Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 265, 266, 267  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 02.12.2005 18:57:19 vasta tsitaadiga

winterblows kirjutas:
Unholy kirjutas:
winterblows kirjutas:
Unholy kirjutas:
Taat kirjutas:
...

proovi meie serverit kah siis, ALLKIRJAS icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif

jah see vist kaua enam üleval ei ole thumbs_up.gif icon_lol.gif

Irw? icon_lol.gif Seda sama väitis mingi gloom, et sellest nädalast seda pole icon_biggrin.gif? Mis nali see on muidu siis? meil umbes 2 nädalat veel ette masktud ja varsti läheb uus makse välja..Vähemalt pooleks aastaks on meie serverit kindlalt... icon_rolleyes.gif

Hetkel siis testime Public | Eestiomab.com De_nuket icon_smile.gif

2 nädalat? icon_lol.gif

teil on 'umbes' makstud icon_smile.gif ja see 'varsti' on ütleme nii, et hilja icon_smile.gif sai siin väikese kamba peale (raske arvata vist eksole? icon_biggrin.gif ) 2k kokku aetud icon_smile.gif

No ja kui ongi? Järgmise nädala lõpuni on meil makstud ja kui me gamelandis edasi ei rendi oma serverit siis on eestis veel üle 3-4 koha kus saame...
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jürks
HV vaatleja
Jürks

sõnum 03.12.2005 00:58:04 vasta tsitaadiga

Kui keegi tahab vaadata de_nuke pilte...
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5
pilt 6
Pilt 7
Pilt 8
Pilt 9
Pilt 10
Pilt 11
Pilt 12
Pilt 13
Pilt 14
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
siLc
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.12.2005 01:33:09 vasta tsitaadiga

Vähemalt see on tõsiselt positiivne imo, et de_nuke on HDRi kasutades isegi enamvähem mängitav icon_eek.gif 50-60fps-i vahel profiilis oleva masinaga aga uimasust on ikkagi veidike tunda (sellepärast edaspidi mat_hdr_enable 0 ja mat_hdr_level 0). See on tõsiselt hea võrreldes sellega, millist "soodsat" performance`t DoD:S-is tuleb kogeda HDR-i sisse lülitamisel icon_lol.gif

GJ Valve thumbs_up.gif
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 03.12.2005 02:25:12 vasta tsitaadiga

Nii, aga nüüd natuke veel positiivsetest külgedest.
Lugesin parajasti mõnda cheatfoorumit ning nii soojaks teeb südame see, et kõik 14 aastased koodijad vigisevad mööda foorumeid, et GDCS Re tuntakse ära, JMC ei tööta kuna mat_ käsud on 99% sv_cheats 1 nõudvad (sellega jääb ära siis mängu ajal tekstuuride uuestilaadimine, negatiivne on nüüd see, et alt-tabides lillasid põrandaid ei saa nüüd enam mängusiseselt ära). Sellega jäävad ära värvilised ja läbi seina paistvad modelid, kuna mängijamodelitel ei lubata VMT failide kohandatud kasutamist.

Niiet, GJ Valve tõesti thumbs_up.gif. Plussid kaaluvad üles miinused, tundub, et oodata on vähem koodimist!

tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 04.12.2005 16:11:50 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:
Nii, aga nüüd natuke veel positiivsetest külgedest.
Lugesin parajasti mõnda cheatfoorumit ning nii soojaks teeb südame see, et kõik 14 aastased koodijad vigisevad mööda foorumeid, et GDCS Re tuntakse ära, JMC ei tööta kuna mat_ käsud on 99% sv_cheats 1 nõudvad (sellega jääb ära siis mängu ajal tekstuuride uuestilaadimine, negatiivne on nüüd see, et alt-tabides lillasid põrandaid ei saa nüüd enam mängusiseselt ära). Sellega jäävad ära värvilised ja läbi seina paistvad modelid, kuna mängijamodelitel ei lubata VMT failide kohandatud kasutamist.

Niiet, GJ Valve tõesti thumbs_up.gif. Plussid kaaluvad üles miinused, tundub, et oodata on vähem koodimist!

thumbs_up.gif thumbs_up.gif Kuulsin, et 1.6-ega ei saa enam source kah mängida, et valve tõesti teeb oma tööd ja ei pea enam halvasti tundma ennast et täis raha hl2 eest plekkisin! thumbs_up.gif

winterblows kirjutas:
Unholy kirjutas:
winterblows kirjutas:
Unholy kirjutas:
Taat kirjutas:
...

proovi meie serverit kah siis, ALLKIRJAS icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif

jah see vist kaua enam üleval ei ole thumbs_up.gif icon_lol.gif

Irw? icon_lol.gif Seda sama väitis mingi gloom, et sellest nädalast seda pole icon_biggrin.gif? Mis nali see on muidu siis? meil umbes 2 nädalat veel ette masktud ja varsti läheb uus makse välja..Vähemalt pooleks aastaks on meie serverit kindlalt... icon_rolleyes.gif

Hetkel siis testime Public | Eestiomab.com De_nuket icon_smile.gif

2 nädalat? icon_lol.gif

teil on 'umbes' makstud icon_smile.gif ja see 'varsti' on ütleme nii, et hilja icon_smile.gif sai siin väikese kamba peale (raske arvata vist eksole? icon_biggrin.gif ) 2k kokku aetud icon_smile.gif

No aga kaua ma siis ootan? Minule tundub, et server ikka jookseb...Mis värk on siis? Tühjad lubadused?
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 04.12.2005 19:29:23 vasta tsitaadiga

Rahune maha mis sull sellest siis, vaatame mis saab siis eksju

Uus server @ 195.222.13.11:27000 Funhouse | koffer.ee
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 04.12.2005 19:34:19 vasta tsitaadiga

Nii ta on, antud serveris hakkavad olema kõik mapid (sealhulgas tulevikus mõned paremad costum mapid).
Teadmiseks kõigile, kes mängivad ka Clean | koffer.ee's siis see server jääb 24/7 de_dust2.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 04.12.2005 20:06:03 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
Teadmiseks kõigile, kes mängivad ka Clean | koffer.ee's siis see server jääb 24/7 de_dust2.

Server rikutud kah.. icon_confused.gif

zaG
HV kasutaja

sõnum 04.12.2005 20:12:30 vasta tsitaadiga

Ei ole ta midagi rikutud, küsisin pumbalt järele ja ta ütles, et Clean | koffer.ee jääb dust mappide päralt, ehk siis kõiksugused head dustide versioonid (de_dust_pcg jne...) teise serveri üleanne ongi see, et rahval, kes ei taha duste mängida lähevad Funhouse | koffer.ee serverisse, kus mängitakse muid mappe peale dustide esialgu.
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 04.12.2005 20:13:32 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
Ei ole ta midagi rikutud, küsisin pumbalt järele ja ta ütles, et Clean | koffer.ee jääb dust mappide päralt, ehk siis kõiksugused head dustide versioonid (de_dust_pcg jne...) teise serveri üleanne ongi see, et rahval, kes ei taha duste mängida lähevad Funhouse | koffer.ee serverisse, kus mängitakse muid mappe peale dustide esialgu.

Ma käisin just sees oli de_dust icon_lol.gif
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 04.12.2005 20:31:20 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:

Ma käisin just sees oli de_dust icon_lol.gif

cfg on testimises ja parandamisel, seega ple oluline praega mis map on...
tagasi üles
piq
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2005 15:02:36 vasta tsitaadiga

ehk siis kordub sama asi nagu kunagi che'ga et alguses oli tore ja sis muudeti 1 servu dust2 onlyx ja teistes serverites rahvast nikuini eriti ei käinud ja che4 oli koguaeg täis icon_smile.gif
seega pole miskti rikutud aint se suur servu võiks olla nii nagu mäng mõeldud mitte aint nubidele kes ei salli kui neid awp'ga maha lastakse , selle asemel võiks mõni basecamp punishment hoopis olla ehk siis liiga kaua mingis baasi piiris sees istudes tuleb miski tore slap vai slay automaatselt
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 05.12.2005 15:13:47 vasta tsitaadiga

Hmm, 1.6-s oli selline "Campmeter", et kui piisavalt palju ei liikunud ja campmeter 100% täis sai, (ma ei tea, mul pole kunagi täis saanud seal) tuli mingi slap mingi 50% hp-st või koguni slay... et see idee oleks nagu suht hea, hoiaks T-spawni awp vennad liikuvuses. AWP hind võiks mudugi olla mingi 10000 (13000 on tsuts liiga palju) ja mitte piiratud. Selle campmeteriga oleks super.
tagasi üles
piq
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2005 15:23:19 vasta tsitaadiga

mina pooldaks ikkagi tavalist hinda awp'le
kuna prääga asi täiesti toimiv koffris ja virisejaid on vähe ning mängjaid piisavalt et server täis kah oleks
seega ei leia et oleks vaja awp jälle hirmkalliks tõsta kuna seda enam tekib neid campereid kes relva lihtsalt tema hinna pärast hoidma hakkavad
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 05.12.2005 16:08:30 vasta tsitaadiga

AWP on muidu endal põhiasi, miks CSSi mängin aeg-ajalt...iga eksimus maksab elu ja praktiliselt iga tabamus on fataalne :). Igaljuhul kahju, et seda relva piiratakse...võiks siis üldse selle CSSist eemaldada mitte poolvintsket varianti lubada.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 05.12.2005 16:14:48 vasta tsitaadiga

AWP peaks jääma normaal hinna juurde kuid 2 per team, sest muidu läheb jamaks kui suht palju neid ikka on beer_yum.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
Lurjus
HV vaatleja

sõnum 05.12.2005 17:27:26 vasta tsitaadiga

Jagage neid AWP-sid või tasuta, ikkagi ei hooli ma sellega mängimisest. Ja kellele meeldib las mängib. Ma ei mõista seda virisemist sel teemal, et AWP peaks ära keelama või peaks ta maksma mingit hullu pappi jne. Kui AWP ei passi tervet raundi baasis (nagu see tavaliselt juhtub, kui Salamander Koffris AWP raha kokku on kogunud), siis las nad olla. Pole see midagi eriline imerelv, millega keskpärane mängija teistest peajagu üle on ja millest suvalise teise relvaga ringi sebiv mängija jagu ei saaks.
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 05.12.2005 18:07:41 vasta tsitaadiga

tiit26 kirjutas:
küsimus: kuidas näha, palju vastaseid veel alles on ?
Kaardilt näha ei ole või?
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tiit26
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2005 18:24:50 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
tiit26 kirjutas:
küsimus: kuidas näha, palju vastaseid veel alles on ?
Kaardilt näha ei ole või?

Thanks, sain juba teada, kuidas näeb icon_wink.gif
Kommentaarid: 330 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 288
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 05.12.2005 18:50:34 vasta tsitaadiga

Lurjus kirjutas:
Jagage neid AWP-sid või tasuta, ikkagi ei hooli ma sellega mängimisest. Ja kellele meeldib las mängib. Ma ei mõista seda virisemist sel teemal, et AWP peaks ära keelama või peaks ta maksma mingit hullu pappi jne. Kui AWP ei passi tervet raundi baasis (nagu see tavaliselt juhtub, kui Salamander Koffris AWP raha kokku on kogunud), siis las nad olla. Pole see midagi eriline imerelv, millega keskpärane mängija teistest peajagu üle on ja millest suvalise teise relvaga ringi sebiv mängija jagu ei saaks.

mu nina tunneb natuke "waini" hõngu minu suunas icon_wink.gif

piq
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2005 19:25:50 vasta tsitaadiga

thebull kirjutas:
Lurjus kirjutas:

paraku põhjendatult
yhinen ise kah lurjuse arvamusega va. koht et ma siiski ise kasutan seda relva suht tihti
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 05.12.2005 19:57:56 vasta tsitaadiga

piq kirjutas:
thebull kirjutas:
Lurjus kirjutas:

paraku põhjendatult
yhinen ise kah lurjuse arvamusega va. koht et ma siiski ise kasutan seda relva suht tihti

aga enamasti on nii, et vinguvad need kes surevad ise selle relva läbi, tihtipeale on nii et kui nad endale selle relva kätte saavad, on asi okei

Vops
HV kasutaja

sõnum 05.12.2005 20:05:45 vasta tsitaadiga

Praegu imo keegi ei vingunud ju, lihtsalt öeldi et las olla nii nagu mängus mõeldud, pole see mingi imerelv.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 05.12.2005 20:42:13 vasta tsitaadiga

thebull kirjutas:

aga enamasti on nii, et vinguvad need kes surevad ise selle relva läbi, tihtipeale on nii et kui nad endale selle relva kätte saavad, on asi okei

Pigem on nii, et vinguvad need, kes vihkavad mingit baasis või ükskõik kus kohas istumist ja kes surevad tänu sellele.
Kui te tähele olete pannud siis enamasti ei vihata neid, kes kasutavad awm-i, ja liiguvad ringi, vingutakse nende kallal, kes istuvad ja lasevad selle suurtükiga ühe koha peal. Muidugi on ka erandeid, kuid enamasti on nii.
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 05.12.2005 20:54:19 vasta tsitaadiga

Täpselt mis isu on m2ngida kui mingi M**n su enne baasist kaugemale jõudmist juba mättasse laseb :/?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 265, 266, 267  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.