Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Runescape märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 112, 113, 114  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ernitz
HV vaatleja
Ernitz

sõnum 16.04.2006 15:35:19 vasta tsitaadiga

Oma pool aastat panin ma selle mängu taha magama: Lõpptulemus oli mõttetu. Väga igav mäng. Alguses oli põnev aga siis... noh avastasin Darkedeni ja see jäigi sinna paika.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
purexpure
HV veteran

sõnum 16.04.2006 22:25:36 vasta tsitaadiga

pole yle aasta m2nginud.

edit: kui kellelgi on tasuta asju/raha/kontosi siis v8ib ps saata icon_lol.gif
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 47
tagasi üles
j22lind
HV kasutaja

sõnum 16.04.2006 23:04:50 vasta tsitaadiga

Ma olen ka seda mängu mänginud. Alustasin ~kolm aastat tagasi suvel. Suvi möödus ilma suurema runescape hulluseta, kuid kohe 1. septembrist alates alustasin pidevalt mängimisega, sest mul oli vaja oma sugulasele järgi jõuda: tema account oli tunduvalt suurema combatiga. Tegelesin siis igapäev 7-8 tundi, vahel ka rohkem selle mänguga. Õppimistulemused ei langenud, lihtsalt ma ei teinud kodutöid. Septembrist jaanuarini mängisin pidevalt RS-i, kuid siis toimus meil portide sulgemine - RS ei loadinud enam ära. kaks kuud ei saanud mängida, kui siis asi paranes, lasin nädal aega jutti, kuid tüdinesin. Aprillis müüsin oma konto maha ~200.- Kuigi runescape sõber ütles, et natukese otsimise peale oleksin 500.- saanud vabalt. 1 ja pool aastat hiljem tegin uue konto, sest sugulane oli ikka veel vaimustuses sellest ja see oli hea võimalus suhtlemiseks. Praegu on accounti natuke arendatud, healjuhul korra nädalas kaevandan koti rauda täis beer_yum.gif

Runescape on tegelt mõnus mäng, kuid mingisugune piirang peaks olema peal. Jagex võiks sellise asja omale süsteemi sisse treida, et igal accountil on kindel ajalimiit, mis alates sisselogimisest hakkab nulli poole tiksuma. Näiteks on igal accountil limiit 3 tundi päevas. Kui aeg jookseb nulli toimub automaatne väljalogimine.

Psych0
HV veteran
Psych0

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.04.2006 17:57:58 vasta tsitaadiga

j22lind kirjutas:
Ma olen ka seda mängu mänginud. Alustasin ~kolm aastat tagasi suvel. Suvi möödus ilma suurema runescape hulluseta, kuid kohe 1. septembrist alates alustasin pidevalt mängimisega, sest mul oli vaja oma sugulasele järgi jõuda: tema account oli tunduvalt suurema combatiga. Tegelesin siis igapäev 7-8 tundi, vahel ka rohkem selle mänguga. Õppimistulemused ei langenud, lihtsalt ma ei teinud kodutöid. Septembrist jaanuarini mängisin pidevalt RS-i, kuid siis toimus meil portide sulgemine - RS ei loadinud enam ära. kaks kuud ei saanud mängida, kui siis asi paranes, lasin nädal aega jutti, kuid tüdinesin. Aprillis müüsin oma konto maha ~200.- Kuigi runescape sõber ütles, et natukese otsimise peale oleksin 500.- saanud vabalt. 1 ja pool aastat hiljem tegin uue konto, sest sugulane oli ikka veel vaimustuses sellest ja see oli hea võimalus suhtlemiseks. Praegu on accounti natuke arendatud, healjuhul korra nädalas kaevandan koti rauda täis beer_yum.gif

Runescape on tegelt mõnus mäng, kuid mingisugune piirang peaks olema peal. Jagex võiks sellise asja omale süsteemi sisse treida, et igal accountil on kindel ajalimiit, mis alates sisselogimisest hakkab nulli poole tiksuma. Näiteks on igal accountil limiit 3 tundi päevas. Kui aeg jookseb nulli toimub automaatne väljalogimine.

Ma ise seda *õnneks* enam ei mängi aga 3 tundi ja see ajalimiit oleks veits kahtane ju! Näiteks teed seda dragonslayer (or whatever) questi ja siis järsku välja logimine, järgmine päev logid sisse ja paarsada koletist järsku ründavad!
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
errr0r
HV vaatleja

sõnum 20.04.2006 21:47:21 vasta tsitaadiga

Ma mängisin kah seda mängu oma 2 aastat, ikka vähemalt 3-5 tundi päevas, et ikka leveleid suuremaks saada. Ajataju kadus seda mängu mängides kohati täiesti ära ja raiskasin väga_väga palju aega oma elust seda mängu mängides; tekitab ikka jõhkralt sõltuvust ; lõpuks sain aga konto kuuesajaviiekümne eeguga maha müüdud ja geepeede eest kah veel pappi ning teen veel praegugi teisi memberiteks ise pidevalt viisteist kuni kakskendviis eeku vahelt võttes* lõpp hea kõik hea; kuigi vahel järele mõeldes on ikka jõhkralt kahju raisatud ajast:*
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
j22lind
HV kasutaja

sõnum 21.04.2006 15:20:04 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
j22lind kirjutas:

Ma ise seda *õnneks* enam ei mängi aga 3 tundi ja see ajalimiit oleks veits kahtane ju! Näiteks teed seda dragonslayer (or whatever) questi ja siis järsku välja logimine, järgmine päev logid sisse ja paarsada koletist järsku ründavad!

No siis tuleb sättida oma aega nii, et oleks aega see draakon ära tappa. icon_razz1.gif

Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 21.04.2006 18:26:58 vasta tsitaadiga

j22lind kirjutas:
Psych0 kirjutas:
j22lind kirjutas:

No siis tuleb sättida oma aega nii, et oleks aega see draakon ära tappa. icon_razz1.gif

jah ja siis tuleb jälle video mingist sakslasest kellel jäi 1 hp püüdu draakoni maha löömisest ja hakkab seal jälle laamendama ja Jagexit sõimama icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Da QoX
HV vaatleja
Da QoX

sõnum 05.05.2006 22:28:06 vasta tsitaadiga

purexpure kirjutas:

pole yle aasta m2nginud.

edit: kui kellelgi on tasuta asju/raha/kontosi siis v8ib ps saata icon_lol.gif

Pool aastat sellise Acci arendamisega?
Ma pakun et sellega l2heks kuskil nädal-2 ?

tagasi üles
tiith
maxnorm
tiith

sõnum 07.05.2006 10:24:52 vasta tsitaadiga

nolifer !
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
morgue666
HV vaatleja
morgue666

sõnum 11.05.2006 21:34:38 vasta tsitaadiga

Olen ise ka kunagi runet mängind isegi member olnd kuid paar aastat tagasi sain aru, et RS on elu mõttetu mäng, kus peale vaba aja midagi vaja ei lähe.

Ise lõpetasin kui olin lvl 84 aga tglt ka kui sa just nolifer ei ole siis ple seda mängu küll mõtet mängida.

RS peamised miinused on elu pa*k graafika ja mõttetud questid, milleiga normaalse mõistusega inimene ära teeb(sh membude omad)

tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 31.07.2006 00:01:22 vasta tsitaadiga

kas keegi mu combat 71 ruuni venda ei taha ära ärida icon_biggrin.gif

seisab niisama icon_biggrin.gif

kohe ütlen statsid ka

E:Statsid
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
kristjan13
HV kasutaja
kristjan13

sõnum 02.08.2006 22:43:33 vasta tsitaadiga

account name:Zezima ...ärige ära beer_yum.gif

viimati muutis kristjan13 13.11.2006 12:49:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 26
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 02.08.2006 23:48:33 vasta tsitaadiga

25 krooni kristjan
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
kristjan13
HV kasutaja
kristjan13

sõnum 03.08.2006 10:03:20 vasta tsitaadiga

piraat262 kirjutas:
25 krooni kristjan
icon_lol.gif thumbs_up.gif

viimati muutis kristjan13 13.11.2006 12:49:40, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 26
tagasi üles
Golbin666
HV kasutaja
Golbin666

sõnum 09.08.2006 00:15:22 vasta tsitaadiga

minu kasutaja siis icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 52
tagasi üles
hardo
HV vaatleja
hardo

sõnum 09.08.2006 00:49:21 vasta tsitaadiga

kunagi sai ka pleatud
aga siis hakkas üle viskama icon_smile.gif
tegelt on jah mõttetu(võib-olla siis kui member oled,siis on natuke huvitavam)
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 09.08.2006 09:29:15 vasta tsitaadiga

Golbin666 kirjutas:
minu kasutaja siis icon_biggrin.gif

ära võta tõsiselt aga sa oledmingi eriline nolifer:D
kaua mängisid? icon_razz.gif
tagasi üles
MorzokMan
HV vaatleja
MorzokMan

sõnum 10.08.2006 14:55:25 vasta tsitaadiga

Olin ka kunagi kõva ruunimies.. Sain juba ühte teist puud maha võtta.. ja passisin juures, kui teised mingeid sitikaid tapsid, et ära korjata nänn, mida teised ei tahtnud.(ise ei saanud suurt keskit maha löödud icon_razz1.gif) Jepp.. LAHE mäng... icon_lol.gif icon_lol.gif .
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 11.08.2006 14:29:57 vasta tsitaadiga

MorzokMan kirjutas:
Olin ka kunagi kõva ruunimies.. Sain juba ühte teist puud maha võtta.. ja passisin juures, kui teised mingeid sitikaid tapsid, et ära korjata nänn, mida teised ei tahtnud.(ise ei saanud suurt keskit maha löödud :-P) Jepp.. LAHE mäng... :lol: :lol: .

Mis su kasutajanimi oli? Mängisin ka rsi alguseaegadel (oldschool.. höhöö) ja oman vist endiselt eesti vihatuima rs mängija tiitlit.

http://216.239.59.104/search?q=cache:ftIstVUqAmsJ:www.astar.ee/runescape/%3Fpage%3Denemy+estonian+white+knights+vaenlased&hl=et&lr=lang_et

"Vaenlased
Timberg - tema tõttu said paljud eestlased runescapeist bänni >:("
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
morgoth
HV kasutaja
morgoth

sõnum 11.08.2006 14:49:26 vasta tsitaadiga

Mis tegid siis, et nad bänni said?
Igastahes tubli töö, timberg beer_yum.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 11.08.2006 16:14:26 vasta tsitaadiga

Kogu asi algas sellest, kui sain tuttavaks ühe haxx0riga, kellega panime väikese operatsiooni püsti. Kusagil 1 kuu enne seda lasi runescape tasulise versiooni välja, mis võimaldas maksjatel.. kurat.. ma ei mäletagi, mis see algne privileeg oli.

Igatahes hakkasime tohutu hulga vähkide, raha ja muu kraami eest "6 kuu membershipe müüma". Mina võtsin rõõmuga need kaubahunnikud vastu, osa läks haxxorile, osa mulle.. ja siis haxxor tegi annetajad tasulise runescape liikmeteks. Liikmemaks tasuti kusagilt.. internetipangast varastatud krediitkaardi andmetega (tagantjärele mõeldes on see ikka paras sigadus, aga siis ma sellele ei mõelnud).

Aeg liikus edasi ja siis tuli kogu see värk välja (eks inimesed hakkasid huvi tundma, kuhu nende kontodelt raha on kadunud). Haxx0r sai bänni, mina ei saanud. Siis algas ka esimene suurem nõiajaht, kus said bänni paljud teised mängijad (erinevatel põhjustel). Osadelt võeti bänn maha, enamasti sellel tingumisel, et nad andsid üles kaasmängijaid, kes midagi paha olevat teinud (jaganud kontot, kasutanud autominerit jms). Pull on see, et väga suur protsent rs mängijatest kasutas autominerit, aga ainult valituid õnnistati selle bänni privileegiga.

Lõpuks sain ise bänni automineri eest (üks eestlane kaebas mu peale), mida rsi karjääri alguses sai natuke kasutatud (sel hetkel mul seda enam vaja ei olnud, sest tegelesin pvpga enamasti). Omamoodi naljakaks pean seda, et kaebaja oli ise stabiilne automineri kasutaja ning nuubiaegadel tundis huvi, mis see autominer on ja kuidas töötab (naiivsusest seletasin ka).
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
MorzokMan
HV vaatleja
MorzokMan

sõnum 13.08.2006 14:07:39 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
MorzokMan kirjutas:
Olin ka kunagi kõva ruunimies.. Sain juba ühte teist puud maha võtta.. ja passisin juures, kui teised mingeid sitikaid tapsid, et ära korjata nänn, mida teised ei tahtnud.(ise ei saanud suurt keskit maha löödud icon_razz1.gif) Jepp.. LAHE mäng... icon_lol.gif icon_lol.gif .

Mis su kasutajanimi oli? Mängisin ka rsi alguseaegadel (oldschool.. höhöö) ja oman vist endiselt eesti vihatuima rs mängija tiitlit.

http://216.239.59.104/search?q=cache:ftIstVUqAmsJ:www.astar.ee/runescape/%3Fpage%3Denemy+estonian+white+knights+vaenlased&hl=et&lr=lang_et

"Vaenlased
Timberg - tema tõttu said paljud eestlased runescapeist bänni >icon_sad.gif"

Mul kasutajanimi enamus kohtades sama.. Ma pänni ei sand.. peaks proovima.. äkkist on veel isegi alles konto??

Edit: Jep.. alles on:) icon_lol.gif

classified
HV vaatleja
classified

sõnum 13.08.2006 15:36:04 vasta tsitaadiga

Proovisin ka kunagi, aga jah. Sellised net online mängud ei tömba ikkagi enam. icon_smile.gif
Kunagi olid lahedad köik. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
cmxz1
Piiratud kasutaja

sõnum 09.10.2006 11:11:56 vasta tsitaadiga

kas keegi kasutajaid ära ei taha osta?
lvl 75~76 jackxz2345 full rune asjad on peal ja muud nänni mingi 50~75k eest
ja kaks acci wildi jaoks ka müüa
mage:whirpool0 magic 59
warrior:0rckiller str 59
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 09.10.2006 14:24:29 vasta tsitaadiga

kopp.gif icon_question.gif

pealegi, oled sa tammesalu?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Runescape mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 112, 113, 114  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.