Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  America's Army märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 209, 210, 211 ... 258, 259, 260  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
InsidePC
HV kasutaja
InsidePC

sõnum 20.09.2006 17:12:42 vasta tsitaadiga

Mul on kolm mapi mis meeldivad aga ja siis uued ka natuke kuigi nüüd kui ametlikult välja tuli pole saanud mängida kuna arvutit selleks pole ja klannidesse nii palju, et kui on väike klann siis harva vaadatakse kui kõva mees oled aga kui klann on kuskil twl vms siis seal küll vaatavad aga muidugi euroopa suurimad klannid võavad suht kõvasti vastu kõiki neil on nii palju diviise seal ja kõigil mingi otstarve jne see suht norm icon_biggrin.gif

Siiski ma ei liituks ikkagi kuhugi mujale kui ainult eesti klanni, olne olnud välimaises ja didnt like it :d .... tegelt ma olengi UAs icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
whitebread
HV vaatleja

sõnum 20.09.2006 17:27:49 vasta tsitaadiga

ega jah ma vaatan et meie põhja naabrid soomlased on Wolfis kõvad käpad ja nüüd AAs ka icon_lol.gif mäletan kunagi ammu oli Eesti - Soome vaheline AA battle... icon_razz.gif map oli vist mountain pass. Eesti kaotas 3 - 4 vot nüüd ma ei mäleta kas see oli mingi suva fight või päris orgunn...igatahes ma mängin vahel mingis suomi servus et nati kogemust ja sellist värki arendada 8)
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 20.09.2006 17:37:37 vasta tsitaadiga

soomlased on üldjuhul ühed kõvemad mängijad. Olen mänginud ühe soome tütarlapsega korduvalt ja ta nagu täiega ownis kõiki bridge'is. Lihtsalt stone cold killer thumbs_up.gif
Erik_Est
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.09.2006 18:04:27 vasta tsitaadiga

Meie clannis on tavaliselt clani sisene võistlus...punktid lähevad battle stats recorderisse...peetakse ka organisatsiooni siseseid clanide vahelisi ware...näiteks nädal...Kui oled aktiiven ka comlingis on kõik OK ja keegi ei nõua sult rohkemat... icon_smile.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
kumna
HV vaatleja

sõnum 21.09.2006 08:39:43 vasta tsitaadiga

eile õhtul läksin sillale mängima ja juhtus niimoodi et logisin sisse ja ei jõudnud veel slotti valida kui raund hakkas pihta.Mina olin mängus aga minu mehega liikus keegi teine, mina sain lasta ja granaate loopida aga liikuda ei saanud ning relodida ka ei lasknud.Olen üle 2 aasta mänginud ja seda pulli pole enne olnud.
Lõpuks sai ta surma ja üles tuli kiri et mina surin.Järgmine raund oli ok.
tagasi üles
Lordlesta
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.09.2006 09:01:38 vasta tsitaadiga

mul on ka mängus mingi kahtlane bug koguaeg, et näiteks näen vaenlast mängus ja ma pole tema peale veel jõudnud sihtida.
no ja siis hakkasin vaikselt sihikuga vastase peale minema ja järsku saab vastane surma ning näitab, et mina tapsin selle vastase ära kuigi ma pole vastase peale veel jõudnud sihtidagi ja ma pole kordagi tulistanud. vahel tuleb 2 killi lausa nii ühe roundi aeg...
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 27
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 21.09.2006 09:02:25 vasta tsitaadiga

Lordlesta, KOODER! icon_lol.gif
Rokkar15
HV kasutaja

sõnum 21.09.2006 14:34:28 vasta tsitaadiga

Kas ma pean TRAININGUD läbi tegema et saaksin neti mängima tulla?
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
summutaja
HV veteran
summutaja

sõnum 21.09.2006 14:43:34 vasta tsitaadiga

Rokkar15 kirjutas:

jah
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 117
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 21.09.2006 14:51:36 vasta tsitaadiga

summutaja kirjutas:
Rokkar15 kirjutas:

jah

basic treeningu kindlasti icon_razz.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 22.09.2006 01:04:00 vasta tsitaadiga

Rokkar15 kirjutas:

Uues versioonis ei pea. Void votta explore the army voimalus, kus saad ilma kontota mängida, kuid ega seal midagi ei "teeni" kah.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
WEC
Kreisi kasutaja

sõnum 22.09.2006 09:17:15 vasta tsitaadiga

Erksxx kirjutas:
Rokkar15 kirjutas:

Uues versioonis ei pea. Void votta explore the army voimalus, kus saad ilma kontota mängida, kuid ega seal midagi ei "teeni" kah.

Huvitav, kui mina explore the army alla vaatasin, siis sain ainult menüüdes ringi kolada, aga mängida ei saanud. icon_question.gif
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
tanelmees
HV vaatleja

sõnum 22.09.2006 10:54:53 vasta tsitaadiga

Erksxx kirjutas:
Rokkar15 kirjutas:

Ma korra proovisin seda, selline tunne et enamus olid botid seal. Mingi väga imelikult käitusid. Igaljuhul tapsin üksi terve armaada maha seal ja keegi whinind kah icon_lol.gif
tagasi üles
raul141
HV veteran
raul141

sõnum 22.09.2006 11:07:30 vasta tsitaadiga

ot rääkige veits kas seda mängu mõttekas mängida hiirega või joistick-i kasutada? et koguaeg hiirega möllanud, kas hiir parem selle mängu jaoks?
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 22.09.2006 12:01:53 vasta tsitaadiga

ise eelistan hiirt, fps'i ikka ja alati hiirega teind, aga samas ei kujuta ette kui mugav joystickiga seda pelada oleks icon_rolleyes.gif
connect
HV kasutaja

sõnum 22.09.2006 16:13:45 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis connect 12.06.2013 18:51:39, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 24.09.2006 14:41:48 vasta tsitaadiga

nii, täna tõmbasin ära ja tegin esimesed 3 treeningut ära, marksman, advanced marksman ja siis see 3.s
keegi mängu viitsib millalgi?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 26.09.2006 12:07:34 vasta tsitaadiga

Erksxx kirjutas:
Hooah Soldiers,

I am happy to announce that our tracker-system got finally updated today to be fully compatible with the latest version of America's Army v2.7.0. Following changes were made:

* Coop Maps: Coop Maps are not tracked like all the other maps. Playing there will not affect your tracker stats!

Panin tähele huvitava asja SF SnakePlainis, nimelt tõuseb su honor siiski seal mängides, kuigi seda mappi ei peaks trackitama!

Lisaks siia veel mõned tähelepanekud ja õpetused SF SnakePlain mapi kohta:

1) Mängu algul Hummerit käivitades jälgige alati, et käik poleks sees, mootor käivitub ainult siis, kui käigukang on P ehk Parkingu peal! Hiljem uuesti autosse istudes pole enam vaja käivitada, mootor töötab kogu mängu jooksul. Esineb üks bug, kus mootori hääl kaob ära ja auto sõidab hääletult. See ei sega sõitmist. Hi või Lo saab valida ainult paigal seistes (minul on selleks Enteri kõrval olev *½-nupp).
2)Alati kinnitage turvavöö vajutades K ! See hoiab ära võimalikud vigastused kui autojuht kõvat rallit teeb mägedes või muidu auto uppi ajab.
3)Autodes olevaid relvi kasutage säästlikult, pole mõtet umbes kõmmutada. See puudutab eriti MK19 granaadiheitjat, n00bid lasevad ühe märgi pihta sageli pika valangu, ehkki piisaks ühest singel-lasust! Ja kui siis tõesti seda kahurit vaja on (näiteks vaenlase BTR-ide hävitamiseks), on sageli magasin tühi ja relv kasutu!
4)Alati kasutage lasersihikut, nii kuulipilduja kui ka kahuri puhul! Enne laskmist vajutage ja hoidke all lasersihiku nupp, see paneb automaatselt õige kauguse paika! Selle abil saab näiteks väga efektiivselt killida kõik vaenlased tornides ja müüridel. Sõitke kuulipildujaautoga (car1) vasakule mäe tippu ja seal liikuge niikaugele edasi, et kindlus paistaks, pange lasersihikuga kaugus paika ja tuld. Parem oleks kui auto jääks enam-vähem otseks tulistamisel, tuli on siis täpsem. Pidage meeles, et see kaugus jääb relvale mällu, seega on hiljem läheda maa pealt tulistama hakates vaja uuesti laseriga kaugus paika panna , muidu laseb relv kõvasti üle. Soovitaks kõigil seda mõnes tühjas mapis katsetada.
5)Kui te olete kõik tornides ja muidu avalikult kõndivad vaenlased hävitanud, ei anna vaenlane enam häirivat mortiirituld! Siis on ohutu autost väljuda ja Javelinidega T62-tank ja BMP hävitada.
6)Javelini kasutades esineb sageli üks bug, nimelt pole peale B ja Reload vajutamist seadet õlale tõstes Javelini raketti näha, ainult tühjus, siis ei saa lasta. Bugist vabanemiseks visake Javelin korraks käest Backspace nuppu kasutades ja võtke uuesti kätte, see aitab.
7)Javelini annavad 4 ja 6 valik F2 tabelis.
8)Vaenlase soomustransportööride BTR80-te hävitamine on kahuriga auto (car2) töö. Neile võib ohutult nina alla sõita ja kindla peale lasta, nende kuulipildujatuli ei tee Hummerile midagi.
9)Topeltuste puhul on kasulik avada mõlemad uksepooled, et auto saaks vabalt sisse sõita. Kui olete esimese uksepoole õhku lasknud, saate teise poole niisama avada, selleks tuleb seestpoolt ukse juurde minna ja Action (minul on selleks E) nuppu vajutada.
10)Objektide leidmiseks jälgige kaardil objekti kujutust. Kui sellel on ülal või allääres kaar, siis on see vastavalt teist kõrgemal või allpool korrusel. Kui kaari ei ole (lihtsalt tavaline ristkülik), siis on objekt teiega samal korrusel.

Lisaks veel üks üldisem tähelepanek. Varem sai käskluste sisestamiseks (nagu SUICIDE või Votekick) konsooli avada TAB nupule vajutades. Nüüd uues 2.7 versioonis on selleks millegipärast Ü nupp (vähemalt minul).

Loodan, et on abiks. icon_biggrin.gif

cristian12
HV vaatleja

sõnum 26.09.2006 14:07:10 vasta tsitaadiga

see mega hea mäng siid saab tõmmata http://aaotracker.4players.de/ thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
ZaHooR
HV vaatleja

sõnum 26.09.2006 15:11:39 vasta tsitaadiga

cristian12 kirjutas:
see mega hea mäng siid saab tõmmata http://aaotracker.4players.de/ thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
uus adre, mis kohe trackerisse viib on www.aaotracker.com
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Speedee
HV kasutaja
Speedee

sõnum 26.09.2006 16:52:15 vasta tsitaadiga

Ü-ga on alati olnud võimalik konsooli lahti teha. Aga Tab klahvile panin ikkagi konsooli avamise tagasi - juba harjunud tab klahvi selle jaoks vajutama. Eks need, kes on vähegi kogenumad muudavad nagu nii käsitsi klahvipaigutusi user.ini failis, et saaks mugavamalt/kiiremini mängida.

Niipalju, kui mina olen SF Snake Plain-i mänginud, siis serverites, kus on vähegi ajudega mängijad, kasutatakse Car 2-te armor-i hävitamiseks, spotter-ite tapmiseks ja D objektini jõudmiseks. Lisaks autojuhile lähevad Car 2-te neljas SF sõdur, kellel on alati Javelin ja kaks snaiprit. Kohe alguses laseb Javeliniga mängija T-62 õhku, siis olenevalt BMP ja BTR-i asukohtadele sõidetakse kas vasaku mäe otsa, mille pealt on hea need õhku lasta MK19-ga või kui BTR ja BMP on taga pool, viiakse snaiprid mägedele ja peale seda hävitatakse BTR ja BMP ära. Car 1 võiks olla see sõiduk, kus on sõdurid, kes ründavad compound-i. Door breacher-iga väravad õhku lasta (kui panna täpselt kahe värava keskele, siis lendavad mõlemad väravad lahti) ja Hummeriga sisse sõita - automatuuril on lõbus.

Kuigi, njah, selliseid sessioone, kui praktiliselt kõik teavad, mida teha tuleb, on heal juhul kolmandik. Mõned klanniserverid on küll salvestatud lemmikute hulka, aga enam ei viitsi eriti seda kaarti mängida. Oleks, et saaks inimeste vastu mängida.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 27.09.2006 13:49:44 vasta tsitaadiga

Head näpunäited Troll. Ise ei olnud seda uste lugu veel avastanudki, et pärast ühe õhkulaskmist saab teise niisama avada. Teised bugi avastused ja võimalused tulid mängukäigus.

Samas jah, HONOR tõuseb ikkagi kas siis mängides SF Snakeplain'i või Interdictionit. Peaasi, et ametlikus serveris või leased official serveris mängida.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
fgth
Kreisi kasutaja

sõnum 27.09.2006 15:03:51 vasta tsitaadiga

Erksxx kirjutas:
Samas jah, HONOR tõuseb ikkagi kas siis mängides SF Snakeplain'i või Interdictionit. Peaasi, et ametlikus serveris või leased official serveris mängida.
No honor võib ju tõusta aga kuna nendes mappides saab niivõrd vähe punkte siis sinna honorit pole küll mõtet koguma minna icon_smile.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
kuido7
HV vaatleja

sõnum 27.09.2006 19:58:14 vasta tsitaadiga

Mul selline mure, et Americas Army uue ver2.7 installimisel tulevad CRC errorid. (CRC failed in Americ~1.cab ja CRC failed in Americ~2.cab) On kellelgi samalaadset probleemi esinenud ja kuidasas seda lahendada? On öeldud, et tõmba teisest kohast, download manengeriga, aga midagi ei aita. Olen tõmmanud 2.5GB juba 3 korda. 2 korda GetRighti ja IEga ja 1 korra GetRighti ja FireFoxiga. Öeldi ka, et helistasin ISPle, ehk Elionile. Mõnikord panevad nad peale sellise asja, et max. download on 225mb, aga Elion ütles, et neil pole mingeid piiranguid. Oskab keegi aidata? icon_cry.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 1
tagasi üles
Speedee
HV kasutaja
Speedee

sõnum 27.09.2006 20:54:26 vasta tsitaadiga

Jah, CRC errori annab siis, kui fail alla laadimise ajal muutub vigaseks. Kas sa tracker-ist proovisid tõmmata? Mina tõmbasin teist korda sealt GetRight-iga ja ei olnud mingeid probleeme.
Tegelikult CRC error võib esineda ka siis, kui lahti pakkimis programm on hapuks läinud. Proovi mõne teise programmiga extract-ida.
Variant on ka, et mõni tuttav tõmbab ise install faili alla ja kõrvetab sulle plaadi peale.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  America's Army mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 209, 210, 211 ... 258, 259, 260  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.