Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
16.08.2007 12:41:23
|
|
|
eestis on võimalik näha mingit HD kanalit, mida elion pakub..ainult et peab olema kallim digibox ja eraldi kuumaks ka vist sellel kanalil
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
raivo1119
HV vaatleja
|
16.08.2007 12:45:23
|
|
|
MaxPower kirjutas: |
eestis on võimalik näha mingit HD kanalit, mida elion pakub..ainult et peab olema kallim digibox ja eraldi kuumaks ka vist sellel kanalil  |
See on ainult elion kaabel tv-s ja kuumaks on mingi 100 eeku. Rahas poleks asi aga mure on et pole elioni kaabel tvd on ainul elioni digitv ip-ga Aga kas oleks võimalik satipanniga mõni tasuta kanal saada ette hd-s?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru

|
16.08.2007 13:07:44
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
kas see: SAMSUNG LE46S81BX
on juba mingi vana mudel ve? |
hiljuti ostsin odava otsa LE40S81BX
divx ja tv vaatamiseks on maa ja ilm.
17k oli maks.raha.läksin selle suunaga, et parem vähe kehvem suur tv kui korralik 32" lukuauk.enamus kanaleid istub 4:3 siis oleks see pilt ikka kole pisikeseks läinud.võiks ju pilti zoomida, et kataks terve ekraani kuid siis jälle kadu pildist.
divx vaatamiseks istub macbook vga abil järgi ja pilt ok.hdmi-DVI abli läheb pilt liiga teravaks divx oma küsitava kvaliteetida on üsna kole
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
1 :: |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
16.08.2007 21:23:22
|
|
|
ma olen seda 56 tollist oma silmaga vahtinud küll ... kahju, et sel hetkel ei olnud blurayd taha lükata, miskine demodvd jooksis ... suht kobeda pildiga, erinevalt fullHD lcd pillidest tahab just kaugemalt vaatamist - pilt päris kena ... vaatenurk piisav, heledus ka kogu ekraani ulatuses suht normis, värvid juba sinna plasma kanti - samas ise eelistaks ikka fullHD plasmat
_________________ allkiri |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
16.08.2007 21:39:47
|
|
|
nii palju kui ma kuulnud olen, siis jah kiidetakse neid, aga too 56" vist jääb omalegi nati suureks. muidugi minu jaoks on neil 1 suur miinus - ainult 1xHDMI. tean jah, et saab HDMI switchi osta, aga noh... sellise klassi aparaadil võiks juba 3x neid olla SCART-e on topitud jälle 3tk.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
16.08.2007 22:00:55
|
|
|
üldiselt aitab alati korralik ressiiver hädast välja samas 2 hdmid oleks miinimum must be
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
16.08.2007 22:12:53
|
|
|
Teab keegi soovitada head 37" LCD telekat, peamine eesmärk on lasta singaal arvutist läbi HDMI-DVI telekasse filmid ja vb ka mänge.
Hea oleks ka hinda mainida isendil.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
murka390
Kreisi kasutaja

|
16.08.2007 22:50:41
|
|
|
Oskab keegi kommenteerida divx filmide puhul seda musta ruumi (nii umbes 5cm), mida telekas (Philips 42PFL7332) jätab külgedele? Reziimi muutes teeb pildi küll kõrgemaks, aga mitte päris servadeni, nagu võiks. Pilt jookseb arvutist telekasse s-videost, üleminekuga RCAle.
edit: Tegelikult üldse kogu pilt, mis arvutist tuleb, ei ulatu teleka servadeni.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
16.08.2007 22:58:50
|
|
|
murka390 kirjutas: |
edit: Tegelikult üldse kogu pilt, mis arvutist tuleb, ei ulatu teleka servadeni. |
reso vale ... unise peaga ei kannata soovitada aga mitte palju poste tagasi või siis samalaadses teemas on sellest philipsi õigest resost räägitud ... hmm - kas sellel pildikastil d-sub sisendit pole või ???
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
16.08.2007 23:08:31
|
|
|
ee... Philipsitel pole ju ühelgi VGA sisendit mu teada
parandage kui eksin
sellepärast ma Philipseid ei vaatagi, kuna VGA on mulle hädavajalik momendil - Xbox 360 you know...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
trix
HV vaatleja
|
17.08.2007 14:51:06
|
|
|
Tere lugupeetavad!
Mul huvi osta LCD teler - 37-42", hinnaklass kuni 25 000 tuuri (+/- paar tuhat üles-alla). Põhikasutus - Elioni DigiTv, dvd filmid (ja muidugi ka fotod läpakast).
Olen töötanud kohusetundlikult läbi kõik siinolevad 40 lk ja käinud ka poodides vaatamas jutuksolevaid asju - ja olin enamvähem valmis ostma mingit 7-seeria Philipsit. (Üsnagi olulisel määral mõjutas seda valikut näit kodanik sevenhugs'i asjatundlikud hinnangud )
Aga... Hakkasin eile lugema ka soome vastavaid foorumeid (DVD Plaza näit) - ja selle põhjal on selle klassi teleritest ainuke mõistlik valik Sony (konkreetsemalt KDL-40D3000). Philipsist mitte ühti sooja sõna.
Et mis nõu siis lugupeetavad foorumigurud annavad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
17.08.2007 15:16:27
|
|
|
eelpoolnimetet põhitegevuste puhul võiksid vast rohkem plasmade poole kiigata ... LCD üks eelis plasma ees (ja suures piirdes IMO ka ainus) on nn arvutimoluks "paremini sobimine" - kõigis muudes punktides alates värvidest, kontrastist ja mustast jne on aga lcd selget tagapool ... lisaks kõigele ei ole mõtet müstilisi summasid ka investeerida hetkel kiirtempos areneva tehnika alla - paljud siin kisavad, et ostes täna fullHD pilli on kümme aastat hooletu - tahaks näha neid pille kümne aasta pärast (võrreldes selle hetke tehnika arenguga) ... mis aga sony lcd pillidesse puutub siis kõvema otsa paneelid on päris suht koht ok ja keskmikud on ----- lihtsalt keskmikud
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
17.08.2007 15:26:03
|
|
|
idikas kirjutas: |
eelpoolnimetet põhitegevuste puhul võiksid vast rohkem plasmade poole kiigata ... LCD üks eelis plasma ees (ja suures piirdes IMO ka ainus) on nn arvutimoluks "paremini sobimine" - kõigis muudes punktides alates värvidest, kontrastist ja mustast jne on aga lcd selget tagapool ... |
Et siis kui arvutimoluna ei plaani kasutada, siis tasuks pigem plasma poole kiigata?
_________________ airgun.planet.ee - õhkrelvad ja taskulambid
Salva kindlustus = probleemid
M: Käekell |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
17.08.2007 15:42:32
|
|
|
Delta kirjutas: |
eelpoolnimetet põhitegevuste puhul võiksid vast rohkem plasmade poole kiigata ... LCD üks eelis plasma ees (ja suures piirdes IMO ka ainus) on nn arvutimoluks "paremini sobimine" - kõigis muudes punktides alates värvidest, kontrastist ja mustast jne on aga lcd selget tagapool ... |
Et siis kui arvutimoluna ei plaani kasutada, siis tasuks pigem plasma poole kiigata? |
minu arvamus on selgelt jah ja minu eelistus oleks ka selgelt panacas (samas pana lcd ei kõlba karu kanni kah )
samas peaks ikkagi alustama konkreetselt kahest asjast - palju on raha ja milline peaks olema diagonaal, kui see selge siis võib valida välja paar kolm mudelit (soovitavalt võiksid võrdluses olla nii plasma kui ka lcd) ja neid omavahel võrdlema asuda - kõigepealt miskite revjuude lugemisega ja kohe kindlasti oma silmaga üle vaatamisega lõpetama ... soovituslikult võiks järgneda ka asja soetus kui ei taheta jääda lõputult valima
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
17.08.2007 16:16:17
|
|
|
trix kirjutas: |
Tere lugupeetavad!
Mul huvi osta LCD teler - 37-42", hinnaklass kuni 25 000 tuuri (+/- paar tuhat üles-alla). Põhikasutus - Elioni DigiTv, dvd filmid (ja muidugi ka fotod läpakast).
Olen töötanud kohusetundlikult läbi kõik siinolevad 40 lk ja käinud ka poodides vaatamas jutuksolevaid asju - ja olin enamvähem valmis ostma mingit 7-seeria Philipsit. (Üsnagi olulisel määral mõjutas seda valikut näit kodanik sevenhugs'i asjatundlikud hinnangud )
Aga... Hakkasin eile lugema ka soome vastavaid foorumeid (DVD Plaza näit) - ja selle põhjal on selle klassi teleritest ainuke mõistlik valik Sony (konkreetsemalt KDL-40D3000). Philipsist mitte ühti sooja sõna.
Et mis nõu siis lugupeetavad foorumigurud annavad?  |
D3000 ei ole paha valik ainult et kuna tegemist juba 40"-se ekraaniga siis mina vaataks fullHD poole...nt Samsa M87 (hind eestis peaks olema kuskil 27K ringis), samas tavalise digi otsas annab philips, mida sa arvatavasti ka juba vaatasid vähe meeldivama pildi silmale!
Philipsi miinus on ainult et puudub VGA, mis Sonyl ja Samsal on olemas...ma saan aru et plaanis ühendada ka arvutiga.
Plasma kohta nii palju et minu tagasihoidlik arvamus on et jah, Pioneeril on mõni hea mudel aga hind ei ole vastuvõetav!
Aga eks oma silm on kuningas, nagu öeldakse
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
18.08.2007 12:26:01
|
|
|
minu arvamus on selgelt jah ja minu eelistus oleks ka selgelt panacas (samas pana lcd ei kõlba karu kanni kah )
samas peaks ikkagi alustama konkreetselt kahest asjast - palju on raha ja milline peaks olema diagonaal, kui see selge siis võib valida välja paar kolm mudelit (soovitavalt võiksid võrdluses olla nii plasma kui ka lcd) ja neid omavahel võrdlema asuda - kõigepealt miskite revjuude lugemisega ja kohe kindlasti oma silmaga üle vaatamisega lõpetama ... soovituslikult võiks järgneda ka asja soetus kui ei taheta jääda lõputult valima |
Eelarve on ca 15k, kui vaja saab tiba juurde. Diagonaaliks mõtlesin ~32". Läheb kodukasutusse...
Kui pana plasmast rääkida, kas see oleks hea valik: http://www.e-market.ee/?p=2&tp=531&r=1673 On teine küll tiba suurem, kuid see vast pole puudus Või kõlbab ka see: http://www.e-market.ee/?p=2&tp=531&r=1671
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
18.08.2007 15:50:30
|
|
|
ehk on mingi pildiseadistuse soovitus ka Philips 32PFL7332'le, kus jookseb 99% Elioni DTV
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
18.08.2007 21:36:39
|
|
|
Delta suurema panaca reso on jeemarketi lehel vale ... suurem ei ole puudus jah aga siis peab ka vaatamiskaugust olema ... kui alul plaanitud oli 32 siis 37 on just paras aga kindlasti mine vaata oma silmaga üle - lihtsalt jutu või soovituse järgi küll ära osta
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
18.08.2007 23:35:36
|
|
|
Delta suurema panaca reso on jeemarketi lehel vale ... suurem ei ole puudus jah aga siis peab ka vaatamiskaugust olema ... kui alul plaanitud oli 32 siis 37 on just paras aga kindlasti mine vaata oma silmaga üle - lihtsalt jutu või soovituse järgi küll ära osta |
Seda ma märkasin ise ka juba, et andmed valed. Juba mõtlesin et ohhoo, full-hd ja alla 20k Samas on see televusser saanud EISA 2007-2008 auhinna, seega väga vilets ta olla ei tohiks. Selle suuruse/kauguse asja peab muidugi üle vaatama (hetkel pole võimalik), aga poes vähemalt tundus subjektiivselt hinnates 42 just täpselt "paras" ja 32" hoopitükkis pisike. Ahjaa, hind oli erinevalt e-marketist poodides odavam ka - 17k.
Ehk oskate mõne LCD ka sinna kõrvale soovitada, et saaks siis kõrvuti panna, võrrelda ja valida? Hinnaklass sama...
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.08.2007 14:15:21
|
|
|
oot kumb neist parem teler on, kas SONY KDL-46V25xx seeria või SONY KDL-46S25xx seeria?
ja kuidas nad oleks võrreldes SAMSUNG LE46S81B mudeliga?
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.08.2007 19:05:03
|
|
|
kas mul seda pildiparandust üldse vaja on, kui teleka pilt tuleb otse taevast HDMI kaabliga läbinisti digis telerisse...
seega SONY V-seeria on siis jah nati parem kui too S-seeria
tobe on ka muidu see, et 42" ja 46" LCD telerite hinnavahe on hüppeliselt ligi 10K
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
19.08.2007 19:51:03
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
kas mul seda pildiparandust üldse vaja on, kui teleka pilt tuleb otse taevast HDMI kaabliga läbinisti digis telerisse...
seega SONY V-seeria on siis jah nati parem kui too S-seeria
tobe on ka muidu see, et 42" ja 46" LCD telerite hinnavahe on hüppeliselt ligi 10K  |
VIASAT ühendus?
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
1 :: |
194 |
|
tagasi üles |