Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  MMO märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.05.2007 10:59:23 vasta tsitaadiga

Selline mäng naq Flyff on ka suhteliselt normaalne thumbs_up.gif icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 19.05.2007 21:12:11 vasta tsitaadiga

flyff tundus mulle kuidagi väga ühekülgne ja igav. XP rate on ka masendav.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Hazar
Kreisi kasutaja
Hazar

sõnum 03.06.2007 23:08:31 vasta tsitaadiga

pristontale ~1 kuu
gunz online ~6 kuud
gunbound ~6 kuud
asherons call ~6 kuud
eve online ~3 kuud
world of warcraft ~6 tundi
project entiropa ~2 kuud
city of heroes ~1 kuu
saga of ryzom ~1 aasta
anarchy online ~6 aastat ning kestab
age of conan beta proovin hetkel, esialgu ei meeldi

näh kus mu aeg lähb icon_neutral.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
-=Px=-
Kreisi kasutaja

sõnum 04.06.2007 18:26:38 vasta tsitaadiga

Keegi mõnda tasuta ja head MMORPG'd oskab soovitada. Mingi selline kuhu liitub palju uusi mängijaid ning on võimalus ennast teistega paralleelselt arendada (mitte, et kõik on lvl 1000 Hyper Combat skill ja mina ainult suren) .
: )

viimati muutis -=Px=- 04.06.2007 22:13:28, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CRS
HV kasutaja
CRS

sõnum 04.06.2007 20:57:38 vasta tsitaadiga

ise mängin Anarchy Online aastaid , vahepeal proovisin paraleelselt EVE-i ja Voyage Century-t (oli vist) aga miski ikka ei tõmba nii nagu AO, funcomi mängud üldse meeldivad, Dreamfall mis pole küll MMO meeldis ka väga, naine mängib seda siiamaani icon_smile.gif

Siinkohal tahaksin teha natukene juttu Anarchy Online-ist
AO on ka tasuta (va. tasulised expansionid) mis teevad küll elu kergemaks , ja sind ilgelt überiks, kuid mängulisus langeb tänu sellele et kõik muutub liiga kergeks mis samahästi võrdub ebahuvitavaga. ma ei tea kuidas teile aga mulle isklikult meedivad väljakutsed, ja seda AO ka pakub palju tasuta mängijatele , tuletan siinkohal meelde et see osa mis on praegu tasuta oli kunagi tasuline, ehk siis AO Classic versioon, peale mida tuli esimene PVP orienteeritud expanison nimega Notum Wars , ja ka see on hetkel tasuta mängijatele tasuta!, paljud veteranid arvavad et originaal AO ja NW expansion olid kaks parimat asja selle mängu ajaloos üldse! seega saate nautida esimest ja parimat sci-fi MMO-d TASUTA

Hea on ka see et sina kui tasuta mängija näed, saad suhelda ja kaubitseda ka nendega kes maksavad selle mängu eest , mis selles nii head on küsid sa? , 1. nendelt saab abi , kuna nad on võimsam ja rikkam klass aitavad nad meelsasti teisi sest neil endil on päris tihti igav just sellel samal põhjusel millest enne juttu oli (vt ülemist teksti) 2. nendega saad tiimis koos olla, kuna nad on tugevam klass läheb ka sinul kergemini (kui sa seda soovid mudugi) leveldamine kui ealeski varem sest siis oli ju ainult classic AO ja see tähendas et kedagi sellist polnd. 3. mõnes teises tasuta mängus tähendab ülidiselt tasuta see et selle asja eest mida nad pakuvad ei saa raha küsida kuna see on liiga kehv mäng (AO-s maksab firmale sinu tasuta olemise kinni in-game Advertising, mis tähendab seda et seintel ja tänavatel on reklaam "telerid" mis kuvavad reaal elu reklaami ja seeläbi teenib potensiaalsete klientide näol raha) muide AO on ka esimene mäng mis seda featuret kasutanud on et pakkuda nii sinule kui meelelahutuse otsijale mõusat ajaviidet kui ka reklaam formadele võimaluse ennast sellises konstekstis reklaamida.

Seega on sul 3 suht head põhjust juba ainuüksi siit.

Võiks veel ära mainida et RK2 serveris (servereid on 3 kokku millest 1 on puhtalt sakslastele) on üsna normaalne arv eestlaseid , meil on oma kanal kus ajame juttu ja sõbrustame omavahel olenemata poolest mille oleme valinud mängus Omni vs Clan. kuigi enamus eestlaseid on Omni poolel. meil on ka alates eelmisest kuust oma Organisation (aka Guild) millel on kõik mängus võimalikud boonused (oma linn, land control area jne.) ning lahe nimi "Lost Eden" mille reserveerisime juba enne kui samanimeline Expansion välja tuli icon_smile.gif

Eesti mehed on seal lahedad, rahulikud ja sõbralikud. mina isiklikult võin julgelt väita et mängiks ainuüksi seltskonna pärast juba
seda vist ei maksa mainida et omasid (loe: eestlasi) aitame nii kuis aga jõuame.

Kellele huvi pakkus millest rääkisin siis toon siin ära mõned nimed kellega ühendust tasuks kindlasti võtta kui otsustate mängu proovida, või miks ka mitte uuesti proovida kui juhuslikult olete kunagi proovinud icon_smile.gif

Nimi | Level | Klass

Discriple 220 Doctor
Buyvol 220 Enforcer < Mina
Jamarmer 220 Keeper
Vunts 216 Martial Artist

Sai veits viltune aga eriti ei viitsi mässata, kõik need tegelased asuvad Rimor aka RK2 serveris
Kui keegi meist juhuslikult ei juhtu parasjagu olema Online siis pole hullu , privaat message logitakse ja saame selle kätte niipea kui sisse logime, et saata meile Privat Message klõpsake chat aknal ja sisestage järgnevas formaadis : /tell Buyvol terekest! icon_smile.gif <(tekst vabal valikul icon_razz.gif)

sai veidi pikk jutt, aga loodan et viitsite siiski lugeda ja proovida seda mängu

Comments?

Ciao!

Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 04.06.2007 21:14:38 vasta tsitaadiga

CRS,kui ma õieti mäletan mängisid sa ka Entropia Universe'i ?
Võrdlusi AO'ga?
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
superior
HV Guru

sõnum 04.06.2007 21:31:19 vasta tsitaadiga

AO on populaarsem.
Kommentaarid: 139 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 130
tagasi üles
Hazar
Kreisi kasutaja
Hazar

sõnum 04.06.2007 21:37:27 vasta tsitaadiga

CRS kirjutas:

Discriple 220 Doctor
Buyvol 220 Enforcer < Mina
Jamarmer 220 Keeper
Vunts 216 Martial Artist

Buyvol sina? icon_biggrin.gif /tell brainwash minu praegune main
tagasi üles
CRS
HV kasutaja
CRS

sõnum 05.06.2007 18:18:35 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
CRS,kui ma õieti mäletan mängisid sa ka Entropia Universe'i ?
Võrdlusi AO'ga?

Sul on õigus, mängisin kunagi kuid neid kahte mängu ei anna omavahel eriti võrrelda, mina vähemalt ei oska võrdlust tuua.
täiesti erinevad mängud

Kribu
HV kasutaja
Kribu

sõnum 07.06.2007 08:41:49 vasta tsitaadiga

Mina soovitan neile, kes koguaeg otsivad uusi MMORPG'si, külastada lehte www.mmorpg.com, mis koondab kõik olemas olevad RPG'd kokku. Sealt saab kogu informatsioon, mis vaja. Ning tihti jagatakse ka seal beta key'si, 14 day free trialeid jne. Game listi alt näeb siis kõike mänge, isegi neid, mis on alles Under Construction. Neile on antud hinnganud ja sa saad ise vaadata, milline mäng sobib sulle kõige paremini. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
-=Px=-
Kreisi kasutaja

sõnum 07.06.2007 14:41:10 vasta tsitaadiga

see "9Dragons" jäi kohe silma, panin tõmbama. Keegi mängib seda, kuidas on ?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
karusloom
HV kasutaja

sõnum 07.06.2007 15:13:42 vasta tsitaadiga

üks tasuta pela on muidugi Conquer Online Ise seda mänginud hetkel vist miski aastake või paar
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 07.06.2007 15:30:42 vasta tsitaadiga

CRS kirjutas:
eega saate nautida esimest ja parimat sci-fi MMO-d TASUTA

AOd sai proovitud, kui see tasuta asjaks muudeti, 2005 vist. Värinad ajas peale - jumala eest, olge inimesed ja mängige mänge, mille eest raha võetakse, vähemalt saate midagi korralikult tehtut nautida.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Hull16
HV vaatleja

sõnum 07.06.2007 20:16:50 vasta tsitaadiga

Ma meeletu Lineage2 ja WoWi fänn icon_razz.gif
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 08.06.2007 07:59:30 vasta tsitaadiga

-=Px=- kirjutas:
see "9Dragons" jäi kohe silma, panin tõmbama. Keegi mängib seda, kuidas on ?

Noh, tegemist on siiski OB (open beta) staadiumis üritusega. Pmst Korea mäng, millega on tuldud US ja euro turule. Idee on muiudgi hea - vana hiina taust ja võitluskunstid. Graafika ja teostus on suht ok. Mäng ise on ka huvitav, vähemalt alguses icon_wink.gif See, kas asi on huvitav ka edaspidi sõltub juba sinust endast.

Mäng ise on selles mõttes traditsiooniline, et 6 klanni (3-e advanced klanni pole veel rakendatud), igaühes saad valida 4 rolli vahel. Notid kolle saad kogemust (xp), teed queste, saad xp, arendad paralleelselt skille jne. On ka PvP võimalus. Praegu on lvl cap ksuagil poole mängu peal, edasi lihtsalt pole võimalik jõuda, kuna lihtsalt ei ole enam kolle kelle pealt xp-d teenida. Lvl cap tähendab ka seda, et mingi hetk käib xp-rate meeletult alla. Ning mitte ainult, alla käib ka questide (mis niigi erilise sisukusega ei hiilga) hulk. Seega soovides tänases seisus jõuda kõrgematele levelitele pead olema valmis tundideks ja tundideks "sisutihedaks" grindimsieks. Samuti lõpevad mingi hetk ära skillid, kuigi siingi süüdi vast OB staatus.

Põhipluss on muidugi see, et asi on tasuta. On küll Item Mall, aga sealsed "tooted" on sellised, et saad ka ilma hakkama. Seega kokkuvõtvalt - proovimist tasub igal juhul, eks siis paistab, kas sobib või mitte. Kui laheda seltskonna leiad endale, siis annab see kõvasti asjale juurde. Kui mingeid küsimusi on, võid küsida, proovin vastata. Ise pesitsen Nirvana (US) serveris, kuna seal alustasin ja euro serveri tulles ei viitsinud otsast alata. Euro server on muidu Bardo. Ega seal muud vahet pole, kui et igasugu 2x üritused jäävad US serveri puhul vahele, kuna need toimuvad ajavahe tõttu meie jaoks öösel.

tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 08.06.2007 08:27:13 vasta tsitaadiga

AO'd ma mängisin aasta ja siis jäi katki kuna asi lihtsalt vajus minujaoks ära. Oli küll palju lõbu ja janti ning väga hea RP korporatsioon seljataga kuid siiski ammendas. Ma ei ütlegi et halb mäng oli, vastupidi, soovitan soojalt kõigile kel tahtmist sci-fi mmorpg'd proovida kuid mina enam ei viitsinud.
Nüüd juba pikemat aega EvE'i tampinud, meeldib rohkem.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 08.06.2007 10:07:54 vasta tsitaadiga

9d kohta muidu olemas eraldi teema ka HV-s...

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=294571

Ning kui huvi suurem, soovitan lugeda ka 9d foorumit erinevate buildide jms kohta.

tagasi üles
CRS
HV kasutaja
CRS

sõnum 18.06.2007 18:37:54 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
AO'd ma mängisin aasta ja siis jäi katki kuna asi lihtsalt vajus minujaoks ära. Oli küll palju lõbu ja janti ning väga hea RP korporatsioon seljataga kuid siiski ammendas. Ma ei ütlegi et halb mäng oli, vastupidi, soovitan soojalt kõigile kel tahtmist sci-fi mmorpg'd proovida kuid mina enam ei viitsinud.
Nüüd juba pikemat aega EvE'i tampinud, meeldib rohkem.

tampisin ka EVE-i kunagi, 46k SP PVP piloot oli aga njah suht igav mäng imo, vaimustus läheb kiirelt üle ja autopilooti vahtida kudas sa "hüppad" ühest süsteemist teise enamus ajast pole minujaoks eriti huvitav , lisaks sellele ole nii hea kui tahad kui sul ikka teiselpool väravad kari matse ootavad ja kõiki õhku lasevad siis pole abi ka kõige parematest skillidest ja laevadest, laksust oled oma laevast ja kindlustuse summast ilma. kui oli ka midagi kaasas siis ka sellest ilma, pole mõtet hakata mulle rääkima et saab ka ohutult, ma tean suht piisavalt isegi kuda ja mida saab icon_smile.gif

selles suhtes meeldib AO rohkem et seal pole lubatud scammimine (asjade/vara/raha jne. välja petmine), ka selline asi nagu mitmekesi , varitsedes mõnda kohta teiste massiline tapmine on asi mille peale vaadatakse viltu. enamus mängijaid on intelligentsed täiskasvanud inimesed. ühes minu organisatsioonis nt. mängib 50 aastane mees (täiega lahe tüüp) koos oma pojaga, suht naljakas on eestlase jaoks vaadata kui isa ostab oma pojale sünnipäevaks mängus mingi itemi mida poiss kaua on tahtnud icon_smile.gif

palju mängib ka täiskasvanud abielupaare ja üldiselt on seltskond soliidne.

loodan et saate jutu mõttele pihta icon_smile.gif

Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 18.06.2007 23:33:07 vasta tsitaadiga

Seda soliidset seltskonda on igas mängus icon_biggrin.gif
Näiteks Entropia Universe ja Space Cowboys küllaga pereinimesi ja paarikesi kes mängivad koos,suht armas icon_biggrin.gif
Väga täiskasvanud ja hea community on ka.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 19.06.2007 07:49:08 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Näiteks Entropia Universe ja Space Cowboys küllaga pereinimesi ja paarikesi kes mängivad koos,suht armas :D

Kuulun ka kusagile sinna. Täitsa hea .)

Vedage oma mehed, naised, tüdrukud ja koduloomad mmo'sid mängima. Koos on ääretult tore vaenlasi veristada.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 29.06.2007 18:41:34 vasta tsitaadiga

Midagi uut ja põnevat pole mmorpg vallas välja tulnud? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Hazar
Kreisi kasutaja
Hazar

sõnum 29.06.2007 19:03:01 vasta tsitaadiga

uuest on asi kaugel kuid ametlikult on kinnitatud et AO saab facelifti ning kolib dx 9/10 juurde mingi aja pärast thumbs_up.gif
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 29.06.2007 19:48:01 vasta tsitaadiga

Darkfall tundub väga huvitav.RTS + FPS + MMO.Age of Conan ka,AoC tuleb ikka mega icon_eek.gif
Ei tea kuidas nad välja kukuvad ning millal välja tulevad? icon_biggrin.gif
persse,Warhammer Online ka siis juba icon_smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=fWvAznIRVLA
ülihea video thumbs_up.gif

Jään ootama mis saab neist siis.
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 19.07.2007 00:15:38 vasta tsitaadiga

Mis on siis parima PvP'ga MMORPG?
Guild Wars'i võiks välja jätta, sest 8v8 väikesed võitlused on igavad icon_smile.gif

Olen kuulnud palju head Shadowbane'st ja DAoC'st.

Tahaks just sellist mängu, millel PvE hea ning oleksid suured PvP lahingud.
Conani mängule ja Warhammerile on suured lootused hetkel icon_smile.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 19.07.2007 03:25:23 vasta tsitaadiga

Shadowbane välja surnud pole veel?
Mäng on ülihea minu meelest aga mängides ei olnud üldse rahvast.
Maailm oli ka suur ja lai ning liialt palju nn. "factioneid" kuhu kuuluda.
Muidu täitsa põnev,saad lennada ja värkki ning pead vaatama ette kui vaenlane läheduses,kuna ta saab sind lootida kui sured.
Ise saad ka sama teha icon_wink.gif
Skille ja classe oli ka meeletult,valikuvõimalusi ka.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  MMO mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.