aga overscan ja underscan on jätkuvalt mitte-aktiivne. Kuidas ma selle ka aktiivseks saaksin?
Jõle nõme, et pilt hägune ja serva taga peidus :/ |
Liugur hakkas tööle kui valisin HDTV alt 1080p formaadi, ja siis sai pildi õigesse suurusesse, aga teravust pole mitte kuskil. Kuidas pilti normaalseks/teravaks saada??
olen praktselt kõike proovinud (re)installeerida, ka ilma hdmi kaablita, aga mitte ei leia toimivat lahendust...
|
|
Kommentaarid: 193 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutiH YT
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
17.01.2010 19:36:13
|
|
|
Kas keegi teab kuidas saab refresh rate override tabelit ette manada nagu nvidia driveritel? Või selle featuuri jaoks on custom driverit vaja?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
andreie
HV vaatleja

|
20.01.2010 19:06:15
|
|
|
Täiesti kuul pähe, Windows 7 64-bit peal Catalyst 9.12 installeerimisprotsess suigub konfiguratsiooni tuvastamise käigus ja edasi ei lähegi.
Visual C++ 2005 redistributable (vcredist_x64.exe) hostfixi lasin ka selga, aga ei miskit.
Mis relvaga uurida, mis teda kinni hoiab?
Kindlasti pärast mure ärakurtmist laheneb asi iseenesest.
_________________ Unix survives only because everyone else has done so badly. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
20.01.2010 19:18:50
|
|
|
andreie kirjutas: |
Täiesti kuul pähe, Windows 7 64-bit peal Catalyst 9.12 installeerimisprotsess suigub konfiguratsiooni tuvastamise käigus ja edasi ei lähegi.
Visual C++ 2005 redistributable (vcredist_x64.exe) hostfixi lasin ka selga, aga ei miskit.
Mis relvaga uurida, mis teda kinni hoiab?
Kindlasti pärast mure ärakurtmist laheneb asi iseenesest. |
Device manageri proovisid sealt kaudu inf failiga peale ajada, vähemalt saad ilma CCC jurata kasutada.
Rohkem tundub raua mittesobivus, clean installi win 7 proovisid juhul kui biosi uuendust tegid või mis iganes ka peale kaardi vahetust.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
andreie
HV vaatleja

|
20.01.2010 20:35:16
|
|
|
Lahendus minu jaoks - käivitasin regedit'i ja kustutasin maha (enne eksportsin tagavarakoopia!) "HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\ATI Technologies". Uuesti installimisel sai ta kalasest kohast üle.
Viga ilmneb, kui 64-bitise Windowsi peal on vahepeal üritatud catalyst install manager'i abil midagi maha installeerida.
Saingi ise lahendatud; siiski tänud Margusele nõu andmast! Võtsin põhimõtteliselt ette uurimise, et kuhu ta kinni jookseb. Asi oligi väga lihtne.
64-bitise Windowsi peal on registris paljudest asjadest (COM ja muu tarbeks) kaks komplekti väärtusi - ühed 32-bitiste programmide registriosas ja teised 64-bitiste programmide registriosas. Muidu poleks sellest midagi, aga kui asju kustutakse, siis on vaja seda teha mõlemast registriosast. Mina olin ennist vihahoos catalysti tüürelit püüdnud maha installeerida - siis ühest osast kustutas, teisest mitte ja ja uuesti installimisel sattus ta sellest segadusse.
Vea tuvastamisel aitas kaasa sysinternalsi komplektist procmon, millele andsin filtriks failinime "InstallManagerApp.exe".
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.01.2010 21:46:38
|
|
|
Lahendus minu jaoks - käivitasin regedit'i ja kustutasin maha (enne eksportsin tagavarakoopia!) "HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\ATI Technologies". Uuesti installimisel sai ta kalasest kohast üle.
Viga ilmneb, kui 64-bitise Windowsi peal on vahepeal üritatud catalyst install manager'i abil midagi maha installeerida.
Saingi ise lahendatud; siiski tänud Margusele nõu andmast! Võtsin põhimõtteliselt ette uurimise, et kuhu ta kinni jookseb. Asi oligi väga lihtne.
64-bitise Windowsi peal on registris paljudest asjadest (COM ja muu tarbeks) kaks komplekti väärtusi - ühed 32-bitiste programmide registriosas ja teised 64-bitiste programmide registriosas. Muidu poleks sellest midagi, aga kui asju kustutakse, siis on vaja seda teha mõlemast registriosast. Mina olin ennist vihahoos catalysti tüürelit püüdnud maha installeerida - siis ühest osast kustutas, teisest mitte ja ja uuesti installimisel sattus ta sellest segadusse.
Vea tuvastamisel aitas kaasa sysinternalsi komplektist procmon, millele andsin filtriks failinime "InstallManagerApp.exe". |
ehk siis sa üritasid enne vana maha lasta ja alles siis uue installida?
sellepärast pole mul ka kunagi probleeme vist esinenud, kuna ma installin uue lihtsalt peale
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
20.01.2010 22:06:29
|
|
|
ei tea mis imeprobleemid teil küll on aga mul W7x64 all ei ole mingeid probleeme esinenud nii otse peale lastes, install manageriga maha lastes ja uuesti peale pannes
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
21.01.2010 09:19:59
|
|
|
Ise lasen pidevalt otsa ja midagi ei sweeperda ja ei tee muid ime trikke. Harva kui uninstall prooviks teen. Midagi kuskilt kokku ei jookse, ega ka ei kiilu kinni.
Probleemsed on vast ainult betad olnud kus pilti vilgutab ja esemeid loobib.
Betad rohkem mõeldud katsetajatele. Win 7 rc puhul oli minul kunagi probleeme paigaldamisega ja esimesed win 7 diveritega oli ka mingi kamm. Nüüdseks on probleemid unustatud ja lasen suvalt nii beta kui ka rc jne.. lihtsalt otsa ja probleeme pole ja kasutan seda mis on hea. Ise kasutan os-iks win 7 x64.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
21.01.2010 10:33:07
|
|
|
ei tea mis imeprobleemid teil küll on aga mul W7x64 all ei ole mingeid probleeme esinenud nii otse peale lastes, install manageriga maha lastes ja uuesti peale pannes  |
Sama siin, ei mingeid jamasi.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
andreie
HV vaatleja

|
21.01.2010 12:29:56
|
|
|
Kui teid huvitab, siis maadlesin ka ühe teise probleemiga; täpsem jutt ATI enda foorumis: Updated VCREDIST to solve install issues. Lühidalt olid põhjuseks oli arendusvahendite uued beetaversioonid, mis rikkusid ära mõningate programmide, sealhulgas catalysti install manager'i, elu. Sellest saab veel aru, juhtub ka parimates peredes.
Aga eelmine oli küll täpselt seda tüüpi, mida teevad ainult algajad programmeerijad ja see ajab mind tohutult närvi. Tekib ebakindel tunne ja ma ei julge seda programmi kasutada. Rallit ka ju ei sõida autoga, millel kõik poldid logisevad.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
21.01.2010 13:54:15
|
|
|
Kui teid huvitab, siis maadlesin ka ühe teise probleemiga; täpsem jutt ATI enda foorumis: Updated VCREDIST to solve install issues. Lühidalt olid põhjuseks oli arendusvahendite uued beetaversioonid, mis rikkusid ära mõningate programmide, sealhulgas catalysti install manager'i, elu. Sellest saab veel aru, juhtub ka parimates peredes.
Aga eelmine oli küll täpselt seda tüüpi, mida teevad ainult algajad programmeerijad ja see ajab mind tohutult närvi. Tekib ebakindel tunne ja ma ei julge seda programmi kasutada. Rallit ka ju ei sõida autoga, millel kõik poldid logisevad. |
Ei tea mingit säärast asja pole minu arvutis olnud ,et mingit VCREDIST pärast ei lähe midagi peale ja veel mida peab veel uuendama. Miskit see probleem on WIN 7 BETA, RC ajast. Nendel kindlast ei esine probleemi kes koguaeg uuendavad driverit ja win update teevad.
Viimane probleem mis lugesn amd.game foorumist tuletab meelde driver cleanerit kasutades MOM.Implementation see on mulle tuttav olnud.
Paljud on õnnelikud olnud kui on teinud clean install windoozale ja driverid läinud peale. Lapse urg see amd foorum.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
viimati muutis XeStAiSy 21.01.2010 13:58:10, muudetud 1 kord |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
21.01.2010 13:54:31
|
|
|
AJ kirjutas: |
ei tea mis imeprobleemid teil küll on aga mul W7x64 all ei ole mingeid probleeme esinenud nii otse peale lastes, install manageriga maha lastes ja uuesti peale pannes  |
Sama siin, ei mingeid jamasi. |
Sama ka siin pool, alati lähevad asja peale ja probleeme pole. samas tean et mõnel loobib sinist beta drivudega.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|