Kas mul mäludega korras nüüd?
Testisin Othosega minuteid ja mina ei saanud aru midagi, 2274Mhz seal oli stabiilselt.
Volti panin normaalsest ühe törtsu üle. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
lase mingi pool tundi orthost, siis kindel värk et stabiilne 24/7, kui stabiilne on võid ka pisut madalamat volti proovida, siis on prose jahedam
24/7 stabiilsuse jaoks oleks soovitatav lasta vähemalt 9h+ Orthost. Pool tundi jääb väga väheks. _________________ "You don't know the Power Of the Dark side"
Ti, pmst siiski piisab ka poolest tunnist, et teada saada, kas süsteem on stabiilne või mitte, reaalselt niikuinii ei kasuta tavakasutaja selliseid programme, mis protsessorit koormaksid 100% pool tundi järjest..
Isiklikult arvan siiski, et ka tavakasutuseks võiks lasta vähmalt 9h orthost, pole ju raske .
Vastasel juhul võivad hakata aeg-ajalt esinema igasugused sellised probleemid, kus proged sulguvad ineenesest või protsessid jäävad rippuma. Mängudest viskab välja ja muud anomaaliad. Aga see on puhtalt minu soovitus. _________________ "You don't know the Power Of the Dark side"
Nüüd uus emme.
EP43-S3L
Clock on Hetkel 2.40ghz
Kui tahtsin 2.67Ghz siis tegi lülitas välja hakkas resasi tegema ja muud sellist nalja. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Endal E2140 ei tahtnud samuti kuidagi üle 282 FSB minna. Põhjuseks FSB sein. Plaadiks on mul Gigabyte 945p-S3 rev. 1.0, teadagi suht vana plaat.
Lahenduseks on pad modi tegemine, et plaat arvaks, et tegu 266 FSB prosega. Sellega pannakse PCIe/PCI ja muude vidinate lukud veidi lahjemaks FSB suhtes ja saab üle 282 FSB edukalt jooksutada.
Hetkel E2140@ 2,90Ghz@1,25V, FSB 363 (plaadi suht maksimum, välismaised lehed üle 350 eriti ei paku sellele plaadile).
DDR667+DDR800 klotsid @ 905mhz (5-5-5-10)@2V
Edit: 5-5-5-10 seadetega 1M 21,735 s.
Edit: Pad modiks kasutasin peenikest traadi otsa ja tavalist läbipaistvat teipi, mis hoiaks traadijupi paigal.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.