Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Kodu internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 45, 46, 47  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.04.2007 16:45:37 vasta tsitaadiga

ei no raha on olemas mida maksta ja nõus ka maksma vajadusel aga lihtsalt absurd suhteliselt selline juhtum, maksmata ta ei jää kui ka täissumma nõutakse - jagmist ei tee kuudele aga samas tahan kuulata nende selgitusi, miks siis varem arvet polnud kui ma helistanud ja küsinud nende käest arve kohta, et mis toimub - öeldi, et kõik oli korras
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 09.04.2007 18:52:32 vasta tsitaadiga

KillerXP, raudselt seda vaatasid klienditeenindajad, et kuskil mdiagi suurelt punaselt pole ja miinuseid ka arvel pole...siis avastas raamatupidaja et peaks sulle ka ometi arve saatma icon_lol.gif
tegelikult ei imesta kui arvuti selle hiljem alles genereeris ja mingi süsteemikala icon_rolleyes.gif

kuid oleks väga huvitatud Elisa vastusest 8) ole hea anna meile ka teada siin icon_smile.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 10.04.2007 15:33:49 vasta tsitaadiga

Nende arvetega on neil üldse mingi veider kala. Endal näiteks kasseerivad 50- dünaamilise IP eest. Ei tea kas see termin on tõesti nii sarnane tekstile avatud pordid või milles asi on icon_lol.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.04.2007 21:52:46 vasta tsitaadiga

HacaX kirjutas:
Nende arvetega on neil üldse mingi veider kala. Endal näiteks kasseerivad 50- dünaamilise IP eest. Ei tea kas see termin on tõesti nii sarnane tekstile avatud pordid või milles asi on icon_lol.gif

see termin tähendab seda, et näe meie püsiyhendust on teistest soodsam aga, et seda saada, maksad veel nii ja niipalju.. kokkuvõttes rohkem kui teistel ÜKS asi.. ehk kuumaks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
sadamson
HV kasutaja

sõnum 10.04.2007 22:46:43 Elisa 15 MBit internet vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
on keegi selle uue Elisa 15Mb omale tellind ka? kui kaua ühendamine aega võtab icon_question.gif

Tellisin ja pandi sisse juba juunis 2006 thumbs_up.gif .

Olen rahu selle down- ja uploadiga. Elion pakub vaid 768 kbit ja Starman on lootusetu icon_sad.gif .
VMware serverist tuleb iso 1,5 MB sekundis thumbs_up.gif thumbs_up.gif .

Lisaks on upload 1087 kbit/s piisav isegi kui sama lingi peal on weebi ja ftp server.

ping on ka 6-8 ms www.ee puhul ja Tartusse on 8-10 ms ja ameerikasse 20-100 ms thumbs_up.gif

Olen rahul.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 19.04.2007 14:36:53 vasta tsitaadiga

Nonii, uued kogemused elisaga, siinpuhul küll klienditoe ja esinduste mestist.

Alustame siis algusest
Viimane laupäeva õhtu saatsin elisasse leppetrahvi üle vaidlustava e-kirja, mida küll siia postitama ei hakka kuid võite juba aimata kui loete mu varematest postitustest probleemide üle elisas (hakkiv telefon, ühenduse kiirus, telefoniside katkemised, võimatu väljahelistamine jne). Igastahes seda kirja pidin ma saatma neile 3 korda enne kui nad selle ülesse leidsid. Nüüd siis lõpuks said menetlusse kuid peavad veel omakorda mitu järelepärimist teha enne kui rahuldada või keelduda leppetrahvi nõudest saavad.

Nüüd aga grand final
Kuna elioniga olime saanud kokkuleppele, et 3 päeva jooksul peame lepingu lõpetama, et alustada üleminekuprotsessi, siis läksime seda täna tegema. Astusime sisse magistrali esindusse, kus noorem müüja lihtsalt lobises telefoniga meist välja tegemata nii 2-3 minutit, edasiselt aga tuli välja, et tema on ainult õpilane ning tal ei ole volitusi lepinguid lõpetada ja pakkus välja meile kristiine esindusse mineku. Kunas aga lepingu omanik polnud mina ja omanik pidi olema tunni aja pärast tööl siis pakkusin välja, et kirjutab mulle volituse, et ma lähen lõpetan ise lepingu aga ka seda ei saa teha nende reeglite järgi. Klienditeenindusse vihasena helistades aga ainult naerdi ja pakuti et ma tuleksin ise neile tööle siis...

niisis, järjekordsed kiidusõnad elisale icon_lol.gif icon_evil.gif

EDIT Juba uued probleemid

nimelt jõudis lepingu omanik lõpuks kristiinesse, kust aga teatati, et nemad ei saa lepingut lõpetada, kuna nad vajavad modemit kohe kätte, millest pole keegi varem rääkinud. Kusjuures nagu elion ütles, siis on elisal kohustus jätta side alles kuniks üleminekuprotsess lõppeb ehk siis kuni elioni ühenduse sissepanekuni.

EDIT2
Niisis veel sai räägitud klienditeenindusega ja selgub, et ma pean ikkagi tänu nendele olema 2 nädalat+ ilma telefonisideta ja internetita - kui meeldiv. Elionist elisasse minekul küll taolisi probleeme polnud
tagasi üles
sadamson
HV kasutaja

sõnum 19.04.2007 16:30:04 vasta tsitaadiga

Tore, kui ka klienditeeninduse kogemused ära tuuakse, sest minu lepingus oli viivise protsesnt üldtingimuste järgi 0,15% viivitatud summast päevas ja tootelepingu järgi 0,5% viivitatud summast päevas icon_smile.gif. Küsisin selle kohta ja tõesti oli viga, leping tehti ümber icon_smile.gif.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
landu
HV vaatleja

sõnum 01.05.2007 21:54:42 vasta tsitaadiga

nüüd tana ohtul ploksib pidevalt valja/sisse.Oismael siis. Mitteavanevad aadressid (viewtrip.com, divx.com jne.) said peale korduvaid konesid lopuks toole. Oleks Elisa peale lootma jaanud, polekski onnestunud lennupileteid valja trykkida
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 01.05.2007 22:44:55 vasta tsitaadiga

endal ka sama jama mustamäel. mingil lambil momendil ~3h jooksul ~10x kadus ära ühendus. Ei avananud ükski aadress... igatahes nüüd tundub et toimib.

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 02.05.2007 00:44:08 vasta tsitaadiga

vene häkkerid icon_rolleyes.gif
Üldse ei imestaks icon_evil.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 02.05.2007 01:35:18 vasta tsitaadiga

kalamajas esines ka neid "häireid" kella kuuest kuni kella 22 ni..
Fisher
Kreisi kasutaja

sõnum 02.05.2007 10:15:14 vasta tsitaadiga

kalamajas 2 päeva hakkind jah. just õhtupoolikul.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 65
tagasi üles
Reaper
Kreisi kasutaja
Reaper

sõnum 02.05.2007 18:09:39 vasta tsitaadiga

Mul oli nõmmel häireid 1. mail kella 19 ja 23 vahel. Elioni võrgus oleva serveriga katkes mitu korda SSH ühendus, graafik kuni 30% paketikadu (5 minuti keskmine, seda siis Elioni võrku pingides, Elisa enda võrgus ok). Meibi oli välismaailmaga ka probleeme, aga seda ei pannud tähele. Selliseid probleeme pole mul varem esinenud - paketikao graafikust oleks kohe näha.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 08.05.2007 17:56:03 vasta tsitaadiga

Elisa võitis just endale ühe toreda miinuspunkti juurde icon_evil.gif
niisis ülevalpool oli rohlekt juttu minu probleemidest ning üleminekust elisa > elion. varemalt ei pidanud vajalikuks üht kirja siia postitada aga nüüd pean...

Niisis, vastus elisa klienditeenindusest kui ma vaidlustasin nende leppetrahvi (ühendustasu) kuna nende teenus oli niivõrd ebastabiilne ja olematu

Lugupeetud ***,

tänan Teid kirja eest.

23.04.07 olete loobunud internetiteenuse kasutamisest ja lepingu Elisaga lõpetanud.
Seoses meiepoolsete probleemidega ei rahendata trahvi ühenduse ennetähtaegse
katkestamise eest.

Lugupidamisega

Siiri Aasaküla
Kliendisuhete spetsialist
Elisa

täna võtsin arve postkastist, kus oli ühendustasu nii 900.-

ja muidugist ei suuda elisa klienditeenindusest mulle vastust anda vaid käsiti kunagi järgneval päeval helistada

igastahes, minu soovitus - kui te veel pole elisasse läinud siis ärge hakake minema ka - tekitab rohkem peavalu ja joomist kui vaja
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 08.05.2007 18:12:16 vasta tsitaadiga

KillerXP,
Minul pole vast aasta aja jooksul olnud ühtegi jama.
Päär korda on nett ära läinud aga muidu on ok.
Kolm korda üle õla et ei juhtuks kah. icon_rolleyes.gif

Aga eks kõik olene asukohast ja sellisest kah.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 08.05.2007 23:02:53 vasta tsitaadiga

mul pole ka peale nende "häirete" jamasid olnud. enam ei restardi seadmed ka kella kolme paiku öösel. igati rahul olen vahetusega. stv-> elisa
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 09.05.2007 09:39:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kui te veel pole elisasse läinud siis ärge hakake minema ka

absoluutselt ei nõustu!
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 09.05.2007 10:47:55 vasta tsitaadiga

mul ikka nädalas paar-kolm korda restarditakse. 2x 8 kuu jooksul olnud häired, et mingi teatud aja tagant jookseb nett maha, aga see on ka kõik. sisse panekuga olid ka omad lood, aga üldjoontes suht positiivne

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 09.05.2007 10:53:59 vasta tsitaadiga

nüüd siis v6imalik soodus net muretseda loetletud k6nepakettidega, aga asja konx on see, et kui v6tta soodus nett siis seni ei saa selle paketiga yhtegi soodus telefoni osta, kui on soov osta soodus telefoni siis tuleb j2lle maxta neti eest tavahinda, minuarust on suht tobe systeem.
Kommentaarid: 161 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 136
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 09.05.2007 16:18:33 vasta tsitaadiga

Westswamp kirjutas:
tsitaat:

kui te veel pole elisasse läinud siis ärge hakake minema ka

absoluutselt ei nõustu!

okei tegelt see eilne väljaütlemine oli suht ennetlikult kirjutatud kuid peale kõiki minu probleeme mis mul antud teenusepakkujaga on olnud, ma lihtsalt ei soovitaks elisat mitte kui kellelegi. Nüüd täna helistasin, öeldi et saadetakse veel teine arve järgi kus olevat miskine krediidiga ära parandatud see summa. eks näis kui see kohale jõuab.
tagasi üles
Kreisi
HV vaatleja
Kreisi

sõnum 09.05.2007 22:36:18 vasta tsitaadiga

lugesin elisa nn soodusinterneti pakkumist ja karp jäi lahti.
nimelt soovib elisa liitumisel liitumistasu 990 eeku, lisaks varasem klausel 1000 eeku trahvi vähem kui aasta kliendiks olemise eest. sama asi puudutab ka tavaklienti kes ei soovi internetti ja mobiili siduda.
loogiline oleks olnud kaotada trahv kui liitumisel nagunii maksma peab sama summa.
muidu ise siiani rahul ühendusega, tõsi kasutan oma lõppseadet wag54gp2, nende modem seisab niisama kapis.
tagasi üles
landu
HV vaatleja

sõnum 10.05.2007 12:14:46 vasta tsitaadiga

Elisaga on seni tore, kuni pole probleeme. Probleemide lahendamine kipub neil väga vaevaliselt käima.
Oma kogemustest : arveldusvea korrigeerimine võttis üle 3 kuu, samuti mitteavanevate lehekülgede muutmine avanevateks. Kui helistada klienditeenindusse ja öelda, et mingi jama on ühendusega ,siis umbes pooltel juhtudel alguses ei usuta põhjuseta.
Soodusinterneti pakkumises on unustatud öelda, et kellel nt. kehtiv soodustelefon, seda ei saa. Mobiilse interneti pakkumises on unustatud öelda, et see kehtib ainult Eesti vabariigis. Soodustelefoni kampaanias unustati öelda, et allahindlused (..10%) enam mei kehti jne.
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 11.05.2007 21:02:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Soodusinterneti pakkumises on unustatud öelda, et kellel nt. kehtiv soodustelefon, seda ei saa.

Mina leidsin küll sellise punkti
Kliendil puudub kehtiv Elisa´ga sõlmitud soodushinnaga mobiiltelefoni müügileping miinimumarvega kõnepaketis, millega kasutatakse sooduskuutasuga Kodu Interneti teenuspaketti.
tagasi üles
landu
HV vaatleja

sõnum 14.05.2007 14:35:53 vasta tsitaadiga

Westswamp kirjutas:
tsitaat:

Soodusinterneti pakkumises on unustatud öelda, et kellel nt. kehtiv soodustelefon, seda ei saa.

Mina leidsin küll sellise punkti
Kliendil puudub kehtiv Elisa´ga sõlmitud soodushinnaga mobiiltelefoni müügileping miinimumarvega kõnepaketis, millega kasutatakse sooduskuutasuga Kodu Interneti teenuspaketti.

Elisa on vahepeal oma lehte täiendanud ja nüüd tõesti info olemas
tagasi üles
MaRtin!
HV kasutaja

sõnum 16.05.2007 18:02:15 vasta tsitaadiga

Hei, plaanis vahetada netipakkujat.

See 15 megane internet tundub väga ahvatlev.
Aga, küsimus siis selline, et kui mul on ruuter olemas, et jagada seda perearvutile ning läptopile, siis tulen tehnik, paneb pika lihtsalt selle, midagi ostma juurde enam ei pea, siis ongi korras või? Või peab mingi uue ruuteri vms ostma jne?

Ja on Elisa nett stabiilne ja korralik? Teenindus?

AITÄH!
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Kodu internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 45, 46, 47  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.