Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Draqula
HV Guru
|
17.11.2005 21:39:08
|
|
|
Njah, eks siis peab veel ootama... Tänud vastuse eest.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
question
HV vaatleja
|
18.11.2005 11:40:13
|
|
|
DyFendeX kirjutas: |
paremale * vasakule vasakule * vasakule * sealt hooldus info ja sealt tarkvara info |
Dummie nagu ma olen ,aga kas ei saaks kuidagi selgemalt mis klahvikombinatsioon? (ei saa aru millega "vasakule","paremale").
vabandades
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ffw
Kreisi kasutaja
|
18.11.2005 11:47:32
|
|
|
question kirjutas: |
paremale * vasakule vasakule * vasakule * sealt hooldus info ja sealt tarkvara info |
Dummie nagu ma olen ,aga kas ei saaks kuidagi selgemalt mis klahvikombinatsioon? (ei saa aru millega "vasakule","paremale").
vabandades |
hoiad sa ikka õiget telefoni käes? kasutades seda hõbedast ümmargust nuppu(asub telefoni keskosas) , suunad ta kõigepealt paremale, siis tärn( vasakult kõige alumine nupp) siis suunad hõbedase nupu kaks korda järjest vasakule, siis uuesti vasakult alumist nuppu ehk tärni, siis uuesti suunad hõbedase nupu vasakule ning uuesti tärn! and voila, oledki kohal!
   |
2 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
question
HV vaatleja
|
18.11.2005 12:06:07
|
|
|
ffw kirjutas: |
vabandades |
hoiad sa ikka õiget telefoni käes? kasutades seda hõbedast ümmargust nuppu(asub telefoni keskosas) , suunad ta kõigepealt paremale, siis tärn( vasakult kõige alumine nupp) siis suunad hõbedase nupu kaks korda järjest vasakule, siis uuesti vasakult alumist nuppu ehk tärni, siis uuesti suunad hõbedase nupu vasakule ning uuesti tärn! and voila, oledki kohal! |
Telefon on õige Sony Ericsson K750! (eestikeelne menüü) ja õiget pidi ka käes,aga navi klahviga paremale liikudes küsib "Salvestan lemmikfunktsiooni otsetee?" ja mingeid tärne siis enam sisestada ei saa.Kuradi jama jääb mulje nagu ma oleks eila sündinud.Ometigi telefoni ostes näidati mulle poes kuidas tarkvara vaadata aga vahepeal läks meelest ära.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
18.11.2005 12:22:07
|
|
|
ffw kirjutas: |
vabandades |
hoiad sa ikka õiget telefoni käes? kasutades seda hõbedast ümmargust nuppu(asub telefoni keskosas) , suunad ta kõigepealt paremale, siis tärn( vasakult kõige alumine nupp) siis suunad hõbedase nupu kaks korda järjest vasakule, siis uuesti vasakult alumist nuppu ehk tärni, siis uuesti suunad hõbedase nupu vasakule ning uuesti tärn! and voila, oledki kohal! |
Telefon on õige Sony Ericsson K750! (eestikeelne menüü) ja õiget pidi ka käes,aga navi klahviga paremale liikudes küsib "Salvestan lemmikfunktsiooni otsetee?" ja mingeid tärne siis enam sisestada ei saa.Kuradi jama jääb mulje nagu ma oleks eila sündinud.Ometigi telefoni ostes näidati mulle poes kuidas tarkvara vaadata aga vahepeal läks meelest ära. |
Kui ta küsib selle lemmikfunktsiooni kohta siis pane sinna midagi ära mida tihti kasutad, näiteks sms menüü või kalender. Endal elu lihtsam edaspidi.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ffw
Kreisi kasutaja
|
18.11.2005 15:12:12
|
|
|
Telefon on õige Sony Ericsson K750! (eestikeelne menüü) ja õiget pidi ka käes,aga navi klahviga paremale liikudes küsib "Salvestan lemmikfunktsiooni otsetee?" ja mingeid tärne siis enam sisestada ei saa.Kuradi jama jääb mulje nagu ma oleks eila sündinud.Ometigi telefoni ostes näidati mulle poes kuidas tarkvara vaadata aga vahepeal läks meelest ära. |
vahet pole mis telefon teeb või ei tee. lihtsalt vajute see kombinatsioon ära järjest ja kõik!
EDIT: tegin vähendusi!
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
question
HV vaatleja
|
18.11.2005 16:18:34
|
|
|
Tänud! sain lõpuks hakkama.Kuna olen suhteliselt värske k750 omanik siis veel õpin teda tundma.
Siit kohe järgmine küsimus?
Kas update tegemisel eesti keel säilib ja millest kindlasti ilma jääb?
Hetkel peal R1L002
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
18.11.2005 16:52:17
|
|
|
Tänud! sain lõpuks hakkama.Kuna olen suhteliselt värske k750 omanik siis veel õpin teda tundma.
Hetkel peal R1L002 |
Millestki ei tohiks ilma jääda. Vähemalt endal ei märganud et midagi oleks kaduma läinud.
Ainuke oht on üldised probleemid, mis mõnel kasutajal uuendusi tehes on tekkinud. Arvan siiski et need on pigem hooletus, seega kui loed korralikult kõik juhendid läbi ja installid kenasti kõik vajalikud draiverid, siis ei tohiks probleeme tekkida.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
18.11.2005 19:31:26
|
|
|
Hetkel peal R1L002 |
eesti keel säilib loomulikult, ilma jääd vanadest bug-idest
paar lehte tagasi siin samas teemas saad lugeda mis uuendusi uuem fw kaasa toob.
need ka siin lehel : http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737
------------
öelge palun keegi kust ma saan k750i-le downloadida animated wallpapereid ( liikuvaid tausta pilte ) , googlist hästi ei leidnud, vb te leiate..
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
5 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
18.11.2005 19:41:22
|
|
|
Hetkel peal R1L002 |
eesti keel säilib loomulikult, ilma jääd vanadest bug-idest
paar lehte tagasi siin samas teemas saad lugeda mis uuendusi uuem fw kaasa toob.
need ka siin lehel : http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737
------------
öelge palun keegi kust ma saan k750i-le downloadida animated wallpapereid ( liikuvaid tausta pilte ) , googlist hästi ei leidnud, vb te leiate..  |
Vaata siit: http://www.myk750.lasyk.net/
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedDevil
HV vaatleja
|
19.11.2005 22:57:49
|
|
|
Kavatsen ka endale selle varsti soetada . Aga selline küsimus, et kaua aku sellel vastu peab kui näiteks iga päev natukenegi muusikat kuulan sellega?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
19.11.2005 23:58:20
|
|
|
RedDevil kirjutas: |
Kavatsen ka endale selle varsti soetada . Aga selline küsimus, et kaua aku sellel vastu peab kui näiteks iga päev natukenegi muusikat kuulan sellega? |
Minul peab 3-4 päeva, sõltub palju mängida-näppida-muusikat kuulata.
Hiljuti lugesin üht põhjalikku vaidlust liitiumaku laadimise teemal. Ühes esato foorumis paar lehekülge postitusi ja aukartustäratav hulk kasutatud allikmaterjale - üks väitis et aku tervise huvides tuleks lasta alati tühjaks ja siis korralikult täis laadida, teine väitis et vahet pole mis hetkel laadima paned. Lõpptulemusena jäi kumbki vend oma arvamuse juurde, kuid mina jõudsin arusaamisele et liitiumit siiski võib laadida millal tahad ning nüüd olengi hakanud panema telefoni laadima peaaegu igal õhtul. Lihtsalt hea tunne on alustada päeva täis akuga.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
20.11.2005 00:03:19
|
|
|
ma ka laen pea igapäev akut.. mitte et ta oleks tühjaks saanud vaid just et ei saaks tühjaks, kui nt mp3 kuulan loodame siis et see ei riku seda
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
20.11.2005 00:14:14
|
|
|
ma ka laen pea igapäev akut.. mitte et ta oleks tühjaks saanud vaid just et ei saaks tühjaks, kui nt mp3 kuulan loodame siis et see ei riku seda  |
Ma usun, et ei riku. Soovitatakse siiski nii umbes kord kuus lasta telefonil nii tühjaks saada, et ennast välja lülitab. See peaks kalibreerima näitu, muidu aja jooksul võib hakata aku näit valetama.
Mida kindlasti teha ei tohiks, on telefoni sisse lülitada, kui ta ennast aku tühjenemise tõttu on välja lülitanud, sest liitiumite üks suuri ohte on süvatühjenemine - Kui liitiumaku saab liiga tühjaks, siis ta ei suuda ennast enam tavalaadiga laadima hakata, ning hullemal juhul võib lõplikult ära surra.
Põhiline mida liitiumaku kardab, on ikkagi kuumus. Temperatuurikõikumised ka aku keemiale hästi ei mõju.
Seega:
- Suvel keegi auto kindalaekasse telefoni ei jäta
- Saunas leiliruumis telefoni ei kasuta
- Talvel väljas kasutame soovitavalt HF'd, hoides telefoni ennast põuetaskus
- Kui liitiumaku pikemalt seisma jätta, siis olgu vähemalt poolenisti laetud
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
20.11.2005 01:04:26
|
|
|
ei riku, aga liitiumakul on siiski teatud arv laadimiskordi. Hetkel ei meenu, kas neid oli 500 või 1000. Igatahes pidevalt laadijat taha surades aku kaua ei kesta.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Simpelman
HV veteran

|
20.11.2005 01:18:06
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
ei riku, aga liitiumakul on siiski teatud arv laadimiskordi. Hetkel ei meenu, kas neid oli 500 või 1000. Igatahes pidevalt laadijat taha surades aku kaua ei kesta. |
ma siiski nõustun dragulaga.
lähtun sellest et usb kabla ühendamisel toimub alati laadimine.
vaevalt et tootja sihilikult akut tapva funktsiooni lisab.
korrigeerige kui eksin.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
20.11.2005 02:35:01
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Ma usun, et ei riku. Soovitatakse siiski nii umbes kord kuus lasta telefonil nii tühjaks saada, et ennast välja lülitab. See peaks kalibreerima näitu, muidu aja jooksul võib hakata aku näit valetama. |
Kas ta niigi juba ei valeta? Mis ajast aku näidikud tõtt on rääkinud?
Simpelman kirjutas: |
sevenhugs kirjutas: |
ei riku, aga liitiumakul on siiski teatud arv laadimiskordi. Hetkel ei meenu, kas neid oli 500 või 1000. Igatahes pidevalt laadijat taha surades aku kaua ei kesta. |
ma siiski nõustun dragulaga.
vaevalt et tootja sihilikult akut tapva funktsiooni lisab.
korrigeerige kui eksin. |
Mina arvan, et mõlemad väited on mingil määral õiged. Igaõhtune laadimapanemine ei kuluta liitiumakut kindlasti nii palju, kui tavalist, aga mingil määral ehk ikka...
Ja kui laadimiste arv on 500 või 1000 ja aastas on 365 päeva, iga päev nagunii laadida ei saa ning akude elueaks loetakse aasta-paar, siis eriliseks piiranguks see olla ei tohiks.
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
20.11.2005 11:54:48
|
|
|
.Scorps. kirjutas: |
Ma usun, et ei riku. Soovitatakse siiski nii umbes kord kuus lasta telefonil nii tühjaks saada, et ennast välja lülitab. See peaks kalibreerima näitu, muidu aja jooksul võib hakata aku näit valetama. |
Kas ta niigi juba ei valeta? Mis ajast aku näidikud tõtt on rääkinud? |
Nu "valetama" all pidasin silmas et paneb rohkem mööda kui tavaliselt.
vaevalt et tootja sihilikult akut tapva funktsiooni lisab. |
Kui see aitab rohkem akusid müüa, siis miks mitte... Selline lähenemine muidugi tekitaks küsimusi. Kas suurem akude läbimüük kompenseeriks vähenevat telefonide läbimüüki, mis tuleneks maine langusest.
Mina arvan, et mõlemad väited on mingil määral õiged. Igaõhtune laadimapanemine ei kuluta liitiumakut kindlasti nii palju, kui tavalist, aga mingil määral ehk ikka... |
Laadimiskordade arv on piiratud küll, kuid iga väike laadimine ei tohiks ju kohe laadimiskorrana arvesse minna. Või läheb siiski? Seda ma igatahes usun et selline väike sirtsutamine, 5min kaupa näiteks, ei mõju hästi.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
20.11.2005 13:44:28
|
|
|
aga kas keegi sellist asja oskab kommenteerida , et ma olen kuulnud kui mp3 kuulata valjuhääldi peal ja volume põhjas ning niimooni on valjuhääldi läbi lastud vms et kas võib nii juhtuda ?!
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
20.11.2005 13:48:55
|
|
|
aga kas keegi sellist asja oskab kommenteerida , et ma olen kuulnud kui mp3 kuulata valjuhääldi peal ja volume põhjas ning niimooni on valjuhääldi läbi lastud vms et kas võib nii juhtuda ?!  |
Olen kuulanud mitmeid mp3'sid volume põhjas - midagi pole juhtunud, vähemalt minu telefoniga. Kui selline oht eksisteeriks, siis oleks 99% K750 omanikke praeguseks oma telefonikõlarid läbi lasknud.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
20.11.2005 13:53:10
|
|
|
aga kas keegi sellist asja oskab kommenteerida , et ma olen kuulnud kui mp3 kuulata valjuhääldi peal ja volume põhjas ning niimooni on valjuhääldi läbi lastud vms et kas võib nii juhtuda ?!  |
Olen kuulanud mitmeid mp3'sid volume põhjas - midagi pole juhtunud, vähemalt minu telefoniga. Kui selline oht eksisteeriks, siis oleks 99% K750 omanikke praeguseks oma telefonikõlarid läbi lasknud. |
OK, lihtsalt üks sõber rääkis et ta sõber ( ) lasi läbi nii ja viis garantiisse ja kui tagasi sai siis oli ikka perses ning viis uuesti ... lõpuks sai uue telefoni .. aga kui tõsi see läbilaskmise jutt on seda ma ei oska tõesti öelda ! pole ise kogenud ja loodan et ei pea kogema kah !
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
20.11.2005 13:54:59
|
|
|
Olen kuulanud mitmeid mp3'sid volume põhjas - midagi pole juhtunud, vähemalt minu telefoniga. Kui selline oht eksisteeriks, siis oleks 99% K750 omanikke praeguseks oma telefonikõlarid läbi lasknud. |
OK, lihtsalt üks sõber rääkis et ta sõber ( ) lasi läbi nii ja viis garantiisse ja kui tagasi sai siis oli ikka <b>piixus</b> ning viis uuesti ... lõpuks sai uue telefoni .. aga kui tõsi see läbilaskmise jutt on seda ma ei oska tõesti öelda ! pole ise kogenud ja loodan et ei pea kogema kah !  |
Huvitav igatahes. Võibolla siis tegemist oligi praakisendiga. Samas väga-väga vähetõenäoline võimalus on veel et mingi konkreetne lugu, miski konkreetse sagedusega tappis ära.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
20.11.2005 14:24:10
|
|
|
ja peale uut FW-d kõlab raadio valjuhääldi peal 2x kõvemini kui MP3... huvitav miks nii
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
kami
HV kasutaja
|
20.11.2005 14:39:54
|
|
|
Terv.. Kuna isal antud telefon olemas, siis jõle mugav oleks, kui saaks autos BT handsfreed kasutada.. Nii.. kõik tore ja leiab üles (ekraanil ütleb, et BT handsfree ühendatud) ning sama väidab ka auto, kuid paari minuti pärast tuleb ekraanile teade "Ühendus katkenud" ning vjsoo... sõidu ajal turvakaalutuste tõttu enam ühendada ei saa.. Et milles võib asi olla? Telefoni pole kordagi uuendatud ning auto HFks on sisseehitatud lexuse bluetooth .. kas asi võib olla selles , et tegu nõnda uue autoga, et standardid ei taha hästi kattuda? Ja lisaks ... kui ta isegi paariks minutiks selle telefoni üles leiab (auto siis) , on mureks see , et kui tekib soov lasta telefoniraamatu andmed autosse ( autos valid find phone vms mode, kus saab auto siis avastatavaks panna) ning menüüst send all contacts via bluetooth ... ei leia telefon jällegist autot üles! Tean, et auto süsteem korras, kuna N-Gagega töötas nii BT HF kui ka telefoniraamatu kopi ... et ses suhtes hakkavad tekkima mul kahtlused SE n.ö BT suurepärasuse suhtes ... Jah, jutt sai segane, kuid loodan, et keegi oskab aidata ... Ja kas update võiks teha asja korda? Endal loobib errorit SE kodukas, et update saiti pole olemas :S ..
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|