Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Unholy
HV veteran

|
02.12.2005 18:57:19
|
|
|
winterblows kirjutas: |
Unholy kirjutas: |
proovi meie serverit kah siis, ALLKIRJAS  |
jah see vist kaua enam üleval ei ole  |
Irw? Seda sama väitis mingi gloom, et sellest nädalast seda pole ? Mis nali see on muidu siis? meil umbes 2 nädalat veel ette masktud ja varsti läheb uus makse välja..Vähemalt pooleks aastaks on meie serverit kindlalt...
Hetkel siis testime Public | Eestiomab.com De_nuket  |
2 nädalat?
teil on 'umbes' makstud ja see 'varsti' on ütleme nii, et hilja sai siin väikese kamba peale (raske arvata vist eksole? ) 2k kokku aetud  |
No ja kui ongi? Järgmise nädala lõpuni on meil makstud ja kui me gamelandis edasi ei rendi oma serverit siis on eestis veel üle 3-4 koha kus saame...
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jürks
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
03.12.2005 01:33:09
|
|
|
Vähemalt see on tõsiselt positiivne imo, et de_nuke on HDRi kasutades isegi enamvähem mängitav 50-60fps-i vahel profiilis oleva masinaga aga uimasust on ikkagi veidike tunda (sellepärast edaspidi mat_hdr_enable 0 ja mat_hdr_level 0). See on tõsiselt hea võrreldes sellega, millist "soodsat" performance`t DoD:S-is tuleb kogeda HDR-i sisse lülitamisel
GJ Valve
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
03.12.2005 02:25:12
|
|
|
Nii, aga nüüd natuke veel positiivsetest külgedest.
Lugesin parajasti mõnda cheatfoorumit ning nii soojaks teeb südame see, et kõik 14 aastased koodijad vigisevad mööda foorumeid, et GDCS Re tuntakse ära, JMC ei tööta kuna mat_ käsud on 99% sv_cheats 1 nõudvad (sellega jääb ära siis mängu ajal tekstuuride uuestilaadimine, negatiivne on nüüd see, et alt-tabides lillasid põrandaid ei saa nüüd enam mängusiseselt ära). Sellega jäävad ära värvilised ja läbi seina paistvad modelid, kuna mängijamodelitel ei lubata VMT failide kohandatud kasutamist.
Niiet, GJ Valve tõesti . Plussid kaaluvad üles miinused, tundub, et oodata on vähem koodimist!
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
04.12.2005 16:11:50
|
|
|
madedog kirjutas: |
Nii, aga nüüd natuke veel positiivsetest külgedest.
Lugesin parajasti mõnda cheatfoorumit ning nii soojaks teeb südame see, et kõik 14 aastased koodijad vigisevad mööda foorumeid, et GDCS Re tuntakse ära, JMC ei tööta kuna mat_ käsud on 99% sv_cheats 1 nõudvad (sellega jääb ära siis mängu ajal tekstuuride uuestilaadimine, negatiivne on nüüd see, et alt-tabides lillasid põrandaid ei saa nüüd enam mängusiseselt ära). Sellega jäävad ära värvilised ja läbi seina paistvad modelid, kuna mängijamodelitel ei lubata VMT failide kohandatud kasutamist.
Niiet, GJ Valve tõesti . Plussid kaaluvad üles miinused, tundub, et oodata on vähem koodimist! |
Kuulsin, et 1.6-ega ei saa enam source kah mängida, et valve tõesti teeb oma tööd ja ei pea enam halvasti tundma ennast et täis raha hl2 eest plekkisin!
proovi meie serverit kah siis, ALLKIRJAS  |
jah see vist kaua enam üleval ei ole  |
Irw? Seda sama väitis mingi gloom, et sellest nädalast seda pole ? Mis nali see on muidu siis? meil umbes 2 nädalat veel ette masktud ja varsti läheb uus makse välja..Vähemalt pooleks aastaks on meie serverit kindlalt...
Hetkel siis testime Public | Eestiomab.com De_nuket  |
2 nädalat?
teil on 'umbes' makstud ja see 'varsti' on ütleme nii, et hilja sai siin väikese kamba peale (raske arvata vist eksole? ) 2k kokku aetud  |
No aga kaua ma siis ootan? Minule tundub, et server ikka jookseb...Mis värk on siis? Tühjad lubadused?
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
04.12.2005 19:29:23
|
|
|
Rahune maha mis sull sellest siis, vaatame mis saab siis eksju
Uus server @ 195.222.13.11:27000 Funhouse | koffer.ee
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
04.12.2005 19:34:19
|
|
|
Nii ta on, antud serveris hakkavad olema kõik mapid (sealhulgas tulevikus mõned paremad costum mapid).
Teadmiseks kõigile, kes mängivad ka Clean | koffer.ee's siis see server jääb 24/7 de_dust2.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
04.12.2005 20:06:03
|
|
|
zaG kirjutas: |
Teadmiseks kõigile, kes mängivad ka Clean | koffer.ee's siis see server jääb 24/7 de_dust2. |
Server rikutud kah..
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
04.12.2005 20:12:30
|
|
|
Ei ole ta midagi rikutud, küsisin pumbalt järele ja ta ütles, et Clean | koffer.ee jääb dust mappide päralt, ehk siis kõiksugused head dustide versioonid (de_dust_pcg jne...) teise serveri üleanne ongi see, et rahval, kes ei taha duste mängida lähevad Funhouse | koffer.ee serverisse, kus mängitakse muid mappe peale dustide esialgu.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
04.12.2005 20:13:32
|
|
|
zaG kirjutas: |
Ei ole ta midagi rikutud, küsisin pumbalt järele ja ta ütles, et Clean | koffer.ee jääb dust mappide päralt, ehk siis kõiksugused head dustide versioonid (de_dust_pcg jne...) teise serveri üleanne ongi see, et rahval, kes ei taha duste mängida lähevad Funhouse | koffer.ee serverisse, kus mängitakse muid mappe peale dustide esialgu. |
Ma käisin just sees oli de_dust
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
04.12.2005 20:31:20
|
|
|
Ma käisin just sees oli de_dust  |
cfg on testimises ja parandamisel, seega ple oluline praega mis map on...
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
05.12.2005 15:02:36
|
|
|
ehk siis kordub sama asi nagu kunagi che'ga et alguses oli tore ja sis muudeti 1 servu dust2 onlyx ja teistes serverites rahvast nikuini eriti ei käinud ja che4 oli koguaeg täis
seega pole miskti rikutud aint se suur servu võiks olla nii nagu mäng mõeldud mitte aint nubidele kes ei salli kui neid awp'ga maha lastakse , selle asemel võiks mõni basecamp punishment hoopis olla ehk siis liiga kaua mingis baasi piiris sees istudes tuleb miski tore slap vai slay automaatselt
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
05.12.2005 15:13:47
|
|
|
Hmm, 1.6-s oli selline "Campmeter", et kui piisavalt palju ei liikunud ja campmeter 100% täis sai, (ma ei tea, mul pole kunagi täis saanud seal) tuli mingi slap mingi 50% hp-st või koguni slay... et see idee oleks nagu suht hea, hoiaks T-spawni awp vennad liikuvuses. AWP hind võiks mudugi olla mingi 10000 (13000 on tsuts liiga palju) ja mitte piiratud. Selle campmeteriga oleks super.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
05.12.2005 15:23:19
|
|
|
mina pooldaks ikkagi tavalist hinda awp'le
kuna prääga asi täiesti toimiv koffris ja virisejaid on vähe ning mängjaid piisavalt et server täis kah oleks
seega ei leia et oleks vaja awp jälle hirmkalliks tõsta kuna seda enam tekib neid campereid kes relva lihtsalt tema hinna pärast hoidma hakkavad
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
05.12.2005 16:08:30
|
|
|
AWP on muidu endal põhiasi, miks CSSi mängin aeg-ajalt...iga eksimus maksab elu ja praktiliselt iga tabamus on fataalne :). Igaljuhul kahju, et seda relva piiratakse...võiks siis üldse selle CSSist eemaldada mitte poolvintsket varianti lubada.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
05.12.2005 16:14:48
|
|
|
AWP peaks jääma normaal hinna juurde kuid 2 per team, sest muidu läheb jamaks kui suht palju neid ikka on
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lurjus
HV vaatleja
|
05.12.2005 17:27:26
|
|
|
Jagage neid AWP-sid või tasuta, ikkagi ei hooli ma sellega mängimisest. Ja kellele meeldib las mängib. Ma ei mõista seda virisemist sel teemal, et AWP peaks ära keelama või peaks ta maksma mingit hullu pappi jne. Kui AWP ei passi tervet raundi baasis (nagu see tavaliselt juhtub, kui Salamander Koffris AWP raha kokku on kogunud), siis las nad olla. Pole see midagi eriline imerelv, millega keskpärane mängija teistest peajagu üle on ja millest suvalise teise relvaga ringi sebiv mängija jagu ei saaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
05.12.2005 18:07:41
|
|
|
tiit26 kirjutas: |
küsimus: kuidas näha, palju vastaseid veel alles on ? |
Kaardilt näha ei ole või?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiit26
Kreisi kasutaja
|
05.12.2005 18:24:50
|
|
|
UB kirjutas: |
tiit26 kirjutas: |
küsimus: kuidas näha, palju vastaseid veel alles on ? |
Kaardilt näha ei ole või? |
Thanks, sain juba teada, kuidas näeb
|
|
Kommentaarid: 330 loe/lisa |
   |
288 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
05.12.2005 18:50:34
|
|
|
Lurjus kirjutas: |
Jagage neid AWP-sid või tasuta, ikkagi ei hooli ma sellega mängimisest. Ja kellele meeldib las mängib. Ma ei mõista seda virisemist sel teemal, et AWP peaks ära keelama või peaks ta maksma mingit hullu pappi jne. Kui AWP ei passi tervet raundi baasis (nagu see tavaliselt juhtub, kui Salamander Koffris AWP raha kokku on kogunud), siis las nad olla. Pole see midagi eriline imerelv, millega keskpärane mängija teistest peajagu üle on ja millest suvalise teise relvaga ringi sebiv mängija jagu ei saaks. |
mu nina tunneb natuke "waini" hõngu minu suunas
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
05.12.2005 19:25:50
|
|
|
thebull kirjutas: |
Jagage neid AWP-sid või tasuta, ikkagi ei hooli ma sellega mängimisest. Ja kellele meeldib las mängib. Ma ei mõista seda virisemist sel teemal, et AWP peaks ära keelama või peaks ta maksma mingit hullu pappi jne. Kui AWP ei passi tervet raundi baasis (nagu see tavaliselt juhtub, kui Salamander Koffris AWP raha kokku on kogunud), siis las nad olla. Pole see midagi eriline imerelv, millega keskpärane mängija teistest peajagu üle on ja millest suvalise teise relvaga ringi sebiv mängija jagu ei saaks. |
mu nina tunneb natuke "waini" hõngu minu suunas  |
paraku põhjendatult
yhinen ise kah lurjuse arvamusega va. koht et ma siiski ise kasutan seda relva suht tihti
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
05.12.2005 19:57:56
|
|
|
piq kirjutas: |
mu nina tunneb natuke "waini" hõngu minu suunas  |
paraku põhjendatult
yhinen ise kah lurjuse arvamusega va. koht et ma siiski ise kasutan seda relva suht tihti |
aga enamasti on nii, et vinguvad need kes surevad ise selle relva läbi, tihtipeale on nii et kui nad endale selle relva kätte saavad, on asi okei
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vops
HV kasutaja
|
05.12.2005 20:05:45
|
|
|
Praegu imo keegi ei vingunud ju, lihtsalt öeldi et las olla nii nagu mängus mõeldud, pole see mingi imerelv.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
05.12.2005 20:42:13
|
|
|
aga enamasti on nii, et vinguvad need kes surevad ise selle relva läbi, tihtipeale on nii et kui nad endale selle relva kätte saavad, on asi okei |
Pigem on nii, et vinguvad need, kes vihkavad mingit baasis või ükskõik kus kohas istumist ja kes surevad tänu sellele.
Kui te tähele olete pannud siis enamasti ei vihata neid, kes kasutavad awm-i, ja liiguvad ringi, vingutakse nende kallal, kes istuvad ja lasevad selle suurtükiga ühe koha peal. Muidugi on ka erandeid, kuid enamasti on nii.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
05.12.2005 20:54:19
|
|
|
Täpselt mis isu on m2ngida kui mingi M**n su enne baasist kaugemale jõudmist juba mättasse laseb :/?
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|