Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 89, 90, 91  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
reitz90
HV kasutaja

sõnum 29.08.2006 14:22:56 vasta tsitaadiga

Aga muretsege endale mingi vana hiir või klaver, et siis toda peksta. Siis ei pea kalleid asju lõhkuma.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
der hammer
HV Guru
der hammer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.08.2006 14:37:10 vasta tsitaadiga

Mul 49.- defender klaver. Närvihaiged vahetame ?
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 29.08.2006 14:42:04 vasta tsitaadiga

oli just see voolukatkestus.. 1 ordi masin andis BSOD.. vaatame, kas saame ketta k2ima veel v6i tuleb ordis lasta see v2lja vahetada..
mks
HV veteran

sõnum 29.08.2006 22:47:02 vasta tsitaadiga

MMX-Power kirjutas:
ise üritan tavaliselt maha rahuneda icon_razz.gif ei taha tekitada mitte kellelegi/millelegi vigastusi icon_biggrin.gif

Heheh, kujuta ise ette, mida Tähis (teistele infoks: rühmajuhataja ja erialaainete õpetaja) sinuga teeks, kui sa valikaines mõnele tutikale HP komplektile (AMD A64 3200+, 1G RAM) jalaga paneksid näiteks icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif...

enda arvutit saab ikka aeg-ajalt õrnalt jalaga turgutatud, eriti kui helikaart ei taha tööle hakata, peale paari matsu toimib tavaliselt nagu kellavärk icon_biggrin.gif:icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
tonu89
HV veteran
tonu89

sõnum 29.08.2006 22:57:31 vasta tsitaadiga

Ja siis mõtlete, et miks osad jupid enneaegselt otsad annavad.. küll kirutakse arvutifirmat ja teab keda veel.. icon_confused.gif
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 30.08.2006 21:46:05 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
MMX-Power kirjutas:
ise üritan tavaliselt maha rahuneda icon_razz.gif ei taha tekitada mitte kellelegi/millelegi vigastusi icon_biggrin.gif

Heheh, kujuta ise ette, mida Tähis (teistele infoks: rühmajuhataja ja erialaainete õpetaja) sinuga teeks, kui sa valikaines mõnele tutikale HP komplektile (AMD A64 3200+, 1G RAM) jalaga paneksid näiteks icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif...

enda arvutit saab ikka aeg-ajalt õrnalt jalaga turgutatud, eriti kui helikaart ei taha tööle hakata, peale paari matsu toimib tavaliselt nagu kellavärk icon_biggrin.gif:icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

suht metsas oleks ju icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif eks ma siis MS valikkursustele enam ei pääseks. muidu seal 2GB RAMi masinas icon_biggrin.gif või sa juba võtsid kuskilt ää? icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
m0d0
HV vaatleja

sõnum 31.08.2006 11:59:45 vasta tsitaadiga

kui ma väike tatt olin suutsin p 100 emmele agp kaardi pci slotti meisterdada , loomulikult teistpidi
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 31.08.2006 12:59:24 vasta tsitaadiga

m0d0, mis siis juhtus?
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 31.08.2006 13:01:23 vasta tsitaadiga

ärvatavasti läks video piixu ning mobo pci pesa
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
Popp
Kreisi kasutaja
Popp

sõnum 31.08.2006 13:03:22 vasta tsitaadiga

Creat_1 kirjutas:
ärvatavasti läks video piixu ning mobo pci pesa

ma tegin samamoodi, kui midagi veel ei teadnud arvutitest icon_razz.gif
pilti ette ei võtnud aga midagi läbi ka ei põlenud
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
m0d0
HV vaatleja

sõnum 31.08.2006 13:15:49 vasta tsitaadiga

flameas kirjutas:
m0d0, mis siis juhtus?

juhtus siis selline asi et põles maha emaplaat , prose ja toiteplokk , siis läks mul see lõbu maksma pea 3500.- krooni
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Anti

sõnum 31.08.2006 13:17:30 vasta tsitaadiga

m0d0 kirjutas:
siis läks mul see lõbu maksma pea 3500.- krooni
sul?
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 31.08.2006 13:31:04 vasta tsitaadiga

MMX-Power kirjutas:
muidu seal 2GB RAMi masinas icon_biggrin.gif või sa juba võtsid kuskilt ää? icon_lol.gif

mhh, hetkel pole veel jõudnud icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif... tähis ilmselt tõmbaks mind kellapidi lakke ka selle peale icon_biggrin.gif...

tegu siis naljaga
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
korndog412
HV veteran
korndog412

sõnum 31.08.2006 13:34:18 vasta tsitaadiga

hetkel vajus 2x fulltoweri küljekaant (pole case küljes) IceQ II X850XT peale thumbs_up.gif
hakkasin ära võtma ja märkasin tagasi monitori poole vaadates, et pilt on ruuduline icon_eek.gif icon_rolleyes.gif
restardil oli pilt ruuduline ... thumbs_down.gif
võtsin kaardi ära vaatasin uurisin puurisin, füüsiliselt jumala terve, panin sisse - Ruuduline icon_lol.gif
Võtsin välja, keerasin kruvid lahti > kinni, panin tööle ja w00w, pilt OK. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 31.08.2006 16:44:59 vasta tsitaadiga

eile põles dvd kirjutaja läbi. See polegi nii naljaks aga naljaks on see, et kõik optilised seadmed lähevad mul nädal aega peale garantii läbisaamist piixu icon_lol.gif
tagasi üles
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 31.08.2006 19:41:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:

See polegi nii naljaks aga naljaks on see...
rahakoti arust vastupidi

See pole küll äpardus, aga endale meenus just see, kui just olin arvuti saanud. Ei teadnud seadmetest ja suurustest veel midagi. Ei osanud vast veel programmegi installida. Ühel päeval oli sõbral mingit tekstifaili vaja, andis mulle selleks tarbeks flopi. Kodus tükk aega uurisin, mis pidi seda üldse sisse pannakse, peale õnnestumist tegin failil paremklõpsu ja Send to Floppy (A: ). Kui see kiviaegne seade lõpuks vaikis ja tuli kustus, vaatasin My Computeri alt, kas sai ikka õigesti ja avastasin, et seal failikettas oli vaevalt 2% täidetud. Mõtlesin, et teen sõbrale hea üllatuse ja panin sellele veel igasuguseid mänge ja programme desktopilt ja start menüüst lisaks. Vähemalt 20 tükki kokku. Isegi Festart Keyboard Pro ja terve Eesti - Inglise sõnaraamat mahtusid vabalt GTA kõrval sinna ära.
Ise veel imestasin ja mõtlesin, et küll see Floppy peab alles suur ja võimas asi olema. Niipalju ma juba teadsin tol kaugel ajal, et andmetest tuleb teha varukoopiaid. Tahtsin minna poodi, et sealt 9 krooni eest paar flopid osta: teeks kõvakettast backupi.
Järgmine päev sain sõbralt korraliku peapesu nende shortcutide eest icon_rolleyes.gif

Algusaastatest meenub veel see, et kui olin kunagi ostnud oma esimese Floppy, siis alati faili kirjutamisel sellele arvuti jooksis kokku, tuli ette BSOD. Aitas ainult resettimine. Tahtsin seda ketast veel poodi tagasi viia icon_redface.gif Kuidagi tulin aga selle peale, et format A: teha. Peale seda hakkas tööle. Crashis sellepärast, et windows oli ME

Peast vilksatas ka läbi elu esimene kokkujooksmine. See juhtus kollasest kiti moodi autost väljumisel GTA1 mängu ajal, heli jäi mingit 5 sekundist klippi korrutama. Ise kartsin veel jubedasti, et nüüd kuumenes arvuti üle. Juhtus see umbes kuu peale esimese arvuti ostmist. Ma ei olnud seda pisikest aga nii olulist nuppu POWERi all veel kunagi kasutanud...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 31.08.2006 19:53:25 vasta tsitaadiga

endal vanast arvutist meenub niipalju et oli vaja vaba ruumi juurde saada (just sõbra käest sain sigavinge gta2) tuhlasin seal sis ringi ja avastasin et kaustas windows liiga palju ebavajalikke asju (ebavajalikud olid need mille otstarvet ma ära ei jaganud) sai seal siis natuke kustutatud icon_lol.gif ja oi ma sain isa käest kui windoos enam ei buutinud
---
uuel arvutil kord ka üks raualine apsakas olnud:
tahtsin arvutit vaikseks ööseks ja tõmmasin mobo külge ühendatud LED vendi välja, 5 sekundiks läksid arvuti sees katoodid eredamalt põlema ja siis tuli must suitsupilv ja shutdown
paranduses tuli välja et mobol olid osad rajad maha põlenud, sai korda tehtud (teibi ja traadiga icon_biggrin.gif ) siiamaani profiiliarvuti 1 moboks icon_razz.gif
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
Dianatrix
Kreisi kasutaja

sõnum 31.08.2006 20:14:27 vasta tsitaadiga

RPG16 kirjutas:
endal vanast arvutist meenub niipalju et oli vaja vaba ruumi juurde saada (just sõbra käest sain sigavinge gta2) tuhlasin seal sis ringi ja avastasin et kaustas windows liiga palju ebavajalikke asju (ebavajalikud olid need mille otstarvet ma ära ei jaganud) sai seal siis natuke kustutatud icon_lol.gif ja oi ma sain isa käest kui windoos enam ei buutinud

Haha, seda olen ma ka teinud! icon_lol.gif Kui olin 11a n00b, sai kõik *.dll failid jms värk kustutatud... icon_biggrin.gif Õnneks möliseda ei saanud kelleltki, minu arvuti oli. Aga emme pidi patsiga poistele maksma küll, et nad sinna uue Windoosa installiks. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 48
tagasi üles
Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 31.08.2006 20:17:11 vasta tsitaadiga

mul esimese arvutiga selline kogemus, et kui arvuti koju sain ja tööle panin oli ainult must pilt ees ja rohkemat polnud. Siis yks sõber pani windowsi peale ja selgus, et arvuti emaplaadil hiire ps2 ei tööta. Siis sai arvuti saadetud esimese 2päeva jooksul garantiisse. icon_lol.gif (arvuti oli ordist ostetud)
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 31.08.2006 20:22:41 vasta tsitaadiga

hehe täna sai ka nalja

ostsin omale ju eile (30 august 2006) zalmani lilleõie jahutuse(profiilis)

panin kõik peale aga vendi unustasin ühendada fan matega,muidu mõlemad otsikud panin külge

panin tööle, läksin kööki kohvi järele

natuyke aega kal-onlinet pelanud kui plaks arvuti väljas

hakaksin uurima,et mida on nüüd ja juba mõtlesin,et fakk uut proset,platet vaja

kruvisin jahuti lahti(ei puutunud seda, tegin pika kruvikaga) hakkasin ära võtma ja sama kiiresti lasin lahti ka ja näppudel on 4 punast triipu peal icon_biggrin.gif

suht valus aga noh

õnneks jäid kõik asjad töökorda

automatic shutdown oli pandud 95 peale icon_wink.gif
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
Gr[e]iF
HV kasutaja

sõnum 31.08.2006 21:47:28 vasta tsitaadiga

Ühel päeval sai soetada uus Kingston HyperX pc3200A mälu. Ühendatud külge, vaatasime, kas DFI pani automaatselt õiged kellad ja timingud. Ei üks ega teine! sai natuke biosega hackitud, tuhkagi! Vahetasime isegi biose uuema vastu, ikka tulemus suhtkoht null. Lõpuks lihtsalt panime "teise pessa" JA LAKSTI Töötas. Suhteliselt shock, kahjuks ei ole viitsind uut biost peale panna, et mälu + proset clockata saada.
korndog412
HV veteran
korndog412

sõnum 31.08.2006 21:49:22 vasta tsitaadiga

Gr[e]iF kirjutas:
Ühel päeval sai soetada uus Kingston HyperX pc3200A mälu. Ühendatud külge, vaatasime, kas DFI pani automaatselt õiged kellad ja timingud. Ei üks ega teine! sai natuke biosega hackitud, tuhkagi! Vahetasime isegi biose uuema vastu, ikka tulemus suhtkoht null. Lõpuks lihtsalt panime "teise pessa" JA LAKSTI Töötas. Suhteliselt shock, kahjuks ei ole viitsind uut biost peale panna, et mälu + proset clockata saada.

minumeelest see oli poole koomim, kui me seda kingstonit tagurpidi pesasse vägistasime icon_lol.gif (lõpuks jagasime matsu lahti küll aga siiski)

mitte pidada mind dumbuseriks - ma teadsin, et mulle anti mälu õigetpidi kätte...

viimati muutis korndog412 31.08.2006 22:14:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
Celeron
Kreisi kasutaja

sõnum 31.08.2006 21:53:47 vasta tsitaadiga

Täna kiskusin arvuti lahti ja tulemus on see, et vendid üle 5 sekundi ei tööta.
Mobo ja prose ilmselt putsis.
Aga nu sitta juhtub
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 33
tagasi üles
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 31.08.2006 21:54:52 vasta tsitaadiga

üle 5 sek ei tööta?
vendid söövad molexist või mobopistikust?
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
Celeron
Kreisi kasutaja

sõnum 31.08.2006 22:01:38 vasta tsitaadiga

RPG16 kirjutas:
üle 5 sek ei tööta?
vendid söövad molexist või mobopistikust?

Mobost
Toite, korpuse ja CPU vent lõpetavad töötamise.
Arvuti ei piiksu ja pilti ette ei võta.
Ilmselt prose sai staatilist või siis mobo.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 33
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 89, 90, 91  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.