Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
23.12.2008 21:16:17
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
nüüd järgmise sammuna vaja siiski vahetada vendid välja arvutis... oskab ehk keegi soovitada selliseid "inaudible" vente? eelkõige tahaks vahetada korpusevente mis TT kastiga kaasas olid ära - üks 120mm, teine 140mm.... ei oska nagu väga millegi poole vaadata. Pisut olen mõelnud kas arctic coolingu, nexuse real silent seeria või NOCTUA NF-S12 seeria poole... Samas pole ühelgi neist 140mm venti olemas... 140mm nägin akasa tooteseeria hulgas aga eestis pole ühtegi korralikku maaletoojat akasale... |
Vaata äkki leiad midagi siit: http://www.modikomp.ee/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=116&Itemid=26
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
23.12.2008 21:17:24
|
|
|
kuskilt foorumist lugesin,et corsairi töötaja rääkis,et hx620 on tegelt üksrada,aga märgitud peale et 3 eraldi millegipärast,ennem selle toite ostu veetsin väääga paljusi tunde guuglis
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.12.2008 21:19:58
|
|
|
mina küsisin isiklikult Corsairi foorumist selle raja värgi kohta ning vastuseks sain -> tegelt on 12v rada tal üks. Lihtsalt siis olevat tehtud karbi ja toite märgistus kui see "mitu rada" värk müüs. Aga kui avastati hiljem et lood on teisiti siis jääti karp etc muutmata. Ehk siis reaalselt pidi ikka 1 olema. Vastasel juhul oleks mul see toide arvatavasti ammu umbes. VGA on suht nõudlik ja 3GHz Quad koos 3 sata kettaga kah kerge ole.. kõik asjad suht "ühe juhtme taga" kah sageli.
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Jahutid/87486/ <--- soovitan seda venti. Endal prose jahutusega sain kaasa ja imo üks väga asjalik vent. Scythe flex vms on kah asjalik aga lärmakam. Samas liigutab ka rohkem õhku.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
23.12.2008 22:45:44
|
|
|
Selle 12v raja kohta
tsitaat: |
As you can see the label says this power supply has three +12V rails. These rails are virtual as all of them are connected together to the single +12 V real rail coming from the +12 V rectifiers thru a series of jumpers (a.k.a. shunts).
Each virtual rail, at least in theory, has its own over current protection (OCP) and that is why they are listed as individual rails even though they are all connected to the same place inside the power supply. From what the label says the over current protection is configured to shut down the power supply if you pull more than 18 A in any of the three rails (usually the over current protection circuit is set with a value a little bit higher than what is written on the label). At least in theory, as during our tests we pulled a lot more than 18 A on +12V1 rail and the power supply didnt shut down. |
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.12.2008 22:56:22
|
|
|
omgwtf: See jutt on muide täiesti õige, et 12V ahelas olev koormuskaitse ei lülita midagi välja. Olen ise piisavalt vahetanud 12V ahelate alaldusdioode, mis on liigse vooluga lühisesse põlenud ja mitte mingi voolukaitse pole rakendunud Kusjuures tegu on olnud täiesti tuntud - korralike kaubamärkidega.
Ja on olemas ka selline seik ajaloost, et toodi remonti korraga 2 ühesugust Nexuse toiteplokki ning neil mõlemil olid 12V alaldusdioodid liigse koormusega lühisesse põletatud...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
24.12.2008 15:12:18
|
|
|
Chidori kirjutas: |
ivar43 kirjutas: |
vaja oleks toitekat sellesse antec P182 kasti |
ma homme vaatan kas mahub, ma ise olen paaril kastil selle vendi ülesse ette tõstnud. - modulaarsed ( ka tavalised plastik pistikuga ) ei taha sinna kasti eriti mahtuda. |
Panin omale sinna Seasonic 700W M12 Modulari. Mingid päevad tagasi ütles toiteka 120mm vent üles, hakkas kärisevat häält tegema nagu oleks õlitamata. Mida tegin mure lahendamiseks?
VÕtsin toiteploki lahti, kruvisin ära 120mm ventilaatori ja selle pisikese 60mm vms ning jätsin kaks suurt auku! Panin kasti tagasi toite ning toidet jahutab korpuse keskel olev 120mm ventilaator, mis imeb kõvaketaste eest õhu ja puhub toiteploki poole, toitekas aga saab sellest piisavalt jahutust GTA IV mitu päeva rahulikult pelanud ja ei mingit mure, toitekas ei lähe väga kuumakski. Vaiksem on ka nüüd kast 8)
Siukest asja poleks elusees uskunud, et passiivis toitekas rahuga toidab ära 4GHz ja X2 4870 Õhuvool korpuses peab lihtsalt hea olema 8)
|
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
25.12.2008 04:00:21
|
|
|
AJ kirjutas: |
Modikomp-is müügil Scythe uued vendid "SLIP STREAM", mida ka ülevaates kiideti. |
Tegemist siis Jahutite naq Mugen, Ninja, Andy jne. originaalfannidega ja asjad reaalselt maksavad poole vähem kui S-Flex. Vaiksed on muidu küll.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.12.2008 11:03:36
|
|
|
PlatoonSgtElias: Mõõda parem alaldusdioodide temperatuur ära. Kui see on kõrge, siis lähevad dioodid termosurma. Samuti hakkavad kondekad rõõmsalt oma mahtuvust kaotama, kuna nad saavad kuumadelt dioodidelt kukile ka päris korraliku vahelduvpinge komponendi, kuna kuumad dioodid lekivad kuidas suudavad. Seda vahelduvpinge leket näed kõige paremini ostsilloskoobiga
Paari päevaga tõesti ehk veel mingit jama pole, kuid iseasi on mis juhtub mõne nädala või kuu möödumisel.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
25.12.2008 15:37:35
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
ma homme vaatan kas mahub, ma ise olen paaril kastil selle vendi ülesse ette tõstnud. - modulaarsed ( ka tavalised plastik pistikuga ) ei taha sinna kasti eriti mahtuda. |
Panin omale sinna Seasonic 700W M12 Modulari. Mingid päevad tagasi ütles toiteka 120mm vent üles, hakkas kärisevat häält tegema nagu oleks õlitamata. Mida tegin mure lahendamiseks?
VÕtsin toiteploki lahti, kruvisin ära 120mm ventilaatori ja selle pisikese 60mm vms ning jätsin kaks suurt auku! Panin kasti tagasi toite ning toidet jahutab korpuse keskel olev 120mm ventilaator, mis imeb kõvaketaste eest õhu ja puhub toiteploki poole, toitekas aga saab sellest piisavalt jahutust GTA IV mitu päeva rahulikult pelanud ja ei mingit mure, toitekas ei lähe väga kuumakski. Vaiksem on ka nüüd kast 8)
Siukest asja poleks elusees uskunud, et passiivis toitekas rahuga toidab ära 4GHz ja X2 4870 Õhuvool korpuses peab lihtsalt hea olema 8) |
MOM, LOOK, NO HANDS!
->
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.12.2008 17:03:42
|
|
|
Ilma ventilaatorita variandi ehitamise peale võib mõelda ju alati, aga siis tuleks teha ka mõned, vägagi olulised muudatused, nagu:
1. Jahutusradiaatorite asendamine tunduvalt suurematega. Arvutuslikult peaks pind olema nii 2-4x suurem.
2. Alaldusdioodid tuleb asendada samuti mitu korda võimsamatega.
3. Samuti tuleks elektrolüütkondensaatorid asendada tunduvalt teistsuguste parameetritega kondekatega.
Põhjus on lihtne - olemasolev kooslus dioodid + jahutusradiaatorid + kondekad on arvestatud tööks ventileeritavas lahenduses. Ja ventilatsioon peab olema ka vastava tugevusega
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
25.12.2008 17:42:13
|
|
|
heikis kirjutas: |
Siukest asja poleks elusees uskunud, et passiivis toitekas rahuga toidab ära 4GHz ja X2 4870 Õhuvool korpuses peab lihtsalt hea olema 8) |
MOM, LOOK, NO HANDS!
->
Spoiler 
|
Nii ilusad hamabad.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
25.12.2008 17:51:24
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
PlatoonSgtElias: Mõõda parem alaldusdioodide temperatuur ära. Kui see on kõrge, siis lähevad dioodid termosurma. Samuti hakkavad kondekad rõõmsalt oma mahtuvust kaotama, kuna nad saavad kuumadelt dioodidelt kukile ka päris korraliku vahelduvpinge komponendi, kuna kuumad dioodid lekivad kuidas suudavad. Seda vahelduvpinge leket näed kõige paremini ostsilloskoobiga
Paari päevaga tõesti ehk veel mingit jama pole, kuid iseasi on mis juhtub mõne nädala või kuu möödumisel. |
Irw, varem oli mul 120mm vent 5v peal seal ning teine vent oli pistikust välja võetud. Nii 2a. Nüüd aga eemaldasin koguni ventilaatorid ja saab veel rohkem õhku põhimõtteliselt, Anteci kast on hästi ehitatud, toite pärast ma muretsema küll ei pea. Toide ise on ka piisavalt kvaliteetne.
|
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
25.12.2008 17:59:43
|
|
|
Ennem oli 5V peal kehvem kui praegu ilma üldse? See 5v peal ventikas takistas siis ennem?
|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
25.12.2008 18:04:12
|
|
|
omgwtf, ma ju räägin, et antecil on korpuse keskel üks 120mm vent, mis puhub piisavalt, et kuum õhk välja viia korpusest.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
26.12.2008 12:35:32
|
|
|
omgwtf, ma ju räägin, et antecil on korpuse keskel üks 120mm vent, mis puhub piisavalt, et kuum õhk välja viia korpusest. |
Vaikimisi keskel pole P182 kastil venti, all on üks 120mm, + kaks üleval- alumine tõmbab eest läbi alumise HD box-i õhku ja puhub selle toitest läbi alt välja.
Ehk alumine osa on üsna omaette tuuletunnel.
Ise pakun et see toide elab nii selles kastis selle passivse oleku üle, omaasi kas see nüüd õige on
Sest tähtis on ju õhuliikumine, mitte ventuka lähedus, eriti selliste radikate puhul, nagu Seasonic-l on.
Minuni on saabunud info, et ASBIS hakkab Silverstone tooteid müüma.
Kvaliteettoiteplokkide valik suureneb järjest, see on hea.
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
05.01.2009 13:56:27
|
|
|
Soovitage toitekat järgmisele arvutile
Phenom QC 9950 BE
HD4780X2
4GB DDR2 800mhz
Kas ThermalTake Thoughpower 700W W0105RU oleks sobiv?
_________________ Purgatory Judgement |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Craaaazy
HV vaatleja

|
05.01.2009 20:12:52
|
|
|
Soovitage parimat toitekat mis sobib casemodimiseks millel on kohe nimodi et saab lihtsalt juhtmed ära peita.
|
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
05.01.2009 20:28:53
|
|
|
Kusjuures modulaarsega on raskem kaableid peita kui tavalisega - pigem on see korpuse mitte toite rida.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
05.01.2009 20:32:09
|
|
|
Kui inimene juba soovib korralikku casemodi teha siis arvatavasti on juba eelnevalt mõeldud high-end PC peale... keegi ei hakka eriti oma odavaid juppe demonstreerima
Võimalikud mõttekohad on nt Corsairi HX620W, HX1000W... siis enermax modu82+ 625W... nüüd tulemas mingi hetk enermax revolutions seeria toited mis on 1kW ligidale, peast ei mäleta täpselt. Edasi meenuvad ka tagan piperrockid
Kusjuures modulaarsega on raskem kaableid peita kui tavalisega - pigem on see korpuse mitte toite rida. |
miks sa seda arvad... ok jah peita on raskem sellepärast ehk, et pole miskit peita damn i miss my enermax sellel sain ligi 2x vähem ühendada kaableid toite taha sobivuse tõttu kui corsairiga mis mul praegu on..
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
05.01.2009 20:52:27
|
|
|
Tavalisel on just lihtsam peita, kõik juhtmed tulevad ühe kimbuna välja ja selle keerad kohe kõige täiega emaplaadi taha. Modulaarsel teeb see pistikuvärk palju suurema puntra olgugi et kaableid vähem.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|