Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mmz
HV veteran
|
12.10.2005 22:09:14
|
|
|
Hetkel ei leia kohta kust seda muuta. Hiljem uurin seda, praegu pean minema.
edit: Tegin selle nüüd ära kuid nüüd ei saa enam sisse logida.. ütleb et your contact list is not available
edit2: Aain nüüd sisse kuid juurde tekkis lihtsalt mingi MSN Direct Watch ning mobiili tekst on ikka hall.
edit3: jess.. lõpuks ometi sain asja tööle. Panin ennast igal pool kus vähegi võimalik USA kodanikuks ning hakkas tööle.. kuigi msn logib kuidagi kauem sisse nüüd. Aga see nii ei häiri
|
|
tagasi üles |
|
 |
internetu
HV vaatleja
|
13.10.2005 04:15:27
Re: Probleemid MSN Messengeriga - postita siia!!! |
|
|
no nüüd on küll miskit lahti või mul paranoia
http://www.mmaailm.net näitab mingit jama, mitmed msngeri foorumid kinni keeratud
hiljuti küsisin kuidas saab 4.7 trayikooni ärapeita(varjata) W2k-s, see post on kadunud ...
sättin siin ühte rendiarvutit ja tahtsin seda 4.7+7.5 trikki proovida, aga 4.7 on nagu mitmetelt lehtedelt maha võetud, lõpuks leidsin http://www.oldversion.com/program.php?n=msnm
aga topelt ikka tööle ei saanud , mess.be-st on ka vastavad pachid maha võetud
Miskit kuskil toimub ja need nagu seekord M$ mehed ...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
13.10.2005 15:13:00
|
|
|
Btw, kas keegi on tähele pannud et messneger tsenseerib teatud url'e? Siiani olen märganud et kõik kus sees on "download" ei jõua teisele poole kohale.
Siiani olen testitud ainult msn messenger <-> msn messenger ja msn messenger <-> gaim ning igal pool blokeeriti kõik url'id kus sees oli sõna download. Gaim ütles sellise teate saatmise peale et vastaspool sulges akna kuigi tegelikult oli see pidevalt lahti. msn'i ei jõudnud see lihtsalt kohale.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
PC_man
HV kasutaja

|
13.10.2005 15:16:45
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Btw, kas keegi on tähele pannud et messneger tsenseerib teatud url'e? Siiani olen märganud et kõik kus sees on "download" ei jõua teisele poole kohale.
Siiani olen testitud ainult msn messenger <-> msn messenger ja msn messenger <-> gaim ning igal pool blokeeriti kõik url'id kus sees oli sõna download. Gaim ütles sellise teate saatmise peale et vastaspool sulges akna kuigi tegelikult oli see pidevalt lahti. msn'i ei jõudnud see lihtsalt kohale. |
hea tähelepanek
olen endal sama asja msniga täheldanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
13.10.2005 15:24:23
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Siiani olen testitud ainult msn messenger <-> msn messenger ja msn messenger <-> gaim ning igal pool blokeeriti kõik url'id kus sees oli sõna download. Gaim ütles sellise teate saatmise peale et vastaspool sulges akna kuigi tegelikult oli see pidevalt lahti. msn'i ei jõudnud see lihtsalt kohale. |
Tools-Options-Security-Allow links in the conversation window.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
13.10.2005 15:40:56
|
|
|
2 trini kirjutas: |
Tools-Options-Security-Allow links in the conversation window. |
Selles messengeri 7'ndas versioonis mida praegu testisin sellist asja ei eksisteerinud ning teatud url'id endiselt läbi ei läinud
Näiteks võib proovida:
http://www.bafsoft.com/download.php
bafsoft.com/[remove]download.php
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
13.10.2005 15:47:27
|
|
|
Ei lähe jah kohale
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
13.10.2005 18:30:03
|
|
|
Ma arvan et lahendasin "müsteeeriumi".
Siiani tean et blokeeritakse ainult tekste kus sees on "download.php". Põhjuseks on tõenäoliselt see et kunagi levis üks msn viirus mis saatis kasutajatele lingi kus oli sees download.php ning seda klikates tirit viirus masinasse ja käivitati.
Tundub et MS ei suutnud probleemi paremini lahendada
|
tagasi üles |
|
 |
DexXxter
HV kasutaja

|
13.10.2005 21:15:58
|
|
|
Kas keegi viitsib seletada kuidas ma saan lahti neist registry key-dest mis messenger plussiga tulid. Nagu sitaks käivad närvidele juba näiteks lihtsalt lambist vahel paneb desktopile mingid shortcutid nagu find a date, boost up your computer, play poker online jne. plus on juba ammu uninstallitud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
13.10.2005 22:29:38
|
|
|
2 trini kirjutas: |
mmz kirjutas: |
Veidi aega tagasi sai uus msn -i kasutaja tehtud mis ei sisalda enam hotmail.com lõppu. Probleem on siis selles et Options -> Phone all ei sisaldu enam võimalust sms 'i teavitusele mobiilile. Kas see on tõesti võimalik siis vaid hotmail.com aadressitega või on sellest ka kuidagi muud moodi võimalik "mööda hiilida"? |
Kui su MSN versioon on 7.5 siis sealt on see võimalus eemaldatud. Kui mobiili konto on juba aktiveeritud, ainult siis ilmub see valik sinna. Nii et lase 7.0 peale, aktiveeri mobiil ja siis installi uuesti 7.5. |
Mul on see sms teema juba ammu tehtud, aga teateid ei tule vaid lähevad maili peale :S mis mul siis valesti nagu on?? Ikoon muutub kollaseks kui välja login.
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
14.10.2005 09:44:39
|
|
|
DexXxter kirjutas: |
Kas keegi viitsib seletada kuidas ma saan lahti neist registry key-dest mis messenger plussiga tulid. Nagu sitaks käivad närvidele juba näiteks lihtsalt lambist vahel paneb desktopile mingid shortcutid nagu find a date, boost up your computer, play poker online jne. plus on juba ammu uninstallitud. |
Sa installisid sponsorprogrammi 8) Valesti oled eemaldanud seda, käsitsi EI TOHI neid registry key'sid maha võtma hakata. Loe, siin on õpetus kuidas maha saab: http://msghelp.net/showthread.php?tid=21598
asus_cusl2 kirjutas: |
Mul on see sms teema juba ammu tehtud, aga teateid ei tule vaid lähevad maili peale :S mis mul siis valesti nagu on?? Ikoon muutub kollaseks kui välja login. |
Kui sa e-mailiga regasid siis lähevadki need sinna. Selleks et mobiili jookseks, tuleb aadressiraamatusse lisada alert@mobile.msn.com ja teha linnuke kasti et annaks sõnumiga märku kui sellelt adrelt kiri tuleb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
14.10.2005 17:14:06
|
|
|
aga ma ei leidnud seda kasti kuhu linnuke panna???
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
14.10.2005 17:29:18
|
|
|
aga ma ei leidnud seda kasti kuhu linnuke panna??? |
Sa kasutad mail.ee teenust? Või mingit muud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
14.10.2005 17:45:05
|
|
|
hotmail.com
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
14.10.2005 17:47:41
|
|
|
hotmail.com |
Kui sa selle mobiili hotmail.com kontoga aktiveerisid, siis loogish et ei tule mobiili sõnumid, kuna hotmail "mobil forwardit" ei toeta
|
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
14.10.2005 17:49:01
|
|
|
kas peaksin siis uue msni adre tegema??? mis see kõige sobivam oleks selle jaoks, et sõnumeid saada??
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
14.10.2005 17:50:07
|
|
|
kas peaksin siis uue msni adre tegema??? mis see kõige sobivam oleks selle jaoks, et sõnumeid saada?? |
Ei-ei, msn jääb ikka samaks Lihtsalt sealt mobiili aktiveerid teise aadressiga, tee omale mail.ee aadress.
|
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
14.10.2005 17:53:56
|
|
|
kui see tehtud mis siis edasi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
14.10.2005 18:00:40
|
|
|
kui see tehtud mis siis edasi? |
Lisad aadressiraamatusse mail.ee's alert@mobile.msn.com (kontaktid ja aadressiraamat on seal kaks eri asja, vaata et ikka aadressiraamatusse saaks).
Siis lähed sinna mobile.msn.com, valid "change my service" ja sisestad sinna selle mail.ee aadressi.
Edit: mail.ee's pead oma mobiili autoriseerima ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
14.10.2005 18:11:36
|
|
|
Asi tehtud, aga smsi ei ole tulnud. (saatsin venna msnist teate)
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
14.10.2005 18:13:52
|
|
|
Asi tehtud, aga smsi ei ole tulnud. (saatsin venna msnist teate) |
Aga vaata kas mail.ee postkastis on olemas see teade? mail.ee paneb vahel näkku ka, ei saada koheselt sõnumeid edasi
|
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
14.10.2005 18:15:57
|
|
|
seal oli olemas tead seega asi toimib???
Tänan abi eest (B)
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
14.10.2005 18:19:33
|
|
|
seal oli olemas tead seega asi toimib???
Tänan abi eest (B) |
Jep, kui seal oli olemas, siis mobiili setingutega on kõik OK Oota mingi aeg, küllap varsti tuleb mobiili sõnum ka, vahel tulevad sealt sõnumid praktiliselt kohe, vahel ootad paar tundi.
(ptv)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Alien
HV kasutaja

|
14.10.2005 18:31:34
|
|
|
Tahtsin küsida, et kas kuskil on mingi programm tirida, mis msni nime muudaks automaatselt mingi ajavahemiku jooksul?
|
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
14.10.2005 20:38:32
|
|
|
Praegusel ajahetkel on mingid probleemid MSNM-i töös? Service leht näitab, et kõik ok, aga mul ei tööta
|
|
tagasi üles |
|
 |
|