Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
murjam
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
18.10.2009 10:59:36
|
|
|
murjam, link rv870 teemasse
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
19.10.2009 10:48:59
|
|
|
Spire Unveils Slimod VGA Cooler
http://www.techpowerup.com/106214/Spire_Unveils_Slimod_VGA_Cooler.html
Spoiler 
tsitaat: |
Main Features:
Superior cooling up to 280Watts
Efficient cooling enabled by 3 DT Heat-pipes
Silent! Only 24.0 dBA PWM controlled fans
Extends the life of your video card
Keeps video card cooler and at maximum performance
Versatile for Nvidia Geforce and ATI Radeon graphic chip-sets
Product Includes:
Main Cooler
Owner Manual
STARS-420 tube thermal interface
Mounting brackets/clips
Mounting bolts and screws
RAM Memory heat-sinks |
Spoiler 
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
20.10.2009 00:05:24
|
|
|
Pean mainima siin teemas, et olen oma GTX275 TwinFrozr-iga ikka väga rahul. Vähe sellest, et ta idles vaikne on, ei tee ta mängus ka müra.
/edit: Loadis (FurMark) siiski hakkab puhkuma, aga kui see sama asi nt mängus oleks, ei paneks tähele. Temp üle 77C ei läinud.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
sapper
HV vaatleja
|
27.10.2009 19:57:48
|
|
|
mul tekkis järgmine jahutuse probleem, kaardiks on club3d 8800gt - kast jooksis korra väliselt tühja koha pealt kokku, panin tähele et videokaart oli nii kuum et oleks saand liha praadida peal. peale seda olen hakanud jälgima temperatuuri. idles oli pidevalt 65, mängimise ajal 80 kanti. võtsin radika pealt maha siis, vahetasin pasta ära, tagasi pannes on idles nüüd veel suurem - 68. vent ise käib suht vabalt.
sooviks veits nõu, mis sorti jahutus peale osta, ordist jäi silma see jahutus http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=105&language=en , tekkis aga küsimus omakorda, kas peaks sinna mingid vendid kah peale ostma? või on sootuks paremaid variante olemas?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
27.10.2009 20:03:27
|
|
|
sapper kirjutas: |
mul tekkis järgmine jahutuse probleem, kaardiks on club3d 8800gt - kast jooksis korra väliselt tühja koha pealt kokku, panin tähele et videokaart oli nii kuum et oleks saand liha praadida peal. peale seda olen hakanud jälgima temperatuuri. idles oli pidevalt 65, mängimise ajal 80 kanti. võtsin radika pealt maha siis, vahetasin pasta ära, tagasi pannes on idles nüüd veel suurem - 68. vent ise käib suht vabalt.
sooviks veits nõu, mis sorti jahutus peale osta, ordist jäi silma see jahutus http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=105&language=en , tekkis aga küsimus omakorda, kas peaks sinna mingid vendid kah peale ostma? või on sootuks paremaid variante olemas? |
Ise vahetasin originaal jahutuse 8800gt-l juba eelmise aasta kevadel ära, seega poolteist aastat ilusti teeninud mind see SAMA jahutus ja töötab igati pädevalt.
Talvesoojas toas(ehk radika kõrval kus 30 kraadi) on idle 40 ligi ja loadis(crysis) alla 60 enamasti. Peal on turbo module aga saab ka ilma, (temp mingi 5 kraadi vaid kõrgem), kuid võid ka suvalise suure vendi sinna nipukatega kinnidata kui veel madalamat tempi tahad.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.10.2009 20:11:33
|
|
|
sooviks veits nõu, mis sorti jahutus peale osta, ordist jäi silma see jahutus http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=105&language=en , tekkis aga küsimus omakorda, kas peaks sinna mingid vendid kah peale ostma? või on sootuks paremaid variante olemas? |
Osta AC jahutus ning varu endale mingi mõistlik 120mm vent. Ja ka termoteipi kuna see stock on suht sitt vähemalt siis kui mina seda kasutasin ja mul neid S1'tesid mingi 3tk läbi käinud + 2x extreme mingid + S1 rev1 'esid paar tk'i. Ja iga ühega sama värk -> termoteip radikate all ei toiminud. Seega varu asjaliku termoteipi juba endale. Radikate paigaldamisel tee pinnad puhtaks (ise kasutasin isopropanooli ja vatikuid) ja suru korralikult radikad peale. Pärast paigaldamist natuke katsu käega, et veenduda kuidas kinni jäid. Vahest jäävad need AC termoteibiga kinni aga sageli väiksemagi tõmbamise korral tulevad kohe ära. Korraliku termoteibiga paigaldades võid aga kaardi radikatpidi ülesse tõsta ilma et seal vahel olev teipjärgi annaks.
Vent jäta 7v peale ja peaks kaart jahe olema + müra ei tohiks olla kui vähegi asjalik vent.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
27.10.2009 20:14:39
|
|
|
Endal piisas üllatuseks AC termoteibist, siiamaani pole ära kukkunud kuigi kaarti on edasi-tagasi tõstetud ja loksutatud. Lihtsalt tuleb korralikult ära puhastada pinnad.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
27.10.2009 20:16:05
|
|
|
angel, mis sa teed nende jahutustega? Sööd või?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
sapper
HV vaatleja
|
27.10.2009 20:21:39
|
|
|
tänan vastuste eest.
ehk siis võib selle AC passiivi ära osta kokkuvõttes.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.10.2009 21:03:03
|
|
|
Ikka... üks hommikuks teine ... jne. Tegelt osad varasemad sai maha müüdud koos VGA'ga ja siis uus VGA ostetud kuhu jälle vastav AC jahutus peale ostetud etc. Vahepeal sai lihtsalt testitud erinevaid AC jahuteid ehk siis asi läks käest ära.
Ja selle "pinnad tuleb korralikult "puhastada" juttu pole mõtet ajada. Ma nühin alati psühho moodi pinnad puhtaks ja kui ikka ei jää kinni siis ei jää (mälud olid puhtamast puhtamad, rasva jälgi vms jääke ei olnud näha ning miks siis teine suvaline teip nagu naksti end sinna kinni haakis ja lahti ei tulnud). Seda korduvalt igalpool ka kuulda olnud kuidas review's mainitakse olematut teipi etc. Ja kui ikka radikas kohe maha tuleb kui ma teda natuke "sikutan" või õrnalt keeran siis ei ole õige asi. Korraliku teibiga tuleb asi alles siis maha kui rebid või "lõhud". AC omaga aga oli suht -> õrnalt tõsta kaarti selle pidi ülesse või kontrolli radika kontakti mäluga ja vsio. Radikas tuleb maha ja kui vaadata liimitavat ala siis kontakt oli kah selline kuidas juhtus. Teip ei olnud korralikult kontakti saavutanud kogu mäluga kuigi sai surutud nii et sõrmed olid punased (shit liim). Oomipoest ostetud termoteibiga aga jäi nõnda kinni et tahtis koos mäludega tulla. Zalmani radikad jäid kah 5+ kinni korralikult. Ehk siis viga oli konkreetses termoteibis seal radika all mitte paigaldamises. Kuigi kõik AC radikad päris sellised kah ei olnud. Osad pakkis olevad radikate all olev teip toimis.
---- seda juttu olen juba enne maininud...
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 27.10.2009 21:06:34, muudetud 1 kord |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
vambola
HV veteran
|
27.10.2009 21:04:08
|
|
|
Mälud ei vajagi radikaid. Kindlasti mitte siis, kui nende ümber liigub jahe õhk.
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
1 :: |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
27.10.2009 21:05:13
|
|
|
Eks mul siis lihtsalt vedas, ise on ka oomi poest ostetud termoteip varuks. Kunagi ei tea millal see ära võib kukkuda, sest ega see jutt mullegi võõras pole.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
28.10.2009 09:49:41
|
|
|
Minul ka senini kõik AC mäluradikad ilusti mälude külge jäänud.
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.10.2009 15:12:35
|
|
|
kas ka kontakt korralik ja kohe esimese "katsumise" peale ära ei tule? Mul osad jäid ühe otsaga kinni, teine ots ei kontakteerunud mäluga. Niisama "lärst ja valmis" süsteemiga jäid jah nad kinni kuigi jahutus omadus oli 0 ning mingi aeg oleks nagunii ära kukkunud. Kas või siis kui kogemata lähed käega vastu vms.
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
28.10.2009 15:15:22
|
|
|
Ma haarasin küll mälu radikatest kinni ja tõstsin kaart, ükski pihku küll ei jäänud.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
28.10.2009 15:23:06
|
|
|
Need AC jahutustega kaasasolevad radikad ise on ka prbleemsed imo. Tald on neil kaardus ja keskmine osa ei saa radikaga kontakti. Enamus AC jahutuste radikatel mis kaartidel maha olen võtnud ei ole keskmine pind kontaktis olnud ning lisada veel s*tt "termo"teip ongi üks kakahunnik valmis
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
chulo
HV kasutaja

|
28.10.2009 15:41:18
|
|
|
Kleepumise poolest kõige paremad on need Zalmani sinised radikad imo.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
28.10.2009 23:20:29
|
|
|
angel kirjutas: |
kas ka kontakt korralik ja kohe esimese "katsumise" peale ära ei tule? Mul osad jäid ühe otsaga kinni, teine ots ei kontakteerunud mäluga. Niisama "lärst ja valmis" süsteemiga jäid jah nad kinni kuigi jahutus omadus oli 0 ning mingi aeg oleks nagunii ära kukkunud. Kas või siis kui kogemata lähed käega vastu vms. |
Kui mälu radikast kinni võtta, siis tõstab kaardi laua pealt ülesse. Kuna radikad lähevad päris ilusti soojaks, siis ilmselt on ka kontakt korralik.
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
sapper
HV vaatleja
|
30.10.2009 15:49:51
|
|
|
nii, ostsin radika ära, sinna külge panin nipukatega suure 120x120 vendi ja idles kukkus temperatuur 68 pealt 34 peale. mäludele panin radikad kah peale, ilma mingisuguse eriteibita ja kolm radikat kukkus mõne aja pärast küljest ilma suurema vaevata. aga kuna temp on siiski suht madal, siis ei hakanud neid enam tagasi panema.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
30.10.2009 15:58:30
|
|
|
Kui GPU temp hakkab mälude pärast suuresti tõusma siis need tõenäoliselt põlevad juba nali naljaks aga tegelt ega need radikad ilu pärast pole, ikka jahutamise eesmärgil, kuna need kiuvad üsna kuumaks minema.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robska
HV kasutaja

|
30.10.2009 16:55:02
|
|
|
Killerwave kirjutas: |
Ise vahetasin originaal jahutuse 8800gt-l juba eelmise aasta kevadel ära, seega poolteist aastat ilusti teeninud mind see SAMA jahutus ja töötab igati pädevalt.
Talvesoojas toas(ehk radika kõrval kus 30 kraadi) on idle 40 ligi ja loadis(crysis) alla 60 enamasti. Peal on turbo module aga saab ka ilma, (temp mingi 5 kraadi vaid kõrgem), kuid võid ka suvalise suure vendi sinna nipukatega kinnidata kui veel madalamat tempi tahad. |
Mul on VIST rev1 sama jahutus. Mõnus asi. Samuti ca aasta peal olnud ja arvuti 24/7 taga. idles on ~45c ja mängides üle 80 KINDLALT ei näinud( nüüd enam ei mängi sittagi). Ja mingi 120mm kõige odavam vent on ka peal 7V peal. Vaikne, muidu originaaljahutus pani nagu föön mängimise ajal . See,et mul idles temp nii kõrge on, võib olla sellest ka,et võibolla pole kastis õhuliikumine nii hea kui võiks( aint üks vent tagant puhub välja+ toite oma) ja originaal termopastaga sai jahutust 2-3x maha/peale kisutud. Peaksgi tglt kunagi ära vahetama ja kontrollima kas kõik mäluradikad on peal kenasti.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
30.10.2009 23:57:36
|
|
|
nii, ostsin radika ära, sinna külge panin nipukatega suure 120x120 vendi ja idles kukkus temperatuur 68 pealt 34 peale. |
Kui temp idle nii palju kukkus, siis pidi vana jahutus olema ikka tõeline pask.
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
31.10.2009 20:03:01
|
|
|
AJ kirjutas: |
nii, ostsin radika ära, sinna külge panin nipukatega suure 120x120 vendi ja idles kukkus temperatuur 68 pealt 34 peale. |
Kui temp idle nii palju kukkus, siis pidi vana jahutus olema ikka tõeline piix. |
Tavaline 8800gt def kräp, seda ei saa tõesti jahutuseks nimetada.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
01.11.2009 03:04:12
|
|
|
No kui see propeller puhub koguaeg samal kiirusel (niivõinaa liigutab rohkem õhku kui see def jahutus), siis loogiline ju, et vahe on suur. Def jahutus siiski muudab oma pöördeid ja idles keeratakse vaikuse huvides pöörded maha, selle võrra ka temp kõrgem.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|