Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Smoking
HV Guru

|
30.08.2005 11:37:01
|
|
|
esimene kord mängide oli tõesti mäng väga hea kuid teine kord kui viimati mängisin sõbra juures oli igav. Mäng oli kuidagi igav siis ja ei elanud kaasa.
|
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
0 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
j22lind
HV kasutaja
|
05.12.2005 00:58:25
|
|
|
Sisu ongi ju esimese osa järg. Teostuse poole pealt, et Graphic Novel mida kasutati esimeses osas ka, on just selline äge idee, mis mõjub suurepäraselt - nende kaudu liikus ~90% stoorit ju. Max Payne 2 juures meeldis mulle ka see, et rohkem oli vahevideoid, mis andsid oma osa storysse.
Objektide füüsika - Väga teretulnud asi selles mängus, minule väga meeldis, kuigi oleks võinud kõigil objektidel esineda füüsikanähtused. Natuke nõme oli juhtum kus sisenedes ruumi oli see täis diivaneid ja kappe, riiuleid ja laudu ning efekti mõttes ka üks kast. Granaadi lõhkemisel ainult see kast liikus, see oli jama. Objekte polekski olnud rohkem vaja, kõik sobis suurepäraselt keskkonda, ainult, et kõike oleks pidanud saama liigutada. Inimeste ragdolli kohta on mul ainult positiivseid sõnu, sest ikka väga palju andis elamusele juurde efekt, et inimene ei jää maasse kinni, ning ta kolmel juhul kuuest ei jää samasse asendise. (ps, kas see on mingi Havoki vidin, aga kahes mängus kus kasutatakse havokit, on mõlemas mingid punased tünnid, mis on plahvatusohtlikud)
Graafiline külg - Minule istubki rohkem selline graafika nagu mõlemad Max Payned on pakkunud. Isiklikult endale ei meeldi selline plastiliinimaailm nagu oli Doom3 ja Fear. Muidugi minu masin ei veagi neid maksimumil, mis siis, plastiliiniline on see bump mapping ikkagi. Pildiline külg Max Payne 2 on selline mõnusalt puhas, midagi ei läigi ülearu. Kuigi valguse pool on natuke kurb - Dünaamilised varjud on ainult elavatel. Ojektidel mis liiguvad on vari, mis kaob siis kui ese on oma kohalt liigutatud, laipadelt kaob vari mõne sekundi jooksul peale langemist, punase tünni plahvatamisel ei teki kuhugi uut varju ajaks, mil tuli on valgusallikas. Modelid on ilusad, kuigi peategelased on ilusamad kui suvaline cleaner. Uus Bullet time on lihtsalt ilus. Üks jama oli autodega, ma ei saa aru, miks ei saanud teha korralikemaid autosi. Kõik muu on jumala ilus seal maailmas, ainult mingi auto on suht kastist tehtud ja siis natuke ära värvitud. Alguses kohe, seal warehouses kui Max sinna sõidab, siis on näha autolt peegeldusi ka
Hääletöö - See on minusilmis väga ilusti tehtud töö. Hääled on selged, midagi ei sahise mõttetult, EAX on mõnus lisa mis annab kõvasti effekti juurde. 5.1 seadistusega kõlaritega on mingi jama, ei oska öelda millest tingitud. Kuigi heliline pool on minusilmis väga hea, siis inimese kõne ja huulteliikumine pole üldsegi sünkroonis. Vahel on nii, et inimene räägib aga suu on täitsa kinni, ja kui isegi vahel suu liigub, siis teeb see imeliigutusi. Seda oleks ka tahtnud näha korralikuna. Imelik oli vaadata kui Vinnie Gognitti karjub Maxi peale, samas ise mitte suud liigutades
Mina rohkem aspetke ei tea, mida esile tõsta ja mille kohta enda arvamus öelda. Mina üldse ei kahetse, et olen ostnud originaalkoopia Max Payne 2-est. Olen neli korda läbi mänginud seda, ja mul on ka esimene osa legaalselt soetatud. Mina lähtun sellest, et kui mäng on ikka väärt oma raha, siis ma maksan selle summa ja naudin kvaliteeti, mille eest ma maksnud olen. Kui hoolitakse oma klientide eest, siis väljastatakse ka patche, mis parandavad apsakaid, mis on sisse jäänud.
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
22.02.2006 12:27:19
|
|
|
link :: kae siit
Equilibrium TC
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
22.02.2006 12:53:36
|
|
|
whoa ülilahe n2eb v2lja
currently downloading it
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
11.03.2006 12:30:05
|
|
|
Kas demo peal saab mod-e (full conversioneid kasvõi nagu TC) mängida?
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
22.09.2007 19:51:14
|
|
|
Kuidas Max Payne 2 sisestada mängu koode.Koodid on olemas kuid sisestada ei oska.
Kas keegi õpetaks:P
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volx
HV vaatleja

|
22.09.2007 20:37:34
|
|
|
Ingliskeelne õpetus:
Console Commands:
Make a shortcut to maxpayne2.exe, right click on it and select ''Properties.'' Where it says ''Target:'' you will see the location of your maxpayne2.exe file. Change this text so that it reads ''C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe'' -developer. Make sure that the ''-developer'' part is on the outside of the quotation marks. Start the game with this shortcut, and then press the ''~'' key while in-game to bring up the console. From there, enter one or more of the following commands:
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
22.09.2007 20:51:23
|
|
|
Volx kirjutas: |
Ingliskeelne õpetus:
Console Commands:
Make a shortcut to maxpayne2.exe, right click on it and select ''Properties.'' Where it says ''Target:'' you will see the location of your maxpayne2.exe file. Change this text so that it reads ''C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2\MaxPayne2.exe'' -developer. Make sure that the ''-developer'' part is on the outside of the quotation marks. Start the game with this shortcut, and then press the ''~'' key while in-game to bring up the console. From there, enter one or more of the following commands: |
Ei toimi.Ikka ei saa koode sisestada.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volx
HV vaatleja

|
22.09.2007 23:48:27
|
|
|
srry sis ma ei oska aidata...
sama õpetus toimis mul igatahes max payne 1-ga küll.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
22.09.2007 23:57:54
|
|
|
Huvitav miks siis Max Payn 2´l asi nii keeruliseks on tehtud? DOOM 2 oli asi ikka imelihtne.
Aga äkki keegi kribaks siin eesti keeles kuidas toimima peaks
Inglise keel pole eriti hea mul ....
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volx
HV vaatleja

|
23.09.2007 19:53:27
|
|
|
Tee otsetee (shortcut) töölauale. Ehk sis lähed folderisse kus sul Max Payne 2 on installitud ja parem klõps maxpayne2.exe peal ja valid send to - desktop.
Siis lähed töölauale (desktop) ja otsid yles selle shortcuti - peaks olema nimega shortcut to maxpayne2 vms.
Selle peal ka parem klõps ja valid properties - seal kus on kirjas Target lisadki lõppu -developer. näide: ...\MaxPayne2.exe'' -developer
Sis peaks asi korras olema ja lähed mängu vajutad ~ ja sisestad koodi.
Loodan et sain aidata
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
23.09.2007 23:20:21
|
|
|
Tee otsetee (shortcut) töölauale. Ehk sis lähed folderisse kus sul Max Payne 2 on installitud ja parem klõps maxpayne2.exe peal ja valid send to - desktop.
Siis lähed töölauale (desktop) ja otsid yles selle shortcuti - peaks olema nimega shortcut to maxpayne2 vms.
Selle peal ka parem klõps ja valid properties - seal kus on kirjas Target lisadki lõppu -developer. näide: ...\MaxPayne2.exe'' -developer
Loodan et sain aidata  |
Max Payne 2´l see asi ei toimi.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
28.09.2007 21:21:15
|
|
|
üks lemmikuid seeria mänge...olen ka netist kuulnud salajuttu et MP3 ka tulemas....loodan et AW on ka samalaadne
_________________ Tiktok pole elu. |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
makserik
HV vaatleja
|
30.05.2008 20:42:03
|
|
|
Loodan et sain aidata  |
kas demos ka kehtib?
|
|
tagasi üles |
|
 |
DexXxter
HV kasutaja

|
12.08.2008 10:36:09
|
|
|
Kas on mingi vahe ka, mis raskusastmega ma ta läbi mängin? Ma sain aru, et kolmandaga pidi mingi eriline lõpp olema aga kui ma olen ta ühe korra läbi mänginud kõige lihtsamaga, kas mul siis poleks parem koode kasutades kolmas unlockida ja siis sellega läbi mängida?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
12.08.2008 10:38:13
|
|
|
DexXxter kirjutas: |
Kas on mingi vahe ka, mis raskusastmega ma ta läbi mängin? Ma sain aru, et kolmandaga pidi mingi eriline lõpp olema aga kui ma olen ta ühe korra läbi mänginud kõige lihtsamaga, kas mul siis poleks parem koode kasutades kolmas unlockida ja siis sellega läbi mängida? |
Oma asi tegelikult. Sest peale lõpu pole muud midagi erinevat. Ja nö õiget tunnustatud lõppu tahaks ikka näha ju
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
DexXxter
HV kasutaja

|
12.08.2008 10:40:15
|
|
|
Et kolmandas siis peakski see õige olema?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
12.08.2008 22:56:24
|
|
|
Et kolmandas siis peakski see õige olema? |
Just nii.
Bah, MP2 on esimesest ikka kõvasti kergem. Kui neid järjest mängida just
Save'in palju harvemini... enamuse saab quicksave'idega ära tehtud.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
15.10.2008 17:03:29
|
|
|
Tegin eile Max Payne 2 vist neljandat korda nüüd läbi. Enamasti üle ühekorra ei viitsi ühtegi mängu mängida ja paljud jäävad üldse lõpetamata. Haigena kodus istudes viskasid filmid üle ja kuna mitu kuud pole ühtegi head mängu välja tulnud võtsin midagi vanat head ette. Mäng on 5 aastat vana ,aga Epic hea ikkagi Isegi graafika ei tundunud väga aegunud. Siiamaani olen iga läbimisega midagi uut avastanud. Max Payne pluss ongi see ,et ta on suht lühike ,aga VÄGA sisukas. Ei ole sellist tuima läbi jooksmis efekti nagu teiste shooteritega. Suht tihiti avastasin ennast ka poole shoot outi pealt mingit mängus jooksvat sarja vaatamast Siin mängus ongi asi detailides ja põnevas loos. Usun ,et läbin terve seeria veel enne Max Payne 3 tulekut uuesti.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
15.10.2008 17:14:45
|
|
|
See, et kolmas osa tulemas, on tõesti hea uudis - loodan ainult, et ära ei rikuta seda. Kahte esimest osa olen mõlemat vähemalt 5x läbi teinud kui mitte rohkem. Mõlemad on minu vaieldamatud lemmikmängud - nii hea sisuga mänge polegi rohkem kohanud.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
19.10.2008 20:59:58
|
|
|
softis kirjutas: |
Et kolmandas siis peakski see õige olema? |
Just nii.
Bah, MP2 on esimesest ikka kõvasti kergem. Kui neid järjest mängida just
Save'in palju harvemini... enamuse saab quicksave'idega ära tehtud. |
Tegin kah ajaviiteks esimese osa läbi ja olen täna ka vähe teist mänginud ja on küll kergem jah, teine osa muidugi näeb ilusam ja mängitavam välja
Mõlemad on ikka veel väga head mängud minu arust eriti just sisu jne poolest.
Laup. käisin Max Payne filmi vaatamas ja väga haleda mulje jättis, mäng on kordades põnevam ja huvitavam, kui film oleks tehtud korraliku sisuga nii 3h film oleks vast väga hea asja saanud, näitleja (Mark Wahlberg) oli iseenesest tasemel, kuid paraku oli tehtud mingi 1h 45min käkk. Mõned efektid ja selline koomiksi fiiling oli päris mõnus kui oled mängu mänginud aga need kes ei ole, no neile võis küll asi ikka väga nüri tunduda.
Loodan et kolmandas osas on võimalik asjade taha varjuda nagu BIA: HH's , tunnen sellest puudust eriti kuna Max Payne on 3rd person.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.02.2009 15:40:18
|
|
|
link :: kae siit
Mona: The Assassin is an unofficial Max Payne 2 expansion featuring 5 original, action-packed levels.
Mona Sax is a contract-killer, a job at which she excels. When a Mafia boss sends his army of mobsters after her, assaulting her hideout and forcing her to flee through the city streets, it gets personal and real nasty.
From an abandoned asylum, through the suburban streets of the Big Apple, to the Mafia social club, unleash her destructive power and make them regret to have ever messed with Mona: The Assassin.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
03.02.2009 15:47:45
|
|
|
Kaen õhtul järgi ja annan teada kuidas on.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|