Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SilQ
HV Guru

|
25.11.2008 17:58:23
|
|
|
avax kirjutas: |
rex kirjutas: |
SilQ kirjutas: |
Mul ka kipub pühapäeviti näitama et on laup. mitte alati aga 2x nädalas ikka. Keegi sellest veast jagu pole saand?? |
Mitu korda nädalas sul pühapäev on? |
Proovi uut firmwaret, äkki aitab? Pole küll tähele pannud, et mitu korda nädalas mingit teatud päeva oleks, korra keeras millegipärast kella tund tagasi suvalisel hetkel (ilmselt teenusepakkuja ajaserver pani segast). |
Natuke sõnastasin valesti.
Pühapäev vaatan kalendrit ja ta näitab et on laupäev. Nüüd 2 nädalat jutti pole nii juthund aga siin vahepeal oli vist pea iga pühapäev nii et tema arvas et on veel laupäev. Ja siis emsaspäeval ei ärata. Mul automaatne uuendus maas. Või aitab see?
Kella-aeg on alati 100% õige old, ainult päeva kerib tagasi.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
26.11.2008 02:01:19
|
|
|
hanno kirjutas: |
E51'le on lisandunud netiraadio kuulamise võimalus. Vastava rakenduse saab alla tõmmata [Laadi alla! -> Internet] ja sealt sikutada selline rakendus nagu Internet Radio. Eesti jaamadest õnnestus tööle saada ainult Power Hit Radio, aga teiste puhul ei saa aru miks neid tööle ei saa :/
Aga tõsiselt, väga mugav asi ikka  |
Proovisin sama asja, kuid lisatud ja tööle sain ainult dnb.ee ja virunet raadio striimid http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/INFO_JA_MEEDIA/Raadio/ON-LINE/
Et nagu mis aadressi ja mis kujul sa kirjutasid? Samuti mis tüüpi striime kuulasid - ogg, wma, mp3? powerit ma tööle ei saanud, teised tööle saadavad sisaldasid pls faili serverinime lõpus, m3u variante tööle ei saanud. Kirjutasin telefonisse serveri adre koos pordiga näiteks http://radio.dnb.ee:19026 ja jätsin ära lõpust /listen.pls mida neti.ee lehel viites näha on. Sama ka viruneti raadio puhul.
Kui keegi veel omab infot, laske tulla
Väga hea ei pea seda antenni juhet kaasas tassimas - kui wifi olemas saab raadiot kuulata 8) Varsti igast välismaised ka lisada kui asi selge
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
hanno
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
28.11.2008 17:04:41
|
|
|
Kaks ilma kolmandata ei jää. .
Taaskord siis pronksikarva E51 käes. .
_________________ Loogika on idiootsuse viimane tase.
 |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
4 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
29.11.2008 15:34:47
|
|
|
teab, keegi, kust saab rütmilise taustvalguse maha võtta..?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
29.11.2008 17:47:21
|
|
|
Kas kuidagi saab sõnumeid arvutisse salvestada ja vajaduse korral neid hiljem telefonisse tagasi transportida?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
2 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
T2nel
HV Guru

|
29.11.2008 18:13:35
|
|
|
tsitaat: |
Kas kuidagi saab sõnumeid arvutisse salvestada ja vajaduse korral neid hiljem telefonisse tagasi transportida?
|
Backupiga saab ju, valid siis ainult messages sealt. Hiljem teed restore.
|
|
Kommentaarid: 798 loe/lisa |
   |
646 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
29.11.2008 18:41:10
|
|
|
blackwerew, proovi seda siis hoida ikka
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
moij
HV vaatleja
|
29.11.2008 22:00:29
|
|
|
avax kirjutas: |
E51 uus firmware - v220.34.37
|
Sai ka uus 220.34.37 peale, nüüd WLAN keeldub töötamast, vanade AP-dega mingi segadus ja uute tegemine samuti WiFit ülesse ei aita saada. On see uue firmware viga või tuleb peale setingute taastamist mingeid nõkse kasutada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
30.11.2008 01:18:24
|
|
|
Miks te üldse uuendate seda? Kui mul mingeid probleeme pole siis ei näe küll mõtet seda uuendada, sest siis need probleemid kipuvad alati tulema, nagu näha...
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
30.11.2008 02:33:04
|
|
|
Sai endale ka siis lõpuks E51 soetatud. Aga on probleem datakaabliga (DKE-2). Installeerisin uusima PC Suite. Aga arvuti ei tunneks nagu telefoni üldse ära. PC Suite ka ei tunne telefoni ära. Andmeedastus rehiimis töötab nii nagu peaks. Aga just PC Suitega ei tööta.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
hanno
HV vaatleja
|
30.11.2008 10:13:04
|
|
|
keeRISTOrm, ajaga peab ikka kaasas käima
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
30.11.2008 16:32:40
|
|
|
keeRISTOrm kirjutas: |
Miks te üldse uuendate seda? Kui mul mingeid probleeme pole siis ei näe küll mõtet seda uuendada, sest siis need probleemid kipuvad alati tulema, nagu näha... |
Pole E51 firmware uuenduse changelogi uurinud, aga enamasti on ikka selliseid fixe: 'fixes random crashes' või midagi sarnast. Kellel poleks ette tulnud vähemalt üks juhuslik hangumine?
Point selles, et probleeme on alati, aga uuenduste changelogid pole piisavalt detailsed, et aru saada, kas on vaja uuendada või mitte. Järelikult ikkagi võiks uuendada
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
?...!
Piiratud kasutaja
|
01.12.2008 00:42:08
|
|
|
Miks te üldse uuendate seda? Kui mul mingeid probleeme pole siis ei näe küll mõtet seda uuendada, sest siis need probleemid kipuvad alati tulema, nagu näha... |
Nõus
|
|
Kommentaarid: 146 loe/lisa |
   |
6 :: |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
moij
HV vaatleja
|
01.12.2008 10:33:49
|
|
|
Miks te üldse uuendate seda? ... |
Minul hakkas teatud resursinõudlike programmidega tuntavalt kiiremini töötama näiteks.
Aga oskab keegi juhatada, kuidas WLAN uuesti tööle saada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
02.12.2008 14:08:55
|
|
|
c20xe kirjutas: |
Sai endale ka siis lõpuks E51 soetatud. Aga on probleem datakaabliga (DKE-2). Installeerisin uusima PC Suite. Aga arvuti ei tunneks nagu telefoni üldse ära. PC Suite ka ei tunne telefoni ära. Andmeedastus rehiimis töötab nii nagu peaks. Aga just PC Suitega ei tööta.  |
Mul oli ka midagi säärast, ei süvenend, aga sinihambaga pold probleeme just usb kaabliga. Üldiselt ei kasuta PC suite, pole nagu miskit head tast leid.
|
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranz
külaline
|
03.12.2008 15:12:41
|
|
|
YRO kirjutas: |
ranz kirjutas: |
Hetkel oli probleem selles, et seadistasin telefoni äratuskella tööpäevadele E-R, järgneval esmaspäeval enam hommikul ei äratanud... vaatan kalendrit, temal laupäev... ja nii tegi kaks korda järjest. Tegin siis softile reinstalli... |
Mul sama häda kalendriga - lihtsalt paneb kuupäeva valeks. Uus soft ei aidanud - tõi ainult kaasa probleemi sisselülitamisel: "installin" ja lõpus "install ebaõnnestus".
Koostekvaliteet paistab ka olematu, sest imeb igast praost tolmu sisse. |
Mul ka kipub pühapäeviti näitama et on laup. mitte alati aga 2x nädalas ikka. Keegi sellest veast jagu pole saand?? |
Minul on nüüdseks telefon tagasi uue emplaadiga ning esimene nädalavahetus mis möödus jäi asi õigeks, eks näis mis edasi saama hakkab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
07.12.2008 16:25:04
|
|
|
Ja kadunud ta j2lle on. Kolm on ikka vist kohtuseadus.
 |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
07.12.2008 18:54:13
|
|
|
blackwerew kirjutas: |
Ja kadunud ta j2lle on. Kolm on ikka vist kohtuseadus. |
Jood liiga palju või oled lihtsalt rumal?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
07.12.2008 21:29:54
|
|
|
Imelik on see, et ma jäin magama siis telefon oli mul voodi kõrval. Hommikul enam ei olnud.:S
 |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranz
külaline
|
08.12.2008 10:05:27
|
|
|
Hetkel oli probleem selles, et seadistasin telefoni äratuskella tööpäevadele E-R, järgneval esmaspäeval enam hommikul ei äratanud... vaatan kalendrit, temal laupäev... ja nii tegi kaks korda järjest. Tegin siis softile reinstalli... |
Mul sama häda kalendriga - lihtsalt paneb kuupäeva valeks. Uus soft ei aidanud - tõi ainult kaasa probleemi sisselülitamisel: "installin" ja lõpus "install ebaõnnestus".
Minul on nüüdseks telefon tagasi uue emplaadiga ning esimene nädalavahetus mis möödus jäi asi õigeks, eks näis mis edasi saama hakkab. |
Sel nädala vahetusel oli siis pühapäeva asemel jällegi laupäev no krt... millest selline asi nüüd olla siis võib. Emaplaat uus, soft uusim... ja sellist mõttetut jama teeb...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
08.12.2008 10:52:01
|
|
|
c20xe kirjutas: |
Sai endale ka siis lõpuks E51 soetatud. Aga on probleem datakaabliga (DKE-2). Installeerisin uusima PC Suite. Aga arvuti ei tunneks nagu telefoni üldse ära. PC Suite ka ei tunne telefoni ära. Andmeedastus rehiimis töötab nii nagu peaks. Aga just PC Suitega ei tööta.  |
Mul oli ka midagi säärast, ei süvenend, aga sinihambaga pold probleeme just usb kaabliga. Üldiselt ei kasuta PC suite, pole nagu miskit head tast leid. |
No mul väike jama majas. Läpakal BT puudub.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
08.12.2008 13:07:55
|
|
|
Minul on nüüdseks telefon tagasi uue emplaadiga ning esimene nädalavahetus mis möödus jäi asi õigeks, eks näis mis edasi saama hakkab. |
Sel nädala vahetusel oli siis pühapäeva asemel jällegi laupäev no krt... millest selline asi nüüd olla siis võib. Emaplaat uus, soft uusim... ja sellist mõttetut jama teeb... |
Mul on viimased 3 nädalat stabiilne old. Panin automaatse uuenduse ka sisse, äki sellepärast. Sul on peal või maas?
|
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
08.12.2008 13:15:09
|
|
|
Sel nädala vahetusel oli siis pühapäeva asemel jällegi laupäev no krt... millest selline asi nüüd olla siis võib. Emaplaat uus, soft uusim... ja sellist mõttetut jama teeb... |
Uus emaplaat = uus telefon sisuliselt, mingit lisasofti pole installitud? Endal pole aasta jooksul kordagi mingit kuupäevatrikki teinud, kuupäeva automaatne uuendus sees EMT võrgus.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
08.12.2008 13:36:11
|
|
|
Mul on 6120c'ga sarnane viga, et reedel enam kuupäeva ära ei vaheta laupäevaks ja pühapäevaks.
algusest peale olnud. automaatne kell võrgu järgi ka ei toimi.
Mingi symiani eripära vist, et kui äratust pole L,P pandud siis kuupäeva ka ei muuda.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|