Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 99, 100, 101  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MasterKriz
HV vaatleja

sõnum 30.10.2008 01:24:51 vasta tsitaadiga

Hei gj lugesin komme su kohta ja tundud olevat väga usaldusväärne icon_razz.gif
Kuidas ühendust võtta?
Msni teel?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 30.10.2008 14:51:53 vasta tsitaadiga

skillidest, perkidest.:
http://www.nma-fallout.com/content.php?page=fo3-char
100% negatiivne arvustus (lihtsat vastukaaluks ametlikele ülistustele):
http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=46276
rahulikum arutelu:
http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=44696
tsitaat:
It's really not that bad. If you replace the title Fallout 3 with "Post Apocalyptic Journey to find my Dad", it's actually pretty good.

Kokkuvõtteks: tundub, et on oodata tõsist modide sadu FO austajatelt. Esmalt tundub paigast ära olevat, isiksuse omaduste ja selle tagajärgede skeem. 1luck ja 10% large guns, pole probleemiks, võidelda edukalt miniguniga lahingus...

tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 30.10.2008 15:23:18 vasta tsitaadiga

mängu algus käib tõsiselt närvidele.. antakse kaks padrunit ja jalaga perse ja mine siis tapa bandiite kusagil.
melee relvade käsitlus on täpselt sama mis oblivionis - SITTTTTT.... sa ei saa melee relva "vinnastada" ja seda nii hoida nagu enamus normaalsetes mängudes...eiiii...tegu ju bethesdaga...melee relva löögiks valmistades on sul ehk sekund aega enne kui ta ise juba relvaga lööma hakkab... tegu on tõesti "oblivion with guns" mänguga.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 30.10.2008 16:18:23 vasta tsitaadiga

Minu arvustus:

okse
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 30.10.2008 16:26:25 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
Minu arvustus:

okse

Sul polegi targemat juttu tulnud kunagi.
Aga mäng on täitsa hea.....tuleb ikka vaadata mida räägid.....võid saada tina või lihtsalt muutub mängu käik täielikult. Igasugu lahedad mutandid ja muud tegeleased. Nalja saab ka ikka parajalt... Oma mängu olen pea peale keeranud.....hakkan vist algusest peale. Liiga palju päid olen maha võtnud igasugu memmedelt icon_biggrin.gif

8/10-nest kindlalt thumbs_up.gif

Ärge vinguge....mängige natuke ja süvenege......väga asjalikke asju on seal mängus.

viimati muutis Mario153 30.10.2008 16:32:28, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 30.10.2008 16:31:08 vasta tsitaadiga

marcor1 näidatud aadressidele lisaks veel:

http://www.irontowerstudio.com/forum/index.php?topic=577.0

F3-e mängib Vince D. Weller, üks tulevase Age of Decadence (ja NMA reviewi) peaarhitektidest.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
MasterKriz
HV vaatleja

sõnum 30.10.2008 16:53:07 vasta tsitaadiga

Selline küsimus veel, et kuidas vastastega lood on?
Nagu oblivionis oli, et üliharva sattusid tihedas metsas mingi üksiku vastase peale?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 30.10.2008 17:00:39 vasta tsitaadiga

Lisaks veel, et kes pole veel näinud, siis on praegu Good old Game-ides pakkumisel Fallout 1, 2 ja Tactics. Kõik optimeeritud, et töötaks ka windows vista ja XP-ga hästi. Ei mingit DRM, SecRom-i ega muud taolist pläusti. Igaüks neist maksab 6 dollarit, kusjuures saad kaasa käsiraamatu, Fallout Bible, concept art-i, avatare, originaalide soundtrackid jms ninni-nänni:

http://www.gog.com/en/page/fallout_promotion/pp/17ba0791499db908433b80f37c5fbc89b870084b

tsitaat:
Selline küsimus veel, et kuidas vastastega lood on?
Nagu oblivionis oli, et üliharva sattusid tihedas metsas mingi üksiku vastase peale?

kaart on tihedalt täis tipitud: Washingtoni varemed on nagu mõni õitsev metropol. Ses suhtes actionist puudust ei tule aga miinus on see, et originaalide üksildustunne on kadunud.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.10.2008 17:13:01 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
Minu arvustus:

okse

põhjendaksid kah ehk.... see et pask on või über hea võiks olla ka põhjendusega. Usun et korraliku arvamuse saavutamiseks peaksid asja mingi nädal mängima. Kui sa just mingi beta tester ei ole olnud siis vast vara kisada.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 30.10.2008 17:13:54 vasta tsitaadiga

map on tõesti liiga tihedalt stuffi täis topitud, neil oleks nagu mängu tehes mingi ruutkilomeetrite eelarve olnud, iga meeter on kallis....kinnisvarahinnad tõusid post apocalyptic washingtonis we?
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 30.10.2008 18:06:00 vasta tsitaadiga

Ehh, nalja saab seal tõesti. Kui muidu ei saa, tuleb ise teha. Mul juhtus näiteks siuke piinlik lugu, et sellest punkrist põgenes märkasin, et kaks mingit tonti peedistavad seda supervisori tütart ja üritavad teada saada minu asukohta. Ega midagi. Vaja neiu pahade käest ära päästa. Tümm - jalaga uks lahti. Strateegia modes mõlemale sellile kibekähku valang pähe. Hoaa, ilge võidurõõm kui mõlemad tüübid purustatud peadega maha langesid. Ootan et tüdruk tänaks mind kenasti aga selle asemel hakkab too hoopis tönnima, et miks ma ta isa maha kõmmutasin.
Uups. Load game.

viimati muutis Bastardo 30.10.2008 18:15:32, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 30.10.2008 18:08:22 vasta tsitaadiga

Bastardo kirjutas:
Ehh, nalja saab seal tõesti. Kui muidu ei saa, tuleb ise teha. Mul juhtus näiteks siuke piinlik lugu, et sellest punkrist põgenes märkasin, et kaks mingit tonti peedistavad seda supervisori tütart ja üritavad teada saada minu asukohta. Ega midagi. Vaja neiu pahade käest ära päästa. Tümm - jalaga uks lahti. Strateegia modes mõlemale sellile valang pähe. Hoaa, ilge võidurõõm kui mõlemad tüübid purustatud peadega maha langesid. Ootan et tüdruk tänaks mind kenasti aga selle asemel hakkab too hoopis tönnima, et miks ma ta isa maha kõmmutasin.
Uups. Load game.

suht savi, ma ei tea küll kuidas see tulevikus mängu arengut mõjutab aga noh, shit happens, i shot your dad.
ise ma lasin kaa maha kõik kes ette jäid.
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 30.10.2008 18:19:21 vasta tsitaadiga

Nojah, enne load game võtmist üritasin siis tüdruku kah ära killida. Et noh, kui juba, siis juba. Paar-kolm kuuli pähe ja tibi langski maha. Et kindel olla, lasin terve pideme veel järgi. Ja siis juhtus midagi, mis natuke häirib. Tsikk, veidi aega surnuna maas vedelenud, tõusis uuesti püsti. Oma isa pärast oli ta endiselt solvunud aga see teda ei häirinud, et olin talle just paarkümmend kuuli pähe kihutanud. Nii et kõiki siin mängus ikka tappa ei saa. Mitte et ma tahaks seda teha aga....
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 30.10.2008 18:33:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Nojah, enne load game võtmist üritasin siis tüdruku kah ära killida...

icon_lol.gif sa lihtaslt sattusid mõne nende surematute tegelaskujude peale kes ei saa surra- muidu ei saa mängus edasi. Bethesda põhjendab seda mingi taolise asjaga nagu et ta kaotas teadvuse... isegi kui ühe pidemetäie 7,62-te talle näkku tühjendad. Sama lugu on lastega, nii et ära mingit oiriginaalide stiilis child killer mainet karda- lase rahulikult asula tuumalõhkepeaga õhku ja nad kaotavad ainult teadvuse ning tõusevad mingi aja pärast jälle üles.

viimati muutis Gangrel 31.10.2008 01:07:14, muudetud 1 kord
tagasi üles
Heineken
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.10.2008 18:36:17 vasta tsitaadiga

Nagu Oblivioniski . Aga see on tõesti naeruväärne , et peale pideme tühjendamist jäi ikka ellu icon_lol.gif .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 30.10.2008 18:38:26 vasta tsitaadiga

oblivion with guns.
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 30.10.2008 18:44:49 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
dstar kirjutas:
Minu arvustus:

okse

põhjendaksid kah ehk.... see et piix on või über hea võiks olla ka põhjendusega. Usun et korraliku arvamuse saavutamiseks peaksid asja mingi nädal mängima. Kui sa just mingi beta tester ei ole olnud siis vast vara kisada.

Esiteks - Bethesdal pole Fallout seeriaga midagi pistmist. Tegemist oleks justkui Oblivioni järjega, ainult keskkond on teine. On tunda, et kõik on kuidagi lohakalt ja kiirelt kokku klopsitud. Isegi mängu algus, kus enne maa alt väljumist saad oma andmeid muuta, on robustselt Oblivionist üle toodud.
Teiseks - võrreldes GTA 4 või Uncharted'ga, mis tõstsid animatsioonid täiesti uuele tasemele, on Bethesda oma puise koperdamisega täielikult ajast maha jäänud. See vaatepilt, kuidas peategelane ja NPC'd mööda maad liiguvad, on tegelikult kohutav. Aga sellele vaatamata saab mäng maksimumhindeid.
3rd person vaade oleks nagu 5 aastase lapse tehtud, see on täiesti kasutu.
Paljud hääled on tuimalt sisse loetud, dialoogide esitlus on kohmakas ja ebahuvitav.
Combat oma vigase VATS kaameraga, mis läbi uste ja seinade murrab, on samuti ebaõnnestunud.
Tahaks küll midagi positiivset lisada, aga hetkel pole selleks mingit põhjust. Oblivioni fännid võivad aga oma kauaoodatud järje üle rõõmustada.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 30.10.2008 19:18:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tahaks küll midagi positiivset lisada, aga hetkel pole selleks mingit põhjust. Oblivioni fännid võivad aga oma kauaoodatud järje üle rõõmustada.

Mis sa dstar muidu asukohtadest arvad: just nende ajaloo, tausta ja atmosfääri poolest.

tsitaat:

Nagu Oblivioniski . Aga see on tõesti naeruväärne , et peale pideme tühjendamist jäi ikka ellu icon_lol.gif .

ja püsti tõustes oli jumala pohhui sinu mõrvakatsetest. Ainult solvunud ta isa tapmise pärast icon_lol.gif

Muidu seda ka teate et Harold F1-st ja F2-st on ka Fallout 3-s?
Spoiler Spoiler Spoiler
Iseenesest suht kurb mis temaga juhtus.

viimati muutis Gangrel 31.10.2008 01:04:07, muudetud 1 kord
tagasi üles
TruePlaya
HV veteran
TruePlaya

sõnum 30.10.2008 19:49:18 vasta tsitaadiga

Krt miks ma ei saa oma monitori native 1680x1050 resot panna?
Max reso on mingine 1360x1020[Letterbox]??
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.10.2008 23:59:23 vasta tsitaadiga

Üle pika aja üks teos, millele kulutatud 500 jaaku ei ole mööda külgi maha jooksnud. Bethesda on hoolimata oma enam kui kahtlasest Oblivioni saagast teinud tõeliselt korraliku teose. Okei, Fallouti nime see väärt ei ole aga kurat, keegi teine seda kah paremini ei oleks teinud.

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 31.10.2008 01:02:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Bethesda on hoolimata oma enam kui kahtlasest Oblivioni saagast teinud tõeliselt korraliku teose. Okei, Fallouti nime see väärt ei ole aga kurat, keegi teine seda kah paremini ei oleks teinud.

su esimese väitega olen täiesti nõus: Bethesda kohta on see tõesti edasiminek. Teise osas tahaks vastu vaielda aga ei hakka seda Pandora laegast avama. Igatahes IMO on turul tegelasi, kes oleks Fallouti pärandit paremini käsitlenud. Aga see selleks...

Igatahes Bethesda edukuse põhjal võib kindlalt paari asja väita. Kui tahad, et su toode hästi müüks, siis on sul vaja kolme asja: kõva reklaami, ilusat graafikat (see pole ka just tingimata vajalik- Fallout 3 pole just kõige ilusama pildiga) + multiplatvormi. Kui need kolm kriteeriumit on täidetud, siis müüb asi hoolimata tema sisust. Kusjuures kui vigane lõpptoode on, ei paista ka erilist tähtsust omavat (vanilla Oblivionis oli kuskil üle tuhande kriitilise vea) Nt Toika tegi täpselt vastupidi: sisu oli väga hea ja taasmängitavus kõva AGA graafika oli ajast-arust (Arcanum), reklaam oli nõrk ja keskenduti ainult PC-le, eirates konsoole. Nende kolmas teos VtmB täitis graafika kriteeriumit aga jälle jäi reklaam nõrgaks ning taas keskenduti ainult PC-le. Muidugi VtmB häda oli veel debiilist publisher: mitte ainult ei lasknud Activision VtmB-i enneaegselt (st satikaid täis versiooni) välja, vaid sundis seda ka võistlem HL2-ga jõulude ajal. icon_mad.gif Nii et kokkuvõttes on edukuse eeltingimusteks reklaam ja turustamine mitmele platvormile: esimest on vaja, et junn šokolaadiks valetada ja teist lihtsalt sellepärast, et oma mitmemiljonilisest investeerigust mingit kasumit ka teenida...
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 31.10.2008 01:09:00 vasta tsitaadiga

Gangrel, troikat näiteks tuua ära unusta ka nende olematut qa-d.
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 31.10.2008 01:21:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Gangrel, troikat näiteks tuua ära unusta ka nende olematut qa-d.

Seda muidugi: Troika näite tõin eelkõige kui DH-ist, kus aretajatel oli annet küllaga ning teoste sisu oli ka väga hea aga puudu jäi just eelkõige reklaamist ja turustamist konsoolidele. Nt kui Fallout 3 juba selliseid lained lööb siis korralikult lihvitud ja multiplatvorm VtmB oleks võinud Bethesda PR-masinaga bestseller olla...

viimati muutis Gangrel 31.10.2008 01:39:53, muudetud 1 kord
tagasi üles
aare2
HV kasutaja

sõnum 31.10.2008 01:25:26 vasta tsitaadiga

TruePlaya kirjutas:
Krt miks ma ei saa oma monitori native 1680x1050 resot panna?
Max reso on mingine 1360x1020[Letterbox]??
C:\Documents and Settings\........\My Documents\My Games\Fallout3
FalloutPrefs sealt määra ise:
iSize W=1680
iSize H=1050
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 31.10.2008 01:32:20 vasta tsitaadiga

mis füüsikat see mäng kasutab?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 99, 100, 101  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.