Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
t0rtilla
HV vaatleja
|
17.09.2006 16:46:57
|
|
|
F*** AMEERIKAS SÕJAVÄE SÕJAPESU JA PRPAGANDA
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
17.09.2006 17:12:01
|
|
|
Ise võtsin tweakXP nimelise junniga 2.6 read registrist maha ja lasin 2.7 eraldi.
Hea et nii tegin, sest 2.6 istub rohkem
2.6 jooksis 1024x768 half settings 30+fps. 2.7 javelin training minimum settings 5 või vähem fps
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
17.09.2006 18:03:50
|
|
|
Tere.
mul selline jama et tõmbasin endale aa kahe partina ta oli juba installitud pakkisin lahti ja mängisin ilusti mingi 2 päeva.Siis mõtlesin et mis ma ikka sellest 2.6 hoian ja lasin 2.6 maha control panelist seal Ad/or remove programs proovisin siis 2.7 tööle ja enam ei lähe ütleb et This application has failed to start because MSVCR71.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.Lasin siis 2.7 mängu kohvri ka maha ja pakkisin ta uuesti lahti kuid ikka sama jama
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
17.09.2006 18:37:18
|
|
|
add remove programs alt lasid maha ?
tee CC-ga clean vms
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.09.2006 21:14:52
|
|
|
mine tõmba see dll internetist ning pane windows/system'isse või mängu exe faili juurde
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelmees
HV vaatleja
|
18.09.2006 10:25:01
|
|
|
No sai kah see 2.7 siis ära proovitud.
Muljed siis sellised. Need coop mapid suht omapärased. Kuigi hetkel lagavad ja tahavad ikka ulme masinat saada. Sest fps ikka täielik saast seal.
Selles Interdiction mapis kannatab mängida ilusti. Võid vabalt üksinda terve missiooni ära teha. Sest AI paneb ikka oinast sajaga. Praegu näinud siiamaani ainult sellist käitumist. Et, tulistab natuke jookseb ringi ja varjub ja tulistab jälle. Suicide vendasi pole veel näinud. Kuid nalja saab nendega ikka palju. Eila näiteks üks bot viskas tossu lambist kuskile saali. Teised kohe sõimasid seda venda seal, et puta puta. Ja kui granaati visata, siis hakkab mingi ulme kisa - granaata -granaata.
Üllatavad nad päris tihti kuskilt järsku seljataha ilmumisega. Ja lasevad läbi uste ja mööbli samuti, kui kuulevad sind.
Peale 8 minutit korraliku mängimise juures, enam putasi ja muid sõimamisi eriti ei kuule. Botide vastu aitab kõige paremini tulistamis/liikumine taktika. Nii kui seisma jääd saad kohe headshoti.
SnakePlain ikkagi lagab veel, loodame, et see lõpuks normaalseks läheb. Pole saanduki seda eriti pelada. Ms ca 100-250 ja fps kah seal 10 kantis.
Uus urban map - ei tea kas sellepärast et mul 1024x768 ja kõik mediumi peal - igastahes kole tundus. Selline sinine ja crap graafikaga. Eriti ei istunud.
Uus radarisüsteem on lahe. Paljud nupud mängus muutusid. Üldiselt võib rahule jääda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
18.09.2006 11:30:23
|
|
|
Frankie666 kirjutas: |
Ise võtsin tweakXP nimelise junniga 2.6 read registrist maha ja lasin 2.7 eraldi.
Hea et nii tegin, sest 2.6 istub rohkem
2.6 jooksis 1024x768 half settings 30+fps. 2.7 javelin training minimum settings 5 või vähem fps  |
Heh, kle vaata ka mida sa võrdled. 2te täiesti erinevat kaarti ja ressursiõgardit:roll: Võrdle parem fps-i poolest mingit bridget versioonil 2.6 ja 2.7 ka sama kaarti.
Endal jooksevad ka uued kaardid kehvemini, kuid vanad kaardid jooksevad sama hästi, vaata et pareminigi tead ning uus S.A.I on eriti lahe riistapuu igal kaardil, ka vanadel - teeb mängimise kohe nauditavamaks ja kergemaks ka mingil määral. Saab kohe vaenlaste asukohti raporteerida mõneks sekundiks kaardil.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
WEC
Kreisi kasutaja
|
18.09.2006 12:56:42
|
|
|
Tigerland kirjutas: |
nu ma arvan et 2.7 puhul tuleb teha kõik koolitused ära
tee ära ja vaata mis saab!! anna siis siia ka teada
kui küsida võib siis mis arvuti sul on ja mis neti ühendus sul on ??  |
Kui minu käest küsisid, siis:
Intel Celeron 3,06GHz
640MB DDR2 533
HDD 80GB 7200
VGA ATI X300
internet on Starmanilt 1Mb/s
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
18.09.2006 13:11:20
|
|
|
Minul jookseb see snake map keskmiselt 15fps. Kas tõesti protsessor on nii suur pidur? Kõik graafika on normali peal.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
18.09.2006 13:38:39
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
Minul jookseb see snake map keskmiselt 15fps. Kas tõesti protsessor on nii suur pidur? Kõik graafika on normali peal. |
Trilinerar filtering vota maha, varjud vota koik maha - hakkab juba paremini jooksma. Veel void textuuride resolutsiooni v4hendada normalilt 1 aste alla. Samamoodi vota ka valgustuse effektidest "projectors" maha ning muidugi ka vsync. Ja defragmendi kõvaketas ära. Kui tahad mega tweakimist harrastada v 2.7 AA-le, siis vaata siia.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tigerland
HV vaatleja
|
18.09.2006 17:51:06
|
|
|
Tegelt on nii et jääme ootama mingi 1kuu või poole pärast update 8) vaatama mis siis saab!!!
j
|
|
tagasi üles |
|
 |
fgth
Kreisi kasutaja
|
18.09.2006 18:02:30
|
|
|
Tigerland kirjutas: |
Tegelt on nii et jääme ootama mingi 1kuu või poole pärast update 8) vaatama mis siis saab!!!
j |
kust selline informatsioon ?
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelmees
HV vaatleja
|
19.09.2006 08:09:34
|
|
|
OT: anyway ma ei tea kas tohib siin reklaamida, kuid...
Otsime uusi liikmeid oma klanni. Kodukas ja oma honor server olemas. Team on hetkel küll eestlaste päralt, kuid plaan on teha rahvusvaheline. Kui piisavalt liikmeid jne. On plaanis osa võtta turniiridest clan vs clan jne. Seega kõik liikmed teretulnud. Otseseid nõudmisi, hetkel ei esita. Peaasi, et AA-d toksid nädalas vähemalt 3h.
http://www.academy-clan.tk/ Tehke avaldus ja vaatame üle;)
http://aaotracker.com/clanprofile.php?clanid=9265 Klanni statsid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
19.09.2006 13:18:12
|
|
|
Hooah Soldiers,
I am happy to announce that our tracker-system got finally updated today to be fully compatible with the latest version of America's Army v2.7.0. Following changes were made:
* Coop Maps: Coop Maps are not tracked like all the other maps. Playing there will not affect your tracker stats!
* Coop Stats: Playtime, Kills/Deaths, Score are now tracked as 'Coop-Stats'.
* Map Steamroller: Tracked like the other 35 Maps! Also affect your playerrank on our website.
* Serverlist: Added filters for new maps, versions and coop
* Buddylist: Buddies that are playing on non-tracked servers (like private servers) are displayed in your buddylist now as online.
* The new 'Explore the Army' Servers of AA v2.7.0 are not tracked anywhere!
* Old Versions still tracked: We still track v2.5.0 and v2.6.0 gameservers. But only Honor-Servers!!
* WebSpec and Weblauncher: Compatbible now with the new v2.7.0 query-protocol. Should work fine again ...
tracker
tanelmees kirjutas: |
OT: anyway ma ei tea kas tohib siin reklaamida, kuid...
Otsime uusi liikmeid oma klanni. Kodukas ja oma honor server olemas. Team on hetkel küll eestlaste päralt, kuid plaan on teha rahvusvaheline. Kui piisavalt liikmeid jne. On plaanis osa võtta turniiridest clan vs clan jne. Seega kõik liikmed teretulnud. Otseseid nõudmisi, hetkel ei esita. Peaasi, et AA-d toksid nädalas vähemalt 3h.
|
Minu arust voiks teie liikmetel fr ikka v4hemalt 1 olla, mis on tegelikult isegi madal.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelmees
HV vaatleja
|
19.09.2006 13:35:10
|
|
|
tsitaat: |
Minu arust voiks teie liikmetel fr ikka v4hemalt 1 olla, mis on tegelikult isegi madal.
|
No me ei pea seda tähtsaks. Hiljem kui klann suurem ja plaanid tõsisemad, siis ehk.
Mina näiteks pole kunagi fragrate hooranud, mängin ikka pigem fun-i pärast mitte skoori pärast;)
Tavalised fr hoorajad, disconnectivad peale surma ja alati on võitjate poole peal või siis valivad kindlasti suurema
honoriga tüüpidega poole. Minu arvates pointless. Kuigi samas, tracker annab hea ülevaate, kui tõsiselt numbrite ja arvude
maailma süübida. Fragrate võib olla jama, kuid näiteks palju on headshote ja tabavaid kuuli, kuidas ta teamis käitub, kas ta on
rusher, defencer või vahepealne, kui pikad ta roundid on jne jne.
Ehk jäämäge ei saa kunagi ainult tipu järgi hinnata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
19.09.2006 13:43:48
|
|
|
tanelmees, nõustun täielikult sinuga selle FR teema koha pealt. See, et kellelgi on suur FR, jätab alguses mulje, et ta on proff ja sellised inimesed võtavad asja tavaliselt liiga tõsiselt, ise olen näinud kus kohe pannakse sõimama kui mingi lucky n00b tappab ta maha, aga on ka erandeid. Mind see FR ei huvita üldse, mängin nii kuidas tahan, ikkagi FUNi peab saama
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru

|
19.09.2006 14:47:29
|
|
|
2.7 on ikka samm edasi aga paar sammu tagasi kuna sellise (natuke aegunud) graafikaga mäng peaks ikka korralikult jooksma tänapäevasel riistvaral IMHO. Et mingitki arvestatavalt sujuvat mängukogemust saada, tuleb kõik setingud kenasti võimalikult madalale panna Muidu on peamenüü ja serverbrowser liikunud tuntava paremuse poole, co-op oleks ka üle prahi kui seda vaid mängima saaks (botid campavad spawni nö.)
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
19.09.2006 15:10:37
|
|
|
siLc kirjutas: |
2.7 on ikka samm edasi aga paar sammu tagasi kuna sellise (natuke aegunud) graafikaga mäng peaks ikka korralikult jooksma tänapäevasel riistvaral IMHO. Et mingitki arvestatavalt sujuvat mängukogemust saada, tuleb kõik setingud kenasti võimalikult madalale panna Muidu on peamenüü ja serverbrowser liikunud tuntava paremuse poole, co-op oleks ka üle prahi kui seda vaid mängima saaks (botid campavad spawni nö.)  |
täpselt... nõuded ja graafika mis nende eest "saab" on jumala ajuvabad.
jooksutad oblivioni ära normaalselt aga AA ei saa
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
19.09.2006 17:36:38
|
|
|
Kuulge vaadake ka mis te r44gite. Arvate, et aint graafika pool võtab teie aruvutid kooma? Lihtsalt coop kaartidel on vaja protsessoril rohkem tööd teha A.I-ga et neid igasse kaardi otsa erinevalt mängima panna ja käituma. Peale selle on arvuti meestele igast tekste külge poogitud, mille käivitamine võib võtta mängu korraks seisma või aeglasemaks. Siin on nii palju erinevaid tegureid lihtsalt, milleks need uued kaardid jooksevad kehvemini. Palju oleneb ka serverist, kuid tundub, et mitte v4ga palju - proovisin offlines m4ngida SF Snake Plain kaarti ning ikka jooksis sama kehvasti, kui võrgus. Aga muidu tehke oma kõvakettad sodist puhtaks, viirusetõrjed, strip saverid ja muu jama kinni, defragmendid ja muu lollus käima siis saate asja täiesti jooksma. Minu profiilis masinaga sain sodi eemaldamisel (v4ga suur teema) ja süsteemi optimeerimsel mängu talutavalt jooksma võrreldes esimese ahastusega, kui ma teda esimest korda proovisin kohe p4rast installi m4ngida. Uutel kaartidel on operatiivmälu oluline ning tundub, et ka protsessor võiks paremate küllast olla. Kõva videokaarti pole see AA üsna algusest peale tahtnud.
Peale selle ärge rääkige üldiselt, et mänd jookseb kehvasti nii vana graafikaga, vaid ikka 2 uut kaarti, mis on siis coop mängustiilis, jooksevad ainult kehvemini kui teised kaardid, kus ei kasutata A.I-d ja nii palju rahvast mööda kaarti jooksmas. Steamroller jookseb täiesti hästi, kuigi on ka uus kaart. Ning kõik vanad kaardid jooksevad ikkagi endise kiirusega, vaata et pareminigi, nii et väljend, et mäng jookseb kehvasti pole mingi argument. Mäng on v2.7 ja aasta 2006. Loomulikult ei saa vanade süsteemidega kaua uusi mänge mängida.
Samas FR koha pealt - Ise pole kordagi serverist lahkunud, kui mind maha tapetakse, vaid olen just kauem edasi mänginud, et rohkem kogemust saada paremate mängijatega ning ütleks, kui ikka saad rohkem surma, kui ise tapad, siis ei ole see keskmine skill just kiita. Mängijaid on ikka nii palju erinevate oskuste ja kogemusega, kus ei ütleks küll, et need alla 1.0 FR vennad just paremad on kui isegi näiteks 1.2 või rohkema FR 'iga mängijad. FUN - muidugi FUNi pärast mängime seda, mille pärast siis veel.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
19.09.2006 19:34:06
|
|
|
steamrolleris pole AI-sid.. need coop mapid on nii laggised , et sellest pole mõtet üldse rääkida (minul vähemalt)
ja fr koha pealt.. noh ega ma ka ei disconnecti ... lihtsalt teen "viimase surmani" , kui keegi cs on mängind ? , lähen vaatan telekat vms.
kõik pistavad kohe paukuma "reconnecter" "noob" , teevad mingi screenshoti.. irw .. osa AA mängiatest on jumala fucked up .. a noh..
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
19.09.2006 19:38:27
|
|
|
nii palju lisaks ka minu poolt, et mängin ka FUNi pärast ja minu FR olgu, kas või 0.0001 siis mind see ei koti...sellepärast ma klannidesse ei trügigi, et tavaliselt on ikkagi seal mingi eeskirjad ja nõudmised, mida ma ei viitsi niikuinii täita....lihtsalt mängingi oma lõbuks täpselt nii kuidas soovin ....muidugi kui servud on mingid omad reeglid kehestanud siis püüan nendest kinni pidada.Kui mingeid reegleid eraldi ei ole siis , kas ma kämbin või hängin jätan enda otsustada(see viimane jutt tegelt BF2 kohta).AA eelis ongi see, et seal ei ole mõtet eriti kämpida sest siis oleks mäng igav.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
19.09.2006 23:32:17
|
|
|
Jah, ma saan täiesti aru, et ei olegi mõtet kasvatada seda FR 'i, kuna kui see ainsaks eesmärgiks seada, siis kaobki mängu juures see FUN osa ära, kuid ma lihtsalt vihjasin, et vähema FR 'iga, kui seda on 1.00 (isegi madal), ei saa mitte mingil juhul vastu kogenenumatele. Ma ei peagi seda halvaks, kui see ongi kehvem - madalama FR 'i taga peituvad mängijatel ei ole ju ka nii palju seda aega, et elu mängides maha raisata Kuid vahepeal on kobatades kellelgi lihtsalt parem FR väiksema ajaga, muud midagi.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
20.09.2006 05:12:58
|
|
|
On suuri rahvusvahelisi clane kus fragrate ei ole liikmeks olekul takistus...see oleks ka ajuvaba....clan peaks siiski olema ka koht mängukogemuste saamiseks...treeninguks,selleks on olemas serverraidid jms. Peamine on seal siiski aktiivsus....see on praktiliselt üks-ainus nõue..
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelmees
HV vaatleja
|
20.09.2006 08:16:24
|
|
|
Ma mingi aeg tagasi üritasin top 1 bridge klanniga liituda.
http://aaotracker.com/clanprofile.php?clanid=43364
Värbamine oli neil lihtne ja läbipaistev. Esiteks vaatasid trackerit. Soovitavalt mida paremad numbrid seda parem.
Fragrate ei olnudki nii tähtis. Siis 2 nädalane koos mängimine. Kui olid hea teamplayer, olidki kõik uksed avatud.
Kahjuks ise ei saanud klanni, kuna kobastasin liiga palju (pold tükk aega nii halvasti mänginud ), kuigi pollis olid hääled peaaegu 50/50. Neil oli põhiline, et sa oleksid teamplayer. Näiteks nendega koos mängides, teadsid praktiliselt koguaeg, kus vaenlased asuvad. Üks vend oligi nn. "reporter", kes riskis oma eluga, et teistele teada anda, kus vaenlane asub. Ja nende kogemused, muidugi sellised: 1 reportis enemy low stairs right side, 10 sekki läks mööda, see vend maas jne. Ja sniperi katmine, teineteise katmine, vot see oli elamus, kuidas team koostööd teeb. Flashiga pimestatuna ei pidanud kunagi muretsema, et maha tapetakse, lihtsalt vennad katsid sind nii hästi. Ja muidugi oli suuresti abiks teamspeak. Natuke nonliferid ehk olid aga ikkagi sellistega koos fun pelada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
20.09.2006 16:15:24
|
|
|
tanelmees kirjutas: |
Ma mingi aeg tagasi üritasin top 1 bridge klanniga liituda.
http://aaotracker.com/clanprofile.php?clanid=43364
Värbamine oli neil lihtne ja läbipaistev. Esiteks vaatasid trackerit. Soovitavalt mida paremad numbrid seda parem.
Fragrate ei olnudki nii tähtis. Siis 2 nädalane koos mängimine. Kui olid hea teamplayer, olidki kõik uksed avatud.
Kahjuks ise ei saanud klanni, kuna kobastasin liiga palju (pold tükk aega nii halvasti mänginud ), kuigi pollis olid hääled peaaegu 50/50. Neil oli põhiline, et sa oleksid teamplayer. Näiteks nendega koos mängides, teadsid praktiliselt koguaeg, kus vaenlased asuvad. Üks vend oligi nn. "reporter", kes riskis oma eluga, et teistele teada anda, kus vaenlane asub. Ja nende kogemused, muidugi sellised: 1 reportis enemy low stairs right side, 10 sekki läks mööda, see vend maas jne. Ja sniperi katmine, teineteise katmine, vot see oli elamus, kuidas team koostööd teeb. Flashiga pimestatuna ei pidanud kunagi muretsema, et maha tapetakse, lihtsalt vennad katsid sind nii hästi. Ja muidugi oli suuresti abiks teamspeak. Natuke nonliferid ehk olid aga ikkagi sellistega koos fun pelada  |
paljud top twl clannid on siuksed
aga paljud jälle pole kah.. neid lihtsalt peetakse heaks... fr kõigil mingi 3.5 pubis omavad... a muidu ei midagi
ise ma küll mingit üht mappi mängida ei suuda jumala siibrisse viskab
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |