Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson K750i märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 58, 59, 60  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.11.2005 21:39:08 vasta tsitaadiga

jonnipunn kirjutas:
Draqula kirjutas:
Kas nüüd menüüd tekivad telefonisse? (a la Winampi playlistid jne ekraanile)

http://www.mobileagent.info/forums/index.php?showtopic=5451
" K750i introduced new AT command set and so current FMA doesn't support scripts with this phone.... yet. "

Njah, eks siis peab veel ootama... Tänud vastuse eest.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 18.11.2005 10:10:54 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Mobiiltelefonide kiirgustaset ja töökindlust kontrolliva Rootsi uuringufirma TCO Development testis põrusid taas mitmed rahva seas populaarsed mobiiltelefonide mudelid.

tsitaat:
Testi ei läbinud:
...

Sony Ericsson W800i,

SonyEricsson K750i,

...

http://www.postimees.ee/171105/esileht/majandus/183343.php

viimati muutis Delta 19.11.2005 23:55:42, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
question
HV vaatleja

sõnum 18.11.2005 11:40:13 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
paremale * vasakule vasakule * vasakule * sealt hooldus info ja sealt tarkvara info

Dummie nagu ma olen ,aga kas ei saaks kuidagi selgemalt mis klahvikombinatsioon? (ei saa aru millega "vasakule","paremale").

vabandades
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ffw
Kreisi kasutaja

sõnum 18.11.2005 11:47:32 vasta tsitaadiga

question kirjutas:
DyFendeX kirjutas:
paremale * vasakule vasakule * vasakule * sealt hooldus info ja sealt tarkvara info

Dummie nagu ma olen ,aga kas ei saaks kuidagi selgemalt mis klahvikombinatsioon? (ei saa aru millega "vasakule","paremale").

vabandades
hoiad sa ikka õiget telefoni käes? kasutades seda hõbedast ümmargust nuppu(asub telefoni keskosas) , suunad ta kõigepealt paremale, siis tärn( vasakult kõige alumine nupp) siis suunad hõbedase nupu kaks korda järjest vasakule, siis uuesti vasakult alumist nuppu ehk tärni, siis uuesti suunad hõbedase nupu vasakule ning uuesti tärn! and voila, oledki kohal!
question
HV vaatleja

sõnum 18.11.2005 12:06:07 vasta tsitaadiga

ffw kirjutas:
question kirjutas:
DyFendeX kirjutas:

vabandades
hoiad sa ikka õiget telefoni käes? kasutades seda hõbedast ümmargust nuppu(asub telefoni keskosas) , suunad ta kõigepealt paremale, siis tärn( vasakult kõige alumine nupp) siis suunad hõbedase nupu kaks korda järjest vasakule, siis uuesti vasakult alumist nuppu ehk tärni, siis uuesti suunad hõbedase nupu vasakule ning uuesti tärn! and voila, oledki kohal!

Telefon on õige Sony Ericsson K750! (eestikeelne menüü) ja õiget pidi ka käes,aga navi klahviga paremale liikudes küsib "Salvestan lemmikfunktsiooni otsetee?" ja mingeid tärne siis enam sisestada ei saa.Kuradi jama jääb mulje nagu ma oleks eila sündinud.Ometigi telefoni ostes näidati mulle poes kuidas tarkvara vaadata aga vahepeal läks meelest ära.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 18.11.2005 12:22:07 vasta tsitaadiga

question kirjutas:
ffw kirjutas:
question kirjutas:
DyFendeX kirjutas:

vabandades

Telefon on õige Sony Ericsson K750! (eestikeelne menüü) ja õiget pidi ka käes,aga navi klahviga paremale liikudes küsib "Salvestan lemmikfunktsiooni otsetee?" ja mingeid tärne siis enam sisestada ei saa.Kuradi jama jääb mulje nagu ma oleks eila sündinud.Ometigi telefoni ostes näidati mulle poes kuidas tarkvara vaadata aga vahepeal läks meelest ära.

Kui ta küsib selle lemmikfunktsiooni kohta siis pane sinna midagi ära mida tihti kasutad, näiteks sms menüü või kalender. Endal elu lihtsam edaspidi.
tagasi üles
ffw
Kreisi kasutaja

sõnum 18.11.2005 15:12:12 vasta tsitaadiga

question kirjutas:

vahet pole mis telefon teeb või ei tee. lihtsalt vajute see kombinatsioon ära järjest ja kõik!

EDIT: tegin vähendusi! icon_smile.gif

question
HV vaatleja

sõnum 18.11.2005 16:18:34 vasta tsitaadiga

Tänud! sain lõpuks hakkama.Kuna olen suhteliselt värske k750 omanik siis veel õpin teda tundma.

Siit kohe järgmine küsimus?
Kas update tegemisel eesti keel säilib ja millest kindlasti ilma jääb?
Hetkel peal R1L002
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 18.11.2005 16:52:17 vasta tsitaadiga

question kirjutas:
Tänud! sain lõpuks hakkama.Kuna olen suhteliselt värske k750 omanik siis veel õpin teda tundma.

Hetkel peal R1L002

Millestki ei tohiks ilma jääda. Vähemalt endal ei märganud et midagi oleks kaduma läinud.
Ainuke oht on üldised probleemid, mis mõnel kasutajal uuendusi tehes on tekkinud. Arvan siiski et need on pigem hooletus, seega kui loed korralikult kõik juhendid läbi ja installid kenasti kõik vajalikud draiverid, siis ei tohiks probleeme tekkida.
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 18.11.2005 19:31:26 vasta tsitaadiga

question kirjutas:

Hetkel peal R1L002

eesti keel säilib loomulikult, ilma jääd vanadest bug-idest icon_smile.gif

paar lehte tagasi siin samas teemas saad lugeda mis uuendusi uuem fw kaasa toob.

need ka siin lehel : http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737
------------
öelge palun keegi kust ma saan k750i-le downloadida animated wallpapereid ( liikuvaid tausta pilte ) , googlist hästi ei leidnud, vb te leiate.. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 56
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 18.11.2005 19:41:22 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
question kirjutas:

Hetkel peal R1L002

eesti keel säilib loomulikult, ilma jääd vanadest bug-idest icon_smile.gif

paar lehte tagasi siin samas teemas saad lugeda mis uuendusi uuem fw kaasa toob.

need ka siin lehel : http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737
------------
öelge palun keegi kust ma saan k750i-le downloadida animated wallpapereid ( liikuvaid tausta pilte ) , googlist hästi ei leidnud, vb te leiate.. icon_neutral.gif

Vaata siit: http://www.myk750.lasyk.net/
tagasi üles
RedDevil
HV vaatleja

sõnum 19.11.2005 22:57:49 vasta tsitaadiga

Kavatsen ka endale selle varsti soetada beer_yum.gif . Aga selline küsimus, et kaua aku sellel vastu peab kui näiteks iga päev natukenegi muusikat kuulan sellega?
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 19.11.2005 23:58:20 vasta tsitaadiga

RedDevil kirjutas:
Kavatsen ka endale selle varsti soetada beer_yum.gif . Aga selline küsimus, et kaua aku sellel vastu peab kui näiteks iga päev natukenegi muusikat kuulan sellega?

Minul peab 3-4 päeva, sõltub palju mängida-näppida-muusikat kuulata.

Hiljuti lugesin üht põhjalikku vaidlust liitiumaku laadimise teemal. Ühes esato foorumis paar lehekülge postitusi ja aukartustäratav hulk kasutatud allikmaterjale - üks väitis et aku tervise huvides tuleks lasta alati tühjaks ja siis korralikult täis laadida, teine väitis et vahet pole mis hetkel laadima paned. Lõpptulemusena jäi kumbki vend oma arvamuse juurde, kuid mina jõudsin arusaamisele et liitiumit siiski võib laadida millal tahad ning nüüd olengi hakanud panema telefoni laadima peaaegu igal õhtul. Lihtsalt hea tunne on alustada päeva täis akuga.
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 20.11.2005 00:03:19 vasta tsitaadiga

ma ka laen pea igapäev akut.. mitte et ta oleks tühjaks saanud vaid just et ei saaks tühjaks, kui nt mp3 kuulan icon_smile.gif loodame siis et see ei riku seda icon_smile.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 20.11.2005 00:14:14 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
ma ka laen pea igapäev akut.. mitte et ta oleks tühjaks saanud vaid just et ei saaks tühjaks, kui nt mp3 kuulan icon_smile.gif loodame siis et see ei riku seda icon_smile.gif

Ma usun, et ei riku. Soovitatakse siiski nii umbes kord kuus lasta telefonil nii tühjaks saada, et ennast välja lülitab. See peaks kalibreerima näitu, muidu aja jooksul võib hakata aku näit valetama.

Mida kindlasti teha ei tohiks, on telefoni sisse lülitada, kui ta ennast aku tühjenemise tõttu on välja lülitanud, sest liitiumite üks suuri ohte on süvatühjenemine - Kui liitiumaku saab liiga tühjaks, siis ta ei suuda ennast enam tavalaadiga laadima hakata, ning hullemal juhul võib lõplikult ära surra.

Põhiline mida liitiumaku kardab, on ikkagi kuumus. Temperatuurikõikumised ka aku keemiale hästi ei mõju.

Seega:
- Suvel keegi auto kindalaekasse telefoni ei jäta
- Saunas leiliruumis telefoni ei kasuta icon_razz.gif
- Talvel väljas kasutame soovitavalt HF'd, hoides telefoni ennast põuetaskus
- Kui liitiumaku pikemalt seisma jätta, siis olgu vähemalt poolenisti laetud
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 20.11.2005 01:04:26 vasta tsitaadiga

ei riku, aga liitiumakul on siiski teatud arv laadimiskordi. Hetkel ei meenu, kas neid oli 500 või 1000. Igatahes pidevalt laadijat taha surades aku kaua ei kesta.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 20.11.2005 01:18:06 vasta tsitaadiga

sevenhugs kirjutas:
ei riku, aga liitiumakul on siiski teatud arv laadimiskordi. Hetkel ei meenu, kas neid oli 500 või 1000. Igatahes pidevalt laadijat taha surades aku kaua ei kesta.

ma siiski nõustun dragulaga.
lähtun sellest et usb kabla ühendamisel toimub alati laadimine.
vaevalt et tootja sihilikult akut tapva funktsiooni lisab.

korrigeerige kui eksin.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 20.11.2005 02:35:01 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Ma usun, et ei riku. Soovitatakse siiski nii umbes kord kuus lasta telefonil nii tühjaks saada, et ennast välja lülitab. See peaks kalibreerima näitu, muidu aja jooksul võib hakata aku näit valetama.

Kas ta niigi juba ei valeta? Mis ajast aku näidikud tõtt on rääkinud? icon_lol.gif

Simpelman kirjutas:
sevenhugs kirjutas:

ma siiski nõustun dragulaga.

korrigeerige kui eksin.

Mina arvan, et mõlemad väited on mingil määral õiged. Igaõhtune laadimapanemine ei kuluta liitiumakut kindlasti nii palju, kui tavalist, aga mingil määral ehk ikka...

Ja kui laadimiste arv on 500 või 1000 ja aastas on 365 päeva, iga päev nagunii laadida ei saa ning akude elueaks loetakse aasta-paar, siis eriliseks piiranguks see olla ei tohiks.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Draqula
HV Guru

sõnum 20.11.2005 11:54:48 vasta tsitaadiga

.Scorps. kirjutas:
Draqula kirjutas:

Kas ta niigi juba ei valeta? Mis ajast aku näidikud tõtt on rääkinud? icon_lol.gif

Nu "valetama" all pidasin silmas et paneb rohkem mööda kui tavaliselt.

.Scorps. kirjutas:

Kui see aitab rohkem akusid müüa, siis miks mitte... Selline lähenemine muidugi tekitaks küsimusi. Kas suurem akude läbimüük kompenseeriks vähenevat telefonide läbimüüki, mis tuleneks maine langusest.

.Scorps. kirjutas:
Mina arvan, et mõlemad väited on mingil määral õiged. Igaõhtune laadimapanemine ei kuluta liitiumakut kindlasti nii palju, kui tavalist, aga mingil määral ehk ikka...

Laadimiskordade arv on piiratud küll, kuid iga väike laadimine ei tohiks ju kohe laadimiskorrana arvesse minna. Või läheb siiski? Seda ma igatahes usun et selline väike sirtsutamine, 5min kaupa näiteks, ei mõju hästi.
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 20.11.2005 13:44:28 vasta tsitaadiga

aga kas keegi sellist asja oskab kommenteerida , et ma olen kuulnud kui mp3 kuulata valjuhääldi peal ja volume põhjas ning niimooni on valjuhääldi läbi lastud vms icon_smile.gif et kas võib nii juhtuda ?! icon_wink.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 20.11.2005 13:48:55 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
aga kas keegi sellist asja oskab kommenteerida , et ma olen kuulnud kui mp3 kuulata valjuhääldi peal ja volume põhjas ning niimooni on valjuhääldi läbi lastud vms icon_smile.gif et kas võib nii juhtuda ?! icon_wink.gif

Olen kuulanud mitmeid mp3'sid volume põhjas - midagi pole juhtunud, vähemalt minu telefoniga. Kui selline oht eksisteeriks, siis oleks 99% K750 omanikke praeguseks oma telefonikõlarid läbi lasknud.
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 20.11.2005 13:53:10 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
DyFendeX kirjutas:

Olen kuulanud mitmeid mp3'sid volume põhjas - midagi pole juhtunud, vähemalt minu telefoniga. Kui selline oht eksisteeriks, siis oleks 99% K750 omanikke praeguseks oma telefonikõlarid läbi lasknud.

OK, lihtsalt üks sõber rääkis et ta sõber ( icon_biggrin.gif ) lasi läbi nii ja viis garantiisse ja kui tagasi sai siis oli ikka perses ning viis uuesti ... lõpuks sai uue telefoni .. aga kui tõsi see läbilaskmise jutt on seda ma ei oska tõesti öelda ! icon_biggrin.gif pole ise kogenud ja loodan et ei pea kogema kah ! icon_smile.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 20.11.2005 13:54:59 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
Draqula kirjutas:
DyFendeX kirjutas:

OK, lihtsalt üks sõber rääkis et ta sõber ( icon_biggrin.gif ) lasi läbi nii ja viis garantiisse ja kui tagasi sai siis oli ikka <b>piixus</b> ning viis uuesti ... lõpuks sai uue telefoni .. aga kui tõsi see läbilaskmise jutt on seda ma ei oska tõesti öelda ! icon_biggrin.gif pole ise kogenud ja loodan et ei pea kogema kah ! icon_smile.gif

Huvitav igatahes. Võibolla siis tegemist oligi praakisendiga. Samas väga-väga vähetõenäoline võimalus on veel et mingi konkreetne lugu, miski konkreetse sagedusega tappis ära.
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 20.11.2005 14:24:10 vasta tsitaadiga

ja peale uut FW-d kõlab raadio valjuhääldi peal 2x kõvemini kui MP3... huvitav miks nii
tagasi üles
kami
HV kasutaja

sõnum 20.11.2005 14:39:54 vasta tsitaadiga

Terv.. Kuna isal antud telefon olemas, siis jõle mugav oleks, kui saaks autos BT handsfreed kasutada.. Nii.. kõik tore ja leiab üles (ekraanil ütleb, et BT handsfree ühendatud) ning sama väidab ka auto, kuid paari minuti pärast tuleb ekraanile teade "Ühendus katkenud" ning vjsoo... sõidu ajal turvakaalutuste tõttu enam ühendada ei saa.. Et milles võib asi olla? Telefoni pole kordagi uuendatud ning auto HFks on sisseehitatud lexuse bluetooth .. kas asi võib olla selles , et tegu nõnda uue autoga, et standardid ei taha hästi kattuda? Ja lisaks ... kui ta isegi paariks minutiks selle telefoni üles leiab (auto siis) , on mureks see , et kui tekib soov lasta telefoniraamatu andmed autosse ( autos valid find phone vms mode, kus saab auto siis avastatavaks panna) ning menüüst send all contacts via bluetooth ... ei leia telefon jällegist autot üles! Tean, et auto süsteem korras, kuna N-Gagega töötas nii BT HF kui ka telefoniraamatu kopi ... et ses suhtes hakkavad tekkima mul kahtlused SE n.ö BT suurepärasuse suhtes ... Jah, jutt sai segane, kuid loodan, et keegi oskab aidata ... Ja kas update võiks teha asja korda? Endal loobib errorit SE kodukas, et update saiti pole olemas :S ..
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson K750i mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 58, 59, 60  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.