Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sixten
HV Guru
|
28.06.2005 00:38:59
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Sixten_S kirjutas: |
peaks siis ära ostma  |
Loe hommikul see teema algusest lõpuni veel korra läbi ja uuri täpsemalt negatiivseid külgi mis välja toodud. Kui nood sind piisavalt ära ei hirmuta siis lase käia  |
ise oled telefoniga rahul ?
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
28.06.2005 00:54:48
|
|
|
peaks siis ära ostma  |
Loe hommikul see teema algusest lõpuni veel korra läbi ja uuri täpsemalt negatiivseid külgi mis välja toodud. Kui nood sind piisavalt ära ei hirmuta siis lase käia  |
ise oled telefoniga rahul ? |
Minu vajadustele see telefon vastab.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
28.06.2005 00:59:00
|
|
|
Tead sevenhugs, kahe peale oleme päris korraliku analüüs-teema siia kokku saanud. Mina kiidan, sina laidad ja ongi objektiivne hinnang lõpptulemuseks  |
ega ma ainult laida, olen lihtsalt siin-seal toonud välja miinuseid, mis mind häirivad.
Samas võin ilmselt igat telefoni nii tublisti kiita kui ka maha teha, kuid kumbki tegevus pole eesmärgiks. Pealegi, kõik sõltub ikkagi lõppkasutajast. Kui pole vajadust näiteks symbian-telefoni järele, siis on need telefonid selle inimese jaoks vaid tüütult suured kobakad. Keerukad pealekauba. Kasutaja ise peab enese jaoks selgeks tegema, milleks tal telefoni vaja on. Samas, omadused omadusteks, kogemuste järgi on telefoniostul sama oluline faktor ka välimus. [Kiitus] T630 näeb minu meelest üpris soliidne välja. [/Kiitus]
Kokkuvõtteks, ei mina, Draqula ega keegi teine saa sinu eest otsuseid vastu võtta. Mine poodi, vaata, katsu, kiika konkureerivaid telefone, katsu neidki, uuri andmeid... ja siis vali. Lohutuseks, Murphy seadustele tuginedes, ükskõik, mida sa ka ei valiks, nagunii valid vale...
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
28.06.2005 15:01:05
|
|
|
TELE2' on nt 1710 eeku, K500i on 1890.-
Eks sa pead ise ikka järeldusele jõudma, mine parem kohale ja küsi näppimiseks.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirSimon
HV kasutaja

|
30.06.2005 16:25:15
|
|
|
Olen siis Teleyhe klient ja olen proovinud e-maili funktsiooni tööle saada, aga ei tule midagi välja. Oskab keegi mind abistada, et saaksin oma hotmaili acounti kasutada oma SE'iga?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
30.06.2005 16:50:32
|
|
|
kas hotmail üldse toetab POP3? Minu arust, vähemalt vanasti, oli POP3 tugi hotmailil tasuline.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirSimon
HV kasutaja

|
30.06.2005 18:55:15
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
kas hotmail üldse toetab POP3? Minu arust, vähemalt vanasti, oli POP3 tugi hotmailil tasuline. |
No kas mitte Outlook Express ei ole pop3, seda ma saan igatahes kasutada!
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
aks
HV veteran

|
01.07.2005 18:34:12
|
|
|
väga hea telefon - teist päeva omanik
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
02.07.2005 09:46:48
|
|
|
aks kirjutas: |
väga hea telefon - teist päeva omanik  |
sama siin 8)
ainuke paha asi on see et mul on kõnepakett diil 99 ja sellega ei saa gprsi kasutada ning IR ega BT seadet ka pole
telefon ise on väga bro
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
rifkin
HV kasutaja

|
03.07.2005 20:24:49
|
|
|
Olen SE T630 õnnelik omanik juba kuu aega. Enne oli mul Nokia3510, mille väljavahetuse tingis juba vanadusest tingitud amortiseerumine (kulumine), mis väljendus korpuse pragunemises, mis ei olnud tingitud põrutusest sest neid ta lihtsalt mingi ime läbi ei olnud saand ja väga vaikne kuulari helitugevus. Ok kaldun juba teemast kõrvale.
Tahan siinkohal yles loetleda mõned plussid-miinused, mis minul on silma jäänd (mitte et neid siin teemas vähe oleks).
Plussid:
+ 65k värviga TFT ekraan, millelt näeb lugeda igas olukorras (ka päikese käes), mis on ka põhjus, miks ma varem telefoni ei vahetanud
+ mõnusalt ylesehitatud menyy (julgen väita, et isegi loogilisem kui Nokiatel)
+ ilus disain (mul on soliidse musta korpusega)
+ palju andmeside võimalusi: E-mail, kiire GPRS, IR, BlueTooth
+ kaamera (reaalselt kasutatav 352x288 reso juures aga piltide telefonis vaatamiseks on seda kyllalt)
Miinused:
- diktofoni .amr formaadis salvestusi ei saa kasutada helinatena (või keegi saab?)
- vahest peale pildi tegemist kipub uimerdama, enne kui pilti salvestada saab. aga see ei sega ju igapäevakasutust!?
- kõneregister on nac imelik: väljuvad, sisenevad ja vastamata kõned on kõik koos yhe nimekirjana. Vastamata kõnesid saab ainult eraldi vaadata. Natuke häirib ka eelmisel päeval toimunud kõnedel kellaaja puudumine (selle asemel on vaid kuupäev), millele on vist kaks lahendust siiani: oma tel kuupäev ära muuta kuupäevaks, millal kõne toimus või vaadata kõne toimumise aega AMF progega, millest eespool palju juttu on olnud
- WAP teenuseid on küll päris mugav kasutada aga selleks, et minna mõnele järjehoidjasse salvestatud aadressile peab kõigepealt avalehe avama
- GPRS arve on kolmekordistunud
Yldiselt kaaluvad plussid miinused kõvasti yles.
Julgen väita, et olen ostnud endale parima hinna-kvaliteedi suhtega telefoni, mis hetkel turul on.
Soovitan kõigele kes otsivad endale soodsat kuid võimalusterohket ja ilusat telefoni ning ei oma "ma pean ostma nokia" kompleksi
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
03.07.2005 22:00:44
|
|
|
tsitaat: |
diktofoni .amr formaadis salvestusi ei saa kasutada helinatena (või keegi saab?)
|
Kindlalt ei saa. Helinaks sobivad vaid midid ja imy'd.
- kõneregister on nac imelik: väljuvad, sisenevad ja vastamata kõned on kõik koos yhe nimekirjana.
|
Alguses tundus see mulle ka imelik, kuid omad plussid on ka siin. Näiteks kui päeva jooksul teed mitu kõnet numbrile mida sul tel raamatus pole, siis pärast registrit vaadates ei mäleta enam mis number näiteks oli trükikoda. T630 registris aga on kõned toimumise järjekorras, seega kui mäletad et kohe peale seda helistas sulle keegi kelle nimi tel raamatus olemas, siis kõnede järjekorra järgi leiad vajaliku numbri.
- WAP teenuseid on küll päris mugav kasutada aga selleks, et minna mõnele järjehoidjasse salvestatud aadressile peab kõigepealt avalehe avama
|
Mulle meeldib see WAP kodulehe kiirnupp, ise olen seadnud sinna alla EMT mobiilparkimise lehe, et saaks auto juurest lahkudes ühe vajutusega parkimisalustuse lehe ette ja tagasi tulles samuti kiirelt parkimise lõpetada.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
03.07.2005 23:05:31
|
|
|
Alguses tundus see mulle ka imelik, kuid omad plussid on ka siin. Näiteks kui päeva jooksul teed mitu kõnet numbrile mida sul tel raamatus pole, siis pärast registrit vaadates ei mäleta enam mis number näiteks oli trükikoda. T630 registris aga on kõned toimumise järjekorras, seega kui mäletad et kohe peale seda helistas sulle keegi kelle nimi tel raamatus olemas, siis kõnede järjekorra järgi leiad vajaliku numbri.
|
ja mõistagi minu etteaste, tasakaalustuseks, nagu kunagi mainisid
...ja kui see, kes ennist helistas, uuesti peaks helistama, on ta potsti nimekirja esiotsas... Ses suhtes on näiteks 65-seeria siemensi kõneregister hea, et ka korduvate isikute puhul on iga kanne eraldi registreeritud.
edit: kahju, et see punane tuluke joystick'u sees vaid laadimisega seotud asjaoludel põleb (või ehk eksin?). Näiteks võiks ta olla ka vastamata kõne ning saabunud smsi/mmsi indikaatoriks. Kui mul praegu screensaver ees on, siis ei reeda miski, et seal kella taga kiri "vastamata kõne" on. Selleks, et seda näha, pean nuppu vajutama. Teistel markidel on puhkeasendi ajal taolistest asjadest teatamas kiri või väike nooleke.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
03.07.2005 23:23:02
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
|
ja mõistagi minu etteaste, tasakaalustuseks, nagu kunagi mainisid
...ja kui see, kes ennist helistas, uuesti peaks helistama, on ta potsti nimekirja esiotsas... Ses suhtes on näiteks 65-seeria siemensi kõneregister hea, et ka korduvate isikute puhul on iga kanne eraldi registreeritud.
edit: kahju, et see punane tuluke joystick'u sees vaid laadimisega seotud asjaoludel põleb (või ehk eksin?). Näiteks võiks ta olla ka vastamata kõne ning saabunud smsi/mmsi indikaatoriks. Kui mul praegu screensaver ees on, siis ei reeda miski, et seal kella taga kiri "vastamata kõne" on. Selleks, et seda näha, pean nuppu vajutama. Teistel markidel on puhkeasendi ajal taolistest asjadest teatamas kiri või väike nooleke. |
Õigust räägid. Endale see registris kirjete hüppamine tähelepanuta jäänud, pole nähtavasti sellist juhust olnud.
Punasel tulukesel on minu teada 2 kasutust. Üks, nagu mainisid, aku tühjenemise märguanne, teine on imy helinate puhul (imy "helinad" võimaldavad märguandena kasutada lisaks helisignaalile ka telefoni taustavalgustus, klahvivalgustust, värinat ja ka seda punast tulukest). T68 jaoks oli imy helinana, vibra kasutades, tehtud üks lahe robot-helin, mille käigus telefon ennast püstiseistes lauapeal ümber pööras.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tripp
Kreisi kasutaja

|
03.07.2005 23:36:27
|
|
|
Mulle meeldib see WAP kodulehe kiirnupp, ise olen seadnud sinna alla EMT mobiilparkimise lehe, et saaks auto juurest lahkudes ühe vajutusega parkimisalustuse lehe ette ja tagasi tulles samuti kiirelt parkimise lõpetada.
|
OT küll, aga parkimist on lihtsam lõpetada, helistades 1903. Vähemalt EMT võrgus töötab see nii.
_________________ "Reklaam on teadus sellest, kuidas hoida intellekti nii kaua kinni, kui tema omanik raha ära annab." - Stephen Leacock |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
03.07.2005 23:44:24
|
|
|
Tripp kirjutas: |
|
OT küll, aga parkimist on lihtsam lõpetada, helistades 1903. Vähemalt EMT võrgus töötab see nii. |
Kusjuures, tegelikult ma teadsin seda, aga miskipärast pole 2 asja kokku pannud. Tulevikus siis olen targem
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
rifkin
HV kasutaja

|
04.07.2005 10:45:45
|
|
|
diktofoni .amr formaadis salvestusi ei saa kasutada helinatena (või keegi saab?)
|
Kindlalt ei saa. Helinaks sobivad vaid midid ja imy'd. |
kahju, et .amr faile helinatena ei saa kasutada. jube lahe oleks mõnda salvestust helinana kasutada
- kõneregister on nac imelik: väljuvad, sisenevad ja vastamata kõned on kõik koos yhe nimekirjana.
|
Alguses tundus see mulle ka imelik, kuid omad plussid on ka siin. /--/ T630 registris aga on kõned toimumise järjekorras. |
kõneregister oli alguses rohkem harjumatu aga nüüd saan aru, et see on päris asjalik lahendus
|
Mulle meeldib see WAP kodulehe kiirnupp |
mulle meeldivad ka need kiirnupud.
yks lahendus + ja - nuppude juures on veel see, et kui sõnumit kirjutada sis "-" all hoidmise ja näiteks "5" vajutamise peale tuleb "L" ja + all hoidmisel ja "5" vajutamise peale tuleb "K" ehk siis vastava klahvi 3. või 2. märk (kui keegi pole seda veel avastanud)
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
04.07.2005 12:05:51
|
|
|
Aga on siis üldse koht, kust saaks WAP shortcutid otse kätte, mitte ei pea vahepeal mingile "pealehele" minema?
rifkin kirjutas: |
yks lahendus + ja - nuppude juures on veel see, et kui sõnumit kirjutada sis "-" all hoidmise ja näiteks "5" vajutamise peale tuleb "L" ja + all hoidmisel ja "5" vajutamise peale tuleb "K" ehk siis vastava klahvi 3. või 2. märk (kui keegi pole seda veel avastanud) |
Seda võimalust kasutasin juba T28 juures
_________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
04.07.2005 12:20:17
|
|
|
ksl kirjutas: |
Aga on siis üldse koht, kust saaks WAP shortcutid otse kätte, mitte ei pea vahepeal mingile "pealehele" minema?
|
Kui on, siis mina seda vähemalt leidnud pole.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirSimon
HV kasutaja

|
04.07.2005 20:38:55
|
|
|
Aga on siis keegi mingitmoodi E-maili teenuse ka tööle saanud?
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
04.07.2005 20:49:14
|
|
|
Olen EMT klient ja e-maili teenus töötab, kasutades IMAP protokolli.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirSimon
HV kasutaja

|
04.07.2005 20:50:55
|
|
|
Olen EMT klient ja e-maili teenus töötab, kasutades IMAP protokolli. |
Kes su E-maili teenusepakkuja on?
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
06.07.2005 08:44:34
|
|
|
|
Kui on, siis mina seda vähemalt leidnud pole. |
leidsin sellise võimaluse, et "Järjehoidjad" saab panna sellise funktsiooni alla nagu "Minu menüüd" (nool vasakule)
_________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.07.2005 09:02:25
|
|
|
|
leidsin sellise võimaluse, et "Järjehoidjad" saab panna sellise funktsiooni alla nagu "Minu menüüd" (nool vasakule) |
Mõte hea, kuid mul on kalender olulisem, seda ainust shortcuti ei raatsi ära kulutada wapi peale.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
rundll
HV kasutaja

|
06.07.2005 15:12:56
|
|
|
|
leidsin sellise võimaluse, et "Järjehoidjad" saab panna sellise funktsiooni alla nagu "Minu menüüd" (nool vasakule) |
Mõte hea, kuid mul on kalender olulisem, seda ainust shortcuti ei raatsi ära kulutada wapi peale. |
kuidas seda üldse muuta???? mul on nool paremale märkmed, arvasin et peabgi olema nii
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|