Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KillerXP
HV Guru

|
09.04.2007 16:45:37
|
|
|
ei no raha on olemas mida maksta ja nõus ka maksma vajadusel aga lihtsalt absurd suhteliselt selline juhtum, maksmata ta ei jää kui ka täissumma nõutakse - jagmist ei tee kuudele aga samas tahan kuulata nende selgitusi, miks siis varem arvet polnud kui ma helistanud ja küsinud nende käest arve kohta, et mis toimub - öeldi, et kõik oli korras
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
09.04.2007 18:52:32
|
|
|
KillerXP, raudselt seda vaatasid klienditeenindajad, et kuskil mdiagi suurelt punaselt pole ja miinuseid ka arvel pole...siis avastas raamatupidaja et peaks sulle ka ometi arve saatma
tegelikult ei imesta kui arvuti selle hiljem alles genereeris ja mingi süsteemikala
kuid oleks väga huvitatud Elisa vastusest 8) ole hea anna meile ka teada siin
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
10.04.2007 15:33:49
|
|
|
Nende arvetega on neil üldse mingi veider kala. Endal näiteks kasseerivad 50- dünaamilise IP eest. Ei tea kas see termin on tõesti nii sarnane tekstile avatud pordid või milles asi on
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.04.2007 21:52:46
|
|
|
HacaX kirjutas: |
Nende arvetega on neil üldse mingi veider kala. Endal näiteks kasseerivad 50- dünaamilise IP eest. Ei tea kas see termin on tõesti nii sarnane tekstile avatud pordid või milles asi on  |
see termin tähendab seda, et näe meie püsiyhendust on teistest soodsam aga, et seda saada, maksad veel nii ja niipalju.. kokkuvõttes rohkem kui teistel ÜKS asi.. ehk kuumaks
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
sadamson
HV kasutaja
|
10.04.2007 22:46:43
Elisa 15 MBit internet |
|
|
Skeptik kirjutas: |
on keegi selle uue Elisa 15Mb omale tellind ka? kui kaua ühendamine aega võtab  |
Tellisin ja pandi sisse juba juunis 2006 .
Olen rahu selle down- ja uploadiga. Elion pakub vaid 768 kbit ja Starman on lootusetu .
VMware serverist tuleb iso 1,5 MB sekundis .
Lisaks on upload 1087 kbit/s piisav isegi kui sama lingi peal on weebi ja ftp server.
ping on ka 6-8 ms www.ee puhul ja Tartusse on 8-10 ms ja ameerikasse 20-100 ms
Olen rahul.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
19.04.2007 14:36:53
|
|
|
Nonii, uued kogemused elisaga, siinpuhul küll klienditoe ja esinduste mestist.
Alustame siis algusest
Viimane laupäeva õhtu saatsin elisasse leppetrahvi üle vaidlustava e-kirja, mida küll siia postitama ei hakka kuid võite juba aimata kui loete mu varematest postitustest probleemide üle elisas (hakkiv telefon, ühenduse kiirus, telefoniside katkemised, võimatu väljahelistamine jne). Igastahes seda kirja pidin ma saatma neile 3 korda enne kui nad selle ülesse leidsid. Nüüd siis lõpuks said menetlusse kuid peavad veel omakorda mitu järelepärimist teha enne kui rahuldada või keelduda leppetrahvi nõudest saavad.
Nüüd aga grand final
Kuna elioniga olime saanud kokkuleppele, et 3 päeva jooksul peame lepingu lõpetama, et alustada üleminekuprotsessi, siis läksime seda täna tegema. Astusime sisse magistrali esindusse, kus noorem müüja lihtsalt lobises telefoniga meist välja tegemata nii 2-3 minutit, edasiselt aga tuli välja, et tema on ainult õpilane ning tal ei ole volitusi lepinguid lõpetada ja pakkus välja meile kristiine esindusse mineku. Kunas aga lepingu omanik polnud mina ja omanik pidi olema tunni aja pärast tööl siis pakkusin välja, et kirjutab mulle volituse, et ma lähen lõpetan ise lepingu aga ka seda ei saa teha nende reeglite järgi. Klienditeenindusse vihasena helistades aga ainult naerdi ja pakuti et ma tuleksin ise neile tööle siis...
niisis, järjekordsed kiidusõnad elisale
EDIT Juba uued probleemid
nimelt jõudis lepingu omanik lõpuks kristiinesse, kust aga teatati, et nemad ei saa lepingut lõpetada, kuna nad vajavad modemit kohe kätte, millest pole keegi varem rääkinud. Kusjuures nagu elion ütles, siis on elisal kohustus jätta side alles kuniks üleminekuprotsess lõppeb ehk siis kuni elioni ühenduse sissepanekuni.
EDIT2
Niisis veel sai räägitud klienditeenindusega ja selgub, et ma pean ikkagi tänu nendele olema 2 nädalat+ ilma telefonisideta ja internetita - kui meeldiv. Elionist elisasse minekul küll taolisi probleeme polnud
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
sadamson
HV kasutaja
|
19.04.2007 16:30:04
|
|
|
Tore, kui ka klienditeeninduse kogemused ära tuuakse, sest minu lepingus oli viivise protsesnt üldtingimuste järgi 0,15% viivitatud summast päevas ja tootelepingu järgi 0,5% viivitatud summast päevas . Küsisin selle kohta ja tõesti oli viga, leping tehti ümber .
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
landu
HV vaatleja
|
01.05.2007 21:54:42
|
|
|
nüüd tana ohtul ploksib pidevalt valja/sisse.Oismael siis. Mitteavanevad aadressid (viewtrip.com, divx.com jne.) said peale korduvaid konesid lopuks toole. Oleks Elisa peale lootma jaanud, polekski onnestunud lennupileteid valja trykkida
|
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
01.05.2007 22:44:55
|
|
|
endal ka sama jama mustamäel. mingil lambil momendil ~3h jooksul ~10x kadus ära ühendus. Ei avananud ükski aadress... igatahes nüüd tundub et toimib.
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
02.05.2007 00:44:08
|
|
|
vene häkkerid
Üldse ei imestaks
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
02.05.2007 10:15:14
|
|
|
kalamajas 2 päeva hakkind jah. just õhtupoolikul.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reaper
Kreisi kasutaja

|
02.05.2007 18:09:39
|
|
|
Mul oli nõmmel häireid 1. mail kella 19 ja 23 vahel. Elioni võrgus oleva serveriga katkes mitu korda SSH ühendus, graafik kuni 30% paketikadu (5 minuti keskmine, seda siis Elioni võrku pingides, Elisa enda võrgus ok). Meibi oli välismaailmaga ka probleeme, aga seda ei pannud tähele. Selliseid probleeme pole mul varem esinenud - paketikao graafikust oleks kohe näha.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
08.05.2007 17:56:03
|
|
|
Elisa võitis just endale ühe toreda miinuspunkti juurde
niisis ülevalpool oli rohlekt juttu minu probleemidest ning üleminekust elisa > elion. varemalt ei pidanud vajalikuks üht kirja siia postitada aga nüüd pean...
Niisis, vastus elisa klienditeenindusest kui ma vaidlustasin nende leppetrahvi (ühendustasu) kuna nende teenus oli niivõrd ebastabiilne ja olematu
Lugupeetud ***,
tänan Teid kirja eest.
23.04.07 olete loobunud internetiteenuse kasutamisest ja lepingu Elisaga lõpetanud.
Seoses meiepoolsete probleemidega ei rahendata trahvi ühenduse ennetähtaegse
katkestamise eest.
Lugupidamisega
Siiri Aasaküla
Kliendisuhete spetsialist
Elisa
|
täna võtsin arve postkastist, kus oli ühendustasu nii 900.-
ja muidugist ei suuda elisa klienditeenindusest mulle vastust anda vaid käsiti kunagi järgneval päeval helistada
igastahes, minu soovitus - kui te veel pole elisasse läinud siis ärge hakake minema ka - tekitab rohkem peavalu ja joomist kui vaja
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
08.05.2007 18:12:16
|
|
|
KillerXP,
Minul pole vast aasta aja jooksul olnud ühtegi jama.
Päär korda on nett ära läinud aga muidu on ok.
Kolm korda üle õla et ei juhtuks kah.
Aga eks kõik olene asukohast ja sellisest kah.
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
09.05.2007 09:39:25
|
|
|
tsitaat: |
kui te veel pole elisasse läinud siis ärge hakake minema ka
|
absoluutselt ei nõustu!
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
09.05.2007 10:47:55
|
|
|
mul ikka nädalas paar-kolm korda restarditakse. 2x 8 kuu jooksul olnud häired, et mingi teatud aja tagant jookseb nett maha, aga see on ka kõik. sisse panekuga olid ka omad lood, aga üldjoontes suht positiivne
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
09.05.2007 10:53:59
|
|
|
nüüd siis v6imalik soodus net muretseda loetletud k6nepakettidega, aga asja konx on see, et kui v6tta soodus nett siis seni ei saa selle paketiga yhtegi soodus telefoni osta, kui on soov osta soodus telefoni siis tuleb j2lle maxta neti eest tavahinda, minuarust on suht tobe systeem.
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
09.05.2007 16:18:33
|
|
|
Westswamp kirjutas: |
kui te veel pole elisasse läinud siis ärge hakake minema ka
|
absoluutselt ei nõustu! |
okei tegelt see eilne väljaütlemine oli suht ennetlikult kirjutatud kuid peale kõiki minu probleeme mis mul antud teenusepakkujaga on olnud, ma lihtsalt ei soovitaks elisat mitte kui kellelegi. Nüüd täna helistasin, öeldi et saadetakse veel teine arve järgi kus olevat miskine krediidiga ära parandatud see summa. eks näis kui see kohale jõuab.
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kreisi
HV vaatleja

|
09.05.2007 22:36:18
|
|
|
lugesin elisa nn soodusinterneti pakkumist ja karp jäi lahti.
nimelt soovib elisa liitumisel liitumistasu 990 eeku, lisaks varasem klausel 1000 eeku trahvi vähem kui aasta kliendiks olemise eest. sama asi puudutab ka tavaklienti kes ei soovi internetti ja mobiili siduda.
loogiline oleks olnud kaotada trahv kui liitumisel nagunii maksma peab sama summa.
muidu ise siiani rahul ühendusega, tõsi kasutan oma lõppseadet wag54gp2, nende modem seisab niisama kapis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
landu
HV vaatleja
|
10.05.2007 12:14:46
|
|
|
Elisaga on seni tore, kuni pole probleeme. Probleemide lahendamine kipub neil väga vaevaliselt käima.
Oma kogemustest : arveldusvea korrigeerimine võttis üle 3 kuu, samuti mitteavanevate lehekülgede muutmine avanevateks. Kui helistada klienditeenindusse ja öelda, et mingi jama on ühendusega ,siis umbes pooltel juhtudel alguses ei usuta põhjuseta.
Soodusinterneti pakkumises on unustatud öelda, et kellel nt. kehtiv soodustelefon, seda ei saa. Mobiilse interneti pakkumises on unustatud öelda, et see kehtib ainult Eesti vabariigis. Soodustelefoni kampaanias unustati öelda, et allahindlused (..10%) enam mei kehti jne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
11.05.2007 21:02:06
|
|
|
Soodusinterneti pakkumises on unustatud öelda, et kellel nt. kehtiv soodustelefon, seda ei saa.
|
Mina leidsin küll sellise punkti
Kliendil puudub kehtiv Elisa´ga sõlmitud soodushinnaga mobiiltelefoni müügileping miinimumarvega kõnepaketis, millega kasutatakse sooduskuutasuga Kodu Interneti teenuspaketti. |
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
landu
HV vaatleja
|
14.05.2007 14:35:53
|
|
|
Westswamp kirjutas: |
Soodusinterneti pakkumises on unustatud öelda, et kellel nt. kehtiv soodustelefon, seda ei saa.
|
Mina leidsin küll sellise punkti
Kliendil puudub kehtiv Elisa´ga sõlmitud soodushinnaga mobiiltelefoni müügileping miinimumarvega kõnepaketis, millega kasutatakse sooduskuutasuga Kodu Interneti teenuspaketti. |
|
Elisa on vahepeal oma lehte täiendanud ja nüüd tõesti info olemas
|
|
tagasi üles |
|
 |
MaRtin!
HV kasutaja
|
16.05.2007 18:02:15
|
|
|
Hei, plaanis vahetada netipakkujat.
See 15 megane internet tundub väga ahvatlev.
Aga, küsimus siis selline, et kui mul on ruuter olemas, et jagada seda perearvutile ning läptopile, siis tulen tehnik, paneb pika lihtsalt selle, midagi ostma juurde enam ei pea, siis ongi korras või? Või peab mingi uue ruuteri vms ostma jne?
Ja on Elisa nett stabiilne ja korralik? Teenindus?
AITÄH!
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |