Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ernitz
HV vaatleja

|
16.04.2006 15:35:19
|
|
|
Oma pool aastat panin ma selle mängu taha magama: Lõpptulemus oli mõttetu. Väga igav mäng. Alguses oli põnev aga siis... noh avastasin Darkedeni ja see jäigi sinna paika.
_________________ They want war? Lets give them one! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
purexpure
HV veteran
|
16.04.2006 22:25:36
|
|
|
pole yle aasta m2nginud.
edit: kui kellelgi on tasuta asju/raha/kontosi siis v8ib ps saata
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
j22lind
HV kasutaja
|
16.04.2006 23:04:50
|
|
|
Ma olen ka seda mängu mänginud. Alustasin ~kolm aastat tagasi suvel. Suvi möödus ilma suurema runescape hulluseta, kuid kohe 1. septembrist alates alustasin pidevalt mängimisega, sest mul oli vaja oma sugulasele järgi jõuda: tema account oli tunduvalt suurema combatiga. Tegelesin siis igapäev 7-8 tundi, vahel ka rohkem selle mänguga. Õppimistulemused ei langenud, lihtsalt ma ei teinud kodutöid. Septembrist jaanuarini mängisin pidevalt RS-i, kuid siis toimus meil portide sulgemine - RS ei loadinud enam ära. kaks kuud ei saanud mängida, kui siis asi paranes, lasin nädal aega jutti, kuid tüdinesin. Aprillis müüsin oma konto maha ~200.- Kuigi runescape sõber ütles, et natukese otsimise peale oleksin 500.- saanud vabalt. 1 ja pool aastat hiljem tegin uue konto, sest sugulane oli ikka veel vaimustuses sellest ja see oli hea võimalus suhtlemiseks. Praegu on accounti natuke arendatud, healjuhul korra nädalas kaevandan koti rauda täis
Runescape on tegelt mõnus mäng, kuid mingisugune piirang peaks olema peal. Jagex võiks sellise asja omale süsteemi sisse treida, et igal accountil on kindel ajalimiit, mis alates sisselogimisest hakkab nulli poole tiksuma. Näiteks on igal accountil limiit 3 tundi päevas. Kui aeg jookseb nulli toimub automaatne väljalogimine.
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
20.04.2006 17:57:58
|
|
|
j22lind kirjutas: |
Ma olen ka seda mängu mänginud. Alustasin ~kolm aastat tagasi suvel. Suvi möödus ilma suurema runescape hulluseta, kuid kohe 1. septembrist alates alustasin pidevalt mängimisega, sest mul oli vaja oma sugulasele järgi jõuda: tema account oli tunduvalt suurema combatiga. Tegelesin siis igapäev 7-8 tundi, vahel ka rohkem selle mänguga. Õppimistulemused ei langenud, lihtsalt ma ei teinud kodutöid. Septembrist jaanuarini mängisin pidevalt RS-i, kuid siis toimus meil portide sulgemine - RS ei loadinud enam ära. kaks kuud ei saanud mängida, kui siis asi paranes, lasin nädal aega jutti, kuid tüdinesin. Aprillis müüsin oma konto maha ~200.- Kuigi runescape sõber ütles, et natukese otsimise peale oleksin 500.- saanud vabalt. 1 ja pool aastat hiljem tegin uue konto, sest sugulane oli ikka veel vaimustuses sellest ja see oli hea võimalus suhtlemiseks. Praegu on accounti natuke arendatud, healjuhul korra nädalas kaevandan koti rauda täis
Runescape on tegelt mõnus mäng, kuid mingisugune piirang peaks olema peal. Jagex võiks sellise asja omale süsteemi sisse treida, et igal accountil on kindel ajalimiit, mis alates sisselogimisest hakkab nulli poole tiksuma. Näiteks on igal accountil limiit 3 tundi päevas. Kui aeg jookseb nulli toimub automaatne väljalogimine. |
Ma ise seda *õnneks* enam ei mängi aga 3 tundi ja see ajalimiit oleks veits kahtane ju! Näiteks teed seda dragonslayer (or whatever) questi ja siis järsku välja logimine, järgmine päev logid sisse ja paarsada koletist järsku ründavad!
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
errr0r
HV vaatleja
|
20.04.2006 21:47:21
|
|
|
Ma mängisin kah seda mängu oma 2 aastat, ikka vähemalt 3-5 tundi päevas, et ikka leveleid suuremaks saada. Ajataju kadus seda mängu mängides kohati täiesti ära ja raiskasin väga_väga palju aega oma elust seda mängu mängides; tekitab ikka jõhkralt sõltuvust ; lõpuks sain aga konto kuuesajaviiekümne eeguga maha müüdud ja geepeede eest kah veel pappi ning teen veel praegugi teisi memberiteks ise pidevalt viisteist kuni kakskendviis eeku vahelt võttes* lõpp hea kõik hea; kuigi vahel järele mõeldes on ikka jõhkralt kahju raisatud ajast:*
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
j22lind
HV kasutaja
|
21.04.2006 15:20:04
|
|
|
Psych0 kirjutas: |
Runescape on tegelt mõnus mäng, kuid mingisugune piirang peaks olema peal. Jagex võiks sellise asja omale süsteemi sisse treida, et igal accountil on kindel ajalimiit, mis alates sisselogimisest hakkab nulli poole tiksuma. Näiteks on igal accountil limiit 3 tundi päevas. Kui aeg jookseb nulli toimub automaatne väljalogimine. |
Ma ise seda *õnneks* enam ei mängi aga 3 tundi ja see ajalimiit oleks veits kahtane ju! Näiteks teed seda dragonslayer (or whatever) questi ja siis järsku välja logimine, järgmine päev logid sisse ja paarsada koletist järsku ründavad! |
No siis tuleb sättida oma aega nii, et oleks aega see draakon ära tappa.
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
21.04.2006 18:26:58
|
|
|
Psych0 kirjutas: |
Ma ise seda *õnneks* enam ei mängi aga 3 tundi ja see ajalimiit oleks veits kahtane ju! Näiteks teed seda dragonslayer (or whatever) questi ja siis järsku välja logimine, järgmine päev logid sisse ja paarsada koletist järsku ründavad! |
No siis tuleb sättida oma aega nii, et oleks aega see draakon ära tappa.  |
jah ja siis tuleb jälle video mingist sakslasest kellel jäi 1 hp püüdu draakoni maha löömisest ja hakkab seal jälle laamendama ja Jagexit sõimama
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Da QoX
HV vaatleja

|
05.05.2006 22:28:06
|
|
|
purexpure kirjutas: |
pole yle aasta m2nginud.
edit: kui kellelgi on tasuta asju/raha/kontosi siis v8ib ps saata  |
Pool aastat sellise Acci arendamisega?
Ma pakun et sellega l2heks kuskil nädal-2 ?
_________________ haxx
Kõik uus teretulnud. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiith
maxnorm

|
07.05.2006 10:24:52
|
|
|
nolifer !
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgue666
HV vaatleja

|
11.05.2006 21:34:38
|
|
|
Olen ise ka kunagi runet mängind isegi member olnd kuid paar aastat tagasi sain aru, et RS on elu mõttetu mäng, kus peale vaba aja midagi vaja ei lähe.
Ise lõpetasin kui olin lvl 84 aga tglt ka kui sa just nolifer ei ole siis ple seda mängu küll mõtet mängida.
RS peamised miinused on elu pa*k graafika ja mõttetud questid, milleiga normaalse mõistusega inimene ära teeb(sh membude omad)
_________________ Pataljoni ülem: Nimi, sõdur!
Sõdur: Tatatataavi...
Pataljoni ülem: Selge kuulipilduriks. |
|
tagasi üles |
|
 |
RKsilver
HV Guru
|
31.07.2006 00:01:22
|
|
|
kas keegi mu combat 71 ruuni venda ei taha ära ärida
seisab niisama
kohe ütlen statsid ka
E:Statsid
|
|
Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan13
HV kasutaja

|
02.08.2006 22:43:33
|
|
|
account name:Zezima ...ärige ära
_________________ Tahad teenida lisaraha? - kliki SIIA
I`ve got a real bad feeling about this deal! Damn, too late
viimati muutis kristjan13 13.11.2006 12:49:18, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
02.08.2006 23:48:33
|
|
|
25 krooni kristjan
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
3 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan13
HV kasutaja

|
03.08.2006 10:03:20
|
|
|
piraat262 kirjutas: |
25 krooni kristjan |
_________________ Tahad teenida lisaraha? - kliki SIIA
I`ve got a real bad feeling about this deal! Damn, too late
viimati muutis kristjan13 13.11.2006 12:49:40, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Golbin666
HV kasutaja

|
09.08.2006 00:15:22
|
|
|
minu kasutaja siis
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
hardo
HV vaatleja

|
09.08.2006 00:49:21
|
|
|
kunagi sai ka pleatud
aga siis hakkas üle viskama
tegelt on jah mõttetu(võib-olla siis kui member oled,siis on natuke huvitavam)
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
09.08.2006 09:29:15
|
|
|
Golbin666 kirjutas: |
minu kasutaja siis
 |
ära võta tõsiselt aga sa oledmingi eriline nolifer:D
kaua mängisid?
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorzokMan
HV vaatleja

|
10.08.2006 14:55:25
|
|
|
Olin ka kunagi kõva ruunimies.. Sain juba ühte teist puud maha võtta.. ja passisin juures, kui teised mingeid sitikaid tapsid, et ära korjata nänn, mida teised ei tahtnud.(ise ei saanud suurt keskit maha löödud ) Jepp.. LAHE mäng... .
_________________ Naeratage ... homme on veel hullem. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
11.08.2006 14:49:26
|
|
|
Mis tegid siis, et nad bänni said?
Igastahes tubli töö, timberg
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.08.2006 16:14:26
|
|
|
Kogu asi algas sellest, kui sain tuttavaks ühe haxx0riga, kellega panime väikese operatsiooni püsti. Kusagil 1 kuu enne seda lasi runescape tasulise versiooni välja, mis võimaldas maksjatel.. kurat.. ma ei mäletagi, mis see algne privileeg oli.
Igatahes hakkasime tohutu hulga vähkide, raha ja muu kraami eest "6 kuu membershipe müüma". Mina võtsin rõõmuga need kaubahunnikud vastu, osa läks haxxorile, osa mulle.. ja siis haxxor tegi annetajad tasulise runescape liikmeteks. Liikmemaks tasuti kusagilt.. internetipangast varastatud krediitkaardi andmetega (tagantjärele mõeldes on see ikka paras sigadus, aga siis ma sellele ei mõelnud).
Aeg liikus edasi ja siis tuli kogu see värk välja (eks inimesed hakkasid huvi tundma, kuhu nende kontodelt raha on kadunud). Haxx0r sai bänni, mina ei saanud. Siis algas ka esimene suurem nõiajaht, kus said bänni paljud teised mängijad (erinevatel põhjustel). Osadelt võeti bänn maha, enamasti sellel tingumisel, et nad andsid üles kaasmängijaid, kes midagi paha olevat teinud (jaganud kontot, kasutanud autominerit jms). Pull on see, et väga suur protsent rs mängijatest kasutas autominerit, aga ainult valituid õnnistati selle bänni privileegiga.
Lõpuks sain ise bänni automineri eest (üks eestlane kaebas mu peale), mida rsi karjääri alguses sai natuke kasutatud (sel hetkel mul seda enam vaja ei olnud, sest tegelesin pvpga enamasti). Omamoodi naljakaks pean seda, et kaebaja oli ise stabiilne automineri kasutaja ning nuubiaegadel tundis huvi, mis see autominer on ja kuidas töötab (naiivsusest seletasin ka).
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorzokMan
HV vaatleja

|
13.08.2006 14:07:39
|
|
|
Mul kasutajanimi enamus kohtades sama.. Ma pänni ei sand.. peaks proovima.. äkkist on veel isegi alles konto??
Edit: Jep.. alles on:)
_________________ Naeratage ... homme on veel hullem. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
classified
HV vaatleja

|
13.08.2006 15:36:04
|
|
|
Proovisin ka kunagi, aga jah. Sellised net online mängud ei tömba ikkagi enam.
Kunagi olid lahedad köik.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |