Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tiith
maxnorm

|
06.10.2004 20:34:13
|
|
|
stepzter kirjutas: |
Miks ei võiks klokata? Tiba keerulisem on ainult, kuna peab füüsiliselt kella generaatorit modima.
Muideks see bittide arv ei ütle mitte midagi, kui ei ole mainitud mille kohta see käib. Sarnaselt võiks öelda, et Pentium 4 on 128bitine, kuna SSE2 registrid on 128 bitised või, et Celeron on 64 bitine kuna andmesiin on 64bitine. Tavaliselt kui räägitakse protsessori bittide arvust mõeldakse selle all mälu adresseerimise sõna pikkust / üldotstarbeliste registrite suurust (need on tavaliselt samad, aga ei pea olema). Ma olen üsna kindel, et PS2 adresseerib mälu 32 bitise sõnaga,seega oleks loogiline 32bitiseks protsessoriks nimetada seda või kui üldotstarbeliste registrite suuruse järgi võtta, siis 64bitine. |
no see verk midagi juurde ka annab?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
06.10.2004 20:47:05
|
|
|
Ma ei mõista mida sa küsid?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiith
maxnorm

|
06.10.2004 22:09:20
|
|
|
Ma ei mõista mida sa küsid? |
ma mõtlesin et kas, kiiremaks ka midagi ps-il läheb?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
07.10.2004 09:06:49
|
|
|
Ikka läheb. Mingisugune oht on see, et mängud loodavad playstationi protsessori kindlale sagedusele, et asju ajastada ning mäng läheb ise ka kiiremaks. See oli kombeks vanemate mängude puhul, Digger on üks hea näide PC valdkonnast. Uuemad mängud on aga piisavalt keerulised, et teha see üsna ebatõenäoliseks.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
01.03.2006 23:49:47
|
|
|
Ei hakka uut teemat tegema, aga selline küsimus, et kas Ameerika PS One mängib ka Euroopa orig. mänge ?
Et konsool on Ameerika oma, plaadid ka Ameerika omad (kirjas NTSC U/C).
Kui ei, siis kas kivi panekuga muutuks ta multiregionaalseks, et hakkaks ka Euroopa plaate mängima ?
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
1 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
02.03.2006 00:03:48
|
|
|
Kuidas kurat on see seotud Playstation2'e bittide arvuga ja miks on nii keeruline uut teemat teha? Niimoodi kaob ära igasugune side teema pealkirja ja sisu vahel. Võibolla nendel kes niikuinii kõik läbi loevad pole vahet, aga selektiivse lugemise puhul on pigem tõenäosus, et midagi huvitavat jääb kahe silma vahele ja samas kulub ropult aega mingi (minu jaoks) sisutühja ila lugemise peale. Niigi on siin mingid tuhandete postitusega megateemad, kus räägitakse kõigest, alates järgmise põlvkonna arhitektuuri spekulatsioonidest klokkimiseks vajaliku toiteploki suuruseni. Ja siis imestatakse et inimesed ei suuda midagi otsinguga üles leida.
Mõni moderaator võiks ehk selle postituse liigutada uude teemasse.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
02.03.2006 00:41:20
|
|
|
No viimane post oli siin 07.10.2004. Teema oli PS1 kohta, mitte PS2 kohta. Alati katsun mitte uusi teemasid teha, kui leian mõne mille teema siiski asjaga haakub.
See siis teema, mis seotud PS1 konsooliga, minu arvates sobis siia oma asi kirja panna...
_________________ ... |
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
02.03.2006 02:15:37
|
|
|
No põhimõtteliselt on kõik teemad kas seotud elektroonikaga või mitte-elektroonikaga. Kas peaks siis 2 teemaga läbi ajama? Playstation 1 regionaalsus ja protsessori bittide arv ei ole kohe kuidagi seotud. Oleks veel teema pealkiri või sisu olnud midagi umbmäärast.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
02.03.2006 02:34:01
|
|
|
see biti teema on ju teada tundut kust pärit
alguses olid 8 bitised telekamängud (nes ? )
siis 16 bitised (snes ? )
siis terve unniks 32 bitiseid konsoole
ja nintendo 64 mis 64bit
ofc nad ütlesid et ps2 on 128 bit
(antillas oli ju isegi rekaamid et uue generatsioon 128 bitine konsool)
palju parem kui eelmised ju ---- naabile vaja kiiresti ja lihtsalt selgeks teha
miks just tema konsool osta ......
--- a näed ikka saab mööda kotte vaid 32 bitise xboxi käest imo
_________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
3 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
02.03.2006 09:47:38
|
|
|
Vähja, PS2 CPU ongi 128bit ja iga kell üle Xboxi Cellu 733-st. Teoreetiline maksimumjõudlus on 6,2 GFLOPS, mis võrdub kusagil 2.8GHz P4-ga. Seda vaid 300MHz-se kiiruse juures ja aasta 2000 alguses.
Xboxi ja PS2 jõudlusele teeb suurima vahe sisse graafika subsüsteem. PS2-l on vaid 4MB videomälu, ja GPU ülesandeid täidabki see sama Emotion Engine CPU. Xboxil oli aga custom made nVidia 64MB Geforce3+ videokas sees, ning loomulikult on see PS2 omast peajagu üle, arvestades ka Xboxi hilisemat launchi.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
02.03.2006 10:10:03
|
|
|
No põhimõtteliselt on kõik teemad kas seotud elektroonikaga või mitte-elektroonikaga. Kas peaks siis 2 teemaga läbi ajama? Playstation 1 regionaalsus ja protsessori bittide arv ei ole kohe kuidagi seotud. Oleks veel teema pealkiri või sisu olnud midagi umbmäärast. |
Äkki lõpetqaks selle vingumise ära
Kas oled siin mode või foorumi omanik
_________________ ... |
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
02.03.2006 10:38:56
|
|
|
erick kirjutas: |
Vähja, PS2 CPU ongi 128bit ja iga kell üle Xboxi Cellu 733-st. Teoreetiline maksimumjõudlus on 6,2 GFLOPS, mis võrdub kusagil 2.8GHz P4-ga. Seda vaid 300MHz-se kiiruse juures ja aasta 2000 alguses.
Xboxi ja PS2 jõudlusele teeb suurima vahe sisse graafika subsüsteem. PS2-l on vaid 4MB videomälu, ja GPU ülesandeid täidabki see sama Emotion Engine CPU. Xboxil oli aga custom made nVidia 64MB Geforce3+ videokas sees, ning loomulikult on see PS2 omast peajagu üle, arvestades ka Xboxi hilisemat launchi.  |
ma ei väidagi et ta ei ole 128bit
ma lihtsalt näitasin miks see mõnele nii täjtis on
ja mis kasust on prozel millel on väga palju jõudlust
kui enam ei näita see bit nr mitte midagi
_________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
3 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
02.03.2006 11:51:22
|
|
|
erick kirjutas: |
Vähja, PS2 CPU ongi 128bit ja iga kell üle Xboxi Cellu 733-st. Teoreetiline maksimumjõudlus on 6,2 GFLOPS, mis võrdub kusagil 2.8GHz P4-ga. Seda vaid 300MHz-se kiiruse juures ja aasta 2000 alguses. |
PS2 põhiline CPU on 64bitine MIPS R5900 tuum. Ja Emotion Enginet võib umbes samapalju nimetada 128bitiseks CPU'ks kui Xboxi P6 tuuma. Mõlemas on 32bitine püsipunkt tuum ning 128bitiste registritega ujukoma vektorüksus. Maksimumjõudluse poolest annab 6.2 GFLOPS'i välja 1.55GHz P4. Samas reaalse jõudluse seisukohalt ei oluline ei bittide arv ega GFLOPS'ide number, vaid reaalsete programmide täitmise kiirus. Selles osas mingeid ideaaltingimustes tehtud võrdlusi ma ei tea, aga see, et PS2 mängud oma graafikaga niikaua võrdlemisi heal tasemel püsisid näitab, et protsessorist on võimalik ühtteist välja pigistada küll.
arvutisõber kirjutas: |
Kas oled siin mode või foorumi omanik |
Kas teiste postitajate stiili kohta märkuste tegemine on reserveeritud ainult moderaatoritele? Ma oleks lootnud, et intelligentsete inimeste foorum suudab enesemoderatsiooniga toime tulla ja ei vaja aktiivset juhtimist. Oma rahulolematuse väljendamine on selle aluseks, et keegi teine saaks seda arvesse võtta.
Minu ärritumus ei olnud muidugi ainult sinu vastu suunatud, lihtsalt see postitus oli viimane piisk karikasse. Mind huvitab suhteliselt kitsas teemadering. Ülejäänud teemad on minu jaoks sisuliselt infomüra ja nende läbilugemine/sirvimine on niigi napi aja raiskamine. Kui kõik teemad omavahel läbi segada, siis pean ma asjaliku sisu leidmiseks läbi sirvima lehekülgede kaupa (minu jaoks) täiesti mõttetut vahtu selle kohta, mitu punkti 3dmarkis on keegi saanud.Kui praegune signaali-müra suhte halvenemine jätkub viskab mul ilmselt mingi hetk kopa ette.
Ma tooks sulle kontranäite, võibolla siis on minu seisukoht paremini mõista. Oletanme, et seda foorumit satub lugema keegi inimene, kes teab kõike Playstationi regionaalpoliitikast, aga ei taha midagi teada protsessori bittide arvust. Kui suur on tõenäosus, et ta selle küsimuse siit teemast leiab?
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
02.03.2006 12:03:41
|
|
|
arvutisõber kirjutas: |
Kas oled siin mode või foorumi omanik |
Kas teiste postitajate stiili kohta märkuste tegemine on reserveeritud ainult moderaatoritele? Ma oleks lootnud, et intelligentsete inimeste foorum suudab enesemoderatsiooniga toime tulla ja ei vaja aktiivset juhtimist. Oma rahulolematuse väljendamine on selle aluseks, et keegi teine saaks seda arvesse võtta.
Minu ärritumus ei olnud muidugi ainult sinu vastu suunatud, lihtsalt see postitus oli viimane piisk karikasse. Mind huvitab suhteliselt kitsas teemadering. Ülejäänud teemad on minu jaoks sisuliselt infomüra ja nende läbilugemine/sirvimine on niigi napi aja raiskamine. Kui kõik teemad omavahel läbi segada, siis pean ma asjaliku sisu leidmiseks läbi sirvima lehekülgede kaupa (minu jaoks) täiesti mõttetut vahtu selle kohta, mitu punkti 3dmarkis on keegi saanud.Kui praegune signaali-müra suhte halvenemine jätkub viskab mul ilmselt mingi hetk kopa ette.
Ma tooks sulle kontranäite, võibolla siis on minu seisukoht paremini mõista. Oletanme, et seda foorumit satub lugema keegi inimene, kes teab kõike Playstationi regionaalpoliitikast, aga ei taha midagi teada protsessori bittide arvust. Kui suur on tõenäosus, et ta selle küsimuse siit teemast leiab? |
Ma saan sinust täiesti aru, kuid teema pealkiri on "mitme bitine CPU on PlayStayson 1-hel?" ja see vastus on ammu antud. Et noh, sina tulid nagu mind süüdistama, kuid nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi.
Kõik saavad kõigest erinevalt aru (ehk sarnaselt, kuid siiski erinevalt).
tsitaat: |
Kui suur on tõenäosus, et ta selle küsimuse siit teemast leiab? |
Päris suur võimalus, et see kes seda teemat loeb, on PlayStation 1 -ga ikka väheke kursis ja võib teada minu esitatud küsimusele vastust...[/quote]
Aga mis siin ikka seda õigust taga ajada, et mina paneks siin punkti kui sulle sobib
_________________ ... |
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
02.03.2006 20:58:00
|
|
|
arvutisõber, ameerika konsool ei mängi euroopa originaalmänge- regioon ikkagi erinev.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
03.03.2006 21:18:42
|
|
|
Aga on olemas plaate,mis lased konsoolist läbi ja siis salvestatakse mälukaardile mingi väike fail mis teeb konsooli regiooni vabaks.Teine võimalus on lasta konsool modifitseerida.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
04.03.2006 11:22:39
|
|
|
Jah prigo, aga seda vast teadis küsija ise kahh, et moditud variant kõike mängib
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
04.03.2006 13:39:50
|
|
|
Ei ma lihtsalt mainisin. Aga selle region free plaadiga(vms.)saab kah. Ps2 toimis see vähemalt.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|