Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 227, 228, 229  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 25.03.2007 21:58:50 vasta tsitaadiga

redenergy kirjutas:
Küsiks selle family rifle kohta.
Näitab, et see peaks seal raudtee juures asuma. Aga seal pole midagi, isegi seal tunnelis mitte
kus elekter möllab. Mitu korda läbi kamminud selle aga ei leia midagi

on. seal all tunnelis ühe konteineri taganurgas. raske märgata
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Terror
HV veteran
Terror

sõnum 25.03.2007 22:08:11 vasta tsitaadiga

g3n1us kirjutas:
Noname kirjutas:
g3n1us kirjutas:
Sa ei saa suvalist optikat suvalise relva külge lükata. Loe scope'i kirjeldusest, mis relvadele see sobib. Teiseks see ka, et kui sa ei ole piisavalt lahe stalker (experienced vist) siis sa ei saa üldse kasutada optikaid. Muidu Freedomi meeste käest, Military Warehouses mapilt saab väga häid automaate. Nimelt GF 37 oli vist nimi, vastikult täpne, metsiku rate of fire'iga ning peal on optika, mida ei saa ära võtta. Ise kasutan sellist juba pikemat aega ja olen väga rahul. Muidugi, X-16 laboratooriumist leiab 2 VSS Vintorez't, millest paremat relva imo ei ole.

VSS'iga tuli stalkeri veel üks tore omadus välja. Kuulide langemine, selle snaiperiga tuleb pikemate maade pealt üle pea sihtida päris korralikult.

oskad täpsustada, kust leiab? icon_biggrin.gif

X-16, liftišahtis, teisel korrusel vist, on elektrikapp. Ronid mööda äärt selleni ja seal sees on 2 tükki.

Milline see X-16 labor oli? Kas see kuhu see professor saatis kus see PSI jama oli või mingi teine?
Endal selline sniper muidu: pilt
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 25.03.2007 22:18:40 vasta tsitaadiga

Terror kirjutas:

Kuidagi kahtlaselt palju erinevat ammot on sul nende relvade kohta.
niigi aint 50kg saab kanda, miks neid vedada :p
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 25.03.2007 22:24:07 vasta tsitaadiga

60kg saab kanda icon_rolleyes.gif Kas selles mängus mingit spets kohta ka on kust relvi ja kuule saab osta?
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
Terror
HV veteran
Terror

sõnum 25.03.2007 22:26:36 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
Terror kirjutas:

Kuidagi kahtlaselt palju erinevat ammot on sul nende relvade kohta.
niigi aint 50kg saab kanda, miks neid vedada :p

Kondasin vahepeal seal tsooni algusaladel ning seal ju sellist ammot saada ei ole. Nii saigi tagavara kaasa võetud. Aga ega tegelikult midagi mõttekamat küll ei oskaks ammo asemele võtta. Medkitid, paar head relva ja ammo on kõik mida ühel stalkeril eluks vaja läheb. (btw 50 kg pole täis )
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 25.03.2007 22:29:49 vasta tsitaadiga

Cheetah kirjutas:
60kg saab kanda icon_rolleyes.gif

Mina näen tema pildil numbrit 50 icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 25.03.2007 22:31:56 vasta tsitaadiga

Aap, my bad, ma mõtlesin, et kokku saab 60kg kanda icon_rolleyes.gif
tagasi üles
voltc
HV kasutaja

sõnum 25.03.2007 22:36:56 vasta tsitaadiga

50 on see piir, üle mille mees kiiremini sprintides väsib ja hüpates, kanda jaksab kuni 60kg - 60,1 on jubaliiga raske ja liikuda ei saa
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Terror
HV veteran
Terror

sõnum 25.03.2007 22:37:24 vasta tsitaadiga

Üle 50 kg väsib mees lihtsalt väga ruttu ära joostes.
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 25.03.2007 22:42:33 vasta tsitaadiga

Nojah icon_smile.gif Ise ei suuda seda kaalu kuidagi 50 peal hoida icon_neutral.gif
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.03.2007 22:58:06 vasta tsitaadiga

mingi lisa värk tõstis limiidi 70 peale

ja

http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/genmessage.php?board=540331&topic=34287187

kas keegi on seda twiiki proovinud?
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 25.03.2007 23:24:26 vasta tsitaadiga

Raidomarek kirjutas:

Oskad täpsemalt rääkida?
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 25.03.2007 23:42:01 vasta tsitaadiga

Raidomarek kirjutas:

ja

http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/genmessage.php?board=540331&topic=34287187

kas keegi on seda twiiki proovinud?

Proovisin selle confi ära. Suht kenaks läks asi ja isegi sain mängida 1028x1024 med-i peal ja Full see lightning asi, ning jooksis suht hästi. icon_razz1.gif
Tekkis küsimus, et kas keegi teab kust saada kuule järgnevatele relvadele:
http://www.zone.ee/qawa/Stalker/ss_administrator_03-25-07_23-32-44_(l05_bar).jpg?2
Sealt need 2 relva mis on selle noolega relva all.
Tegin ühe pildi niisama kah, selle configa: http://www.zone.ee/qawa/Stalker/ss_administrator_03-25-07_23-33-56_(l05_bar).jpg?2

thumbs_up.gif
tagasi üles
ZerOZer05
HV kasutaja

sõnum 25.03.2007 23:52:52 vasta tsitaadiga

Ardo, tuumajaamast saad exoskeletoni, see on see armor mis on nendel ülitugevatel tüüpidel seljas. See tõstab kaalulimiiti.

Spoiler selle leidmiseks gamespoti walkthrough-ist:
Now, if you wish, you can find an exoskeleton here of your own. If you follow the corridors in front of you, you’ll eventually note that it splits off into two directions. Through a door to your left, there’ll be a concentration of four or five soldiers, while around the corner to your right, there will be a couple soldiers with shotguns and a room full of vertical piping. In the corner of the piping room is a ladder leading downward. There’s a stash here with a bunch of ammo and an exoskeleton suit for you, but the exoskeleton suit weighs a full 15 kilograms, and only gives you a 30% radiation protection rating, meaning that you’ll get slowly roasted if you attempt to wear it, at least without a number of anti-rad artifacts on your belt.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 26.03.2007 00:03:41 vasta tsitaadiga

Tasub pelamist see venelaste pela ?
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Nitro
HV kasutaja
Nitro

sõnum 26.03.2007 00:07:10 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Tasub pelamist see venelaste pela ?

Tasub! Ja see pole venelaste, vaid ukrainlaste!
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 5
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 26.03.2007 00:24:51 vasta tsitaadiga

ma olen kinni mingis ruumis kus on mingid kaks tünni..võimalik et reactorid...ruumis on ka üks koodiga uks aga koodi ma küll kuskilt leidnud pole. (äkki keegi oskab öelda) kaardilt ma oma asukohta ei leia ning ülesanne oli turn off the heascrotsr. ma nüüd ei saa aru hästi, kas ma peangi seal olema...tulin jooksuga läbi mingi psikiiritusega ala...hiljem avastasin et olen vabsee chernomyli all. peabki olema nii või panin kuskilt mööda ?

viimati muutis g-nome 26.03.2007 00:28:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
softis
HV Guru
softis

sõnum 26.03.2007 00:28:40 vasta tsitaadiga

Nojah, sain nüüd selle lõpu, mis peaks kõige parem olema. C-C oma siis.

BTR-id tükeldasid mind paar korda seal NPP juures ära kui suur lahingumöll käis ja ei olnud aega kõike jälgida icon_razz.gif

g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 26.03.2007 01:02:52 vasta tsitaadiga

ok sain hakkama. veits imelik..ei tulnud sele peale et tagasi peab minema. aga selline küs ka, et kas ärikaid on rohkem kui 2? tahaks nodi maha parseldada kuhugi.
tagasi üles
troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 26.03.2007 01:10:28 vasta tsitaadiga

L6pus (NPP) oli p2ris karm ja tykk aega proovisin ikka k6ike vante, kes ees ja seljataga, maha nottida (Vintar-ga) aga yksi N^2 snaipri vastu ei saa.
L6puks viskasin suurema osa tr2nist maha, endurance +10x artifakt peale ja lihtsalt lidusin k6igevahelt l2bi.
Suht l6bus m2ng, AI oli suhteliselt asjalik.
Exoskeleton on suht m6ttetu .. annab 20kg kandmise ruumi, kuid ise võtab sellest 15kg 2ra + 2.5kg eest anti-rad artifakte.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 26.03.2007 01:39:17 vasta tsitaadiga

Mina pean kahjuks tunnistama ,et mulle see mäng üldse ei meeldi. Mitte ,et mind mingid bugid või muu jama häiriks. Mind häirib eelkõige mängu ülesehitus. Alguses ma olin ahvivaimustuses kuna kaart oli suur ja avastamisrõõmu palju. Igasugused random madinad toimusid igal pool jne... Aga siis tuli küll suur pettumus kui mäng tahtis tsooni vahetamisel loadinimist saada. Tänapäeva mängud on tavaliselt ilma laadimisajata. Aga see ei ole ka see mis selle mängu minu jaoks lõplikult ära rikkus. Võibolla ma eksin ja kui keegi oskab paremini kommenteerida siis palun tehke seda kuid minu arust tunduvad need levelid lineaarsed. Ma arvasin ,et mäng on üks suur tzoon ja ma võin kohe teise kaardi otsa joosta kui armor, elud ja osavus vastu peab. Aga ei levelid on jummalast piiratud. Mul ei ole radioaktiivset kaitset ja ma ei tea mis seal mägede taga toimub aga kuskile eriti minna ei saa. Saab ainult oma main stoori taski poole liikuda. Ülejäänud teed on sul osaval cut offitud. Ja see ei ole ka asja juures kõige hullem.

Kõige jubedam on see ,et punktist A punkti B saab ainult ühte teed pidi. Ma pidin mingi vennaga nimega Mole kokku saama. Lõpuks sattusin mingisse stalkerite angaari kus pidevalt üks sõdimine käis. Bandiidid ja Stalkerid pidevalt respawnisid kuskilt eemalt ja jooksid kokku sinna baasi kõmmutama. Ühesõnaga lõpmatu sõda. Iseenesest ei ole ju see halb et mingi tegevus käib. Aga halb on see et Mole asus täpselt nende bandiitide taga. Ja ,et järgmisesse tsooni jõuda kus mole asus pidin ma nendest baniitidest mõõda saama. Ma kammisin terve leveli läbi. Mingit detouri teha ei saand kuna igal pool olid radioaktiivsed mäed. Läbi tulistada üksinda ka ei saand sest bandiite oli liiga palju (stalkeritest abi ei olnd kuna nemad olid ainult agaaris. Ühesõnaga midagi muud ei jäänd mul üle kui bandiitide karjast läbi joosta ja ellu jääda. Aga see on ju jama. MA OLEN JU STALKER?????? Ma tahaks neid stalkida kuskil kõrvalisest metsast läbi hiilida. Aga mingit kõrvalisi kohti polnud. Oli ainult üks kitsas tee mille ümber radioaktiivsed mäed.

Ühesõnaga tegemist on täiesti tavalise shooteriga millel natuke huvitavamad elemendid sees. Ja kõik on puhtalt level based. See on nagu Far Cry kus alguses arvad ,et sinu kasutuses on terve dzungel kus on lõpmatuseni hiilimisvõimalusi ja pärast avastad ,et see dzungel on täis hunnik mägesi kust üle ei saa ja kogu saar on lineearse ülesehitusega. STALKERIL on huvitavad RPG elemendid sisse toodud. Kahju et kaart ise selline jama lineaarne on.

Loomulikult on see ainult minu arvamus ma ei ole seda mängu väga kaua mänginud ja arvatavasti edasi ei viitsi mängida. Ma võin ka vabalt eksida kui keegi oskab mulle põhjendada ,et mis selles mängus siis ikkagi nii erilist on siis ootan huviga thumbs_up.gif
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 26.03.2007 05:21:10 vasta tsitaadiga

sellist pc`d pole ilmselt hetkel olemas, mis oleks võimeline arvutama kogu mappi.
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 26.03.2007 07:10:55 vasta tsitaadiga

ei tahaks küll targutada aga Oblivion on üsna lähedale sellele. Suur map võid minna ükskõik kuhu ilm takistusteta ja seda kohe mängu alguses.

Loomulikult ma tean et kõikidel nendel mappidel on loading timed. Ka oblivionis. Need suurem osa käivad nii kiiresti ,et hea arvuti peal kalkuleerib selle veerand sekundiga ja mängija ei pane tähelegi.

Pealegi loading time ei olegi see mis häirib. Häirib see üleüldine piiratus ja lineaarsus. Käisin natuke aega tagasi stalkeri ametkliku kodulehe foorumis ja seal ka need tulihingelised fännid kes mängu kõige rohkem on oodanud. Nemad kiruvadki seda lineaarset kaarti seal.
Nad on pettunud kuna alguses lubati neile sellist maailma et võib vabalt minna ükskõik kuhu ja ainus takistus on sul see ,et sa ei ole piisavalt tugev et kollidele vastu panna. Aga kahjuks sellist kaardi üles ehitust ei ole. Ja ega seal mängus suurt avastada ka midagi ei ole. Käid ühe korra sektori läbi ja oledki kõike näinud.
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 26.03.2007 07:24:43 vasta tsitaadiga

Mina olen küll läinud radioaktiivsest piirkonnast läbi, eriti need küngaste tipud. Radiatsioon tõuseb küll kohe punasesse ja hakkad kiiresti elusi kaotama, kuid siis sööd mehiselt medpacke ja jooksed sealt piirkonnast kiiresti välja. Ning kui see õnnstub viskad paar pudelit vodkat või süstid ennast ja terve sa oledki icon_wink.gif Saab küll üle mägede kui piisavalt tahtmist on.
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 26.03.2007 07:41:20 vasta tsitaadiga

muidu kas keegi oskaks öelda kus see baarmen on et saaks asju müüa/osta.. mul kott jõle asju täis ja nii aeglane on icon_sad.gif

ise sain mingi teise mapi kus pidi algul 3 stalkerit maha littima. : D
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 227, 228, 229  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.