Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  ASUS Eee PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 59, 60, 61  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.04.2009 10:27:55 vasta tsitaadiga

Paned Windowsiga arvutis unetbootin'i käima, näitad talle, kus on ISO, kus on SD-kaart ja annad minna. Ma just lasin huvi pärast oma gigase SD peale uue versiooni, varem oli Ubuntu-eee 8.01 vms.

Xandrose all ma seda tõesti teha ei oska. Rohkem win-inimene ikkagi.

PS. BIOS'i boot order'is ka ikka pärast SD-kaart esimeseks valikuks!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
samsungime
HV vaatleja

sõnum 05.04.2009 17:33:58 vasta tsitaadiga

icon_razz1.gif seda ma juba isegi mõtlema hakkasin, et ehk prooviks teises arvutis selle kaardi vormistada. Egas midagi peab üritama, vaja ainult oodata siis kuni plika külapeale läheb.
P.S. 3L beer_yum.gif on mööda läinud ja nüüd-
ei no ma ei saa aru! kas tõesti peab enne talle selle Winni peale ajama et midagi teha saaks! Kurat on loll aparaat- tegelt ise olen loll, aga närvi ajab juba, mitte essugi ei tule välja ei nii ei naa. Mitte muhvigi ei saa ise aru aga ajan selle issipissi talle peale! kas või kirvega!
icon_evil.gif
"sudo"= minu jaoks juba judo-dzuudo, krt, peaks talle karated või ninjat näitama! icon_wink.gif
Hei jah!
tagasi üles
karumõmm
HV vaatleja

sõnum 05.04.2009 23:18:18 vasta tsitaadiga

Masinaks Eee901. Kas keegi on kokku puutunud sellise probleemiga, et teatud värvi pindade kuvamisel tekivad ekraanile vertikaalsed triibud, eriti hästi jälgitavad pooltoonide puhul ja ekraani "altpoolt" vaadates? Vt pilti. Tundub olevat rauaviga, sest esineb nii XP kui EasyPeasyga. BIOSi uuendamine nähtust ei mõjutanud.
Kui ma nüüd Klikk-salongi garantiisse pöördun, siis võtavad asja uurimisele ja mina imen mõned kuud näppu või kuidas see käib?
Manus
Ekraanipilt
Ekraanipilt

tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.04.2009 23:28:46 vasta tsitaadiga

karumõmm, tegemist jah ikka rauaveaga ja tuleks garantiisse viia... näppu pead sel ajal paraku imema kahjuks jah. thumbs_down.gif
tagasi üles
mega
HV Guru
mega

sõnum 06.04.2009 01:59:53 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
karumõmm, tegemist jah ikka rauaveaga ja tuleks garantiisse viia... näppu pead sel ajal paraku imema kahjuks jah. thumbs_down.gif

Jep, raua viga. midagi sarnast oli minu 900'ga, aga garantii toimis kiirelt, 4 päeva ja OK. Uus ekraan. Aparaat oli ostetud Leedust, aga garantii teostati kusagil Tallinnas.

jnt
HV Guru
jnt

sõnum 06.04.2009 08:33:11 vasta tsitaadiga

Aga ma nüüd räägiks veidi hoiatavat juttu ka teile. Nimelt juhtus selline asi neljapäev, et suurema ketta part tabel sai mai tea, mis moel vigastada. Kokkuvõttes "kadus" lihtsalt suurema ketta partitsioon ära. Õnneks õnnestus mul küll enamus asju taastada, kuid siiski, nii mõndagi taastus vigaselt ja olen mõnedest asjadest ilma. Windowsi errorlog näitas ~5-10 errorit jutti, mis kõik seotud ketta kontrolleriga. Juhtus asi täiesti lampi keset netis surfamist... Et jah, vb väga õnnetu juhus, kuid ma hakkan nüüd välisel kettal terve arvuti backup'i hoidma. icon_razz.gif

Tänaseks päevaks olen just saanud windooza ja office'i tagasi peale, et koolitööd edasi teha. icon_razz.gif Njah... varsti hakkan backup'ima. icon_biggrin.gif

tagasi üles
krustok
HV vaatleja

sõnum 06.04.2009 09:12:52 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Palju 7 pärast installi ruumi õgis? 4-gigase SSD peal on ikka?

Üsna palju. Tuli vLite'iga kohandada ja program files läks D kettale. Lisaks veel windowsi enda kaustu tühjemaks teha, kus võimalik. Hetkel, kui kõik, mis vaja on peal on kuskil 470 mega vaba C kettal. Kenasti töötab. Peab ootama kui tuleb 7Lite vm, siis saab paremini asjad seada.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 06.04.2009 10:37:33 vasta tsitaadiga

jnt, see tuletab meelde seda, mis juhtus kui ma nädal aega unustasin backuppida oma asju icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Joks222
HV vaatleja

sõnum 06.04.2009 20:37:38 vasta tsitaadiga

plaan ka netbookile üle minna, kuidas selle eee-ga trükkimine on, sõrmed väga koos pole? Ja Photopointis tahavad 901 eest praegu 4500 eeku
tagasi üles
Teiv
HV kasutaja
Teiv

sõnum 06.04.2009 22:39:45 vasta tsitaadiga

Kui trükkimine on oluline, siis soovitan pigem 1000 seeriast või vähemalt 10" ekraaniga midagi, 901 klaveriga on raske (küll siiski mitte võimatu) trükkida, välja arvatud lastel ja väiksemate kätega inimestel ehk.
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 06.04.2009 22:51:58 vasta tsitaadiga

Teiv kirjutas:
Kui trükkimine on oluline, siis soovitan pigem 1000 seeriast või vähemalt 10" ekraaniga midagi, 901 klaveriga on raske (küll siiski mitte võimatu) trükkida, välja arvatud lastel ja väiksemate kätega inimestel ehk.

Jah 901 on trükkimine raskem kui suured näpud, 1000h-l aga seda muret pole.
Kui väiksus olulisem ja parem auku iga siis 901 etem kui just palju kirjutamist ei ole vaja teha.
tagasi üles
degrass
HV kasutaja
degrass

sõnum 10.04.2009 13:09:43 vasta tsitaadiga

mudeliks 1000HE (ca nädalat vana) ja probleem WLan/WiFi'ga. Nimelt katkeb ühendus pidevalt ära, kuigi tugevuseks on 2-3 kriipsu. Kõrvalasuval Lenovo V200 seda probleemi ei ole.
Katkemine on kummaline sellesmõttes, et see juhtub päeval, kui kasutajaid on vähe ja õhtul, kui kasutajate arv on suurem probleemi esineb vähem.
Kas probleem võiks olla riistvaraline või pigem tarkvaraline.
tagasi üles
Teiv
HV kasutaja
Teiv

sõnum 10.04.2009 22:52:02 vasta tsitaadiga

Pigem tarkvaraline paistab olevat, aga pead ei anna. Proovi uuendada WiFi kaardi drivereid ning WiFi ruuteri firmware'i näiteks.
krustok
HV vaatleja

sõnum 14.04.2009 14:51:30 vasta tsitaadiga

degrass kirjutas:
mudeliks 1000HE (ca nädalat vana) ja probleem WLan/WiFi'ga. Nimelt katkeb ühendus pidevalt ära, kuigi tugevuseks on 2-3 kriipsu. Kõrvalasuval Lenovo V200 seda probleemi ei ole.
Katkemine on kummaline sellesmõttes, et see juhtub päeval, kui kasutajaid on vähe ja õhtul, kui kasutajate arv on suurem probleemi esineb vähem.

Drivereid soovitan uuendada jah.. Kus kohast sa ostsid 1000HE?
tagasi üles
degrass
HV kasutaja
degrass

sõnum 14.04.2009 21:34:26 vasta tsitaadiga

krustok kirjutas:
degrass kirjutas:

Drivereid soovitan uuendada jah.. Kus kohast sa ostsid 1000HE?

Tänud soovituste eest.
Ostsin saksamaalt MediaMarkt 399 €
tagasi üles
z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 15.04.2009 13:44:45 vasta tsitaadiga

kust saab 1000h-le softi, millega saaks need 2 lisanuppu ära bindida ja downclokkida? leidsin ainult mingit jura..
( XP pro )
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 15.04.2009 14:59:47 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
Aga ma nüüd räägiks veidi hoiatavat juttu ka teile. Nimelt juhtus selline asi neljapäev, et suurema ketta part tabel sai mai tea, mis moel vigastada. Kokkuvõttes "kadus" lihtsalt suurema ketta partitsioon ära. Õnneks õnnestus mul küll enamus asju taastada, kuid siiski, nii mõndagi taastus vigaselt ja olen mõnedest asjadest ilma. Windowsi errorlog näitas ~5-10 errorit jutti, mis kõik seotud ketta kontrolleriga. Juhtus asi täiesti lampi keset netis surfamist... Et jah, vb väga õnnetu juhus, kuid ma hakkan nüüd välisel kettal terve arvuti backup'i hoidma. icon_razz.gif

Tänaseks päevaks olen just saanud windooza ja office'i tagasi peale, et koolitööd edasi teha. icon_razz.gif Njah... varsti hakkan backup'ima. icon_biggrin.gif

Igastahes jah, selle asjaga on vahepeal nii saanud, et asi hakkas uuesti kohe jukerdama samamoodi ja viisin asja kenasti garantiisse... (kolmapäeval oli see vist) Võeti kenasti vastu ja nüüd ootan. thumbs_up.gif

tagasi üles
samsungime
HV vaatleja

sõnum 16.04.2009 22:46:36 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif No krt! Issil on nüüd pissi läpakas! Lõpuks! icon_razz1.gif Aga tegelt oli jah lihtne, mul ainlt see unetbootin oli vigaselt alla laetud, ( ja eks tihend on ka ikka natsa vigasevõitu icon_smile.gif ) ja siis see vigane vormindas ka kaarti vigaselt ei extraktinud vist kõiki vajalikke faile. ja nii ta mul jamaski - hakkas bootima ja jäigi .........boot , kõik. nüüd lasin Unetbootini uuesti alla, kaardi jälle ule- ja hakkas raibe tööle! Eks vaatab mis edasi saab.
Tänud kõigile, kes õiged jäljed kätte näitasid!PS. no vähemalt väljanägemine on sellel peacyl küll väga mõnus, vahva!!!
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 17.04.2009 00:08:45 vasta tsitaadiga

Noh, aega võttis, aga asja sai. thumbs_up.gif 8)
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 17.04.2009 12:53:57 vasta tsitaadiga

AHV hädas nagu mustlane mädas icon_lol.gif
Nimelt vahva ja uhke EEE PC 1000 sai ostetud tüdrukule ja oleks nüüd paar asja millele ei leia lahendust..
Esiteks siis normaalset desktopi ei suuda mina peale saada icon_redface.gif
SELLISE õpetusega ei toimi asi mul,ehk jäävad jalgu ka mu teadmised"linuxi?" asjandusega icon_lol.gif Teadmisi tegelt polegi.
Teine asi oleks täpitähed mille panen peale,kuid peale restarti on kadunud ja jällegi enamus õpetusi ei taha väga toimida..
Kui neile asjadele saaks lahenduse oleks väga 5+
tagasi üles
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 17.04.2009 22:48:53 vasta tsitaadiga

probleem 701 installimisel. Lasin õpetuse järgi mälukaardile windoosa, biosist panin bootima, ja käimaminnes peksan esci ning valin card readeri, kuid hakkab ikkagi ssd-lt bootima millegi pärast... Milles kala olla võib?
EDIT: Sain tööle, boot menüüs näppisin midagi, täpselt ei tea mida, aga hakkas bootima icon_biggrin.gif.
EDIT: Jätab nii palju faile vahele copimisel ja ei suuda setupit alustada millegi pärast..

TREMAN
HV kasutaja

sõnum 18.04.2009 17:58:43 vasta tsitaadiga

Eee 900 selline probleem, et windowsis ei saa klaviatuuri kasutada normaalselt. Töötab ainult m ja veel mõni nupp. BIOSis saab nooltega liikuda ja tundub, et muud nupud ka töötavad. Windowsi uuesti installida ei saa kuna installimisel ka nupud ei tööta.

Väga veider probleem minu arust, oskab keegi aidata äkki?
tagasi üles
Teiv
HV kasutaja
Teiv

sõnum 18.04.2009 21:56:19 vasta tsitaadiga

TREMAN, kõige hullem oleks hetkel, kui sul on tegu riistvaralise veaga. Proovi BIOSist laadida "optimal defaults" või midagi säärast (täpselt ei mäleta) ja vaata, kuidas siis reageerib. Kui siis midagi ei muutu, siis pead vist garantiisse viima.
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 18.04.2009 21:59:58 vasta tsitaadiga

TREMAN, bios update ei aita?
tagasi üles
TREMAN
HV kasutaja

sõnum 19.04.2009 00:18:05 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
TREMAN, bios update ei aita?

Ei saa proovida, kuna Windowsil parool peal ja klaviatuur ei tööta. Peaks välise USB klaviatuuriga proovima, aga pole võtta kuskilt.

BIOSist panin Load Setup Defaults, kuid kasu ei midagi. Aitäh soovitamast siiski.

Garantiiga ma ei tea kuidas lood on. Ostes oli peal linux, aga nüüd win. Kas siis garantii kehtib? Ostetud K-salongist muidu.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  ASUS Eee PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 59, 60, 61  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.