Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Kodu internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 45, 46, 47  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
limp
HV Guru
limp

sõnum 16.05.2007 18:15:01 vasta tsitaadiga

sisse saamisega võib olla probleeme nii et sellega varu kannatust. enda ruuterist piisab ka täitsa (lisaks siis elisa omale)
Stabiilsuse koha pealt et kasutanud olen ~8 kuud. 3l õhtul (ei ole järjest olnud), on netiga probleeme olnud, kuid sellega ka asi piirdunud. öösiti neile meeldib ka teha jaama kaartidele vms restarte, nii et kella 03:00-04:00 vahepeal nett kukub ära korraks.

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Westswamp
HV Guru
Westswamp

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.05.2007 20:10:12 vasta tsitaadiga

Kui omal ruuter olemas, siis võta Elisalt ainult modem. Tehnik paneb modemi paika, kontrollib kaabli otsas üle ja edasi konfid sina ruuteri (Elisa kasutab DHCP ühendust, seega WAP poole konfimine lihtne).
Mis öösel toimub, ei tea, sest siis magan, aga muidu katkestused üliharvad. Ja kui töötab, siis pole teenindusega midagi peale hakata. Aga kui mingi jama on, siis võib närv mustaks minna.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 16.05.2007 20:26:23 vasta tsitaadiga

See restartimiste asi paistab ringkonniti kehtivat, ise pole veel kordagi peale sattunud, ehkki lubataval kellaajal kipun reeglina üleval olema.
Ehk siis ühendus on üpriski stabiilne. Aga mul on kerge kahtlus tekkinud, et kas mitte bittorrenti liiklust kohitseta. Ehk on kellelegi veel silma hakanud, et BT klient liigub Elisa all end viletsamalt kui mujal?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 16.05.2007 21:11:36 vasta tsitaadiga

Vot ei oska võrrelda, aga samas tundub torrent end suht korralikult liigutavat.
tagasi üles
Kreisi
HV vaatleja
Kreisi

sõnum 16.05.2007 22:59:38 vasta tsitaadiga

mulle tundub just vastupidi et mu utorrent liigutab end väga hästi.
sama on eMulePlus.
samuti pole märganud öiseid restarte kuigi nad hoiatavad katkestustega neljapäeva öösiti.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 17.05.2007 08:30:19 vasta tsitaadiga

mul kalamajas on ka kadunud öised restardid. torrenti asi on pigem kinni mingis võrguseadmes. see lihtne thomsoni modem, mille nad mulle kaasa andsid, peab vastu. abiks oma si.tasikutaja loodavate ühenduste arvu piirata natuke.
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 17.05.2007 23:56:08 vasta tsitaadiga

Natuke aega tagasi tuli mul üks torrent kuni 1,2 MB/s (uTorrentiga). Normaalne thumbs_up.gif
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 18.05.2007 10:24:57 vasta tsitaadiga

kurim, kast on peale kahte nädalat netist kadunud. peab minema vaatama, et mis lahti on. nett täitsa olemas. elekter on vussinud ja 1 ketas check ib
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.07.2007 09:19:07 vasta tsitaadiga

endal on saatuse kiuste elisa internet küll stabiilne, ruuter vaid ei pea kohati koormusele vastu icon_confused.gif
torrentist tuleb reeglina 1600kB/s +/- 20kB

aga elisa klienditeenindus ja muu jamaga ma pole absull rahul
algul kui nad mulle neti sisse panid, siis ühendasid nad selle valele aadressile ja pidin 2 nädalat kauem netti ootama doh.gif
mobiiltelefoniga on mul elisa võrgus rohkem peavalu kui naistel, tekitasid mulle mingi kummalise suurema arve, õnneks netil on fix summa icon_neutral.gif

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 09.07.2007 09:29:07 vasta tsitaadiga

nett on neil ok jah. mul oli ka see asi, et ühendamisel ei saadud DSL signaali peale aga see asi elionis kinni. probleemi lahendati pea nädala. nett pole juba jupp aega pikali käinud, mobiili ei taha võtta kuigi sellega vist hetkel saaks neti tasuta kaasa. paljudel on hetkel elisa mobiiliarvetega probleeme. emt ei ole kunagi kalanud ja liigset peavalu ma ei taha. vahet pole, kas maksan rohkem arveid või ostan peavalutablette.
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.07.2007 09:39:20 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
nett on neil ok jah. mul oli ka see asi, et ühendamisel ei saadud DSL signaali peale aga see asi elionis kinni. probleemi lahendati pea nädala. nett pole juba jupp aega pikali käinud, mobiili ei taha võtta kuigi sellega vist hetkel saaks neti tasuta kaasa. paljudel on hetkel elisa mobiiliarvetega probleeme. emt ei ole kunagi kalanud ja liigset peavalu ma ei taha. vahet pole, kas maksan rohkem arveid või ostan peavalutablette.
räägi sellest lähemalt icon_confused.gif
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 09.07.2007 10:06:29 vasta tsitaadiga

tuleb arve, mingi müstiline summa. siis hakkad neile seletama, et summa on vale. leiavad peale pikka seletamist, et ongi mingi jama seal, lubavad ära fixida ja mingi aj pärast seda teevad kah aga asi hakkab korduma. protsess on samas kohati kestnud kauem kui arveldusperiood. mingi elisa " eripära " ilmselt. telekahe " pole levi, pole arvet" on teine samalaadne teema. emt lihtsalt maksab rohkem aga ei trikita.
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.07.2007 10:12:08 vasta tsitaadiga

kurat mul nad ajavad gprs mahtu karmilt suureks
eelmine kuu olin kokku 83MB oma tavalise 48kbit/s gprs'iga kasutanud, kusjuures vahepeal olid kiirused nagu 380kbit/s kui logist vaadata icon_rolleyes.gif
arvet pole neile selle sigaduse eest siiani maksnud ja kaalun hetkel mis kõige kasulikum oleks

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 09.07.2007 10:16:36 vasta tsitaadiga

no vot, mingi selline kamm k2ib. kui sa arve maksamata j2rad, piiratakse su teenus lihtsalt ära. ilgelt nõme värk.
orbik
HV vaatleja

sõnum 13.07.2007 09:01:47 vasta tsitaadiga

Kui plaanite elukohta vahetada ja orjaleping on veel jõus (18 kuuline periood), siis ülla-ülla - uuele aadressile Elisa Kodu Internetti ümber tõsta ei saa. Tuleb liitumine lõpetada (maksta 990 krooni "liitumistasu") ja uuesti liituda uuel aadressil (ja hakkab jälle tiksuma 18 kuud). Super, eriti kuna selle kohta mitte kuskil infot ei ole.

Selline "meeldiv" üllatus tuletas meelde, miks kunagi Elisa teenuse tarbimise lõpetasin icon_rolleyes.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.07.2007 09:06:45 vasta tsitaadiga

orbik kirjutas:
Kui plaanite elukohta vahetada ja orjaleping on veel jõus (18 kuuline periood), siis ülla-ülla - uuele aadressile Elisa Kodu Internetti ümber tõsta ei saa. Tuleb liitumine lõpetada (maksta 990 krooni "liitumistasu") ja uuesti liituda uuel aadressil (ja hakkab jälle tiksuma 18 kuud). Super, eriti kuna selle kohta mitte kuskil infot ei ole.

Selline "meeldiv" üllatus tuletas meelde, miks kunagi Elisa teenuse tarbimise lõpetasin icon_rolleyes.gif
see peaks olema tarbijakaitsega lahendatav
hinrek
HV kasutaja

sõnum 13.07.2007 09:27:15 Hey vasta tsitaadiga

Mul juba ammu see ühendus, kui välja tuli tellisin kohe ja üldiselt olen kiirusega rahul. aga millega rahul ei ole on ping ja selle stabiilsus. andke andeks et ma ei viitsi 30 lk ette lugeda aga kas keegi on leidnud mingeid mooduseid pingi parandamiseks ja kas EC saab maha lasta võtta kui seal üldse on midagi sellist peal.

Aga tänud kõigile kes viitsivad vastata!
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
lamp
HV Guru
lamp

sõnum 13.07.2007 12:08:03 vasta tsitaadiga

hinrek seleta enne mida sa pingid.. siis teab täpsemalt öelda.
paljud tarkpead pingivad google.com'i ja on närvis kui see annab seinast seina numbreid icon_biggrin.gif
või mingeid random saite..
yldiselt mingit unineti nimeservut (194.204.0.1) pingides peaks olema elisal mingi 6-8 ping selle yhendusega.
kui ei ole, helista supporti või saada meil, et võtaks ec maha. ja kõik.
lihtsam ikka neile öelda kui foorumisse.. kuna ise seda maha kahmata eniveis ei saa.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 16.07.2007 11:43:54 vasta tsitaadiga

Krt inimesed Elisas tööd teha küll ei viitsi. Oleks vaja mõnda asja küsida noh mõeldud tehtud hakkan helistama siis kell 9:00 aeg järjekorras ootsin 17 minutit siis panin ära. Kella 10 aeg uuesti seekord ootasin 20 minutit ja ikka laulab mulle ,et kusagil on keegi ka sinujaoks vms aga teenindajat netu. No krt kell 11 paiku hellan uuesti nüüd nimme ootasin 30 minti kanti ja IKKA! keegi ei vasta. No krt ajab vihale küll.
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 16.07.2007 11:48:01 vasta tsitaadiga

jigsaw813, elijunnil ootasin 1h 40 minti, et saada teada yhe kysitleja võrguseadeid , et l2pakat konfida. nii starman kui stv suutsid anda 20 minuti ootamise järel vastused kätte. elisaga sai ka asjad aetud.
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 16.07.2007 11:53:40 vasta tsitaadiga

Ma küsin oma küsimuse siin ,et äkki saab kiiremini või nii...icon_razz.gif Nimelt siis sai tutikas mobla soetatud elisas W610i ja koguaeg istun levi põhjas alas. Aga raffas helistab ja väidab ,et mul telefon väljas... kui ise tagasi helistan siis saavad nemad mulle ka mingi aeg jälle helistada ja siis olen jälle välja lülitatud. Kas mobiil tuksis või mis...:S
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 16.07.2007 11:56:17 vasta tsitaadiga

telefonil mingi ikk ilmselt jah. mul kunagi hakkas mingi 2110i samamoodi tegema peale seda, kui vastu asfalti lendas taskust. kui veab, siis aitab softivahetus

kui sa tallinnas elad, siis elisa mobiiliservice on kristiine keskuses ka ju.

aCe
Kreisi kasutaja
aCe

sõnum 20.07.2007 10:56:57 vasta tsitaadiga

Tartus neil lähiajal vist seda almighty ühendust pakkuda ei ole plaanis või keegi teab, kaugel see asi on?
Amdfan
HV Guru

sõnum 21.07.2007 12:52:07 vasta tsitaadiga

Sai tellitud kolm päeva tagasi internetiühendusele lahtised pordid ja eile oligi leping postkastis. Seal on üks väga huvitav tingimus:
Hinnakirjajärgne ühendustasu 1000.- (ühendustasu hõlmab endas Elisa poolt Kliendi ühenduspunktini ühenduse loomise kulusid.) Kui 18 kuu jooksul lepingut ei lõpeta, siis jääb ühendustasu Elisa kanda.

Mul on toimiv ühendus juba aasta aega olemas, mis krdi uut ühendust nad lahtiste portide pärast looma hakkavad??
Kommentaarid: 334 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 309
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 21.07.2007 22:24:33 vasta tsitaadiga

meerika maal oleks selle eest juba kohtusse antud.
Kuid tegelikult arvan et kui tuule ülesse õmbad küll siis midagi muutub, sest tõesti ei tehtud ju sulle midagi uut selles mõttes et kaableid ei veetud.
Ainus mis tehti oli ju kah softi põhine. icon_rolleyes.gif

Suhtle sellel teemal.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Kodu internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 45, 46, 47  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.