Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  ASUS Eee PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 59, 60, 61  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mega
HV Guru
mega

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.04.2009 01:04:08 vasta tsitaadiga

linuxi saad kaasasoleva DVD-ga suht automaatselt taastada.
Teiv
HV kasutaja
Teiv

sõnum 19.04.2009 09:14:56 vasta tsitaadiga

Siis tuleb seda välise klaveriga asja proovida jah, BIOSi uuendamine on veel viimane asi, mis võiks taastada klaveri toimivuse.
Linuxit vast taastada pole vaja - oma asi ju, mis opsüsteemi peale paned (kuigi ma pole garantiitingimusi uurinud, see vajaks vist väikest kontrolli). Ülimalt ebaloogiline oleks seepärast garantii üldse katkestada. Iseasi muidugi, kui pira windows peal, siis võidakse veel näkku panna, aga seda ka pigem ei juhtu, ma arvan.

l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 19.04.2009 09:18:08 vasta tsitaadiga

Tallinnas asuse paranduses ei olnud küll mingit kobisemist. Omal on samamoodi algselt linuxi masin aga siin on ikka igasuguseid op. süsteeme peal olnud. Ja k-arvutisalongi pole mõtet viia, otse asuse parandusse. Asub Ta siis põhimõtteliselt k-arvuti mustamäe tee 44 kontori kõrval.
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 19.04.2009 12:16:49 vasta tsitaadiga

TREMAN, tõmba teise arvutiga biosi .rom fail, pane mälupulgale ja nimi muuda 901.rom'iks... ja ma nüüd ei mäleta, aga vajutades siis biosi laadimise ajal mingit nuppu hakkas update pihta.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
samsungime
HV vaatleja

sõnum 20.04.2009 22:31:22 vasta tsitaadiga

icon_smile.gif muinsus-tervitus sõbrad! Oleks jälle paar küsimust selle easy peacy kohta:
1. Kas see on normaalne, et asi käivitub tunduvalt aeglasemalt kui vana xandros? Kas asi selles et ta mälukaardilt boodib?, et kui installiks päris masinasse, siis boodiks ka kiiremini?
2. kuidas saab välisele monitorile täis-pildi, praegu nagu ei mahu kõik ära, parem serv jääb kadunuks? icon_confused.gif ja klaveril see "LCD/ väline kuvar" ( Fn F5) nupp ka ei toimi täielikult- saab ainult koos LCD-ga välise kuvari taha, või ainult LCD, aga ainult välist kuvarit ei anna.
3. FnF2 nupp, mis peaks WiFi sisse-välja lülima ka ei toimi, WiFi oleks nagu kogu aeg sees.

tegelt pole endal aega vahepeal rohkem susida olnud,( nädalavahetuseks jäi toitejuhe kah töö juurde, aku kooles ära ja ei saanudki midagi teha, aga võib-olla parem kah- naisel hea meel, et issi jälle oma pissiga ei mässanud icon_biggrin.gif kodus) võib-olla lahendused lihtsad, eks ma nüüd töö juures jälle susin, aga igaks juhuks küsin ette ära, ehk saan abi?

4. ja veel Web cam vist kah ei tööta icon_sad.gif , roheline tuluke kaamera kõrval läheb põlema aga pilti ei anna.
oi jah, vabandan- tegu siis eee 701-ga, kus nüüd siis sd kaardi pealt proovin seda easy peacy' t

viimati muutis samsungime 20.04.2009 23:10:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
karumõmm
HV vaatleja

sõnum 20.04.2009 22:44:00 vasta tsitaadiga

karumõmm kirjutas:
Masinaks Eee901. Kas keegi on kokku puutunud sellise probleemiga, et teatud värvi pindade kuvamisel tekivad ekraanile vertikaalsed triibud, eriti hästi jälgitavad pooltoonide puhul ja ekraani "altpoolt" vaadates?

Ma vahepeal remonti pole jõudnud, aga täheldasin, et kirjeldatud jura esineb ainult siis, kui masin on power-save-režiimis, Inteli displaykonfist on lubatud Power Saving Technology ja vastav slider on kasvõi ühe sammu maximum qualityst maximum battery poole nihutatud (mida rohkem nihutada, seda hullemaks lähevad triibud). Seega ei teagi nüüd... ei viitsi vist õiendama minna, jätan ta max quality peale ja kaotan mõned minutid (kui üldse) akuajas. Aga huvitaks, kas kellelgi on veel nii, et kui see Inteli leiutis säästlikuks tirida, on vertikaaltriibud majas?
tagasi üles
WaHur
HV kasutaja

sõnum 20.04.2009 23:26:47 vasta tsitaadiga

Proovisin just järgi, lükkasin Maximim Battery põhja ja mul ei ole mingeid triipe. Masin kah eeepc 901.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 21.04.2009 17:12:56 vasta tsitaadiga

Mis seal siis imelikku on, kui max quality'st loobudes see quality enam nii max ei ole?
tagasi üles
karumõmm
HV vaatleja

sõnum 22.04.2009 11:45:03 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Mis seal siis imelikku on, kui max quality'st loobudes see quality enam nii max ei ole?

Kas sul teeb siis ka nii? Ma ütleks küll, et imelik on, näeb välja nagu veits katkine display. Kirjelduste järgi olen aru saanud, et see Inteli trikk peaks värvide intensiivsust vähendama, triibud küll featuurina ei tundu. Igatahes hõiskasin vist liiga vara, isegi kui videokaardi Power Saving linnukese maha võtan, tekib vahest ikka triipe, kuigi vähem. Seda siis, kui üldine töörežiim on power saving, high perf korral on korras (vähemalt esialgu, ptüiptüiptüi).
tagasi üles
z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 22.04.2009 16:59:08 vasta tsitaadiga

on see normaalne, et CPU-Z'ist vaadates vilgub prose clock nt. 1000 pealt 2000 peale ( kordaja 6 pealt 12 peale ) ( või kõik muud variandid.. 800 pealt 1600 peale nt. ühesõnaga, clock kõigub x ja 2x vahel.

clockisin eeectl'iga.

ja kuidas ma need 2 ülemist nuppu ära confida saan?

,aitäh!
tagasi üles
TREMAN
HV kasutaja

sõnum 22.04.2009 22:44:30 vasta tsitaadiga

Viisin läppari garantiisse ja järgmine päev sain kätte. Nüüd kõik korras. Tänud abi eest! icon_biggrin.gif
tagasi üles
samsungime
HV vaatleja

sõnum 28.04.2009 11:26:27 vasta tsitaadiga

Tere jalle.
icon_sad.gif ikka on m]ningad probleemid, lisaks eelpoolmainitutele, v.a v'line kuvar/ sellega nüüd k]ik ok,. Aga jama on natuke see, et nüüd see EEE PC küll juhtmeta v'lis hiirt ja klaverit omaks ei tunnista, ei t;;ta. Ehk keegi oskab n]u anda?

icon_lol.gif mnjah. Jälle tihendi viga! KLaver ja hiir toimivad küll, ühte nupukest pidi lihtsalt mehaaniliselt tugevamini vajutama, ma algul ei julgenud, mul õnnestub millegipärast tihtipeale asju katki vajutada ja puruks keerata. Aga probleeme on selle peacyga endiselt, praegu lihtsalt pole aega tegeleda, pealegi läks plika lauaarvuti arvatavasti lõplikult hingusele ja olin sunnitud oma eee putuka talle skypimiseks ja ratetamiseks jätma. Las mässab icon_smile.gif
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 28.04.2009 13:30:09 vasta tsitaadiga

samsungime kirjutas:
Aga probleeme on selle peacyga endiselt, praegu lihtsalt pole aega tegeleda, pealegi läks plika lauaarvuti arvatavasti lõplikult hingusele ja olin sunnitud oma eee putuka talle skypimiseks ja ratetamiseks jätma. Las mässab icon_smile.gif

Seepärast soovitasingi kohe mitte toimivat süsteemi prügikasti visata. icon_wink.gif Ehk kui aega ja viitsimist on, saad seda SD peal olevat asja õppida ja harjutada, kui aga seal miskit ei toimi (loe: ei oska toimima panna) ja on vaja midagi kindlalt ära teha, töötab vana ikkagi ka veel. Mina sulle rohkem soovitusi anda ei oska, kuna ma ise kasutan igapäevaselt ikkagi XP-d. Linux'i osas olen ma ka suht halb tihend...
tagasi üles
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 01.05.2009 09:25:53 vasta tsitaadiga

Tahtsi küsida, et kas ee pc 900-l töötab windows 7 rc korralikult. Tähendab draiverid on seal olemas ee pc jaoks? Või kas neid kuskilt saada on? Ja palju see kettal ruumi võtab?
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 07.05.2009 22:48:35 vasta tsitaadiga

Lisainfoks siis, et sai ostetud suht huupi v6imalikult odav 2GB m2lu ja toimib 901'ga küll: http://www.ox.ee/est/product/94302
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 08.05.2009 08:00:27 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
Lisainfoks siis, et sai ostetud suht huupi v6imalikult odav 2GB m2lu ja toimib 901'ga küll: http://www.ox.ee/est/product/94302

Endal see 1000H sees ja töötab ilusti, lisaks nüüd panin inteli 4965AGN wifi kaardi ning 3manda antenni ja püüab wifit ikka
palju paremini kui ralinki juust icon_biggrin.gif
tagasi üles
davidco
HV veteran

sõnum 08.05.2009 13:28:01 vasta tsitaadiga

ago123 kirjutas:
perfektne see pole aga mulle sobib väga hästi

Driveri link
Ei saa seda driverit peale, mis muudaks resolutsiooni 1024x768. Ei taha millegi pärast installida mõningaid faile
rex
HV Guru
rex

sõnum 08.05.2009 13:47:53 vasta tsitaadiga

haldo kirjutas:
Endal see 1000H sees ja töötab ilusti, lisaks nüüd panin inteli 4965AGN wifi kaardi ning 3manda antenni ja püüab wifit ikka

Kuhu kolmas antenn sai? Mõne eelneva kõrvale? Keegi välisantenni ei ole lisanud? M$ tehnoloogiaõhtul ITK's jäi üks vist Acer One silma, mille kaane küljes oli oma 20 cm pikk pulkantenn. Pidin uurima minema, aga kahjuks jõudis ta lõpus liiga kiirelt lahkuda.
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 08.05.2009 14:07:43 vasta tsitaadiga

rex, Kaitsevärvides? Kui jah, siis tegemist mu klassivennaga. icon_biggrin.gif tüüp on sisse tuuninud veel gps'i, bt, usbhub'i, 3g modemi, 12h kestva aku ja vb midagi veel. Ei suuda minagi enam järge pidada... Kahjuks sai ta nüüd hiljuti ekraanile ämbliku, kuid varsti arvatavasti talle ka uus lcd tulemas. icon_wink.gif

Ise tol korral sinna tulla ei saanud, kuna suutsin just tolleks hetkeks haigeks jääda... icon_razz.gif muidu oli ka plaan tulla icon_razz.gif

tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 09.05.2009 00:56:08 vasta tsitaadiga

Ma riietusele ei pööranudki eriti tähelepanu. Aga vaevalt, et selliseid läpakaid väga palju leidub. 8) Põhja all oli küll jah ka mingi ilgelt paks lisa, eks see siis võis see suur aku olla.

See välisantenn on tal statsionaarselt kaane külge kruvitud või miski iminapaga ja kaabel siis kuskil küljepeal eraldi pistikuga? Ta võiks Acer'i teemasse oma modidest kirjutada.
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 09.05.2009 10:07:40 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
haldo kirjutas:

Kuhu kolmas antenn sai? Mõne eelneva kõrvale? Keegi välisantenni ei ole lisanud? M$ tehnoloogiaõhtul ITK's jäi üks vist Acer One silma, mille kaane küljes oli oma 20 cm pikk pulkantenn. Pidin uurima minema, aga kahjuks jõudis ta lõpus liiga kiirelt lahkuda.

3mas antenn on mul viidud ülesse ekraani nurka paremale, vähemalt levi ja võrke võtab paremini kui vana kaart.
Muid mode pole viitsind installima hakata thumbs_up.gif
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 09.05.2009 10:18:21 vasta tsitaadiga

rex, arvuti oli tal värvitud kaitsevärvidesse... (roheline ja pea-aegu must tumepruun) Antenn oli tal nii, et antenni pesa oli tal ekraani külge pandud ja siis antenni sai vajadusel ka ära keerata küljest, aga igasugu lisajuhtmed tal puudusid. icon_wink.gif

Kahjuks pole ta vist väga HV külastaja, kuid eks me näe. icon_wink.gif

tagasi üles
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 09.05.2009 16:47:40 vasta tsitaadiga

See väline meeetsik antenn tal wifi vastuvõttu paremaks igatahes küll ei teinud ja oma aparaadi on ta üsna ära retsinud, pole tal paari nuppu enam ega eeskujulikku välimust.
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 09.05.2009 18:06:56 vasta tsitaadiga

l2bukast, levi on tal parem, kui oli enne, kuid tal paras juust wifi kaart sees... nooleklahvide juurest kakkus 2 klahvi ära, kuna "talle jäid need pidevalt ette". icon_biggrin.gif
Aga muidu jah, ka mulle meeldib minu 901 rohkem. icon_razz.gif

tagasi üles
davidco
HV veteran

sõnum 09.05.2009 20:55:22 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
rex, tüüp on sisse tuuninud veel gps'i, bt, usbhub'i, 3g modemi, 12h kestva aku ja vb midagi veel. Ei suuda minagi enam järge pidada...
Kui korralikult teha, siis parem kui mingid tomtomid ja muud navisüsteemid. Paned regio atlase peale ja kui on võimalik autosse keskele rooli kõrvale mingi kena raamistik ehitada, kuhu peale saad asuse külge visata, siis igati seff mööda Eestit ringi lasta. thumbs_up.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  ASUS Eee PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 59, 60, 61  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.