Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mks
HV veteran
|
22.06.2008 16:54:22
|
|
|
it's not a bug, it's aa feature - ja läpakaomanikud on selle akutsäästva featuuri eest väga tänulikud...
Start -> Control Panel -> Power Options. Selle Power Plani juures mida praegu kasutad, vajutad "Change plan settings". Seejärel "Change Advanced Power Settings". Avanenud aknast otsid üles "Processor power management" või midagi sellist (hetkel virtuaalmasinas ei saa täpselt kontrollida) ja keerad sealt minimum ja maximum 100% peale...
edit: Goldec jõudis ette - see on see, kui ise kontrollida ja posti kirjutada
|
|
tagasi üles |
|
 |
stream
HV vaatleja
|
23.06.2008 16:29:00
|
|
|
Küsiks siis abi. Sain siin eile läpaka koos Vistaga ja ma tean, et paljud kiruvad seda ja soovitavad ära visata, kuid ma ikka hambad risti üritan seda kasutada. Kõigepealt tekkis probleem, et lisasin läpaka networki läbi wifi. Networkis on siis tava arvuti XP-ga ja läpakas XP-ga. Näen ilusti ära neid networkis ja isegi shared docid on näha. Aga kui üritan midagi kopida laua arvutist Vistasse siis jääb lihtsalt estimating time ja speed on 0kb/s. Mõtlesin et mingi jama on firewalli või premissionitega. Jamasin tükk aega ja midagi ei muutunud. Siis mõtlesin et las olla, failid vaja kätte saada. Lasin ftp serveri üles lauaarvutile ja Vistaga siis logisin sisse. Aga minu üllatuseks ta lihtsalt ei hakanud tirima :S . Lõpuks viskas kopa ette ja tahtsin moblalt pilte laadida Vistasse, ja ennäe imet, dragides või copy/paste kasutades ei juhtu mitte midagi. Mitte mingi errorit ta ei anna. Ehk keegi oskab suunata kuhugi suunas ( mul juba vaikselt läpakal muidu akna poole suund)? Oleks väga tänulik vastuse eest
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
23.06.2008 17:03:49
|
|
|
stream, esiteks- mis läppariga tegu on?
Teiseks- Kas võrk tekitatud läbi switchi/hubi/wifi-ruuteri? Mis mudel?
Kolmandaks- nagu aru saan, üritasid üle wifi kopeerida? Kas tavalise kaabliga ühendades kah midagi ei juhtunud?
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
tagasi üles |
|
 |
stream
HV vaatleja
|
23.06.2008 17:12:02
|
|
|
1)HP Pavilion dv6000
2) wifi ruuter ja see on see thomson ruuter mis digitv-ga kaasa saab, kui ei eksi siis ST716v5
3) ja pole proovinud aga kohe üritan ja annan teada kuid ma oletan mis tulemus juba on
E: üllatuseks sain isegi faili kätte. ehk oskad seletada v nõu anda mix wifiga nii läks ja mix mobiiliga juhtus nii. ma oletan et asi mingi wireless settingus , proovin kohe ka mobiili datakaabliga ühendada ja pilte saada
viimati muutis stream 23.06.2008 17:17:10, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru

|
23.06.2008 17:15:41
|
|
|
Mille pärast hambad ristis? Kas liigub aeglaselt või muud põhjused? Service Pack 1 peal? HP-l tasub kindlasti bloadine Norton Internet Security 2007/2008 maha lasta ning millegi muuga asendada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
stream
HV vaatleja
|
23.06.2008 17:18:46
|
|
|
Hambad on ristis kuna asi nii uus ja mul vaatan mõnikord ekraan nagu mingi ulme passiks vastu. Nuh hetkel teine päev, ehk asi muutub...
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
23.06.2008 17:21:07
|
|
|
stream kirjutas: |
1)HP Pavilion dv6000
2) wifi ruuter ja see on see thomson ruuter mis digitv-ga kaasa saab, kui ei eksi siis ST716v5
3) ja pole proovinud aga kohe üritan ja annan teada kuid ma oletan mis tulemus juba on
E: üllatuseks sain isegi faili kätte. ehk oskad seletada v nõu anda mix wifiga nii läks ja mix mobiiliga juhtus nii. ma oletan et asi mingi wireless settingus , proovin kohe ka mobiili datakaabliga ühendada ja pilte saada |
Mina viskaksin läpaka minema
Vista on täpselt nii kiire kui riistvara
Samas töötab antud kooslus nagu unelm hästi,kuna tuttav ostis 6 kuud tagasi sama õnnetuse ja tööle sain
|
|
tagasi üles |
|
 |
stream
HV vaatleja
|
23.06.2008 17:54:49
|
|
|
okei, panin data kaabli taha aga ikkagi ei lasknud kopida, lõpuks tegin nii et avasin selle pildi, ja siis läksin võtsin temp folderist selle ära aga keegi ei oska öelda mis võib takistada copymast moblast otse?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
23.06.2008 18:35:24
|
|
|
stream kirjutas: |
okei, panin data kaabli taha aga ikkagi ei lasknud kopida, lõpuks tegin nii et avasin selle pildi, ja siis läksin võtsin temp folderist selle ära aga keegi ei oska öelda mis võib takistada copymast moblast otse? |
Kui tegu on Nokia progega siis seda saasta ei saagi korralikult kasutada ei vanemat ega uuemat versiooni Kopi lihtsalt mobla kausta asju ja vastupidi ning ongi kõik
|
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
25.06.2008 10:16:47
|
|
|
kas keegi teab selgitada, kuidas toimub riistvaratootjate loodud draiverite jõudmine Vista Update repositooriumitesse(kui seda terminit Vista puhul kasutada tohib)? Ning on see mingi bürokraatlik protsess(maksab midagi riistvaratootjale, võtab aega jne)?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.06.2008 10:32:57
|
|
|
mightythor kirjutas: |
kas keegi teab selgitada, kuidas toimub riistvaratootjate loodud draiverite jõudmine Vista Update repositooriumitesse(kui seda terminit Vista puhul kasutada tohib)? Ning on see mingi bürokraatlik protsess(maksab midagi riistvaratootjale, võtab aega jne)? |
riistvaratootja jooksutab enda testimasinas vastavat MS-i tarkvara, mis testib riistvaja ja selle draiverit. kui test on 100% PASS, siis ekspordib ta testitulemuse koos draiveriga, uploadib selle MS-i lehel koos kirjeldusega üles ning jääb verification-it ootama. heal juhul saab vastuse juba 2 päevaga.
http://www.microsoft.com/whdc/devtools/wdk/default.mspx
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Driver_Kit
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
25.06.2008 10:38:40
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
kas keegi teab selgitada, kuidas toimub riistvaratootjate loodud draiverite jõudmine Vista Update repositooriumitesse(kui seda terminit Vista puhul kasutada tohib)? Ning on see mingi bürokraatlik protsess(maksab midagi riistvaratootjale, võtab aega jne)? |
riistvaratootja jooksutab enda testimasinas vastavat MS-i tarkvara, mis testib riistvaja ja selle draiverit. kui test on 100% PASS, siis ekspordib ta testitulemuse koos draiveriga, uploadib selle MS-i lehel koos kirjeldusega üles ning jääb verification-it ootama. heal juhul saab vastuse juba 2 päevaga.
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Driver_Kit |
selge, tänud! Küsisin just sellepärast, et olen kahe seadme puhul pannud tähele seda, kus Windowsi pakutud draiverid on vanem versioon nendest, mida tootja kodulehelt alla saab laadida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.06.2008 10:43:07
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Driver_Kit |
selge, tänud! Küsisin just sellepärast, et olen kahe seadme puhul pannud tähele seda, kus Windowsi pakutud draiverid on vanem versioon nendest, mida tootja kodulehelt alla saab laadida. |
draiveri puhul täpset summat ei oska öelda, aga igatahes on see riistvaratootjale tasuline
samas tihti on mõnede tootjate draiverid saadaval ainult WU kaudu või siis on just seal uuemad
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.06.2008 12:00:58
|
|
|
eks see oleneb seadme keerukusest ja seadmetootja aktiivsusest.
windowsi whql testid peaksid olema stabiilsuse kinnitamiseks.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
furyy
HV kasutaja
|
27.06.2008 10:40:26
|
|
|
t6nn_k kirjutas: |
QuickTime ja VLC olen kasutanud. Alguses mängisid ilusti aga nüüd hakkas see nali pihta. Tõstsin kasutaja kaustast video kusta deskile siis töötas ilusti mõnda aega  |
Video on overlayna ja vista vahetab siis aero/basic theme....
E: /me sucks@eestikeel .....
_________________ 48 thousand years into the future, you've still got a knack for stating the obvious. |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
27.06.2008 17:36:31
|
|
|
lasin omale hiljuti vista peale,ja probleem selles et mingi suht üle giga rammi võtab koguaeg,kas netis kuskil mingit õpetust ei ole mis nagu võiks välja lülitada mõttetud asjad jne?windows vista ultimate sp1 siis kuigi 4gb rammi aga ikkagist:D vahepeal võtab proseet ka kuni 15% lampi ,või nii peabki olema?vb ma xp-ga harjunud:D
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
27.06.2008 17:40:11
|
|
|
denis28, ära muretse, see on normaalne, et mida rohkem mälu sa Vistale annad, seda rohkem ta seda "sööb". Kui sa hakkad nt mänge mängima, siis tõmbab ta end seks ajaks koomale
Kui tahad ikka mingeid mõttetuid teenuseid kinni panna, siis minu mäletamist mööda saad kasutajalt tomorrow abi
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.06.2008 17:44:01
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
denis28, ära muretse, see on normaalne, et mida rohkem mälu sa Vistale annad, seda rohkem ta seda "sööb". Kui sa hakkad nt mänge mängima, siis tõmbab ta end seks ajaks koomale
Kui tahad ikka mingeid mõttetuid teenuseid kinni panna, siis minu mäletamist mööda saad kasutajalt tomorrow abi  |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
27.06.2008 19:13:29
|
|
|
Siiski, prosekasutus küll normaalne pole.
Ma pole midagi välja lülitanud (serviceid jms), hunnik programme jookseb ja 1-2% on kasutus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vambola
HV veteran
|
27.06.2008 19:18:32
|
|
|
Goldec kirjutas: |
Siiski, prosekasutus küll normaalne pole.
Ma pole midagi välja lülitanud (serviceid jms), hunnik programme jookseb ja 1-2% on kasutus. |
Programmid on väga erinevad. Kui prosekasutus on 1-2%, siis imo see hunnik programme seisab mitte ei jookse.
Milleks muretseda kohatise 15% prosekoormuse pärast? Protsessorid ongi kasutamiseks. Näidikuid ei tohiks vaadata inimesed, kes ei tea nende tähendust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.06.2008 19:24:13
|
|
|
vambola kirjutas: |
Näidikuid ei tohiks vaadata inimesed, kes ei tea nende tähendust. |
Väga tabavalt öeldud.Selle 15% kohatise prosekasutuse pärast ei tuleks tõesti muretseda.Aeg ajalt miski asi nõuab ressurssi(protsess nt lõpetab vms).Muretseda tasub siis kui omateada miski ei tohiks taustal joosta ja prosekasutus on konstantselt 50 või isegi 100%.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.06.2008 14:06:29
|
|
|
see neetud vista install tundub hirmuäratav olema
kuidas olla kindel, et vana vista bootmenüüd ette ei jää
viimane kord formaatisin nagu loom, ikka ilge keberniit
paneks puhta vista, praegune ikka sitta täis kogunud
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.06.2008 14:13:44
|
|
|
Lase kogu ketas täiesti tühjaks
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.06.2008 14:59:48
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Lase kogu ketas täiesti tühjaks  |
ei saa ja partitsiooni kustutamisest ei piisanud viimane kord
tuleb selle kuradi mft kallale minna, aga pärast pole tagumise dataga sittagi teha
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.06.2008 15:03:56
|
|
|
Alati saab kui tõesti väga tahta
Lisaks on ju veel olemas ka paar Vista boot menu mudimis programmi, üks oli mäletamisi tasuline aga tal on ka proovivõimalus ja kui teda pidevalt pole vaja, siis sellest ju piisab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|