|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Draqula
HV Guru
|
22.08.2005 18:39:23
|
|
|
| sumpz kirjutas: |
milleks selline asi?
koprus juurde ostes tuleb ju peaaegu sama hind kui osta k750, panna peale w800 firmware, osta juurde mälukaart.
või ei ole selline asi võimalik? |
Olen foorumis näinud et seda on tehtud. Mingid väiksed bugid vist firmware'iga olid mõnel juhul (P900 puhul siis saab kasutada PDA funktsionaalsust ilma telefoni osata).
Iga kasutaja enda asi on tegelt kas üldse tahta W800 firmware'i. Mina eelistan K750 varianti et selle keskmise nupu alt avaneb activity menüü, mitte mediaplayer. Ning võimalus lülitada telefon sisse ainult mp3 mängijana, ilma telefoni funktsionaalsuseta - iseenesesest lahe, kuid olen lugenud juhtumistest kus näiteks P900 kasutajad pole saanud lennukis seda funktsiooni kasutada, kuna stjuardessid ei usu lihtsalt et asi võib lennuki jaoks ohutult toimida.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Desmond5
HV kasutaja
|
23.08.2005 09:34:04
|
|
|
| Draqula kirjutas: |
| Iseenesesest lahe, kuid olen lugenud juhtumistest kus näiteks P900 kasutajad pole saanud lennukis seda funktsiooni kasutada, kuna stjuardessid ei usu lihtsalt et asi võib lennuki jaoks ohutult toimida. |
Et kas mobiiltelefonid on siis lennukitele kahjulikud ? Äkki Copterline kukkus ka alla hoopis sellepärast, et keegi reisijatest helistas koju naisele vms Ise lennukis rääkinud ei ole (levi ei olnudki vist), aga keegi telefoni otseselt ära korjanud ka ei ole.
Tahaks kangesti teada, kuidas on MP3 kvaliteediga lood (võrreldes nende USB MP3 pleieritega), ja kas playlist'i saab nõnda kuulata, et kui lugu läbi saab, hakkab kohe järgmist lugu mängima, mitte ei pea ise menüüst järgmise loo valima ...
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
23.08.2005 09:45:13
|
|
|
| Desmond5 kirjutas: |
| Iseenesesest lahe, kuid olen lugenud juhtumistest kus näiteks P900 kasutajad pole saanud lennukis seda funktsiooni kasutada, kuna stjuardessid ei usu lihtsalt et asi võib lennuki jaoks ohutult toimida. |
Et kas mobiiltelefonid on siis lennukitele kahjulikud ? Äkki Copterline kukkus ka alla hoopis sellepärast, et keegi reisijatest helistas koju naisele vms Ise lennukis rääkinud ei ole (levi ei olnudki vist), aga keegi telefoni otseselt ära korjanud ka ei ole.
|
Välisreisidel minu kogemuse kohaselt on iga kord palutud mobiilid välja lülitada.
_________________ airgun.planet.ee - õhkrelvad ja taskulambid
Salva kindlustus = probleemid
M: 4G ruuter |
|
| Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
draggo
HV kasutaja

|
23.08.2005 11:51:45
|
|
|
milleks selline asi?
koprus juurde ostes tuleb ju peaaegu sama hind kui osta k750, panna peale w800 firmware, osta juurde mälukaart.
Olen foorumis näinud et seda on tehtud. Mingid väiksed bugid vist firmware'iga olid mõnel juhul (P900 puhul siis saab kasutada PDA funktsionaalsust ilma telefoni osata).
Iga kasutaja enda asi on tegelt kas üldse tahta W800 firmware'i. Mina eelistan K750 varianti et selle keskmise nupu alt avaneb activity menüü, mitte mediaplayer. Ning võimalus lülitada telefon sisse ainult mp3 mängijana, ilma telefoni funktsionaalsuseta - iseenesesest lahe, kuid olen lugenud juhtumistest kus näiteks P900 kasutajad pole saanud lennukis seda funktsiooni kasutada, kuna stjuardessid ei usu lihtsalt et asi võib lennuki jaoks ohutult toimida. |
Kahtlen, et see firmware K750'l korralikult toimib.
Kas saaksid selle foorumi ülesse otsida? See huvitaks ennast....
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.08.2005 12:31:54
|
|
|
| draggo kirjutas: |
milleks selline asi?
Iga kasutaja enda asi on tegelt kas üldse tahta W800 firmware'i. Mina eelistan K750 varianti et selle keskmise nupu alt avaneb activity menüü, mitte mediaplayer. Ning võimalus lülitada telefon sisse ainult mp3 mängijana, ilma telefoni funktsionaalsuseta - iseenesesest lahe, kuid olen lugenud juhtumistest kus näiteks P900 kasutajad pole saanud lennukis seda funktsiooni kasutada, kuna stjuardessid ei usu lihtsalt et asi võib lennuki jaoks ohutult toimida. |
Kahtlen, et see firmware K750'l korralikult toimib.
Kas saaksid selle foorumi ülesse otsida? See huvitaks ennast.... |
Foorum oli www.esato.com, täpset teemat ei mäleta, kuid proovi otsida "Flashing K750 to W800".
Esialgu leidsin ühe kes väidab et tema telefoniga on see edukalt tehtud: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=100352&start=0
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
23.08.2005 13:30:40
|
|
|
| õige mitmel, kui mitte kõikidel pda+telefon aparaatidel on telefonireiimi väljalülitamise võimalus, see, mida stjuardess arvab, võiks tema enda teada jääda.
|
|
| Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.08.2005 13:35:41
|
|
|
| sevenhugs kirjutas: |
| õige mitmel, kui mitte kõikidel pda+telefon aparaatidel on telefonireiimi väljalülitamise võimalus, see, mida stjuardess arvab, võiks tema enda teada jääda. |
Täitsa nõus, aga samas on tema suhtumine ka mõistetav, tehnikast ei jaga ta ju midagi aga turvalisuse eest vastutama peab.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
23.08.2005 13:57:02
|
|
|
mõistetav küll, aga kui reisija pakub selgitust ning näitab ette, et telefon tõesti ei tööta, võiks vähe usaldust ka olla (communicatoril on eriti lihtne näha - seal on telefon ja pda täiesti lahus). Vaene stjuardess peab tegelikult paras tehnik olema, et välja nuputada, kellel on telefon pda funktsiooniga, pda telefoni funktsiooniga ning laptop gsm-pcmcia kaardiga (ning kes hoolimatusest võivad siiski telefoni funktsiooni kasutada).
Ähh, offtopic.
Teemasse: ka ise ootan huviga W800 telefoni. Minu ettekujutus mu järgmisest telefonist on: mugav kasutajaliides (a la siemens oma võimalustega), raadio, mp3-mängija, korralik kaamera, bluetooth ning veel nipet-näpet. W800 katab need tingimused ära küll, nii et kokkuvõttes taandub otsustus pisiasjadeni.
|
|
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.08.2005 14:14:56
|
|
|
mõistetav küll, aga kui reisija pakub selgitust ning näitab ette, et telefon tõesti ei tööta, võiks vähe usaldust ka olla (communicatoril on eriti lihtne näha - seal on telefon ja pda täiesti lahus). Vaene stjuardess peab tegelikult paras tehnik olema, et välja nuputada, kellel on telefon pda funktsiooniga, pda telefoni funktsiooniga ning laptop gsm-pcmcia kaardiga (ning kes hoolimatusest võivad siiski telefoni funktsiooni kasutada).
Ähh, offtopic.
Teemasse: ka ise ootan huviga W800 telefoni. Minu ettekujutus mu järgmisest telefonist on: mugav kasutajaliides (a la siemens oma võimalustega), raadio, mp3-mängija, korralik kaamera, bluetooth ning veel nipet-näpet. W800 katab need tingimused ära küll, nii et kokkuvõttes taandub otsustus pisiasjadeni. |
Miks just W800i? K750i ju sama asi riistvaraliselt, vahe vaid kaasasoleva mälukaardi suuruses, eraldi mp3 mängijana toimimises ja ühe nupu funtksionaalsuses?
EDIT: Headset vist oli ka neil erinev, rohkem küll ei tohiks erinevusi olla.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
23.08.2005 14:20:59
|
|
|
pole K-d välistanudki, K750i ja W800i on mõlemad kaalukausil, lisaks ka 75-seeria Siemensid. W800i suurem mälukaart peibutab muidugi (kui suur nüüd K750i'l oligi?), kuna Sony mälujulgad on hinna poolest üle mõnusalt üle keskmise. 512mb-le on võimalik ilusti hunnik muusikat + mõni väikseks konverteeritud film mahutada.
Mingit symbiani kolakat endale ei soovi.
|
|
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.08.2005 14:21:55
|
|
|
pole K-d välistanudki, K750i ja W800i on mõlemad kaalukausil, lisaks ka 75-seeria Siemensid. W800i suurem mälukaart peibutab muidugi (kui suur nüüd K750i'l oligi?), kuna Sony mälujulgad on hinna poolest üle mõnusalt üle keskmise. 512mb-le on võimalik ilusti hunnik muusikat + mõni väikseks konverteeritud film mahutada.
Mingit symbiani kolakat endale ei soovi. |
K750'l kahjuks aint 64MB kaart pluss siis sisemine ~40MB mälu.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tripp
Kreisi kasutaja

|
23.08.2005 16:51:56
|
|
|
| tsitaat: |
|
sevenhugs, äkki siit midagi?
Sorry, unustasin jälle lingi . Siin ta on: http://www.qtek.ee/?id=127&keel=ee
_________________ "Reklaam on teadus sellest, kuidas hoida intellekti nii kaua kinni, kui tema omanik raha ära annab." - Stephen Leacock
viimati muutis Tripp 23.08.2005 20:14:18, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
23.08.2005 19:22:58
|
|
|
| Tripp kirjutas: |
| tsitaat: |
|
sevenhugs, äkki siit midagi?  |
Ma ei tea, kas asi on minus või peaks sellisele avaldusele järgnema mingisugune link?
Et, kas TELE2'l ei ole plaanis neid telefone müüki panna? Sealt võib reeglina ikka kõvasti paremaid hindu oodata.
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
23.08.2005 20:08:20
|
|
|
| eks nad tulevad ka tele2-te, ennastki huvitab, mis hinnaga.
|
|
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TULNUK
HV kasutaja
|
24.08.2005 10:39:20
|
|
|
| Selle lennukis telefongia rääkimise kohta tean seda rääkida, et GSM võrk ei pidavat töötama suurematel kiirustel kui umbes 250 km/h, seega otseselt helistada mobiiliga peaks suht võimatu olema lennu ajal. Täpselt ära seletada miks see nii on, ma ei oska.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yellowboost
Kreisi kasutaja

|
24.08.2005 13:07:20
|
|
|
Üle pika aja üsna kobeda välimusega SE
btw Symbian telefone saab ka telefonireziimi välja lülitada
1000. post
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
24.08.2005 13:20:13
|
|
|
| TULNUK kirjutas: |
| Selle lennukis telefongia rääkimise kohta tean seda rääkida, et GSM võrk ei pidavat töötama suurematel kiirustel kui umbes 250 km/h, seega otseselt helistada mobiiliga peaks suht võimatu olema lennu ajal. Täpselt ära seletada miks see nii on, ma ei oska. |
Sideloengutest mäletan et saatjast suure kiirusega eemale lennates tekivad probleemid, seda ma ei oska öelda kas ka suure kiirusega saatja suunas liikudes probleemid tekivad. Kas üldse helistada saab või mitte, pole otseselt oluline, loeb see et kui mobiil signaali välja saadab, siis need signaalid võivad lennuki seadmete tööd häirida.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
YRO
HV kasutaja

|
25.08.2005 10:55:08
|
|
|
Niisiis. Sain seda aparaati testida ja ausalt öeldes olen siiani natuke okis. Ei oska küll midagi öelda helistamisfunktsioonide kohta, aga multimeedia pool on igal juhul . Minu arust puhub see aparaat kõikide teiste firmade samalaadsed telefonid lihtsalt üle ääre.
Juba pakend on üle prahi -suur kõva plastiktops, kaasas datakaabel, 512MB mälupulk, suht korralikud kõrvaklapid (klappidel keskel tavaline 3,5 mm ühendus - saab kasutada oma lemmikklappe). Helikvaliteet on siiani kuuldud telefonidest vaieldamatult parim (koduaudioga võrdlema siinkohal ei hakka), MP3 320 kbps mängib probleemideta. Pole küll muid MP3-e mängijaid ja pleiereid proovinud, aga vanad mälestused lõid välja. Kui oleks praegu vaja telefoni, pleieri ja fotoka kooslust, siis hakkaks kohe raha koguma.
Üks pilt kah
Üldmulje: (olen täitsa armund)
_________________ Ega inimene ikka massina vastu ei saa! |
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
draggo
HV kasutaja

|
25.08.2005 12:04:00
|
|
|
| Kui keegi tahab seda telefoni omale 40$ eest siis võtke ühendust ja seletan kuidas asi käib. Aus värk. proovitud.
|
|
   |
2 :: |
1 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
glus
HV vaatleja
|
25.08.2005 12:23:11
|
|
|
millal selline masin võiks elisa-sse müügile jõuda?
k750 puhul oli hind elioniga võrreldes 1k odavam, ehk võib sama ka w800 puhul loota?
praegu olen isegi kahevahel, kas k750 või w800. äkki oskab keegi anda mõnda linki kus on hästi selgeks tehtud miks w800 on parem või midagi taolist
40$ eest võtaks loomulikult selle telefoni aga väga kahtlane pakkumine tundub
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
25.08.2005 15:12:09
|
|
|
| glus kirjutas: |
millal selline masin võiks elisa-sse müügile jõuda?
k750 puhul oli hind elioniga võrreldes 1k odavam, ehk võib sama ka w800 puhul loota?
praegu olen isegi kahevahel, kas k750 või w800. äkki oskab keegi anda mõnda linki kus on hästi selgeks tehtud miks w800 on parem või midagi taolist
40$ eest võtaks loomulikult selle telefoni aga väga kahtlane pakkumine tundub |
Vahe on korpuse värvis/kujunduses, ühe kiirnupu funktsioonis (W800 puhul läheb sellest mp3 mängija käima/K750 puhul avaneb activity menüü), ainult mp3-mängijana sisse lülitamise võimaluses ilma telefoni funktsiooni sisselülitamata (W800 võimaldab/K750 ei võimalda), kaasa tuleva mälukaardi suuruses (W800 512MB/ K750 64MB) ja handsfrees mis kaasa tuleb (W800 puhul on olemas üleminek kuhu saad panna järgi tavalisi kõrvaklappe või siis kasvõi oma kodu muusikakeskuse/ K750 puhul on tavaline stereohandsfree). Rohkem minuteada vahet ei ole, ehk riistvaraliselt ei tohiks neil aparaatidel midagi vahet olla. Pead ei anna, aga ülevaadetest olen vaid need erinevused leidnud.
Ise ma olen ka raske valiku ees, kuna välimuselt meeldib mulle must K750 ja see activity menüü tundub ka mõttekam kui ühe nupuga käivitatav mp3 mängija, kuid W800 puhul saab natuke suurema hinna eest palju parema komplekti (isegi 512Mb ja 64MB mälukaartide hinnavahe peaks olema suurem kui nende telefonide hinnavahe on).
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
glus
HV vaatleja
|
25.08.2005 17:32:27
|
|
|
Aitäh väga kokkuvõtliku ja selge võrdluse eest.
Kuna see vahe on emt-s vaid 200.- siis vist otsustan w800 kasuks kuna mälu suurus on päris tähtis ja kaasatulevad kõrvaklapid paistavad ka funktsionaalsemad
Seda küll, et must tundub soliidsem, kuid see activity menüü pole just kõige olulisem.
Kui hästi läheb siis sept. alguses omandan W800
Loodan et siis saab seda ka juba elisa-st ja hulka soodsama hinnaga
|
|
| tagasi üles |
|
 |
RIH0
HV kasutaja

|
05.09.2005 10:34:02
|
|
|
glus, kui oled W800i omandanud, siis anna meilegi teada,
et kuidas asi tundub, sest minagi, ja usun, et nii mõnigi veel
on hetkel kahevahel, kas K750i või W800i.
Aga jah, veidi tuleb oodata, mil asi Elisa-sse müügile tuleb.
Kuigi see, et W800i-le saab ka tavalisi kõrvaklappe järele panna
+ 512MB mälukaart ja meediapleieri reziim tahavad vägisi stiilset
musta ja mugavama aktiiv foto-katikuga k750i-d üle lüüa.
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
05.09.2005 10:49:44
|
|
|
| RIH0 kirjutas: |
glus, kui oled W800i omandanud, siis anna meilegi teada,
et kuidas asi tundub, sest minagi, ja usun, et nii mõnigi veel
on hetkel kahevahel, kas K750i või W800i.
Aga jah, veidi tuleb oodata, mil asi Elisa-sse müügile tuleb.
Kuigi see, et W800i-le saab ka tavalisi kõrvaklappe järele panna
+ 512MB mälukaart ja meediapleieri reziim tahavad vägisi stiilset
musta ja mugavama aktiiv foto-katikuga k750i-d üle lüüa. |
EMT'is on hetkel kliendile hinnavahe 1000EEK, ehk siis W800 7K ja K750 6K. Samas 512MB MS Duo Pro hind on ise umbes 1K. Väga karmid valikud.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|