Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP Pavilion remonditeema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 51, 52, 53  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk4
HV vaatleja

sõnum 03.10.2008 22:08:50 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
mikk4: Jah - täiesti õieti sais asjast aru. Et kui plaat on väändunud, siis "vabalt korpuses olles", ei saa tema kohal olla mitte midagi, mis seda emaplaati uuesti / edasi väänab. Lihtsalt vaba ruum on nii 1-2mm, kuid väändunud plaat tahab ruumi 3-5mm või ka rohkem. Rekord, mida ise olen mõõtnud, oli a 8-10mm - täpselt ei mäleta.

Seega - ei mingit klaverit ega Touch-Padi, vaid väline klaviatuur ja hiir.

mulle täitsa sobiks nii, aga kuna ma läpakate alal ikka njuubi, siis kas kuskilt saab lahti harutamise õpetust?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.10.2008 22:31:26 vasta tsitaadiga

mikk4: HP-l on kodulehel olemas kõikide DV-mudelite n-ö "Full manualid". Selles on kirjas, kuidas see mänguasi osadeks käib.
tagasi üles
mikk4
HV vaatleja

sõnum 04.10.2008 14:38:15 vasta tsitaadiga

Hetkel on kõik eemaldatud peale pealmise kaane, kuna touchpadi juurest mingi asi ei anna järgi ja ei saa aru ka mis ei anna järgi, kruvid nagu kõik lahti ja õpetuse järgi teinud. kas äkki ta tulebki tugevalt painutades ära?
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 04.10.2008 15:03:03 vasta tsitaadiga

mikk4: Kui kõik kruvid on 100% lahti, siis tuleb pealmine ilu- ja kaitseplekk rõõmsalt ja lihtsalt maha - mingit jõudu pole seal tarvis icon_wink.gif
tagasi üles
mikk4
HV vaatleja

sõnum 04.10.2008 18:18:54 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
mikk4: Kui kõik kruvid on 100% lahti, siis tuleb pealmine ilu- ja kaitseplekk rõõmsalt ja lihtsalt maha - mingit jõudu pole seal tarvis icon_wink.gif

tuli välja et mingid kuuskandid olid ka videokaardi küljes, mis olid vaja lahti keerata. nüüd juba kõik rõõmsalt kokkulaotud, kuid sisse lülitades pilti ette ei tule ja kõvaketas mõtlema ei hakka ning ei ühtegi piiksu. any ideas?
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 04.10.2008 18:55:34 vasta tsitaadiga

mikk4: Ühe (karmi) võimalusena siis see, mida miljon korda eelpool hoiatanud olen - et kui tegu on kuumusega paindesse tõmbunud trükkplaadiga, siis sellises olukorras võib iga liigutus kaasa tuua selle trükkplaadi mõnes teises suunas, nurgas väändumise. Ja sellega võivad kaasneda uued või ettearvamatud probleemid või käitumised.

Lihtsamast poolest võimalused, et mõni juhe (eriti lintjuhe) on pesas "tagurpidi" või ei anna korralikku ühendust.
tagasi üles
mikk4
HV vaatleja

sõnum 05.10.2008 10:28:17 vasta tsitaadiga

no nii, mis sitast see uuest ja uuesti käivitades läks asi tööle ja toimib, nüüd vaja klavka osta ja on mõnus väike lauaarvuti olemas:) Tänud kõigile aitamast!
tagasi üles
kiisukatri
HV vaatleja

sõnum 09.10.2008 16:18:11 vasta tsitaadiga

Mul on ka nüüd sama jama, et wifi enam ei tööta, nagu siit lugeda võin siis on varsti oodata ka muid suuremaid probleeme. Helistasin serviceneti ja sealt öeldi, et mulle garantii ei kehti. Ju vist Kanada arvuteid pole listi pandud. Isend siis dv6307ca ja product nr GA213UA. Mis arvate, mis ma tegema peaks. Maksma 250 eeku diagnostika eest et äkki pole vaja emaplaati vahetada või ootama kuni arvuti täitsa üles ütleb ja siisi tegutsema, või hankima parema jahutuse või veel midagi?
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 09.10.2008 16:23:42 vasta tsitaadiga

lase ikkagi kone ära puhastada ja edasi hoia jahedas- ehk saad piina pikendada
tagasi üles
raiksman
HV veteran
raiksman

sõnum 09.10.2008 20:41:48 vasta tsitaadiga

Lisan ise juurde, et see aastane emaplaadi lisagarantii hakkab läbi saama. Mul suva, kui ta siis otsad annab icon_biggrin.gif aga just nädal aega tagasi lammutasin laiali ja puhastasin tolmust. Nüüd natuke jahedam aga kauaks seda...
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 15.10.2008 01:10:16 vasta tsitaadiga

Kust otsast peaks hakkama harutama, et puhastada jahutust. HP lehelt saadud manuali järgi nagu peaks kiskuma pealt klaveri jms ära. Ja siis emaplaat välja. Kuidagi lihtsamalt ei saa ligi sinna? dv6610en on mudel.
tagasi üles
Nika0
HV veteran
Nika0

sõnum 15.10.2008 02:37:39 vasta tsitaadiga

JOKKER666,

Eip! nagu manual räägib klaver emaplaat ja siis saad puhastama hakata korralikult !

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.10.2008 06:59:15 vasta tsitaadiga

Nika0: Ei saa nii midagi täiesti puhtaks, kuna jahutussüsteem jääb emaplaadi alla. Nii, et kõik pead välja kiskuma 8)
tagasi üles
Nika0
HV veteran
Nika0

sõnum 15.10.2008 10:37:56 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Nika0: Ei saa nii midagi täiesti puhtaks, kuna jahutussüsteem jääb emaplaadi alla. Nii, et kõik pead välja kiskuma 8)

Seda ma ütlesingi icon_biggrin.gif et klaver ja emaplaati tuleb lahti kiskuda icon_biggrin.gif

JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 15.10.2008 13:27:51 vasta tsitaadiga

Miskise acerigasai möllatud. Tollel oli jahutuse jms kohal põhjaleraldi kaas. Mugav värk. Nõmekas HP.
tagasi üles
reints
HV Guru
reints

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.10.2008 08:55:13 vasta tsitaadiga

Manualis ju täpselt kirjas mis kruvid mille jaoks on. Aga et lähemale saada pead jah emaplaadi küljest ära saama
kaalu8
HV kasutaja

sõnum 27.10.2008 13:09:49 vasta tsitaadiga

Kas see kui firefoxis viskab aeg-ajalt ette kirja Connection Interrupted vms ja nett ära kaob vahel ning üldse ebastabiilne on, võib olla märgiks et ka minu Pavilion dv6(midagi) seerial hakkab emaplaat läbi minema? Kusjuures ühe korra on mul juba emaplaati ka vahetatud, siis oli põhjuseks wifi ebastabiilsus, kuigi ise ma seda ei tajunud (saatsin garantiisse hoopis teise probleemi pärast). Masin ise on nii märtsist kuskilt, et isegi see pikendamata garantii peaks kehtima veel. Aga kahtlane on see et ruuterile lähemale liikudes pole mingit probleemi, kuid enda toas, mis on ruuterist kahe raudbetoonist seina kaugusel, on viimased nädal aega nett jõle heitlikult käitunud, samas kui viimased pool aastat pole muret olnud. Samas jah nagu ühendus ruuteriga on olemas koguaeg, kas siis Local Only või Local And Internet, ning wireless nupu sinine tuli töötab ka koguaeg.
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 27.10.2008 13:20:46 vasta tsitaadiga

Sul on problem siiski signaaliga.
variant 1: naabrusesse on kolinud kodanik, kelle wifi-ruupor töötab samal või kõrvalkanalil
variant 2: ap hakkab ära minestama
variant 3: silmale nähtamatud sõbrakesed viljelevad masinas võrguliiklusega seotud sporti
tagasi üles
ickybella
HV vaatleja

sõnum 01.11.2008 18:42:04 vasta tsitaadiga

Vaatasin, et siin pikem HPde teema ja ehk sobib ka minu probleem enam-vähem siia.
Sülearvutiks on HP Pavilion dv2615en Notebook PC. Probleem on selles, et läpakas töötab mõnda aega normaalselt, kuid mingi aja pärast tuleb selline kõrge undamise/vilistamise-laadne heli, nagu miski kiiluks kinni (ma ei oska seda heli täpselt kirjeldadagi icon_confused.gif ). Pärast seda jookseb läpakas täielikult kokku, nii et pean nupust kinni panema. Et milles võiks probleem olla? Kõvaketas? Jahutus? Plaanin varsti ta garantiiremonti viia, aga kuna olen sealsest tegevusest ainult halba kuulnud, siis tahaks ise natuke rohkem teada enne minekut...
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 01.11.2008 21:30:13 vasta tsitaadiga

see on jahutuse probleem ja ilmselt on vent kinni, et asi üle kuumeneb.
loogiline tee oleks garantiissse, kuid kui kasside/laste kontsentratsioon elamises suur, siis võetakse jäänukite puhastamise eest parajalt pappi
tagasi üles
raiksman
HV veteran
raiksman

sõnum 05.11.2008 19:11:34 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab öelda, millal lõppeb ühe aastane emaplaadi lisagarantii ? kui käisin veebruaris sellega garantiis, siis kas see kehtib kuni päriselt garantii otsa saanud ajaga 2008 oktoober, või kestab 2009 veebruarini ?
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 05.11.2008 19:52:13 vasta tsitaadiga

aastane lisagaranti kehtib (nagu nimigi ütleb) aasta aega põhigarantii järgselt
tagasi üles
ickybella
HV vaatleja

sõnum 12.11.2008 20:35:59 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
see on jahutuse probleem ja ilmselt on vent kinni, et asi üle kuumeneb.
loogiline tee oleks garantiissse, kuid kui kasside/laste kontsentratsioon elamises suur, siis võetakse jäänukite puhastamise eest parajalt pappi

Kõvaketas oli, siiski.
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 12.11.2008 20:42:18 vasta tsitaadiga

ickybella kirjutas:

Kõvaketas oli, siiski.

no vahet pole- garantii nagunii
eks nende vilinate/kriginate/kriiskamiste/lärmamiste jms vahel polegi kirja teel võimalik vahet teha icon_lol.gif
tagasi üles
dsg
HV kasutaja
dsg

sõnum 14.11.2008 14:46:28 vasta tsitaadiga

Suve lõpus käis mu masin garantiis. Eelmine nädal vaatasin ,et power nupp on kuidagi imelik põleb tiba teise valgusesega mis tavaliselt ja täna hommikul kui käima lülitasin siis ei põlenud enam tuld selle nuppu all. Kas peaks sellega garantii poole pöörduma?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP Pavilion remonditeema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 51, 52, 53  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.