Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 227, 228, 229  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Raynor
HV kasutaja

sõnum 21.03.2007 02:23:23 vasta tsitaadiga

Pole tähele pannud, et midagi pilbasteks lendaks, aga plahvatavad tünnid on ikka olemas icon_biggrin.gif
Füüsikaga on nii lood, et kui kord majast välja tulles maha lasti, siis maandusin teise korrus aknaraamides ja sinna ma tõmblema jäingi.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 21.03.2007 02:42:28 vasta tsitaadiga

buge on ikka mehiselt
laipade müstiline kadumine/minemahõljumine on vaid tilluke näide
vastaste absoluutne täpsus on ka väga häiriv, ka madalatel raskusastmetel icon_confused.gif
Kommentaarid: 407 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 339
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.03.2007 02:46:41 vasta tsitaadiga

sageli tekib tunne et vastastel on aimbot mis lukustub mänguri külge... ühes kohas ronisin mingite tünnide otsa arenal ja ei läinud hetkegi aega kui vastane hakkas tina andma (enne seda kõmmutasin teda lähedalt nurga taga ja siis jooksin "peitu")...

hiilimine vms üllatus rünnakuid ei ole eriti kerge teha... kuigi ükskord sai ühte tulistatud ja too ei teinud väljagi sellest..

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.03.2007 03:19:47 vasta tsitaadiga

aix17, Novice'iga pole nad nii täpsed midagi.

Ise tulin sealt tunnelist välja (krt need kollid on jäledalt hirmsad), kuhu Mole mind saatis seda Streloki'i salapaika otsima, ning oi milline üllatus oli silmad lahti teha keset sõjaväebaasi icon_lol.gif
Ei jäänud muud üle, kui jooksin ühte majja, loomulikult mind märgati ja anti jäledalt kõrvulõikavat alarmi. Võtsin siis ukseava taga taktikalise positsiooni sisse oma AK-47-ga. Sõdurpoisid muudkui tulid järjest, proovisid küll majale eri nurkadest läheneda, aga seal oli vaid üks uks ning maja trepp sai kiiresti verest ligedaks. Oma seitse tüüpi vedeles trepil, kui sealt lõpuks minema hiilisin. Siis võtsin profülaktika mõttes maha valvetornides kükitavad tüübid (torni põrandas on laudade vahel just selline tore pilu, kust saab täpselt vendadele kubemesse kütta). Tuli välja, et peamajas oli ka paar tegelast. Kuuliprits tegi taas oma töö. Ja täiesti juhuslikult komistasin ühe objectivi otsa icon_smile.gif Koos viimase sõdurpoisi surmaga lakkas ka alarm icon_smile.gif

Anyhow, sellisest edust tiivustust saanud, ronisin ohtra kuulivaruga redelit pidi Agropromi instituudi peamaja katusele ja sealt sisse. Instituut oli sõjaväelaste kätte langenud. Hõõrusin juba mõttes käsi järgmise veresauna peale, aga kui madinaks läks, ei aidanud ka hästivalitud asukoht - neil vantidel olid mingid überarmorid seljas - lased AK-st 10m pealt valangu pähe ja vend tõmbab vaid end korraks küüru? icon_eek.gif

Proovisin mis ma proovisin, parima lahenduse korral sain 2 meest maha, aga ülejäänud 5-6 rushisid ikka külje alla ja laksasid mu maha.

Siit ka küsimus - kust saab võimsamat armorit? Endal hetkel seljas esimesest areast pärit bandiidi kurtka, millele metallplaadid sisse õmmeldud. Aga ilmselgelt jääb sellest juba väheks...
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 21.03.2007 03:26:56 vasta tsitaadiga

granaatidest ei ole abi ? ise tavaliselt võtan nendega maha kui muu ei aita...

arenal sõdides olid kah 2 tüüpi sellised mis teist nägugi ei teinud kui ak ga pähe said... sutsu kütta siis andsid "alla"

tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 21.03.2007 03:32:27 vasta tsitaadiga

Okei, äkki kellelgi on aimdust millal esimene patch peaks välja tulema? icon_razz1.gif
Vista ja 8800GTS'ga lugesin et on probleeme, kuna mul ühtegi objekti ega särki värki ei paistnud, oli ainult hall maapind ja pilvine taevas icon_lol.gif midagi räägiti järgmisest patchist aga vot millal too välja peaks tulema... :/

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 21.03.2007 03:33:53 vasta tsitaadiga

see bug loodetavasti parandatakse kah siis ära et X19k kaardid ei suuda DX9 jooksutada stalkeris... mis on puhta bullshit

paremagi graafikaga asja selle junniga välja vedanud (aka fear, oblivion) ja teps mitte väikse silmailuga icon_confused.gif

tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.03.2007 03:36:58 vasta tsitaadiga

angel, võib vabalt olla, et su kehva perfi taga on 256MB videomälu, millest lihtsalt high-detaili jaoks ei piisa.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 21.03.2007 08:10:15 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
granaatidest ei ole abi ? ise tavaliselt võtan nendega maha kui muu ei aita...

arenal sõdides olid kah 2 tüüpi sellised mis teist nägugi ei teinud kui ak ga pähe said... sutsu kütta siis andsid "alla"

sa mõtled neid 2 tüüpi kes olid military armorites ja mingi summutitaolise relvaga? kui jah, siis ise ka proovisin neid nottida, 6x ennem kui vaikselt hiilides sain ühe kuti maha, lootsin et saan nende relva endale - saingi, aga ilma kuulideta.
Vot see asi mängus häiribki, et vastasel ammo kunagi otsa ei lõppe. Võiks ikka miskine reaalsus säilida, sest misjaoks on neil peidus tavalised püstolid, kui nad neid ei kasuta? Ainukeseks probleemiks ongi siin mängus ammo, käin ringi 3 automaati seljas - raskus on mul koos kuulidega miskine 55kg icon_sad.gif olin sunnitud igasugu viinasid ja medkite maha müüma et seda 40 peale saada.

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 21.03.2007 09:16:53 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
manuaalist võib ikka huvitavaid asju lugeda...

näiteks soovituslik kaart on X1850

ainult suht kurb et mängu mootor selline... piix. DX9 modis igatahes ma 2giga rammu 2.5GHz AMD64 X2 ja X1900XT 256MB kaardiga seda jura välja ei vea korralikult ilma et fps 20 peale lendaks vms lagine tunne oleks.

Ehk siis kasutan DX8 ja vähemalt sellega on asi mängitav (alla 50 fps ei lähe kuigi slideritega kõik põhjas 1280x1024 ja mingi AA ja AF kah peal)

Full dynamic lightning – Uses DX9 will full dynamic lightning
Objects dynamic lightning – Uses DX9 with static lightning (light-mapping)
Static lightning – Uses DX8 render

Aga jah... huvitavaid ehitisi olen leidnud aga sutsu igav tundub kogu see supp seal. + suht tüütu on see et vastased pidevalt tagasi ilmuvad. Ehk siis nii kui korraks kusagil ära käid on vastaste armee terves varustuses jälle kohal. Kuule läheb nõnda palju raisku thumbs_down.gif

Ning selle mängu järgi tundub et ainult valge sapakas oligi olemas... sama nali nagu HL2 oli ainult roheline sapakas vist ainult icon_rolleyes.gif

Tõsiselt mõtled või icon_eek.gif ? Siin unistati Stalker DX10`st aga enamus panevad DX8 peale. Ma vaatan, et ma oma X800 ja 2.7ghz amd x2`ga ei hakka vist proovimagi. See mängumootor on ikka megapiixus. Ja siin veel kiideti Stalkerit ja laimati HL2`te. Kuigi HL2 on paarkorda ilusam ja paarkorda vähem nõudlik, ja mõni aasta vanem üllitis.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 21.03.2007 09:21:14 vasta tsitaadiga

minul enda 7600 GT-ga Full dynamic lightning – Uses DX9 will full dynamic lightning, 1024*768 ja see värk seal maximumi peal jookseb täitsa kenast, vahel harva tõmbab mingisuguse kergelt hakkimise sisse (mälust äkki), kuid see on ka kõik.

tagasi üles
rewer
HV Guru
rewer

sõnum 21.03.2007 09:35:00 vasta tsitaadiga

ka proovitud ~4 tundi. võtsin järgmise raskusastme novice´st ja ikkagi suht raske põhjused siin juba mainitud(vastaste aimbot) ja alguses selle tongipüstoliga ei tee eriti midagi(kui vaadata damaget siis arusaadav), pärast sain 2 erinevat automaati aga kuule eriti ei jagu neile icon_confused.gif kust saaks osta mõnda korralikumat relva? jama on see et vahepeal ei saa relvi kellelegi ärida ja jäävad hunnikute viisi maha icon_razz.gif ja kui üle 50kg kannad siis jooksmisega väikesed raskused. loomade vastu on kaheraudne efektiivne thumbs_up.gif ainult võiks mõne pumba saada, oleks hea kiiremini lasta.
graafika on imo täitsa hea, kuigi jah fps nati nadi(aga mu arvuti on juba nõrk kah).
siiani kõige suurem miinus on sisselugemata dialoogid icon_evil.gif thumbs_down.gif ja enamus stalkereid räägib nagu tudengid, mitte tsooni kollid(just hääletooni osas) icon_razz.gif mõni võiks rääkida sellise mõnusa käheda häälega(midagi nagu "Õnneküttides" icon_lol.gif )
aga kokkuvõttes mulle mäng meeldib thumbs_up.gif muidugi pole mingi nextgen(nagu tänapäeval reklaamib iga teine) ja übergraafikaga kuid siiski huvitav
mul 3000+ 1GB rami ja 7900gs, mängin 1280x1024 full dynamic lights ja medium details ja on mängitav vahest tõmbab kinni(kardan ka et mälu vähe). aga kui võtta, et tänapäevane mänguarvuti on ala c2d, paar giga mälu ja mingi 8800 seeria kaart siis eriti ei kurda. 6600GT-d ja x800 seeria on paraku täna juba liiga vanad
Kommentaarid: 1301 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 918
tagasi üles
afuchi
HV kasutaja
afuchi

sõnum 21.03.2007 10:26:55 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:
Okei, äkki kellelgi on aimdust millal esimene patch peaks välja tulema? icon_razz1.gif
Vista ja 8800GTS'ga lugesin et on probleeme, kuna mul ühtegi objekti ega särki värki ei paistnud, oli ainult hall maapind ja pilvine taevas icon_lol.gif midagi räägiti järgmisest patchist aga vot millal too välja peaks tulema... :/

mängu release on alles kahe päeva pärast icon_razz.gif
ilmselt läheb patchiga aega veel
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 21
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 21.03.2007 10:35:09 vasta tsitaadiga

Ma olen ülesandega juba suht Sarkofaagi lidigal, ma oletan.

Mingid uued ja eriti vinged kalbassid on seal Põhjas. Monolithi fännid vist vms. Alati on vähemalt 5 tükki koos. Põhjas on hea selle kuradima Brain Schorcheri juures liikuda. Pildiefekt on kogu aeg selline "täpiline," nagu anomaaliasse oleks kõndinud.

Haige on see, et sõdid nende kalbassidega, keda kogu aeg kuskilt juurde tuleb ja siis on veel vaja mingite vaimudega sõdida, sest kalbasse nad ei puutu icon_neutral.gif

mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 21.03.2007 10:36:29 vasta tsitaadiga

e6400, 2 giga rammi(pagefile 0), 7950GT 256'ne - 1024x768, kõik sliderid maksimumis ja jookseb ilusti, alla 30 fps langeb harva, siseruumides ja öösel on 50+. ainuke mis maha võtsin oli muru varjud, siis sain mõni fps juurde. visuaalseid vigu ei esine ja crashinud pole mäng kordagi mingi 6 tunni jooksul.

vistaga pidi probleeme olema selle mänguga. samas vista on suht lapsekingades OS ka hetkel...

Jou
HV vaatleja
Jou

sõnum 21.03.2007 11:01:30 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:
Ahah. Ülesanne oli selline, et pidin ühe rookie stalkeri maha nottima. Selle ümber oli aga paar friendlit, nii et oleks pidanud nad kõik maha nottima. Jätsin asja katki ja läksin sealt minema. Mõne aja pärast tuli teade, et ülesanne edukalt läbitud ja tule auhinnale järgi. Keegi teine tegi siis minu eest töö ära thumbs_up.gif

njah... mul ka tinistasid seal oma kitarri. rääkisin juttu nendega, ka targetiga... ja siis otsustasin chuck norrist teha veidi.

aka TAK-TAK-TAK-TAK

mulle meeldib, ai on normaalne, õhkkond on eriti hea. Muidugi 512 ramiga jne lowlow graafikal asi väga nauditav pole aga
elab üle ( :
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 21.03.2007 11:20:17 vasta tsitaadiga

lugesin kuskilt stalkeri foorumist, et mängu lõpp pidavat olema väga lambikas.
nüüd tuleb spoiler:
Et, kui miskit muud teed, siis lõppeb mäng ära ilma et peaksid seda põhimeest, keda tapma suundud üldse ära tapma.

tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 21.03.2007 11:26:55 vasta tsitaadiga

pidi olema 7 erinevat endingut ja ainult paar neist on 'õiged' ehk annavad aimu mis toimub.
Terror
HV veteran
Terror

sõnum 21.03.2007 11:28:55 vasta tsitaadiga

Öösel saab isegi hiilida ning mehel slienceriga headshoti teha nii, et suht lähedal olev olev (teine) mees midagi ei märka.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 21.03.2007 11:29:28 vasta tsitaadiga

Väga haige... Pidin psi-emission seadme välja lülitama. Jooksid ise verd (bandageid polnud ja muu ei aidanud). Mõtlesin, et lülitan välja ja lidun kähku mingi laiba juurde, sidemeid saada.
My ass icon_biggrin.gif

Tuli hoopis cutscene ja kui see läbi, olin surnud e verest tühjaks jooksnud icon_lol.gif

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.03.2007 11:34:31 vasta tsitaadiga

te ikka kõige esimese traderi käest assault rifle ostsite? sellega niidab kõik, millel 2 või 4 jalga.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
ak47
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2007 11:36:05 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Ma olen ülesandega juba suht Sarkofaagi lidigal, ma oletan.

Mingid uued ja eriti vinged kalbassid on seal Põhjas. Monolithi fännid vist vms. Alati on vähemalt 5 tükki koos. Põhjas on hea selle kuradima Brain Schorcheri juures liikuda. Pildiefekt on kogu aeg selline "täpiline," nagu anomaaliasse oleks kõndinud.

Haige on see, et sõdid nende kalbassidega, keda kogu aeg kuskilt juurde tuleb ja siis on veel vaja mingite vaimudega sõdida, sest kalbasse nad ei puutu icon_neutral.gif
Ise ka seal maal see suht lahe koht.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 33
tagasi üles
rewer
HV Guru
rewer

sõnum 21.03.2007 11:40:18 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
te ikka kõige esimese traderi käest assault rifle ostsite? sellega niidab kõik, millel 2 või 4 jalga.

krt ta ei müü mulle midagi asjalikku, või olen lihtsalt loll icon_razz.gif. tulingi päris kaugelt tagasi, et osta mingi asisem relv, sest vaenlastelt relvi võttes napib kuule ja püstoliga ei tee midagi, eriti kui vahemaa suur.
Kommentaarid: 1301 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 918
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 21.03.2007 12:13:30 vasta tsitaadiga

Alustasin ka täna tasa, alguses kohe üritasin veidi counter strike stiilis aga sellest ei tulnud midagi välja icon_lol.gif Muidu on väga hea mäng niikaua kui mänginud olen, küsimusi ma esitada ei viitsi, endal parem avastada niiviisi. Pole midagi halba öelda, jookseb 1g ddr2, x2 2,6 7600gs mediumi peal hästi üle 30 fps ja sellest selle jaoks täitsa aitab.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.03.2007 12:23:02 vasta tsitaadiga

rewer kirjutas:
Scart kirjutas:

krt ta ei müü mulle midagi asjalikku, või olen lihtsalt loll icon_razz.gif. tulingi päris kaugelt tagasi, et osta mingi asisem relv, sest vaenlastelt relvi võttes napib kuule ja püstoliga ei tee midagi, eriti kui vahemaa suur.

kõige esimene vasja seal maa all bunkris müüb 10k eest vägagi võimast pulimotti, ma pole senimaani teist nii tugevalt löövad relva leidnud - isegi seal laboratooriumis olnud relv jäi laipa.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 227, 228, 229  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.