Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson K750i märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 58, 59, 60  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aivar88
HV veteran

sõnum 16.11.2005 16:35:11 vasta tsitaadiga

nii tegin just enda k750i-le FW update , SE lehel . oli R1L002 ja nüüd on R1N035 , mingeid probleeme ei olnud.. aint alguses usb drivereid ei saanud hästi peale kuna pole ennem sellise asjaga eriti tegelenud aga SE lehel updatemisega polnud mingit probleemi !
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
question
HV vaatleja

sõnum 16.11.2005 17:34:32 vasta tsitaadiga

Kuidas vaadata mis tarkvara versioon k750i peal on?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 16.11.2005 17:39:32 vasta tsitaadiga

paremale * vasakule vasakule * vasakule * sealt hooldus info ja sealt tarkvara info
tagasi üles
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 16.11.2005 20:40:34 vasta tsitaadiga

niih. olen otsinud ja otsinud ja paistab et k750i to W800 eeldab hoopis teise kaabli olemasolu.
seega jääb ära icon_sad.gif
davinci-s saab tasuda ainult paypal kaudu , aga paypal ei taha mu krediitkaarti aktsepteerida. samas skype tunnistab mu krediitkaarti kenasti icon_evil.gif
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 16.11.2005 20:44:31 vasta tsitaadiga

Simpelman kirjutas:
niih. olen otsinud ja otsinud ja paistab et k750i to W800 eeldab hoopis teise kaabli olemasolu.
davinci-s saab tasuda ainult paypal kaudu , aga paypal ei taha mu krediitkaarti aktsepteerida. samas skype tunnistab mu krediitkaarti kenasti icon_evil.gif

jah eks see üks nus$ ole , juhtmed ja maksa ka veel jne. icon_smile.gif aga suurt vahet pole.. pane k750i-le uus fw peale ja kärab küll , rohkemgi veel icon_smile.gif
tagasi üles
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 16.11.2005 20:56:37 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
Simpelman kirjutas:

jah eks see üks nus$ ole , juhtmed ja maksa ka veel jne. icon_smile.gif aga suurt vahet pole.. pane k750i-le uus fw peale ja kärab küll , rohkemgi veel icon_smile.gif

uut ei vaja. R1N035 juba EMT poolt peale lastud ehksiis soetasin ta värske fw-ga.
w800 fw paistab lihtsalt parem.
ühe üsnagi häiriva asja avastasin. nimelt kui mp3 mängima panna ja siis player minimeerida siis niikui menüüsse jõuab jääb helist aint üks plärin järgi
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 16.11.2005 21:04:37 vasta tsitaadiga

Simpelman kirjutas:
ühe üsnagi häiriva asja avastasin. nimelt kui mp3 mängima panna ja siis player minimeerida siis niikui menüüsse jõuab jääb helist aint üks plärin järgi

sul sihuke kala k750i-ga ? mul küll kõik korras.. ma pole üldse ühtegi viga/bugi leidnud veel telefonil icon_smile.gif aga ega ma seda palju ei kasuta ka , aint mp3 ja helistamine peamine.. vahest klõpsan paar pilti ja näpin niisama icon_razz.gif
tagasi üles
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 16.11.2005 21:10:52 vasta tsitaadiga

a ma pole teisi faile proovind nii. vbl oli see konkreetne pala lihtsalt tema jaox nati raske närida et taustal toimida.
aga jah peab tõdema et bugivaba ta paistab küll olema.

kudas sul fotoka kvaliteet on?

ma saan näiteks korralikud pildid ainult ööreziimi kasutades. tavas on pilt nagu oleks vähe valgust ja seda ka päevavalges.

muuseas makro on hämmastavalt hea.
tegi parema makrovõtte kui mu HP photosmart 850. (4.1mp 8xopt zoom) thumbs_up.gif
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 16.11.2005 21:14:29 vasta tsitaadiga

Simpelman kirjutas:

ahh mina ei tea, ei oska nagu millegagi võrrelda.. ei tee ka neid pilte eriti ... väga harva.. ja need settingud ka pole vist seal paigas...

aga sihuke küssa et kui ma panen et ta salvestaks pildi telefoni mällu mitte mälukaardile , kas siis usb juhtmega ei saagi telefoni mälust pilte arvutisse copyda ?
tagasi üles
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 16.11.2005 21:16:16 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
Simpelman kirjutas:

ahh mina ei tea, ei oska nagu millegagi võrrelda.. ei tee ka neid pilte eriti ... väga harva.. ja need settingud ka pole vist seal paigas...

aga sihuke küssa et kui ma panen et ta salvestaks pildi telefoni mällu mitte mälukaardile , kas siis usb juhtmega ei saagi telefoni mälust pilte arvutisse copyda ?

saab ikka

nad lihtsalt teises kataloogis icon_smile.gif
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 16.11.2005 21:18:57 vasta tsitaadiga

Simpelman kirjutas:
DyFendeX kirjutas:
Simpelman kirjutas:

saab ikka

hmm.. vaatasin kõik läbi.. ei leia icon_smile.gif st kui telefoni usb juhtmega ühendan arvuti külge siis ta näitab nagu teist kõvakat E: ja see ju aint see mälukaart vms.. e. seal aint see pask mis mälukal on ju.. aga telefoni mälu ei näita see ju... ja igastahakes seal E: pealt vaatasin kõik kaustad läbi aga ei ole seal midagi...
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.11.2005 21:35:22 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
Simpelman kirjutas:
DyFendeX kirjutas:
Simpelman kirjutas:

saab ikka

hmm.. vaatasin kõik läbi.. ei leia icon_smile.gif st kui telefoni usb juhtmega ühendan arvuti külge siis ta näitab nagu teist kõvakat E: ja see ju aint see mälukaart vms.. e. seal aint see pask mis mälukal on ju.. aga telefoni mälu ei näita see ju... ja igastahakes seal E: pealt vaatasin kõik kaustad läbi aga ei ole seal midagi...

Kas Sul SE soft on arvutisse installitud? Äkki saab ilma softita ainult mälukaardile ligi (6230i'ga on küll nii)?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Aivar88
HV veteran

sõnum 16.11.2005 22:39:58 vasta tsitaadiga

.Scorps. kirjutas:
Kas Sul SE soft on arvutisse installitud? Äkki saab ilma softita ainult mälukaardile ligi (6230i'ga on küll nii)?

jep, nii ta on . icon_wink.gif panin softi ka peale ja sain telefoni mälus ka ringi vaadata icon_smile.gif
tagasi üles
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 16.11.2005 22:44:11 vasta tsitaadiga

hiljax jäin. jah nii ta on. phone explorer suudab telefoni mälus sobrada.
kas ilma SE softita üldse saab ma ei teagi kuna mälukaardilt loen algusest peale eraldi oleva mälukaardilugejaga icon_smile.gif

floats mobile agent 2 on ka hea soft icon_smile.gif
tagasi üles
Cancer
HV kasutaja

sõnum 17.11.2005 00:37:04 vasta tsitaadiga

Simpelman kirjutas:

Jess... viimase pachiga sain selle omal ka lõpuks tööle. Muidu viskas connectimisega pildi tasku.

pixma
HV kasutaja
pixma

sõnum 17.11.2005 16:27:15 vasta tsitaadiga

just tegin K750-le ka R1N035 FW update ka
R1N035
- Released by SEUS on 12/9/05.
- Video bitrate improvements over R1L (as good as R1A044)
- Improvements to photo quality (less noise in dark photos, improved viewfinder refresh rate).
- Bluetooth stability improvements.
- Bluetooth security fixes - no longer asks for file confirmations with paired devices.
- Contrast / Gamma modifications have been made to the display for a better overall picture.
- Improved reception (the signal strength indicator tends to be higher than in previous firmwares).
- Increased MP3 volume.
- Backlight doesn't come on again to show time after phone locks.
- Popup menu icon in the WAP browser has been modified.
- Fixed "More" menu when adding addresses to an email message.
- JBenchmark 3D LQ - approx 204
- JBenchmark 3D HQ - approx 123
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5
ITP CXC 125 932 R1E
video kvaliteet on parem kui oli R1L002 oli.... nii playback kui ka salvestab parem kvaliteetiga
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 17.11.2005 17:49:09 vasta tsitaadiga

Cancer kirjutas:
Simpelman kirjutas:

Jess... viimase pachiga sain selle omal ka lõpuks tööle. Muidu viskas connectimisega pildi tasku.

Kas nüüd menüüd tekivad telefonisse? (a la Winampi playlistid jne ekraanile)
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Cancer
HV kasutaja

sõnum 17.11.2005 19:19:15 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Cancer kirjutas:
Simpelman kirjutas:

emmmm... tunnistan ausalt, et ei ole selle proge kõike võlusi veel avastanud.

Aivar88
HV veteran

sõnum 17.11.2005 19:53:15 vasta tsitaadiga

äkki keegi tutvustaks natuke lähemalt mis selles programmis siis head on icon_smile.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 17.11.2005 20:17:35 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
äkki keegi tutvustaks natuke lähemalt mis selles programmis siis head on icon_smile.gif

Ise olen seda kasutanud T68(i) ja T630 peal. Põhimõtteliselt teeb see telefonist arvuti juhtpuldi. Ekraanile ilmuvad menüüd. Näiteks mediaplayeri puhul "Play" "Paus" jne. Winampi puhul on võimalik telefoni ekraanil näha playlisti, sooritada telefoni ekraanil otsingut artisti järgi, laadida erinevaid playliste jne. Samuti on võimalik juhtida Internet Explorerit ja veel palju teisi progesid mille jaoks keegi on viitsinud plugina teha.

Põhiline vahe K750'e menüüs leiduvate juhtimisfunktsioonidega ongi, et FMA puhul ilmub dünaamiline menüü telefoni ekraanil, K750 HID profiile kasutades on ekraanil vaid staatiliselt nuppude tähendused.
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 17.11.2005 20:51:47 vasta tsitaadiga

ok. aga öelge kas seda kella mis säästureziimil näitab ja mis mööda display-d ringi tolgendab kas seda muuta kuidagi ei saa ? nt mingi teistsuguse kellaga ( a la. osutitega kell , nagu osadel telefonidel vms ) icon_smile.gif tean et niisama vist ei saa aga mingi progrega äkki ?
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 17.11.2005 20:54:07 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
ok. aga öelge kas seda kella mis säästureziimil näitab ja mis mööda display ringi tolgendab kas seda muuta kuidagi ei saa ? nt mingi teistsuguse kellaga ( a la. osutitega kell , nagu osadel telefonidel vms ) icon_smile.gif tean et niisama vist ei saa aga mingi progrega äkki ?

Ei. Alates T68'st on see kell ringi töllerdand ning midagi selles muuta ei saa. Ole õnnelik et K750'st alates (võibolla ka K700'st, pole kindel) on lisandunud vastamata kõne ja saabunud sms'i näit - varasematel polnud ilma telefoni näppimata võimalik kindlaks teha kas vahepeal tähelepanuta seisnud telefonile on saabunud vastamata kõne või sms.
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 17.11.2005 21:02:07 vasta tsitaadiga

mis seadmeid te kaameral kasutate ? pildi suurus,makro sees/väljas, viitpäästiks sees/väljas ja mis asja see üldse teeb :p ,pildi kvaliteet ( tavaline / kvaliteet pilt ) , ja mis veel... icon_eek.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 17.11.2005 21:32:54 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
mis seadmeid te kaameral kasutate ? pildi suurus,makro sees/väljas, viitpäästiks sees/väljas ja mis asja see üldse teeb :p ,pildi kvaliteet ( tavaline / kvaliteet pilt ) , ja mis veel... icon_eek.gif

Sõltub olukorrast. Kui teen pilti esemest mis asub väga lähedal, näit midagi mida saab pildistada vähem kui umbes 30cm kauguselt, siis kasutan makrot.

Viitpäästik on abiks kui tahad ise pildile jääda - paned aparaadi paika, vajutad nupule ja jõuad ise pildile minna. Teine kasutus viitpäästikul - kui tahad võimalikult head kvaliteeti, siis pane fotokas kuskile kindlale alusele ja kasuta viitpäästikut, käes pildistades ei suuda sa kunagi fotokat ideaalselt paigal hoida pildistamise ajal, iga liigutus põhjustab häireid. Eriti teravalt on see näha öövõtte puhul.

Pildi kvaliteet on mul tavaliselt võimalikult kõrgeks keeratud.
tagasi üles
jonnipunn
HV kasutaja
jonnipunn

sõnum 17.11.2005 21:38:17 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:

http://www.mobileagent.info/forums/index.php?showtopic=5451
" K750i introduced new AT command set and so current FMA doesn't support scripts with this phone.... yet. "
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson K750i mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 58, 59, 60  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.