Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 09.08.2006 16:59:08 vasta tsitaadiga

live on jama, tiri aMSN, minumeelest palju mugavam.
muide see live on nii bugine, kuidas te seda üldse kasutate? endal kodus 7.5 ja pole mitte ainsatki probleemi (veel)

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gr[e]iF
HV kasutaja

sõnum 09.08.2006 17:22:48 vasta tsitaadiga

aMSN on nendest atm parim, mis ma proovind olen. Olen veel proovinud gaimi ja dMSNi mis kohe üldse ei meeldi. On veel pakkumisi?

EDIT: nii, tavaline messengeri saab vähemalt logida, kuid sisse ei lase: signing in to .NET Messenger Service Failed because the service is not responding. The service is not avaiveble or you may not be connected to the internet

Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 09.08.2006 17:23:27 vasta tsitaadiga

Skype ei saa kasutada või sellega sama jama?Kui MSN ei tööta, äkki aitab skype. Kunagi li mingi Miranda IM, mllega saab ka rääkida MSN inimestega. Trillan Trilliar, ei mäleta õiget nime, proovi seda ka.
Gr[e]iF
HV kasutaja

sõnum 09.08.2006 17:39:10 vasta tsitaadiga

Skype saan kasutada, kuid isikud kes msnis on ei kasuta skype...
Trillian on vähe imelik, kõik isikud ilmuvad samuti ühte aknasse mis on ÄÄRMISELT NÕME

HV vaatleja

sõnum 10.08.2006 03:04:56 vasta tsitaadiga

mis mõttes? et üks vestlusaken ja ülevalt valid, kellega rääkida taha? minu arust on see küll üks parimaid asju üle pika aja, mis tehtud

msn plussil on see peal ja ma olen väga rahul
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 10.08.2006 03:54:50 vasta tsitaadiga

Gr[e]iF kirjutas:
nii, tavaline messengeri saab vähemalt logida, kuid sisse ei lase: signing in to .NET Messenger Service Failed because the service is not responding. The service is not avaiveble or you may not be connected to the internet

Võid ka proovida teha IE-le reset, kui IE seaded paigast ära, siis üldjuhul ei tööta ka messenger.
Tools-Internet Options-Advanced-Reset
tagasi üles
Gr[e]iF
HV kasutaja

sõnum 10.08.2006 11:18:27 vasta tsitaadiga

ei aidanud, äkki registrist on midagi veel kustutada? Ma tuhnisin aiunlt hkey_classes_root läbi ja otsisin kõik mis on MSN messengeriga seotud

PS: Kuidas ma saan MSN 6.0 käima nii, et ma ei peaks updatema?!?!?

HV Guru
mTim

sõnum 10.08.2006 12:17:30 vasta tsitaadiga

ok ma sis esimene msnipede kes hädaldab...
poole 11 saati msni sisse ei saa..aMSNi kasutan
proovisin erinevaid webmessengere kah, ei tuhkagi
Service Status ütleb (loomulikul), et kõik serverid up and running thumbs_up.gif

tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 10.08.2006 13:38:44 vasta tsitaadiga

Gr[e]iF kirjutas:
ei aidanud, äkki registrist on midagi veel kustutada? Ma tuhnisin aiunlt hkey_classes_root läbi ja otsisin kõik mis on MSN messengeriga seotud

Kui ka teise windowsi kasutaja alt ei saanud sisse, siis pole viga vast ikkagi registris.
tsitaat:
PS: Kuidas ma saan MSN 6.0 käima nii, et ma ei peaks updatema?!?!?

Muudad Hexeditoriga versiooninumbri ära. Msnmsgr.exe lahti ja versiooni nr otsingusse (selle saad Help - About Messenger alt, kõik need nr mis seal kirjas), esimese otsinguga leitud nr asemele kirjutad 7.5.0324
tagasi üles
prigo
Kreisi kasutaja
prigo

sõnum 14.08.2006 15:28:48 vasta tsitaadiga

Keegi ei oska aidata, nimelt just format c tehtud.Panin msn 7.5peale aga sign in nuppu vajtuades annan errori, et ei saa sisse logida, proovi mõne aja pärast uuesti.All pool siis räägib et võimalik, et tulemüür plokib.Vaatasin ning selgus tõesti, et tulemüür plokkis, tema listis oli msn.Võtsin siis välja, proovisin üldse tulemüüri välja lülitada kuid ikka see sama jama. icon_rolleyes.gif
EDIT: http://www.zone.ee/prigo/msn_jamab.JPG?2
Vot nii ütleb ta peale formatti. icon_rolleyes.gif icon_evil.gif
Tulemüüride ja asjadegaolen jamanud ainult tulutult.
Ehk oksab keegi midagi soovitada?
EDIT:Siin ei oska keegi aidata? icon_rolleyes.gif
Üldse viimasel ajal HV-s saab abi ainult taolistele probleemidele kumb on parem kas x800gt või 7900gtx. icon_confused.gif
tagasi üles
vanake
HV kasutaja
vanake

sõnum 16.08.2006 13:06:33 vasta tsitaadiga

Tean vastust! Mul oli sama kamm, tee Internet Explorer lahti, ning FILE rippmenüüst, võta linnuke WORK OFFLINE eest ära.
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 16.08.2006 13:57:13 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
Gr[e]iF kirjutas:
tundub, et siin vist lahendust pole, kas keegi viitsiks nimetada erinevaid msn programme, mis sarnaneks live messengerile

Gaim

Ei tööta gaim praegu. Vähemalt siis, kui ma siin proxit kasutan. Sisse logimisel Gaim.exe as encountered a problem jada jada jada and needs to be closed. Viimasena on näha Getting cookie vms. Eile töötas perfecto.

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 16.08.2006 15:46:35 vasta tsitaadiga

prigo kirjutas:
Keegi ei oska aidata, nimelt just format c tehtud.Panin msn 7.5peale aga sign in nuppu vajtuades annan errori, et ei saa sisse logida, proovi mõne aja pärast uuesti.All pool siis räägib et võimalik, et tulemüür plokib.Vaatasin ning selgus tõesti, et tulemüür plokkis, tema listis oli msn.Võtsin siis välja, proovisin üldse tulemüüri välja lülitada kuid ikka see sama jama. icon_rolleyes.gif
EDIT: http://www.zone.ee/prigo/msn_jamab.JPG?2
Vot nii ütleb ta peale formatti. icon_rolleyes.gif icon_evil.gif
Tulemüüride ja asjadegaolen jamanud ainult tulutult.

Mis tulemüüriga on tegemist? Windows'i enda oma ,või mingi muu? Ja mismõttes võtsid MSNi tulemüüri listist välja? Kustutasid ära? Kui sul on Windows'i tulemüür, pane see sinna listi tagasi ja vaata ,et oleks linnuke seal kastis. Kui mingi muu tulemüür, siis pead 'allow' listi panema MSNi. Ja mõni tulemüür tahab ka kõigi portide eraldi sisestamist, siin teemas eespool korduvalt need pordid ära märgitud, mida MSN kasutab.
tagasi üles
Gr[e]iF
HV kasutaja

sõnum 16.08.2006 15:59:04 vasta tsitaadiga

vajuta troubleshoot, repair ja siis restart - peaks töötama küll
HV kasutaja

sõnum 21.08.2006 19:56:32 vasta tsitaadiga

selline jama,et msn on osade inimestega rääkimine täitsa võimatu...nimelt on nende font täielikult väike ja loetamatu...olen tõmmand arvutisse ka mingeid lisafonte photoshopi tarbeks aga see ei tohiks ju segada.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 21.08.2006 20:30:27 vasta tsitaadiga

janek87 kirjutas:
selline jama,et msn on osade inimestega rääkimine täitsa võimatu...nimelt on nende font täielikult väike ja loetamatu...olen tõmmand arvutisse ka mingeid lisafonte photoshopi tarbeks aga see ei tohiks ju segada.

Tools-Text size ,sealt saab sättida suurust. Plus! ja MessengerDiscovery võimaldavad teha vestluskaaslase fondi enda omaga sarnaseks. See millisena sa teiste fonti näed, sõltub paraku nendepoolsest seadistusest icon_neutral.gif Vahel ajab ikka täitsa närvi küll, kui keegi endale mingi kollase fondi on peale pannud nii et midagi ei näe.
tagasi üles
mybad
HV vaatleja

sõnum 23.08.2006 09:51:29 vasta tsitaadiga

Mure,

Tööjuures võeti välisühendus ära ja nüüd saab käia ainult .ee saitidel. Kõik messengerid on ära keelatud ja webmessengeridele ei pääse ka enam ligi kuna neil on kõigil .com/.net lõpp. Küsimus siis ongi, et kas on võimalik läbi mingi ussiemmi messengeri saada?

Ja kas unipeak.com'le mingit .ee lõpuga alternatiivi on, et saaks välismaiseid saite külastada?icon_smile.gif
tagasi üles
zbx
Piiratud kasutaja
zbx

sõnum 23.08.2006 13:31:20 vasta tsitaadiga

kasuta mingit eesti proxy't icon_wink.gif

aga ju see piirang on ikka selleks, et te vähem lulli lööksite.
seega igasugune abistamine selles vallas vähendab eesti töötajate keskmist rentaablust ja eesti majanduskasvu.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ikkamina
HV kasutaja
ikkamina

sõnum 23.08.2006 15:38:15 vasta tsitaadiga

[quote="mybad"]Mure,

Tööjuures võeti välisühendus ära ja nüüd saab käia ainult .ee saitidel. Kõik messengerid on ära keelatud ja webmessengeridele ei pääse ka enam ligi kuna neil on kõigil .com/.net lõpp. Küsimus siis ongi, et kas on võimalik läbi mingi ussiemmi messengeri saada?

Meil töööl ka sama jama,isegi gaimi ei lase sissse,messsi ei lase installidagi.Olen kõik juba ära prooovind icon_sad.gif .nu ja siiis tuleb abiks ,meie kõigi lemmmik icon_razz.gif Rate icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif

mybad
HV vaatleja

sõnum 24.08.2006 08:59:26 vasta tsitaadiga

Üks mure veel! Kuna olen laisk ja ei viitsi seda foorumit läbi lugeda, siis küsin, et kuidas saab lahti kirjast "e-mail address not verified" - nimelt kahel tuttaval on selline kiri msn's nime asemel ja muuta seda ei saa. Meilile neil seda 'verificationi' asja pole ka väidetavalt tulnud. Proovisin siis seda 'kinnitust' saada nii et vahetasin paroole, kuid tulemus on null. Üks adre on mail.ru ja teine hot.ee - usun et domeenis probleemi pole, pigem mingi anomaalia või siis see et ise lauajalg olen.

Tänan ette neid kes vastata viitsivad!
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 24.08.2006 11:02:03 vasta tsitaadiga

mybad kirjutas:
Üks mure veel! Kuna olen laisk ja ei viitsi seda foorumit läbi lugeda, siis küsin, et kuidas saab lahti kirjast "e-mail address not verified" - nimelt kahel tuttaval on selline kiri msn's nime asemel ja muuta seda ei saa. Meilile neil seda 'verificationi' asja pole ka väidetavalt tulnud. Proovisin siis seda 'kinnitust' saada nii et vahetasin paroole, kuid tulemus on null. Üks adre on mail.ru ja teine hot.ee - usun et domeenis probleemi pole, pigem mingi anomaalia või siis see et ise lauajalg olen.

Tänan ette neid kes vastata viitsivad!

passport.net-ist vist pidi selle verification maili uuesti saatma... logid sisse ja verify mail vms...

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
tagasi üles
mybad
HV vaatleja

sõnum 24.08.2006 11:41:56 vasta tsitaadiga

tsitaat:
passport.net-ist vist pidi selle verification maili uuesti saatma... logid sisse ja verify mail vms...

passport.net-i logib viisakalt sisse ära ..aga 'verification maili' asjandust sealt ei leia ..kui see seal on siis puust ja punaselt palun.icon_smile.gif
tagasi üles
hiiemae
HV kasutaja
hiiemae

sõnum 25.08.2006 20:11:06 vasta tsitaadiga

WLM ja MDL ei tunnista üksteist icon_confused.gif
mdl peale installida siis hakkab ainult wlm tööle, kuigi mdl oleks ju kohe ise pidanud samuti tööle hakkama - panen mdl'i ise tööle>tahab mind msn'ist välja logida ja tulemüüri testida vms. kuid ei suuda logida kasutaja msn'ist välja>ütleb, et ei suutnud>retest>kordub, et ei suuda logida kasutaja msn'ist välja>retest...

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 25.08.2006 21:18:13 vasta tsitaadiga

hiiemae, kas tegid upgrade või clean installi MDL'ile? enne installi on vaja eelnev ver. eemaldada. WLM on 8.0 või 8.1 beta?
tagasi üles
hiiemae
HV kasutaja
hiiemae

sõnum 26.08.2006 10:33:47 vasta tsitaadiga

2 trini,
olen juba 2-3 korda mõlemale korraga clean-installi teinud, kuid pole aidanud.
MDL - 1.00.19 (sobivuses wlm'dega polnud märgitud versioone)
WLM - 8.0.0792.00 - tuleks vist proovida uuemat

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.