Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mTim
HV Guru

|
09.08.2006 16:59:08
|
|
|
live on jama, tiri aMSN, minumeelest palju mugavam.
muide see live on nii bugine, kuidas te seda üldse kasutate? endal kodus 7.5 ja pole mitte ainsatki probleemi (veel)
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
tagasi üles |
|
 |
Gr[e]iF
HV kasutaja
|
09.08.2006 17:22:48
|
|
|
aMSN on nendest atm parim, mis ma proovind olen. Olen veel proovinud gaimi ja dMSNi mis kohe üldse ei meeldi. On veel pakkumisi?
EDIT: nii, tavaline messengeri saab vähemalt logida, kuid sisse ei lase: signing in to .NET Messenger Service Failed because the service is not responding. The service is not avaiveble or you may not be connected to the internet
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
09.08.2006 17:23:27
|
|
|
Skype ei saa kasutada või sellega sama jama?Kui MSN ei tööta, äkki aitab skype. Kunagi li mingi Miranda IM, mllega saab ka rääkida MSN inimestega. Trillan Trilliar, ei mäleta õiget nime, proovi seda ka.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
Gr[e]iF
HV kasutaja
|
09.08.2006 17:39:10
|
|
|
Skype saan kasutada, kuid isikud kes msnis on ei kasuta skype...
Trillian on vähe imelik, kõik isikud ilmuvad samuti ühte aknasse mis on ÄÄRMISELT NÕME
|
 |
delic
HV vaatleja
|
10.08.2006 03:04:56
|
|
|
mis mõttes? et üks vestlusaken ja ülevalt valid, kellega rääkida taha? minu arust on see küll üks parimaid asju üle pika aja, mis tehtud
msn plussil on see peal ja ma olen väga rahul
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
10.08.2006 03:54:50
|
|
|
Gr[e]iF kirjutas: |
nii, tavaline messengeri saab vähemalt logida, kuid sisse ei lase: signing in to .NET Messenger Service Failed because the service is not responding. The service is not avaiveble or you may not be connected to the internet |
Võid ka proovida teha IE-le reset, kui IE seaded paigast ära, siis üldjuhul ei tööta ka messenger.
Tools-Internet Options-Advanced-Reset
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gr[e]iF
HV kasutaja
|
10.08.2006 11:18:27
|
|
|
ei aidanud, äkki registrist on midagi veel kustutada? Ma tuhnisin aiunlt hkey_classes_root läbi ja otsisin kõik mis on MSN messengeriga seotud
PS: Kuidas ma saan MSN 6.0 käima nii, et ma ei peaks updatema?!?!?
|
 |
mTim
HV Guru

|
10.08.2006 12:17:30
|
|
|
ok ma sis esimene msnipede kes hädaldab...
poole 11 saati msni sisse ei saa..aMSNi kasutan
proovisin erinevaid webmessengere kah, ei tuhkagi
Service Status ütleb (loomulikul), et kõik serverid up and running
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
10.08.2006 13:38:44
|
|
|
ei aidanud, äkki registrist on midagi veel kustutada? Ma tuhnisin aiunlt hkey_classes_root läbi ja otsisin kõik mis on MSN messengeriga seotud |
Kui ka teise windowsi kasutaja alt ei saanud sisse, siis pole viga vast ikkagi registris.
tsitaat: |
PS: Kuidas ma saan MSN 6.0 käima nii, et ma ei peaks updatema?!?!? |
Muudad Hexeditoriga versiooninumbri ära. Msnmsgr.exe lahti ja versiooni nr otsingusse (selle saad Help - About Messenger alt, kõik need nr mis seal kirjas), esimese otsinguga leitud nr asemele kirjutad 7.5.0324
|
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
14.08.2006 15:28:48
|
|
|
Keegi ei oska aidata, nimelt just format c tehtud.Panin msn 7.5peale aga sign in nuppu vajtuades annan errori, et ei saa sisse logida, proovi mõne aja pärast uuesti.All pool siis räägib et võimalik, et tulemüür plokib.Vaatasin ning selgus tõesti, et tulemüür plokkis, tema listis oli msn.Võtsin siis välja, proovisin üldse tulemüüri välja lülitada kuid ikka see sama jama.
EDIT: http://www.zone.ee/prigo/msn_jamab.JPG?2
Vot nii ütleb ta peale formatti.
Tulemüüride ja asjadegaolen jamanud ainult tulutult.
Ehk oksab keegi midagi soovitada?
EDIT:Siin ei oska keegi aidata?
Üldse viimasel ajal HV-s saab abi ainult taolistele probleemidele kumb on parem kas x800gt või 7900gtx.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vanake
HV kasutaja

|
16.08.2006 13:06:33
|
|
|
Tean vastust! Mul oli sama kamm, tee Internet Explorer lahti, ning FILE rippmenüüst, võta linnuke WORK OFFLINE eest ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
16.08.2006 13:57:13
|
|
|
2 trini kirjutas: |
tundub, et siin vist lahendust pole, kas keegi viitsiks nimetada erinevaid msn programme, mis sarnaneks live messengerile |
Gaim |
Ei tööta gaim praegu. Vähemalt siis, kui ma siin proxit kasutan. Sisse logimisel Gaim.exe as encountered a problem jada jada jada and needs to be closed. Viimasena on näha Getting cookie vms. Eile töötas perfecto.
_________________ All there is to do - recon... |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
16.08.2006 15:46:35
|
|
|
prigo kirjutas: |
Keegi ei oska aidata, nimelt just format c tehtud.Panin msn 7.5peale aga sign in nuppu vajtuades annan errori, et ei saa sisse logida, proovi mõne aja pärast uuesti.All pool siis räägib et võimalik, et tulemüür plokib.Vaatasin ning selgus tõesti, et tulemüür plokkis, tema listis oli msn.Võtsin siis välja, proovisin üldse tulemüüri välja lülitada kuid ikka see sama jama.
EDIT: http://www.zone.ee/prigo/msn_jamab.JPG?2
Vot nii ütleb ta peale formatti.
Tulemüüride ja asjadegaolen jamanud ainult tulutult.
|
Mis tulemüüriga on tegemist? Windows'i enda oma ,või mingi muu? Ja mismõttes võtsid MSNi tulemüüri listist välja? Kustutasid ära? Kui sul on Windows'i tulemüür, pane see sinna listi tagasi ja vaata ,et oleks linnuke seal kastis. Kui mingi muu tulemüür, siis pead 'allow' listi panema MSNi. Ja mõni tulemüür tahab ka kõigi portide eraldi sisestamist, siin teemas eespool korduvalt need pordid ära märgitud, mida MSN kasutab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gr[e]iF
HV kasutaja
|
16.08.2006 15:59:04
|
|
|
vajuta troubleshoot, repair ja siis restart - peaks töötama küll
|
 |
janek87
HV kasutaja
|
21.08.2006 19:56:32
|
|
|
selline jama,et msn on osade inimestega rääkimine täitsa võimatu...nimelt on nende font täielikult väike ja loetamatu...olen tõmmand arvutisse ka mingeid lisafonte photoshopi tarbeks aga see ei tohiks ju segada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
21.08.2006 20:30:27
|
|
|
janek87 kirjutas: |
selline jama,et msn on osade inimestega rääkimine täitsa võimatu...nimelt on nende font täielikult väike ja loetamatu...olen tõmmand arvutisse ka mingeid lisafonte photoshopi tarbeks aga see ei tohiks ju segada. |
Tools-Text size ,sealt saab sättida suurust. Plus! ja MessengerDiscovery võimaldavad teha vestluskaaslase fondi enda omaga sarnaseks. See millisena sa teiste fonti näed, sõltub paraku nendepoolsest seadistusest Vahel ajab ikka täitsa närvi küll, kui keegi endale mingi kollase fondi on peale pannud nii et midagi ei näe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mybad
HV vaatleja
|
23.08.2006 09:51:29
|
|
|
Mure,
Tööjuures võeti välisühendus ära ja nüüd saab käia ainult .ee saitidel. Kõik messengerid on ära keelatud ja webmessengeridele ei pääse ka enam ligi kuna neil on kõigil .com/.net lõpp. Küsimus siis ongi, et kas on võimalik läbi mingi ussiemmi messengeri saada?
Ja kas unipeak.com'le mingit .ee lõpuga alternatiivi on, et saaks välismaiseid saite külastada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
zbx
Piiratud kasutaja

|
23.08.2006 13:31:20
|
|
|
kasuta mingit eesti proxy't
aga ju see piirang on ikka selleks, et te vähem lulli lööksite.
seega igasugune abistamine selles vallas vähendab eesti töötajate keskmist rentaablust ja eesti majanduskasvu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
23.08.2006 15:38:15
|
|
|
[quote="mybad"]Mure,
Tööjuures võeti välisühendus ära ja nüüd saab käia ainult .ee saitidel. Kõik messengerid on ära keelatud ja webmessengeridele ei pääse ka enam ligi kuna neil on kõigil .com/.net lõpp. Küsimus siis ongi, et kas on võimalik läbi mingi ussiemmi messengeri saada?
Meil töööl ka sama jama,isegi gaimi ei lase sissse,messsi ei lase installidagi.Olen kõik juba ära prooovind .nu ja siiis tuleb abiks ,meie kõigi lemmmik Rate
_________________ Märkige profiili oma asukoht! |
|
tagasi üles |
|
 |
mybad
HV vaatleja
|
24.08.2006 08:59:26
|
|
|
Üks mure veel! Kuna olen laisk ja ei viitsi seda foorumit läbi lugeda, siis küsin, et kuidas saab lahti kirjast "e-mail address not verified" - nimelt kahel tuttaval on selline kiri msn's nime asemel ja muuta seda ei saa. Meilile neil seda 'verificationi' asja pole ka väidetavalt tulnud. Proovisin siis seda 'kinnitust' saada nii et vahetasin paroole, kuid tulemus on null. Üks adre on mail.ru ja teine hot.ee - usun et domeenis probleemi pole, pigem mingi anomaalia või siis see et ise lauajalg olen.
Tänan ette neid kes vastata viitsivad!
|
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
24.08.2006 11:02:03
|
|
|
mybad kirjutas: |
Üks mure veel! Kuna olen laisk ja ei viitsi seda foorumit läbi lugeda, siis küsin, et kuidas saab lahti kirjast "e-mail address not verified" - nimelt kahel tuttaval on selline kiri msn's nime asemel ja muuta seda ei saa. Meilile neil seda 'verificationi' asja pole ka väidetavalt tulnud. Proovisin siis seda 'kinnitust' saada nii et vahetasin paroole, kuid tulemus on null. Üks adre on mail.ru ja teine hot.ee - usun et domeenis probleemi pole, pigem mingi anomaalia või siis see et ise lauajalg olen.
Tänan ette neid kes vastata viitsivad! |
passport.net-ist vist pidi selle verification maili uuesti saatma... logid sisse ja verify mail vms...
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
tagasi üles |
|
 |
mybad
HV vaatleja
|
24.08.2006 11:41:56
|
|
|
tsitaat: |
passport.net-ist vist pidi selle verification maili uuesti saatma... logid sisse ja verify mail vms... |
passport.net-i logib viisakalt sisse ära ..aga 'verification maili' asjandust sealt ei leia ..kui see seal on siis puust ja punaselt palun.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hiiemae
HV kasutaja

|
25.08.2006 20:11:06
|
|
|
WLM ja MDL ei tunnista üksteist
mdl peale installida siis hakkab ainult wlm tööle, kuigi mdl oleks ju kohe ise pidanud samuti tööle hakkama - panen mdl'i ise tööle>tahab mind msn'ist välja logida ja tulemüüri testida vms. kuid ei suuda logida kasutaja msn'ist välja>ütleb, et ei suutnud>retest>kordub, et ei suuda logida kasutaja msn'ist välja>retest...
_________________ %HOMEDRIVE%%HOMEPATH% |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
25.08.2006 21:18:13
|
|
|
hiiemae, kas tegid upgrade või clean installi MDL'ile? enne installi on vaja eelnev ver. eemaldada. WLM on 8.0 või 8.1 beta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
hiiemae
HV kasutaja

|
26.08.2006 10:33:47
|
|
|
2 trini,
olen juba 2-3 korda mõlemale korraga clean-installi teinud, kuid pole aidanud.
MDL - 1.00.19 (sobivuses wlm'dega polnud märgitud versioone)
WLM - 8.0.0792.00 - tuleks vist proovida uuemat
_________________ %HOMEDRIVE%%HOMEPATH% |
|
tagasi üles |
|
 |
|